ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.07.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 17.08.13
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 13 nopți
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 6

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
99.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 41 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 11 MIN

La vinatoare de curcubeie

TIPĂREȘTE

Anul asta am vrut sa ne relaxam mult si bine.

Ca sa fie mult, trebuia sa fie cit mai ieftin. Ca sa fie bine, trebuia sa ne facem temele.

Asa ca m-am gindit sa caut ceva inland, unde preturile nu ar trebui sa fie ca la mare, neaparat cu piscina, neaparat si cu alte activitati in zona.

Velingradul l-am descoperit din intimplare, voiam sa vad ce hoteluri sint prin Pazardjik (nu ma intrebati ce cautam acolo, ca de-as sti...) si-am gasit pe booking zeci... ceva mai la stinga :)

Dupa aceea hop pe wiki, sa vad ce stie el, Velingradul, sa faca (dar asta intr-un episod viitor), si imediat pe AFA, sa vad ce parere are @olteanul2010.

S-a intimplat ca atunci ascultam Iron Maiden: Ghost of the Navigator

Tot intimplarea a facut sa reintilnim Iron Maiden in cele mai neasteptate momente prin Bulgaria, dar pentru inceput

Chasing rainbows all my days

Where I go I do not know

I only know the place I've been

Dreams they come and go, ever shall be so

Nothing's real until you feel

Voiam sa fie o vacanta perfecta, am scos checklist.

Velingradul are ape termale, munte, riu - bifat.

Am gasit rapid obiective turistice in jurul Velingradului (Tsigov Chark, lacul Batak, pestera Lepenitsa, pestera Snejanka) - bifat.

Bonus - mocănița care trece prin localitate, izvorul si lacul Kleptuza.

Iar acum hotelul: cel mai ieftin hotel bun, cu piscina mare, neaparat linga padure - a fost simplu de gasit pe booking.

Si da-i si citeste comentariile de-acolo: multi se vaitau de distanta pina in centru (am masurat noi cu pasul, 3.5 km pina in centru, 4.8 km pina in partea cealalta a orasului, la Muzeul de Istorie local), si mai multi de micul dejun si de preturile din restaurant.

M-am considerat suficient de documentat, am rezervat 10 zile si-am inceput sa ma interesez de transport. Grava treaba, noi fara masina, trebuia sa tinem si costurile cit mai jos. Intr-un final ne-am devansat plecarea cu o zi, sa fim siguri ca ajungem la timp, si ne-am lipit de un bulgar care mergea din Bucuresti spre Plovdiv cu o masina de Ruse. Deja incepeam bine, cu impartirea costurilor.

De ce spun asta aici si nu in viitorul articol de calatorie? iiiimediat veti afla :) si, totodata, cum se ajunge la hotel.

Din Plovdiv pina in Velingrad am primit o reducere pentru distanta, practic am mers cu un pret putin peste cel al benzinei (masina era pe gaz: P).

Si ne intreaba soferul aproape de Pazardjik, dupa ce-am intirziat si la vama, si prin pasul Shipka (era perioada cu inundatiile, se mutase circulatia prin Shipka, a fost si o tamponare in lanț in fața noastra): "la ce ora trebuie sa ajungeti? " Rizind cu gura strimba: "nu conteaza, n-avem rezervare pentru azi". Se uita si el strimb la noi, anunta ca o ia prin Peshtera, Batak, Tsigov Chark, dar face vest in loc de sud. Ii zic ca asa ajungem pe partea cealalta, prin Varvara, dar nu era nicio problema, fiind aceeasi distanta, asa ca am continuat.

In oras, a tinut neaparat sa foloseasca GPS-ul si-a cautat ulita dr. Doshkinov, in loc sa-mi urmeze sfatul de a merge pe bul. Saedinenie, care strabate orasul de la nord spre sud, si sa intoarca la Kleptuza. Omul era pentru prima oara in Velingrad si-avea mai multa incredere in GPS decit intr-un strain care tocmai pozase Shipka.

