50140 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Rhodos Town

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.07.2014
DE
Avatar Rodel
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 03.05.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 8 zile
TIP: FAMILIE CU COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Rhodos, pe urmele Cavalerilor Ioaniți


Urmare de aici

De fiecare dată când merg în Grecia, ultimul loc al vacanței mi se pare cel mai frumos. Anul trecut, titlul i-a revenit Cretei, acum - insulei Rhodos. N-a fost în planul meu de vacanță din acest an Rhodosul, voiam Lefkada, dar cum zborul s-a făcut din Sibiu, n-am mai stat pe gânduri și în martie am achiziționat pachetul turistic, beneficiind de o ofertă, cu 272 euro: avion (cu toate taxele incluse), hotel 3 stele, mic dejun.

Așa cum obișnuiesc de fiecare dată, m-am documentat asupra destinației, astfel că am știut ce trebuie să văd. De un real folos mi-au fost și impresiile postate pe AFA.

Orașul Rhodos, capitala insulei, se împarte în orașul vechi și orașul nou. Îmi suna cunoscut, doar zilnic trec printr-un oraș nou și unul vechi în Sibiu. Dar ce am întâlnit acolo a depășit imaginația mea. Citisem despre orașul medieval că este o bijuterie. Și așa este. Fondat de Cavalerii Ioaniți în anul 1306, după ce au fost alungați din Ierusalim, orașul poartă amprenta acestora și acum după secole. În antichitate a existat în acest loc un alt oraș datând din anul 408 î. Ch. Urmele sale se văd în ruinele unor temple, cum sunt ale lui Zeus, Atenei, Afroditei. Cavalerii Ioaniți au stăpânit orașul și insula până în 1519, când, în urma unei trădări, au fost înfrânți de sultanul Suleyman, armata avându-l în frunte pe Ibrahim-Pașa, iar cavalerii au fost nevoiți să părăsească insula.

Cetatea este înconjurată de impunătoarele ziduri ale fortificației bizantine, ziduri care au mai multe porți de intrare, cea mai importantă fiind Poarta Eleftherias, care în greacă înseamnă ”libertate”. Cum se ajunge aici? Punctul de reper este Portul Mandraki, aflat în nordul orașului. Portul este străjuit de două coloane în vârful cărora sunt un cerb și o ciută, simboluri ale orașului. Se spune că în acel loc, în antichitate, s-ar fi aflat Colosul din Rhodos, o statuie uriașă la acea vreme, măsurând 31 de metri (în unele surse apare că ar fi avut 34 m). Traversând strada paralelă cu portul, în dreapta, se ajunge la Poarta Eleftherias care te introduce într-o lume demult apusă. Pe partea dreaptă treci pe lângă ruinele templului Afroditei, iar vis-a-vis se află Muzeul de Artă, apoi, opus, Muzeul Bizantin. Un pavaj din pietre de râu așezate sub formă de mozaic te face să-ți cobori privirile de la clădirile vechi. Am aflat că pavajul e o reconstituire a celui vechi. O altă clădire impunătoare este Muzeul de Arheologie, amenajat în fostul spital al Marilor Cavaleri, construit de aceștia între anii 1440 și 1481. Strada care te duce la Palatul Marilor Maeștri se numește Strada Cavalerilor (în greacă Odos Ippoton). Este o stradă îngustă, pietruită și se spune că piatra de râu este din acele vremuri nu e reconstituire.

Odată ajuns acolo, aștepți parcă în orice moment să te întâmpine un cavaler în mantie neagră și să te întrebe cine ești și de unde vii. Sentimentul că pe acolo au trecut Cavalerii Ordinului Sf. Ioan este copleșitor. De o parte și de alta a străzii sunt clădirile care adăposteau hanurile diferitelor nații: Hanul Francez, Hanul Italian, Hanul Spaniol, Hanul Olandez, Hanul Englez, hanuri în care erau cazați cavalerii ordinului veniți din alte țări. Acum, în acele clădiri, sunt consulatele Franței, Italiei, Spaniei. Am vizitat grădina Consulatului Francez. Frumoasă. Construcțiile sunt făcute din piatră poroasă.

La capătul străzii ajungi în locul cel mai căutat: Palatul Marilor Maeștri. Acum acolo este Muzeul de Istorie. Cuvântul potrivit pentru a-l caracteriza este ”copleșitor”. Palatul a fost construit în sec. al XIV-lea, dar a fost distrus de o explozie la mijlocul secolului al XIX-lea. A fost refăcut de italieni cu scopul de a fi reședința de vacanță a lui Mussolini, care însă nu a locuit niciodată acolo.

