51790 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Croazieră în insula Symi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.08.2014
DE
Avatar Rodel
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 03.05.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Symi - o bijuterie a insulelor Dodecaneze


Urmare de aici

Așa am văzut eu insula Symi: o bijuterie. Nu vreau s-o compar cu alte insule ale arhipeleagului sau ale Greciei, pentru că fiecare are farmecul ei, dar Symi te cucerește de prima dată, având acel ”ceva” ce te face să-ți dorești să revii.

Vizitarea insulei a făcut parte din programul de excursii opționale din sejurul meu în Rhodos. Am achiziționat excursia cu 25 euro de la o agenție locală, prețul incluzând preluarea și transferul în port cu un autocar și croaziera în insulă. Îmbarcarea pe feribot s-a făcut la ora 9 din portul Mandraki din Rhodos, iar la 9,15 părăseam orașul lăsând în urmă zidurile vechii fortărețe bizantine , îndreptându-ne spre N-V.

Insula Symi se află la 40 Km de Rhodos și 18 Km de coasta vestică a Turciei.

Călătoria pe mare a fost o croazieră nu foarte spectaculoasă dacă ar fi s-o compar cu altele făcute pe mările Greciei. Marea a fost liniștită, desfășurându-și în fața noastră culorile de la albastru ultramarin, la bleu în apropierea țărmului.

Interesant a fost când feribotul a trecut foarte aproape de coasta Turciei: într-un golfuleț, ambarcațiuni de agrement își așteptau turiștii. Dar n-am fost noi aceia...

O briză puternică ne-a însoțit tot timpul călătoriei, așa încât n-am resimțit disconfortul datorat căldurii. După două ore de navigat, am ajuns la destinație.

În portul Gialos, ne-a întâmpinat statuia micului pescar, în semn de bun-venit.

Prima impresie: Doamne, ce oraș frumos! Și cum să nu fie așa, când poartă numele nimfei Symi, soția zeului Poseidon!

Symi este o insulă mică. Are doar 68 Kmp și un singur oraș principal care este și capitala și câteva sate situate în locuri greu accesibile. Cu toate că este mică, are 77 de mănăstiri. Populația numără 3000 de locuitori care au o situație materială precară. Ocupația de bază, sursa lor de venit, este pescuitul bureților de mare și comercializarea lor. Dar insula a cunoscut și o perioadă de glorie între secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, când insula număra 30 000 de locuitori ce trăiau din pescuitul bureților și construcția de nave. Mărturie a acestei perioade faste stau clădirile impunătoare care au rezistat veacurilor.

Numită și ”insula bureților”, aceștia te întâmpină de cum cobori în port. Magazinele-și etalează mărfurile cu bureți de diferite mărimi, forme și întrebuințări. Astfel, se găsesc și bureți pentru... peeling. Costul bureților este însă ridicat, chiar sunt mai scumpi decât în Rhodos.

Orașul te impresionează prin clădirile așezate în amfiteatru. Nu este însă o noutate acest aspect. Dacă în Grecia ne-am obișnuit să vedem case albe cu ferestre și uși albastre, aici, ele sunt în culori pastelate, cu acoperișurile roșii. Arhitectura amintește de cea venețiană, un indiciu al trecutului istoric al insulei.Străzi înguste și întortocheate urcă și coboară, toate ducând spre port. Și deasupra, pentru că este un oraș de jos și unul de sus, tronează ruinele Castelului Cavalerilor Ioaniți, în interiorul căruia se află biserica Megali Panagia. În partea de sus a orașului se poate ajunge urcând cele 500 de trepte ale unui pasaj numit Kala Strata. Nu m-am încumetat s-o fac, deși, de acolo, priveliștea nu poate fi decât uluitoare. Dar ca să cuprind cât mai mult din oraș, am ales un mijloc de transport turistic: trenulețul (așa l-a numit ghidul, chiar dacă nu e un tren în adevăratul sens al cuvântului) care contra sumei de 6 euro ne-a plimbat preț de 30 min. de-a lungul golfului. Am făcut un mini- circuit în ritmurile muzicii grecești, având pe de o parte apele de un albastru ireal ale golfului, iar de cealaltă parte, casele pastelate împodobite cu flori și verdeață ce le dădeau un aspect vesel, dar și o încărcătură de romantism. A urmat o escală deasupra golfului pentru poze și admirat priveliștea.

