49449 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Sun Island Resort & Spa [Ari Atoll]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.06.2014
DE
Avatar barbu minel
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN ilfov
înscris/ă în 25.01.11
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
SEP-2013
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ demipensiune
PREŢ SEJUR:
2674 E
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 201 USD  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Destinaţia iubirii


Bun găsit, dragii mei prieteni, iubitori de călătorii! A trecut ceva vreme de când nu am mai scris, aproape doi ani, deşi am mai consultat locul nostru de întâlnire virtuală şi chiar am călătorit, însă neînvrednicindu-mă să împărtăşesc pe site experienţele trăite... Antalia, Maldive, Veneţia. Drept pentru care s-o luăm de unde am rămas...

După minunata experienţă în Paradisul din Republica Dominicană, la sfârşit de august 2012 am mers cu grupul de prieteni în Antalia, la Limak Atlantis, Belek. Am văzut că s-au scris foarte multe review-uri despre acest hotel, mai ales de către cei ce au fost după mine şi cu informaţii mai proaspete, aşa că nu voi spune decât că hotelul este foarte bun, bine aşezat, strâns, cu domeniu mic faţă de celelalte experienţe avute (Rixos Sungate, Delphin Botanik), dar cu servicii foarte bune şi o echipă de animatori excelentă (parcă cea mai bună din cele întâlnite) şi pe care îl recomand cu căldură.

Vara lui 2013 a fost săracă în călătorii, asta deoarece aveam fata ce trebuia să dea admiterea la liceu, ocupând toată luna iulie, iar august cu oarece probleme. A venit septembrie şi ne cam luasem gândul de la o vacanţă, mai ales că se apropia 15 sept. şi începeau copiii şcoala. Dar ştiţi cum este …nu aduce anul ce aduce ceasul! Astfel se face că umblând eu prin net-ul ăsta într-o noapte, am dat de un last minute…Maldive, Sun Island, visul meu, o dorinţă pe cât de veche, pe atât de aşteptată. Am trimis un mesaj domnişoarei de la agenţie, cu care am corespondat cam tot anul pentru vacanţă şi căreia îi mulţumesc din suflet pentru răbdarea ce a avut cu mine, am informat-o despre oferta întâlnită şi am rugat-o să-mi găsească sejur, aceeaşi destinaţie, aceeaşi perioadă. Şi v-am spus…aduce ceasul ce nu aduce anul…Maldive, Sun Island, 2 pers., 2674 euro, 7 nopţi, demipensiune, zbor din Bucureşti. Cu o săptămână înainte de plecare, am plătit şi am început a face bagajele.

Începe aventura…18 sept. -zbor Bucureşti-Istanbul-Dubai-Male…ora 8,30 dimineaţa 19 sept., apoi zbor intern Male-Maamigili şi transfer cu barcă de viteză pe insula Nalaguraidhoo, Sun island. Alt paradis sau mai corect spus, o altă parte de Paradis, un alt colţ de Rai…astfel că după vreo 10 ore de zbor însumate şi alte câteva între zboruri, prin aeroporturi, în jur de ora 12 (ora locală, Maldive fiind cu 2h mai mult decât România) am ajuns la Sun Island, într-o locaţie minunată…nici nu ştiam la ce să privim mai întâi, ce să admirăm…albastrul senin al cerului, apa în nuanţe turcoaz, bleu-ciel, bleu-marin, nisipul auriu-argintiu al plajei, pastelul de culori al naturii…ne-am lăsat prinşi într-o mireasmă vizuală, comparativă cu mireasma pomilor înfloriţi primăvara. Nici nu ştiu cât şi cînd am parcurs pontonul ce leagă miniportul sosiri-plecări, reprezentat de o mică insulă, cred artificială, de insula pe care se află resortul şi ne-am desmeticit uşor ajungând la receptie, în Lobby Bar, unde am stat de vorbă cu reprezentanta agenţiei, o domnişoară germancă, foarte de treabă, vorbitoare de engleză, care de altfel ne-a întâmpinat încă din Male, dăruindu-ne câte o sticlă de apă şi atenţionându-ne că trebuie consumat doar apa îmbuteliată şi nicidecum din altă sursă. Ne-a prezentat o hartă a resortului, defapt a insulei, câteva reguli de respectat, procedura de luat masa şi alte informaţii utile…am primit cheile de la cameră şi am fost conduşi cu un minicar.