L-am lasat sa caute nr. 14, si cind s-a dat batut i-am zis sa mearga pina la calea ferata, i-am aratat barierele fixe, si i-am zis ca trebuie sa ajungem la strada de pe partea cealalta. Asa ca a mers inainte (spre sud) pina la parcul Kleptuza, a facut stinga, si cind a ajuns la locul din prima poza a exclamat cu vocea gituita: "ASTA e Velina SPA? "

Nu, nu era. Se urca dealul prin stinga, apoi se ia la dreapta (nu, nici cladirea in constructie nu e Velina), se merge inainte, se trece de poarta, se merge pe alee printre pini. Asta e Velina. A mai asteptat pina am intrat (daaa, usile din sticla se deschideau automat, l-au facut sa nu-i mai fie asa mila de noi) si ne-a lasat sa ne descurcam la receptie.

Cazarea

Cu rucsacii in spate, ma intrebam: "ce camera or mai avea libera, ca de-aia ieftina ca a noastra nu mai au". Nu era chiar cea mai ieftina (dubla Basic), am dat 5E in plus ca sa avem si o canapea (dubla Basic Plus).

Ulterior aveam sa-mi dau seama ca intrebarea corecta era "o sti receptionera engleza? " Stia, dar pentru siguranta printasem rezervarea si in bulgara.

I-am explicat ca am ajuns cu o zi mai devreme si sa ne dea ce are pentru prima noapte, ca ne mutam in vagauna noastra dupa aceea. Am spus ca la parter n-au balcoane? N-am spus, spun acum: n-au. Toate camerele Basic si Basic Plus au niste gemulete la nivelul solului.

Foarte amabila, ne-a spus ca are niste camere la 144.

Fac o față luuuunga: "144???pai am vazut pe booking ca aveti si alte camere, nu doar apartamente... " Nevasta-mea, oftind (vazuse gropanele din strazile pe unde ne-a adus soferul si-i pierise cheful de Velingrad), imi face semn din ochi sa accept, ca sa nu ne plimbam cine-stie-unde cu bagajele.

Dau sa zic ceva, receptionera mi-o reteaza scurt, mestereste ceva pe calculator, apoi se intoarce spre mine radiind de fericire: "uitati, daca vreti sa schimbati camera voastra cu asta, pot sa va dau o reducere si sa stati in camera incepind de azi pina la sfirsitul sejurului, haideti sa va arat ambele camere ca sa va conving". "Si daca vrem sa prelungim? " intreb eu. "Va fi la acelasi pret: X leva".

Ma albesc. LEVA. LEVA, da? nu EURO, cum crezusem. Pentru o camera de lux, la etajul 2, cu balcon! Ma uit la sotie cum se abtinea sa strige "IA-O! " si zic calm: "ok, o luam".

In afara de discount-ul de 15% pentru durata de peste 10 zile ne mai daduse o reducere, si bonus canapea in camera iar copilul putea sta gratis. Ulterior mi-am dat seama ca de fapt facuse o afacere buna pentru hotel, camerele Basic/Plus se dau instant, iar cele lux nu se ocupa niciodata complet. Pe noi nu ne-a costat cu mult mai mult decit camera initiala + cit trebuia sa mai dam pentru copil.

Cred ca am jignit-o pe receptionera, care voia neaparat sa ne CONVINGA sa acceptam schimbarea camerei. Eu am scos banii sa platesc, ea a insistat sa ne arate camerele. I-am facut pe plac, am luat rucsacii si i-am lasat pe jos in camera "lux" decretind "gata, aici stam, nu-i mai car pina la parter". Cu greu m-a convins sa astept plata camerei pina dupa ce ne da cheile :) Cardurile, adica.

Pozele facute de @olteanul2010 sint bune, nu are rost sa le duplic, o sa pun doar unele care aduc informatii in plus.

Hotelul are 3 etaje cu camere cu balcon, parterul cu camere fara balcon, care mai prezinta si dezavantajul ca toata lumea se fitiie pe holul lor spre SPA.

E pozitionat la marginea unei paduri de pini, parcarea e supravegheata video, cu locuri destule in afara de weekends, cind hotelul aproape se umple.

Are salon de asteptare la receptie, lobby bar (+tv), pool bar, restaurant interior (cu sala separata pentru micul dejun), terase-restaurant, bazin de inot exterior (adincime 1.50 - 1.80m, lungime/latime n-am stat sa masor, dar era MARE), bazin de inot interior (adincime 1.35 - 1.60m, lungime/latime similar celui exterior), ambele bazine cu apa la 30 grade Celsius, magazin, doua calculatoare cu internet si sala de lectura la etaj (+tv, + citeva carti in rusa, bulgara, engleza, germana), jacuzzi (cred ca intrau lejer 10 persoane), baie de aburi, sauna, dusuri si vestiare la bazine, sala de fitness (aparatele cam uzate, dar functionale), 4-5 sali de masaj, si o lista de proceduri de SPA aproape ca cea de procedee de judo (peste 50, toate contra cost), room-service, spalat/calcat.