Ne-am reîntors în port, la umbra teraselor, care, ca în toate stațiunile din Grecia, sunt numeroase. Din meniul restaurantelor nu lipseau fructele de mare și un fel de gândaci de mare, care sunt o specie de creveți mici specifici insulei. Ni s-a spus că sunt foarte gustoși, dar pe mine nu m-au tentat. Am savurat însă un frappe la 2,80 euro, mai mult din dorința de a mă odihni la umbră și de a admira casele ce se desfășurau în amfiteatru, toate cu fața spre golf, portul încremenit la acea oră sub dogoarea soarelui. Cu tot furnicarul turiștilor, orașul este liniștit. Am citit că Symi este considerată ”Portofino”Greciei. Sunt de acord, deși nu am văzut Portofino decât în poze, dar, într-adevăr, seamănă prin casele în amfiteatru dispuse în jurul unui golf. (Așa arăta imaginea văzută de mine cu orașul italian ).După trei ore de vizitat , ne-am îmbarcat pentru următorul punct al excursiei: Mânăstirea Panormitis din golful cu același nume.

Mânăstirea este un complex arhitectural impresionant, în centrul căruia se află biserica Sfântului Mihail, protectorul insulei și al marinarilor. Nu este un așezământ monahal foarte vechi, construcția datând din sec. al XVIII-lea. Ce atrage în mod deosebit atenția este clopotnița dantelată, colorată, donație făcută de ruși (de aici și aspectul ei). Tot rușii au contribuit și la renovarea complexului. La intrare în biserică, am primit o sticluță cu mir și o iconiță pe suport din hârtie a Arhanghelului Mihail. De admirat sunt frescele bizantine și icoana în argint a Sfântului Mihail, singura în care apare cu un porumbel în mână. Veșmintele Arhanghelului sunt bordate cu pietre prețioase, donații de-a lungul timpului făcute de credincioși, icoana fiind, zice-se, făcătoare de minuni. Multe din pietre au fost însă subtilizate. Biserica are și un muzeu ce poate fi vizitat contra sumei de 1,50 euro. O secție a muzeului cuprinde obiecte de cult religios, iar alta, donații ale marinarilor salvați de Sfântul Mihail în călătoriile lor pe mare : corăbii în miniatură, chiar și păpuși, sticle ce conțin mesaje de mulțumire și care, se spune, au plutit pe mare până curenții le-au adus în golful Panormitis. Biserica a devenit loc de pelerinaj al marinarilor și nu numai. În chilii nu mai trăiește niciun călugăr, ele fiind închiriate marinarilor și turiștilor dornici de liniște și pace sufletească. Este un loc unde ți-ar plăcea să te retragi ”departe de lumea dezlănțuită”, cu toate că și aici comercialul sau poate doar turismul își fac prezența prin terasele care se întind dincolo de chilii, pe faleza golfului.

După o oră, ne-am întors pe feribot, ne-am reluat drumul pe mare, acum în sens invers, spre Rhodos, lăsând în urmă o ”bijuterie”, mica, romantica și cocheta insulă Symi, pe care o recomand celor îndrăgostiți de frumoasa Grecie.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Rodel in 04.08.2014 13:38:55

Validat / Publicat: 04.08.14 17:47:14


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 5308


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38000 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Rodel? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[04.08.14 17:44:47]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[04.08.14 19:03:07]
» mesaj pers

   Articol super

   imagini super

   buretii probabil gustosi

   dan&ema

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[04.08.14 19:16:11]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc pentru aprecieri. Bureții de mare sunt pentru baie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[04.08.14 19:55:21]
» mesaj pers

   @Rodel: Foarte bun și interesant articolul.