Nr. 419, camera, care împreună cu 420 formau o căsuţă pe plajă (beach bungalow), pe partea de apus a insulei (sunset side), cu două intrări, una dinspre interiorul insulei şi alta de pe plajă, o cameră rezonabil de mare, cu aer condiţionat, cu ventilator deasupra patului, televizor, fierbător de apă, cu pliculeţe de ness şi ceai englezesc, zahăr, minibar contra cost, zilnic 2 sticle de apă de 1,5l…baia utilată corespunzător, fără cadă, dar cu duş în aer liber, cu apă încălzită prin instalaţie solară, independent fiecare cameră. Încă din prima zi am experimentat ropotul ploii maldiviene, cu picături mari, ce se auzeau aşa de tare în acoperiş de parcă era grindină…nu mai mult de 5 minute şi după, parcă nici nu plouase, doar strigătul păsărilor…a drag, a dor, a jale, doar ele ştiu…Ieşirea spre plajă are o mică terasă cu o măsuţă şi două scaune, cu cişmea pentru curăţarea de nisip, iar pe plajă sau la umbră, fiecare cameră dispune de două şeslonguri cu numărul camerei înscris pe ele.

Până la sfârşitul zilei, am făcut o scurtă plimbare de recunoaştere, pe aleile pavate ale insulei şi deşi eram de doar câteva ore acolo, ne simţeam de parcă ar fi fost insula noastră. În noapte am participat la hrănirea pisicilor de mare şi apoi a rechinilor, făcând astfel cunoştinţă şi cu zona vip a resortului-water bungalows-.

A doua zi-20 sept. -scularea de dimineaţă, că nu voiam să pierdem nicio clipă în Paradis, un altfel de colţ de Paradis…şi cum altfel decât mai întâi la apă, Oceanul Indian…de neimaginat, mai impresionant decât orice instantaneu foto, cuvintele şi pozele sunt inexpresive, este un ansamblu vizual şi auditiv imposibil de închipuit…culori vii, culori dulci, ritmul valurilor spărgându-se de bariera de corali, freamătul frunzelor la orice adiere de vânt, cântul-strigăt al păsărilor, unduirea dansândă a apei, nisipul făinos, strălucitor în nuanţe ca de metale preţioase, mângâierea fină a razelor soarelui şi multe altele, pe care din nevrednicie le omit, zugrăvesc şi dau viaţă unui colţ de Rai, pe care îl simţi doar fiind acolo, făcând parte din el.

Aşadar o baie de dimineaţă, desfătaţi de locul în care ne aflăm, ne răsfăţăm în lumina prietenoasă a răsăritului, apoi mergem la micul dejun…destul de bogat, cu multe fresh-uri, fructe din belşug, legume (parte din ele le produceau pe insulă), dulciuri nu foarte diversificate, dar foarte bune…şi la cină erau destul de multe feluri de mâncare, gătită, dar şi grătar, de peşte, vită, sau altfel preparate, totul, sau hai să fiu blând, aproape totul foarte condimentat şi mai ales picant…zilnic cam aceleaşi feluri de mâncare, dar nu era o problemă pentru noi, că doar nu mersesem într-o expediţie culinară, deşi a fost şi o experienţă culinară plăcută, iar la atâtea feluri de mâncare puteai foarte bine să mănânci în fiecare zi un alt fel. Ne-a plăcut modul de organizare la masă, încă de la prima cină, intrând în restaurant (main-restaurant, Maaniya), la o recepţie, am primit un card de masă, cu numele nostru şi numărul camerei, de culoare ce indica demipensiune, apoi am fost conduşi la o masă, pe card s-a scris şi numele celui ce avea să ne servească, aceea fiind rezervată pe toată durata sejurului…de altfel un exemplar de card, a rămas tot timpul şederii noastre pe acea masă. Restaurantul este mare, cu vedere superbă către ocean, fiind aproape de plajă, aflat în imediata apropiere a recepţiei, în dreapta pontonului pe care sosisem, deschis (când bătea vântul se trăgeau jaluzele, un fel de rogojini ca pe la noi).