In camera era un TV cu ecran plat, dar fara intrari USB/HDMI, in schimb putea fi folosit si ca monitor...

Baia nu prea mare, consumabile cu refresh zilnic, prosoape inlocuite tot zilnic, lenjeria dupa un algoritm de care nu m-am prins (inclusiv cu o zi inaintea plecarii), halatele se schimba si ele tot zilnic (daca nu le gasesc in camera atunci lasa altele noi oricum).

Hol, pat mare, canapea, masuta, birou maricel, balcon cu scaune, spatiu destul. Mobila de 5 stele, dar cu sticla deasupra sau din sticla (mese, noptiere, birou) si putin (doar o idee!) cam obosita pe unde era lemn.

Micul dejun... mda, nu era extraordinar, dar se putea minca pe saturate fara sa ti se faca rau. Cafeaua, ceaiul si laptele se aduc in niste cani metalice cu capac, avind dimensiuni pentru 1 sau 2 portii (se aduc la cerere, vin chelnerii si intreaba ce si cit sa fie). Fructe, brinzeturi, mezeluri, omlete - la discretie. Sucurile la dozator le evit in Bulgaria, prajiturile n-au fost pe placul meu in fiecare zi, dar ma declar multumit per total.

Despre restaurant as putea sa povestesc ore, dar o sa ma straduiesc sa limitez :)

Scump (am citit eu din ce se vaitau altii pe booking), cu doar 2-3 pagini in menu-ul de feluri principale, mincare rea (se vaitau altii)... am luat prinzul la un bistrou din oras timp de citeva zile. Apoi am incercat si alte restaurante si ne-am facut o imagine mai buna.

Am gasit si restaurante mai ieftine, si mai scumpe, in general +/- 10%; bistrourile au preturi cam la 60%, cel la care am fost noi a fost bunicel.

Si totusi am ajuns sa preferam restaurantul de la Velina. De ce?pentru ca eram siguri ca putem minca fara sa avem crampe la stomac sau ameteli :)

Cele doua pagini de menu nu ne-au intimidat decit la inceput. In curind aveam sa ne dam seama ca nu conteaza doar menu-ul, ci si bucatarul, si ce alte comenzi mai sint prin restaurant intre timp.

"Pork on a pan" - am comandat de 4 ori, a fost gatit in 3 feluri diferite. "Pui a la Velina" - de doua ori, in doua feluri diferite. Portiile de cartofi prajiti n-au avut aceleasi dimensiuni, ci au variat in functie de ce altceva mai era prin comanda.

Si-asa am ajuns sa ne distram de minune si sa facem pariuri: care dintre bucatari gateste (nu i-am vazut niciodata, i-am "etichetat" dupa prezentarea din farfurii), in ce ordine ne aduc felurile de mincare; mesele au devenit deja o atractie a zilei, in loc de chinul obisnuit "ce si unde mai mincam azi".

Asa ca, pentru 20-35 de leva (in functie de feluri, bauturi, cu/fara desert), am inventat un nou sport: guessfooding.

In Fundu' Universului (a se citi Velingrad) nu exista conceptul de garnitura decit in menu. Adica il scriu, dar nu stiu la ce foloseste.

Asa ca mincarea se aduce cam asa: bauturi, pauza 2-3 minute, salata, pauza 5 minute, cartofi prajiti, 5 minute, chifla calda, 5 minute, gratar, 5 minute, cartofi copti etc. Asta intr-o zi buna :) iar la bistrouri e mult mai rau.

Velina nu facea exceptie. Nu stiu daca s-au prins ca noi ne distram de minune cu schimbarea modului de a gati si cu prezentarea felurilor (si s-o fi facut cu intentie), dar de trei ori am ajuns sa ridem cu lacrimi.

Intr-o seara nu s-au prins ce vrem sa facem cu ce-am comandat, asa ca ne-au adus 10 farfurii. 3 goale, restul cu mincare, sa le potrivim noi. Si s-au uitat, cu ochii mari, de dupa dulapurile uriase cu sticle de vin (noi preferam sa stam la separeu, cind esti cu copil mic mai maninci si la gramada, si din stinga, si din dreapta).