   Numai în ultimele 3 zile am găsit aici, pe amfostacolo, cel puțin 3 insule grecești de care nu mai auzisem.

   Cred că nici ei nu le știu pe toate...

   Bani și timp să ai... Să stai așa câte 2-3 zile pe fiecare insulă...

   Înnebunitoare e Grecia asta!

   Cred că ar trebui ca doctorii să vorbească din ce în ce mai des de grecofilie. Să încerce să o vindece cumva, nu să ascundă această boală!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Rodel
[04.08.14 20:10:23]
» mesaj pers

   @Dabator: De acord! Și eu sufăr de grecofilie și-mi face bine această boală. Mă gândesc deja la viitoarea destinație, desigur, tot în ”înnebunitoarea ” Grecie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- stroecristian83
[05.08.14 08:50:33]
» mesaj pers

   Superb! Poti sa imi spui te rog daca ai luat vreun numar de telefon de la un hotel sau pensiune? Poti recomanda ceva in acest caz?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[05.08.14 15:26:21]
» mesaj pers

   @stroecristian83: Am avut cazare la Hotel Venus din Rhodos, dar nu-l recomand. A fost punctul slab al sejurului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- stroecristian83
[05.08.14 16:41:59]
» mesaj pers

   Scuze, nu m-am exprimat eu cum trebuie. Din insula Symi ai luat cumva vreun numar de la vreo pensiune sau un hotel?

   Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[05.08.14 16:54:14]
» mesaj pers

   @stroecristian83: Nu, în insula Symi am fost doar preț de câteva ore. Desigur că au hoteluri, poate ar trebui să intri pe un site cu oferte. Știu că insula nu are aeroport, cel mai ușor se ajunge din Rhodos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[09.10.14 19:10:52]
» mesaj pers

   Doamneee, cum te-ai mai chinuit să trăiești acolo?! De unde-ai mai putut, frate???!!! :))

   Ai scris tare frumos, pe mine, unul, m-ai convins!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[09.10.14 19:30:51]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Mulțumesc pentru apreciere. Dacă te-am convins, pasul următor este vizitarea insulei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Artana
[16.10.14 19:00:01]
» mesaj pers

   @Rodel am citit si eu fara sa respir review-ul tau, o insula despre care n-am auzit, Grecia e un sirag de perle scumpe pt mine. Multumesc si pt pozele superbe

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[17.10.14 19:11:31]
» mesaj pers

   @Artana - Da, Insula Symi este una dintre perlele Greciei. Mă gândesc și acum cât este de pitorească, de colorată și cochetă, o mică bijuterie pe care aș vrea s-o revăd. Îți doresc să ajungi acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tripyy
[27.05.15 15:02:56]
» mesaj pers

   @rodel Poti sa imi spui si mie te rog la ce ora a fost intoarcerea catre Rodos? Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[27.05.15 19:25:49]
» mesaj pers

   @tripyy - Întoarcerea în Rodos a fost după 16,30. Este ora când s-a terminat vizitarea mănăstirii, am mai făcut câteva poze și ne-am îmbarcat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tripyy
[28.05.15 12:49:47]
» mesaj pers

   @Rodel - multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[28.05.15 12:52:24]
» mesaj pers