Apoi am purces la a străbate insula pe plajă luând-o în dreapta, spre partea de răsărit, şi ce să mai spun…de vis…am ajuns şi la limba de nisip, pe care o văzusem în referinţe foto şi care a contat foarte mult în alegere, locul unde se intâlnesc două adieri, două unduiri, care apare şi dispare la flux şi reflux…şi tot aşa, îmbătaţi de fiecare părticică umblată, nici nu ştim când soarele ne-a mângâiat de parcă eram raci fierţi, dar face parte din peisaj…şi tot aşa, să te tot bucuri de Paradis.

Zilele ce au urmat ne-au purtat în aproape fiecare colţişor al insulei, singura mare dezamăgire fiind că nu am vizitat şi insula învecinată, Holiday Island, între cele două fiind zilnic transfer gratuit.

Sun Island-Nalaguraidhoo, din unele descrieri pare a fi insula-resort cea mai mare din Maldive, relativ mare ca suprafaţă, însă pe care o poţi lua la picior, în pas foto, pe plajă, într-o singură zi. Dacă te înduri să te desparţi de nisipul fin al plajei şi de cristalinul apei, sau de puii de rechin şi multitudinea de peşti care te însoţesc în apă, în interior găseşti o adevărată oază de verdeaţă, pigmentată de coloritul florilor, cu fel şi fel de arbori şi plante, care mai de care mai frumoase…natură sălbatică, zone amenajate atent îngrijite, plantaţia de fructiferi, grădina de legume cu sere, cultura de chili, minunata expoziţie de orhidee plantate pe trunchi de palmieri, răsadniţele de flori şi plante ornamentale, terenuri de sport, fac să petreci o vacanţă măcar relaxantă. Resortul are piscină pentru copii şi piscină pentru adulţi, destul de mare, curată, cu o frumoasă cascadă artificială dintr-o stâncă, dar pustie, situată în partea stângă a zonei main…cine să aibă nevoie de piscină, cu o aşa piscină naturală!

Oamenii sunt foarte drăguţi, cu respect, puţin mai retraşi (decât dominicanii), dar odată băgaţi în seamă, vorbăreţi, binişor în engleză... femeile sunt mai reticente, probabil religia, islam, fiind la baza acestei atitudini.

În afară de restaurantul-main, Maaniya, mai sunt a-la-carte, Thai cu specific oriental, aflat la capătul pontonului zonei water-bungalows, înspre ocean, pe partea de apus (impropriu spus pentru că este defapt în partea sudică, astfel având vedere şi la răsărit, dar şi la apus), şi Al Pontile cu specific italian şi japonez, acesta fiind opus lui Thai, la nord, pe cheiul unde este şi miniportul, putând să vezi atât răsăritul cât şi apusul…de aici uitându-te spre apus, se vede insula învecinată, Tholhifushi…deasemenea sunt câteva baruri, Vani-coffee (zona –main), aici era internet gratuit, zona cea mai frecventată seara, căci cina se servea începând cu ora 19, deja întuneric, Zero Plus, în interiorul naturii, foarte interesant, cu servire undeva la înălţime, altul la piscină, încă unul, Mekunu, în parcul amenajat, unde se vizionau filme în aer liber, şi la plajă în zona de răsărit unde era şi baza de sporturi nautice…un grill, Guraamuli, doar cu peşte, pe plajă unde încep bungalourile pe apă.

Lângă acest barbeque, se află şi SPA-ul, numit Araamu, construit în stil oriental.

Sporturi nautice şi activităţi acvatice cât cuprinde (buzunarul), dar foarte mult mi-a plăcut mersul cu bicicleta…se închiria şi puteai face o plimbare de agrement străbătând insula de la un cap la altul, sau pentru o deplasare mai uşoară, noaptea o parcai la uşă…pot spune că e un mod de viaţă. În zona main este şi sala de sport, dar şi câteva boutique-uri.

În partea de apus a insulei este o Academie de Marină, nu am văzut studenţi, probabil erau în vacanţă, dar părea ceva serios.