In alta seara a adus chelnerita toate felurile, le-am si mincat, mai ramasesera salata si clatita cu ciocolata. Sotia a pariat ca vine intii salata, odrasla a pariat pe clatita, iar mie nu mi-a ramas decit sa pariez ca salata nu mai vine deloc. A cistigat cea mica, intii a venit clatita, apoi salata. Dar a doua zi la prinz, cind si-a adus aminte chelnerita ca noi am platit o salata seara dar nu ne-a adus-o :)) Am preferat varianta asta, decit sa facem scene sau sa-i facem probleme (pentru platile cu cheile-card-Velina, nota vine la semnat dupa ce s-au incarcat costurile cu cardul). O fi fost si ea indragostita si visa cu ochii deschisi.

Cu o zi inainte de prelungirea sejurului, alta minune: imi vine felul principal odata cu clatita cu ciocolata a copilului, apoi cartofii, salata si la final gratarul :))

Probabil s-ar fi putut rezolva situatia daca am fi specificat ordinea in care vrem sa fie aduse, dar... unde mai e distractia?

Bulgara si rusa. Daca vorbiti una dintre ele, va intelegeti cu toata lumea. Daca aveti noroc, puteti gasi personal vorbitor de engleza, sansele sint de 25-30%. Daca nu, prosop = cîrpa, halat = halat, "doar gunoiul"= "samo bocluc", menu primiti si in engleza (cred ca au doar doua, asa ca e bine sa invatati si cum se spune in bulgara). Si zimbiti larg in timp ce dati din miini incercind sa explicati "frigaruie de pui" fara sa va bilbiiti :))

Alte detalii semnificative n-ar mai fi. Ca fapt divers, ati putea avea una dintre piscine pentru folosinta proprie, la fel cind e vorba de jacuzzi / steambath / sauna, pentru ca lumea are in general bun simt si nu sta in jacuzzi cu orele, iar piscinele - dupa ce ca-s generoase cu dimensiunile - se folosesc oarecum alternativ: cind e soare lumea sta afara, seara se muta inauntru, dimineata nu prea inoata nimeni.

Cit am stat la Velina nu ne-a zis nimeni "da-te mai incolo", "nu face asta", chiar daca intr-o zi a intrat sotia (din greseala, zice ea) in bazinul exterior la 8 dimineata. Inca era frig, ieseau si aburi din el.

Si daca tot veni vorba de frig: noi am ajuns imediat dupa ce s-au terminat ploile, era un frig seara pe la 9 - dar ce frig? FRIGĂLĂU! - de-am pus pe noi toate hainele pe care le adusesem, inclusiv pijamalele. Doua zile mai tirziu mincam la terasa in pantaloni scurti.

Ah, era sa uit de alergeni.

Oamenii astia de la Velina spala nonstop lenjerii, prosoape, halate. Lenjeria de pat are un miros foarte-foarte discret de balsam in ziua cind o schimba. Se rezolva rapid cu aerisitul, in cel mai rau caz se poate pune un prosop pe perna la culcare sau se poate lua o pastila, depinde in ce stadiu sinteti cu alergia :)

Velingradul nu prea e prietenos cu alergicii pe timp de iarna, recomand sa-l vizitati vara. De ce? n-au gaz, incalzirea se face cu lemne.

Velina fiind la margine de oras, izolat intr-o padure, problema asta e ca si inexistenta, cel putin pe timp de vara. N-am idee cum incalzesc ei, si nici nu prea ma roade curiozitatea sa aflu :)

Ziua plecarii a fost trista, desi eram cam obositi de-atita odihna. Singura care a avut curajul sa se exteriorizeze a fost fetita:

Rămas bun, Velina...


[fb]
---
Trimis de F2A1C in 06.07.14 12:08:31
Validat / Publicat: 06.07.14 13:52:18
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2176 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

8 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (F2A1C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 "ASTA e Velina SPA? " intreaba soferul :) Nu, Velina e mai la deal. Nici macar nu se vede dintre pini, trebuie sa mergi "la ghici" sau "cu stiinta" de la google maps.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 15500 PMA (din 16 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 41.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    8 ecouri scrise, până acum

    ariciu [06.07.14 16:02:07] »

    Oooooo, @familie2adulţi1copil revine în forţă!!! Wb! Daaaar, ai uitat diacriticele de la celălat rw. Ce păcat, ce păcat! ))

    F2A1C [06.07.14 17:07:35] »

    @ariciu: Merci, merci!