Palatul are și o grădină, așa cum stă bine oricărui palat. După ce te plimbi prin curtea palatului, vizitezi muzeul, faci fotografiile de rigoare, ieși din atmosfera medievală, dar nu de tot, pentru că trebuie să vezi Biblioteca Musulmană, Moscheea cuceritorului Suleyman, Turnul cu ceas ce oferă o priveliște panoramică a orașului. Această parte a orașului , unde se află Strada Cavalerilor și Palatul Marilor Maeștri, se numește Castello.

Orașul vechi, medieval, te așteaptă să-l vizitezi după ce ai trecut de strada Cavalerilor și te-ai lăsat copleșit de măreția Palatului Marilor Maeștri. Între zidurile de secole, turismul este la mare cinste. Pe strada Sokrates, magazine cu obiecte tradiționale, taverne în care ești invitat să intri, continuă de fapt mai vechiul negoț al celor care au populat cetatea Cavalerilor Ioaniți .Am citit pe AFA că se mănâncă bine la taverna Sirras. Surpriza a fost să găsesc un vorbitor de limba română, un grec , ospătar ,care a trăit un an în București. Am mâncat o salată grecească uriașă la 6,30 euro. Poate mai scump ca în alte localuri, dar în orașul vechi totul e mai scump. Ruinele unei biserici din sec. al XIV-lea este loc pentru imortalizat trecerea prin acest loc. Nu ratez ocazia. Poți ieși din cetate pe una dintre porți. În față se deschide marea și forfota din port. Treci de zidurile groase, părăsești străzile pe unde au trecut Cavalerii Sf. Ioan, numiți și Ospitalieri datorită menirii lor de a oferi ajutor celor săraci și îngrijiri medicale pelerinilor, și reintri în realitate. Ajungi din nou în Portul Mandraki, punctul de unde ai început călătoria în lumea Cavalerilor Ioaniți.

Impresiile te urmăresc și după ce ai ajuns în orașul nou și te bucuri că ai trăit o pagină de istorie trecând pe urmele Cavalerilor Ioaniți. Este ceea ce am simțit eu.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Rodel in 08.07.2014 20:00:35

Validat / Publicat: 08.07.14 22:43:03


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3857


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27650 PMA (din 30 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Rodel? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[08.07.14 22:42:47]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- marcelina
[10.07.14 23:07:46]
» mesaj pers

   @Rodel: Exista charter Rhodos 2014 de pe aeroportul din Sibiu?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[11.07.14 19:36:09]
» mesaj pers

   @marcelina: Da, pentru plecările din 17,24 iunie, 26 august, 2 și 9 septembrie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- marcelina
[11.07.14 21:01:41]
» mesaj pers

   Of, eu plec in 12 august.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[11.07.14 21:04:26]
» mesaj pers

   @marcelina: De unde iei avionul și în ce stațiune vei sta? Rhodosul este superb.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- marcelina
[11.07.14 22:46:48]
» mesaj pers

   Din Bucuresti. Nu am alternative din pacate. Voi sta langa Faliraki.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gattasalvaje
[23.07.15 00:52:12]
» mesaj pers

   Foarte bun review... il printez si-l iau cu mine in Rodos.

   Voi fi acolo in august si voi sta la Kremasti (9 km de Rodos Town). As vrea sa te intreb cat timp ar trebui sa-mi aloc sa vad tot ce ai descris tu. Este suficienta o zi (considerand ca plec din Kremasti la 8.30 AM si ma intorc in jur de 8 PM)? Se poate ajunge la toate obiectivele pe jos? As vrea sa parchez masina undeva si sa strabat orasul la pas... am timp intr-o zi?

   Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Rodel
[25.07.15 19:14:43]
» mesaj pers

   @gattasalvaje -Mă bucur că impresiile postate de mine îți pot fi de folos. Într-o zi poți să străbați la pas orașul vechi, ai timp și să te plimbi puțin și prin orașul nou, să vezi portul, chiar să stai și la o tavernă, pentru că trebuie să faci și un scurt popas pentru odihnă. Când am ajuns prima dată în orașul vechi, preț de cinci ore nu m-am oprit din vizită, nici nu am simțit cum au trecut atâtea ore, mi se părea că nu am suficient timp să mă bucur de atâta frumusețe. Interiorul cetății este zonă exclusiv pietonală. Mașinile se pot parca în afara zidurilor și intrând pe una dintre porți, începe călătoria în timp. Vacanță frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [14.10.19 12:03:19]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2014] Portul Mandraki, punct de reper pentru a ajunge în orașul vechi. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524516">Şterge vot</a></div><span id="v9524516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2014] Portul Mandraki, punct de reper pentru a ajunge în orașul vechi.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2014] Muzeul de Arheologie, fost spital al Ordinului Cavalerilor Ioaniți. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524527">Şterge vot</a></div><span id="v9524527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2014] Muzeul de Arheologie, fost spital al Ordinului Cavalerilor Ioaniți.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JUN-2014] Imagine din curtea Muzeului de Arheologie. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524528">Şterge vot</a></div><span id="v9524528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2014] Imagine din curtea Muzeului de Arheologie.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]P06 [JUN-2014] Incinta Muzeului de Arheologie, clădire datând din sec. al XV-lea. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524530">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524530"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524530">Şterge vot</a></div><span id="v9524530" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524530)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524530Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524530MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2014] Incinta Muzeului de Arheologie, clădire datând din sec. al XV-lea.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2014] O poartă de intrare în cetate, dar și perspectivă spre port. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524533">Şterge vot</a></div><span id="v9524533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2014] O poartă de intrare în cetate, dar și perspectivă spre port.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2014] Ruinele Bisericii Sfintei Fecioare Maria, datând din sec. al XIV-lea. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524534">Şterge vot</a></div><span id="v9524534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2014] Ruinele Bisericii Sfintei Fecioare Maria, datând din sec. al XIV-lea.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2014] Ziduri vechi, într-un oraș vechi. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524536">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524536"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524536">Şterge vot</a></div><span id="v9524536" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524536)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524536Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524536MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2014] Ziduri vechi, într-un oraș vechi.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2014] Muzeul de Artă Municipală. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524538">Şterge vot</a></div><span id="v9524538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2014] Muzeul de Artă Municipală.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2014] Palatul Marilor Maeștri. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524540">Şterge vot</a></div><span id="v9524540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2014] Palatul Marilor Maeștri.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2014] Poarta Eleftherias. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524541">Şterge vot</a></div><span id="v9524541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2014] Poarta Eleftherias.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2014] Orașul medieval, centrul. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524542">Şterge vot</a></div><span id="v9524542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2014] Orașul medieval, centrul.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2014] Încă o imagine din orașul medieval. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524545">Şterge vot</a></div><span id="v9524545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2014] Încă o imagine din orașul medieval.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2014] Flori la o terasă din orașul vechi, lângă una dintre porțile de intrare. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524546">Şterge vot</a></div><span id="v9524546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2014] Flori la o terasă din orașul vechi, lângă una dintre porțile de intrare.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [JUN-2014] Turnul Moscheei lui Ibrahim-pașa -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524548">Şterge vot</a></div><span id="v9524548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2014] Turnul Moscheei lui Ibrahim-pașa
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P26 [JUN-2014] Poarta ce duce la Palatul Marilor Maeștri. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524550">Şterge vot</a></div><span id="v9524550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2014] Poarta ce duce la Palatul Marilor Maeștri.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P27 [JUN-2014] Vedere din exterior a Palatului. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524551">Şterge vot</a></div><span id="v9524551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2014] Vedere din exterior a Palatului.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P28 [JUN-2014] O parte din Strada Cavalerilor (Odos Ippoton). -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524552">Şterge vot</a></div><span id="v9524552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2014] O parte din Strada Cavalerilor (Odos Ippoton).
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P29 [JUN-2014] Zidurile Palatului Marilor Maeștri, cu meterezele. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524553">Şterge vot</a></div><span id="v9524553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2014] Zidurile Palatului Marilor Maeștri, cu meterezele.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P30 [JUN-2014] Grădina Palatului. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524554">Şterge vot</a></div><span id="v9524554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2014] Grădina Palatului.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2014] O altă poartă de intrare în orașul medieval. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524556">Şterge vot</a></div><span id="v9524556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2014] O altă poartă de intrare în orașul medieval.
foto Rodel [08.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P36 [JUN-2014] Pe aici au trecut Cavalerii Ioaniți. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 08.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av524560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv524560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=524560">Şterge vot</a></div><span id="v9524560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(524560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f524560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e524560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUN-2014] Pe aici au trecut Cavalerii Ioaniți.
foto Rodel [08.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.115967035294 sec