Astfel dar, am petrecut o săptămână minunată, într-o locaţie romantică, unde fără tăgadă îţi poţi împărtăşi iubirea sau de ce nu, pentru cei ce au uitat de iubire, să te reîndrăgosteşti…liniştea, natura, ansamblul perfect pentru a iubi, a fi îndrăgostit, a simţi că trăieşti.

---
Impresii încărcate de barbu minel in 25.06.2014 21:10:14

Validat / Publicat: 25.06.14 22:35:31


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în MALDIVES
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Dominicană, Turcia, Grecia, Spania, Franţa, Portugalia, Italia
VIZUALIZĂRI: 10305
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (barbu minel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  12600 PMA (din 14 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[25.06.14 22:37:55]
» mesaj pers

   @barbu minel:

[... ]la sfârşit de august 2012 am mers cu grupul de prieteni în Antalia, la Limak Atlantis, Belek. Am văzut că s-au scris foarte multe review-uri despre acest hotel, mai ales de către cei ce au fost după mine şi cu informaţii mai proaspete, aşa că nu voi spune decât că hotelul este foarte bun, bine aşezat, strâns, cu domeniu mic faţă de celelalte experienţe avute (Rixos Sungate, Delphin Botanik), dar cu servicii foarte bune şi o echipă de animatori excelentă (parcă cea mai bună din cele întâlnite) şi pe care îl recomand cu căldură.

   Orice notă contează - pentru o medie mai relevantă

   Poate găseşti timp să scrii - chiar pe scurt - un review despre experienţa la Limak Atlantis - vrem ca notele tale SĂ FIE luate în calculul mediei acestei destinaţii! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Irina1974
[30.06.14 21:32:36]
» mesaj pers

   Felicitari pentru vacanta si impresiii!

   Cand ai timp, poti sa detaliezi putin preturile de pe insula (la mancare si bauturi - vad ca ati avut HB) ? Si noi am vrea sa ne intoarcem in Maldive anul viitor, si ma intereseaza aceasta insula. Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- valentino52*
[05.08.14 00:33:02]
» mesaj pers

   Multumesc de review, si eu voi merge in luna octombrie anul viitor in luna de miere si cautam ceva oferte. Imi poti recomanda vreo agentie de turism? La Ika tours am vazut o oferta pentru Sun Island la acelasi pret care l-ati platit si voi dar nu sunt sigur cat de serioasa este agentia, pretul mi se parea mic tinand cont ca ai si transfer cu barca rapida sau hidroavion, zbor din bucuresti cu taxele incluse si demipensiune... dar citind acest review m-am mai linistit. Pe mine m-ar interesa si un upgrade pentru o seara la un watervilla, ai idee cam cat m-ar ajunge?

   As vrea si sa fac un buget de cheltuiala pentru pranz si activitati. Nu suntem genul sa facem scufundari, am facut in Dubai si nu ne mai trebuie. As vrea totusi sa ajung si in alte resorturi, cum ar fi Vellasaru sau Lily resort pentru niste poze, o masa la restaurant... citisem mai demult ca negocierea cu baietii cu barci de acolo poate ajunge si la 1000 de dolari pentru o zi intreaga. As fi avut multe alte intrebari dar review-ul a fost detaliat si am obtinut ce informatii aveam nevoie, inca odata multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- barbu minel
[05.08.14 16:32:45]
» mesaj pers

   @valentino52: te salut dragă Valentino! mă bucur că impresiile mele de vacanţă îţi sunt de folos, de altfel acesta este şi scopul AFA, eu de nenumărate ori informându-mă mai ales de aici...

   acum să îţi răspund... în conformitate cu regulamentul AFA, numele agenţiei o să ţi-l dau pe privat, dacă îmi permiţi, şi chiar numele domnişoarei care m-a consiliat, e foarte amabilă... cu ea vei vorbi despre tot ce vrei să faci în vacanţă...

   upgrade ştiu că se face la hotel, dar la oricare destul de scump, părerea mea să iei cazarea dacă ţi se permite direct din ţară, 6+1 nopţi...

   sincer water bungalow nu m-a dat pe spate, beach bungalow este perfectă, ai plajă, verdeaţă, etc. ce par a fi doar ale tale...