    Dar daca stateam sa-mi torturez degetele cu diacriticele mai terminam dupa urmatorul concediu )) si inca mai e de povestit despre Velingrad si Plovdiv, noutati (sper eu).

    ===

    Later edit: cit m-am chinuit, si tot am uitat ceva.

    La piscine se pot lua (autoservire) prosoape mari, de-ale hotelului. Evident, gratis.

    Dupa utilizare se pot returna sau se lasa la locul faptei.

    Nu se pot "rezerva" sezlonguri cu prosopul, pentru ca orice prosop neinsotit de un halat se colecteaza pentru spalare de catre спасител (lifeguard).

    webmasterX [06.07.14 19:37:07] »

    Foarte bun, reuşit articolul -- chiar fără diacritice

    -

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    Mulţumesc.

    fanespoitorul [06.07.14 20:18:58] »

    @F2A1C: Cat a costat jucarica?? fara transport.

    A fost numai cu mic dejun?? Ai avut curaj sa plecati fara masina??

    Asemenea peripetii mai faceam in facultate. Daca te suparai un pic ajungeati si in Bansko prin Razlog.

    In zona Razlog sunt hoteluri care au si ape termale.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    F2A1C [06.07.14 20:23:27] »

    @webmasterX: Acolo e pozitia

    Multumesc si eu, inclusiv pentru corectarea typo din titlu.

    F2A1C [06.07.14 20:48:26] »

    @fanespoitorul: vreo 60E/zi (dupa discount 15% pentru durata > 10 zile plus o reducere ca nu era sezon, aveau loc, si aveau nevoie de camera noastra ca se dadea instant), doar cazare cu MD.

    Dar am nimerit o receptionera care 1) stia engleza si 2) se pricepea la afaceri. Practic, a "smuls" de la noi inca 130 E care n-au costat-o nimic, si a mai adus si clienti timp de 10 zile pe o camera pe care au dat-o cu 56 E/zi (noi aveam 47 pe booking).

    Am facut si noi ce-am putut, chiar fara masina am vrut sa iesim din vitrina hotelului, sa mergem si noi printre oameni, sa ascultam povesti. Am cunoscut un vacar care vorbea engleza si franceza frumos, cu accent si "hrr" si multi altii despre care (poate) voi scrie in curind. Aceeasi intrebare ni s-a pus si la granita, dialogul a fost cam asa:

    "De unde veniti? "

    "Velingrad"

    "Ha??? "

    "Plovdiv... "

    "Aaa... si-asa, in Bulgaria, fara masina? "

    "Cu trenul, cu autocarul... "

    Voiam sa spun autobuz, dar primul cuvint care mi-a venit in minte a fost autocar.

    De ce n-am ajuns in Bansko? episodul viitor imi trag sufletul, ca am de sortat cele 50 de poze selectate, sa fie in ordinea povestii. Ceva mai pe seara vine baiatu'

    olteanul2010 [14.07.14 11:10:08] »

    Dupa notele acordate inteleg ca va placut si ma bucur pentru aceasta. Pentru ca sunteti mai tineri puteati avea gusturi diferite. Inteleg ca ati avut un apartament si sunt convins ca a meritat pretul. Noi am avut parte de un ospatar tanar care aducea prima data salata. Noi spunem ca restaurantul nu este scump dar nici ieftin. Si in Romania pentru o masa cu desert la o terasa de 3*poti lasa 70 ron.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    F2A1C [14.07.14 21:24:56] »

    @olteanul2010: Nu apartament, camera. Primita cu discount, reducere si bonus nu ne induram sa dam pretul intreg pe ea, mai degraba stateam la parter.

    Tineri sau nu, noi ne-am dus la liniste si pace, la aer curat, nu-mi place sa ma inghesui pentru mincare sau sa ma uit la sezlonguri ocupate cu prosopul.

    Toti 3 sustinem ca a fost cea mai buna destinatie pe care ne-o puteam permite anul asta!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    F2A1C, fanespoitorul, olteanul2010
    Alte impresii din această RUBRICĂVelina Spa Hotel:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.046899080276489 sec
    ecranul dvs: 1 x 1