ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.07.2014
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Constanţa
ÎNSCRIS: 10.07.14
STATUS: GOLD
LUNA
JUL-2014
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
încărcat de pe telefon!
TIMP CITIRE: 2 MIN

Pescaria lui Matei - un restaurant foarte bun

TIPĂREȘTE

Am descoperit acest restaurant din greseala. Plecasem cu sotul meu la o plimbare prin statiuni si inevitabil ni s-a facut foame. Iar sotul meu imi zice sa caut pe net o cherhana buna pe litoral. Nestiind ce sa caut mai exact, am dat o cautare generala pe google si am dat peste un articol postat pe acest site despre Pescaria lui Matei. Si am zis hai sa incercam! Am dat o cautare pe google maps si ne-a dirijat telefonul cum sa ajungem.

Trebuie sa mentionez ca in mintea mea aceasta cherhana arata ceva mic, rustic, pe malul marii si chiar ma gandeam daca o sa am ce manca sau nu :))

Si surpriza! Nu arata deloc asa. Este un restaurant mare, elegant, cu o terasa superba cu vedere la mare si decorata in stil pescaresc / marinaresc. Personalul foarte amabil si servirea ireprosabila. Noi am ajuns duminica la ora 16.00 si era full. Abia am gasit o masa libera. Am vazut ulterior ca marea majoritate a clientilor fac rezervare din timp.

Am comandat icre cu ceapa rosie, bors de peste si saramura de guvide. Foarte bune!!! Exceptionale! Am facut si poze cu meniul, in caz ca doriti sa mergeti sa vedeti si preturile. Am stat vreo 2 ore jumate acolo si nu ne mai induram sa plecam :)

Accesul este foarte usor cu masina. la intrarea in Eforie Nord, cum vii dinspre Constanta, faci dreapta la benzinarie, ai un indicator spre Agigea, port RO-RO. Urci pe pod si tii drumul cam 1 km si faci stanga pe un drum pietruit spre restaurant. E si un indicator care iti arata sa faci stanga pt Pescaria lui Matei, dar e cam micut si e posibil sa-l ratezi. Oricum asta e singurul drum care face stanga din sosesua principala deci n-ai cum sa-l ratezi.

Noi cu siguranta vom reveni. Merita! Mergeti cu incredere :)


[fb]
---
Trimis de Adriana_B in 13.07.14 20:48:23
Validat / Publicat: 13.07.14 22:02:27
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în AGIGEA.

VIZUALIZĂRI: 25579 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adriana_B); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 Meniul in forma de peste :))
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 4950 PMA (din 9 voturi)

ECOURI la acest articol

9 ecouri scrise, până acum

webmaster
[13.07.14 22:02:04]
»

@Adriana_B: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

medvi
[29.07.14 00:40:08]
»

Cu parere de rau va spun ca ce aveti in farfurie nu este "Saramura de guvide la plita''. Este posibil ca si alte mancaruri sa fie confundate de dvs. Nu asa arata guvizii.

Adriana_BAUTOR REVIEW
[30.07.14 22:14:49]
»

@medvi: da aveti dreptate. A fost saramura de stavrid. Din graba am facut o mica greseala

afg
[21.07.15 16:13:51]
»

@Adriana_B -multumiri pentru recenzia complete si acurata; am fost pe 19/07/15 acolo si pot conforma ca lucrurile stau chiar asa - adica f bine. Am avut loc doar inauntru dar nu este deranjant caci se vad f bine marea si plaja... si e si mai racoare .

Noi am mancat icre de stiuca cu paine prajita, somn la gratar si o saramura de crap cu 1 bere si 2 cafele cca. 120 lei. Bune toate oar chelnerul cu stiinta despre ce se prepara in local. In rest ff aglomerat, du-te vino de client, lume "buna" nu se vorbeste tare, muzica in surdina etc. De revenit.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Adriana_BAUTOR REVIEW
[21.07.15 21:02:16]
»

@afg: ma bucur ca v-ati simtit bine!

medvi
[21.07.15 21:47:18]
»

@Adriana_B - Daca toti cei ce calca pragul restaurantelor, in general, ar calcula pretul pe kg, pe meniu fiind trecut gramajul, ar realiza ca-si bat joc de bani. Cum mama dracului sa dai pe icre de crap 160 lei pe kg si pe icre de stiuca 600 lei pe kg, pe macrou afumat 150 lei pe kg. Vorba unuia "nu e prosti ei ca cere, prosti e aia care da". Apropo ceafa de porc 100 lei kg, bataie de joc. NU am cuvinte...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Adriana_BAUTOR REVIEW
[22.07.15 21:28:33]
»

@medvi: du-te tu in orice restaurant bun din constanta sau de pe litoral si daca tu mananci ieftin si de calitate, ai toata stima mea. Eu inca nu am descoperit locul asta. Ieftin si prost da...

medvi
[22.07.15 23:17:21]
»

@Adriana_B - Era o constatare, de mancat se poate manca si mai scump la Popasul Pescarilor in Neptun-Olimp (vorbim de restaurant cu acelasi profil). Sa gatesti inseamna sa amesteci diferite ingrediente culinare astfel incat rezultatul sa fie unul deosebit atat ca aspect dar mai ales ca si gust. Dar sa iei un peste (comun, nu specialitati) sa-l arunci pe gretar si sa ceri 150lei pe 100g se cheama japca. Asta era ideea... Cand intru in restaurant vreau sa mananc ceea ce nu pot gati acasa, si-mi permit sa intru in orice restaurant, dar cu mici exceptii exista doar cateva locuri unde gasesti mancaruri deosebite in rest numai banalitati pe care le mananc si acasa. Ideea este ca eu nu ma las buzunarit. Am vazut clienti minunandu-se de o ciorba de vacuta, asa ca la una de peste ce sa mai zic ...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
webmasterX
[08.09.17 14:41:28]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica «Unde mâncăm în zona Agigea?» (nou-creată, între timp, pe sait)

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Adriana_B, afg, medvi
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în zona Agigea?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.045634031295776 sec
    ecranul dvs: 1 x 1