   Insula merită vizitată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [14.10.19 12:06:17]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P03 [JUN-2014] Ambarcațiuni de agrement în Golful Gialos din insula Symi. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537917">Şterge vot</a></div><span id="v9537917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2014] Ambarcațiuni de agrement în Golful Gialos din insula Symi.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2014] Acesta este trenulețul care ne-a plimbat de-a lungul golfului. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537920">Şterge vot</a></div><span id="v9537920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2014] Acesta este trenulețul care ne-a plimbat de-a lungul golfului.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2014] Bureți naturali etalați într-un magazin din port. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537922">Şterge vot</a></div><span id="v9537922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2014] Bureți naturali etalați într-un magazin din port.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]P09 [JUN-2014] Țărmul turcesc pe lângă care am trecut în drumul spre insula Symi. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537923">Şterge vot</a></div><span id="v9537923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2014] Țărmul turcesc pe lângă care am trecut în drumul spre insula Symi.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2014] Golful Gialos. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537924">Şterge vot</a></div><span id="v9537924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2014] Golful Gialos.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2014] O străduță din orașul Symi, cu trepte în culoarea mării. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537925">Şterge vot</a></div><span id="v9537925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2014] O străduță din orașul Symi, cu trepte în culoarea mării.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2014] Symi: case ce privesc înspre mare. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537927">Şterge vot</a></div><span id="v9537927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2014] Symi: case ce privesc înspre mare.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2014] Mânăstirea Panormitis, complex monahal ce datează din sec. al XVIII-lea, loc de pelerinaj, dar și de vizitat de mii de turiști. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537929">Şterge vot</a></div><span id="v9537929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2014] Mânăstirea Panormitis, complex monahal ce datează din sec. al XVIII-lea, loc de pelerinaj, dar și de vizitat de mii de turiști.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2014] Clopotnița mănăstirii, donație a statului rus. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537932">Şterge vot</a></div><span id="v9537932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2014] Clopotnița mănăstirii, donație a statului rus.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2014] Imagine din curtea interioară a complexului monahal. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537935">Şterge vot</a></div><span id="v9537935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2014] Imagine din curtea interioară a complexului monahal.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2014] Icoana Sfântului Arhanghel Mihail, aflată pe pereții coridorului bisericii. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537939">Şterge vot</a></div><span id="v9537939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2014] Icoana Sfântului Arhanghel Mihail, aflată pe pereții coridorului bisericii.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2014] Feribotul cu care am făcut croaziera în insula Symi. Se numește tot Symi. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537940">Şterge vot</a></div><span id="v9537940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2014] Feribotul cu care am făcut croaziera în insula Symi. Se numește tot Symi.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2014] O străduță mai dosnică cu un aspect obișnuit. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537941">Şterge vot</a></div><span id="v9537941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2014] O străduță mai dosnică cu un aspect obișnuit.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2014] Case în vârf de stâncă. Jos, mijlocul de transport cel mai folosit de localnici: scuterul. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537942">Şterge vot</a></div><span id="v9537942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2014] Case în vârf de stâncă. Jos, mijlocul de transport cel mai folosit de localnici: scuterul.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2014] Mare și munte, aici, Grecia, dincolo, Turcia. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537943">Şterge vot</a></div><span id="v9537943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2014] Mare și munte, aici, Grecia, dincolo, Turcia.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2014] Marea, incredibil de albastră. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537945">Şterge vot</a></div><span id="v9537945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2014] Marea, incredibil de albastră.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [JUN-2014] Symi, orașul în amfiteatru cu ale sale case în culori pastelate. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537950">Şterge vot</a></div><span id="v9537950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2014] Symi, orașul în amfiteatru cu ale sale case în culori pastelate.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [JUN-2014] Symi, în port. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537951">Şterge vot</a></div><span id="v9537951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2014] Symi, în port.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2014] Symi, vedere de pe feribot. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537952">Şterge vot</a></div><span id="v9537952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2014] Symi, vedere de pe feribot.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P26 [JUN-2014] Mulțime de turiști la biserica mănăstirii Panormitis. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 04.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av537953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv537953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=537953">Şterge vot</a></div><span id="v9537953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(537953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f537953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e537953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2014] Mulțime de turiști la biserica mănăstirii Panormitis.
foto Rodel [04.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.123366117477 sec