   cât despre a vedea alte resorturi ştiu că este transfer zilnic, gratuit, pe Holiday Island, foarte aproape, fiind din acelaşi lanţ hotelier, pe care îmi pare nespus de rău că l-am ratat, uitînd de el...

   sunt însă o mulţime de excursii, ceva foarte interesant precum ROBINSON (excursie de 6h, 10-16, pe o insulă Tholhufushi) =178$, 2 pers., sau MY PRIVATE ISLAND (o noapte, 16,30-8,30 cu cină tot pe insula Tholhufushi) =1277$, sau vizite în diferite sate maldiviene din împrejurimi, asta ca să nu mai spun de pescuit, înot cu rechini, delfini, etc...

   de negocieri în privat cu băieţii cu bărci nu ştiu să-ţi zic nimic, dar tot ce-i posibil... oricum fii cu inima deschisă, nu poate fi decât divin, mai ales în luna de miere...

   îţi doresc căsnicie fericită şi la fel şi luna de miere şi celelalte vacanţe

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- barbu minel
[11.10.15 15:26:01]
» mesaj pers

   @webmaster - vă salut cu respect! am trăit o nouă minunată experiență în Maldive... vreau să știu câte poze este permis a posta

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sirbuvio
[03.12.16 02:25:58]
» mesaj pers

   Doua vorbe sa-ti mai spun:

   Bravo.

   Respect.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[03.12.16 07:31:15]
» mesaj pers

   @barbu minel: cu scuze de întârzierea rsp: la revs "de călătorie" (precum cel de sus) sunt permise maxim 99 poze.

   La cele de cazare, maximul e 60

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dumitriu77
[25.05.17 16:23:55]
» mesaj pers

   Buna ziua!

   Am văzut că dvs ați fost în Maldive in sezonul ploios, nu ați prins decât o ploaie? Eu vreau sa merg in iulie și îmi este teamă pentru ca nu stiu ce înseamnă sezon ploios acolo. Puteti să îmi spuneți în câteva cuvinte la ce să mă aștept.

   Va mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- barbu minel
[25.05.17 20:26:35]
» mesaj pers

   @dumitriu77: vă salut cu respect! o ploaie e mult spus, mai bine zis o ploicică... oricum nu vă speriați, ploaie în Maldive înseamnă farmec, nici nu vă dați seama când vine și când trece, asta exceptând vreo perioadă mai lungă (furtună) cum am avut în 2015 la Four Seasons... dar tot a avut farmec și ne-am bucurat din plin (dacă credeți că vă ajută vedeți pozele și review LANDAA Four Seasons)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- dumitriu77
[25.05.17 21:31:26]
» mesaj pers

   @barbu minel: Va mulțumesc mult pentru ajutor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- U95153
[05.03.18 22:36:16]
» mesaj pers

   Buna :) si noi suntem in cautarea unei vacante de vis... si am dorii Maldive, se pare ca cuvintele si randurile scrise de dvs. sunt de-a dreptu de mare ajutor!

   In legatura cu faptul ca se fac filme in aer liber... puteti sa imi spuneti mai multe? Se platesc? Sau in ce consta... ?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2013] păşind prima dată pe domeniul Sun Island -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519042">Şterge vot</a></div><span id="v9519042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2013] păşind prima dată pe domeniul Sun Island
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2013] pontonul ce leagă mini-portul cu insula -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519043">Şterge vot</a></div><span id="v9519043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2013] pontonul ce leagă mini-portul cu insula
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2013] mergând spre insulă... vedere de pe ponton spre stânga -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519044">Şterge vot</a></div><span id="v9519044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2013] mergând spre insulă... vedere de pe ponton spre stânga
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2013] vedere spre dreapta -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519045">Şterge vot</a></div><span id="v9519045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2013] vedere spre dreapta
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2013] primii paşi pe insulă -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519046">Şterge vot</a></div><span id="v9519046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2013] primii paşi pe insulă
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2013] înainte spre recepţie-loby bar -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519047">Şterge vot</a></div><span id="v9519047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2013] înainte spre recepţie-loby bar
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2013] la dreapta Vani coffee -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519048">Şterge vot</a></div><span id="v9519048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2013] la dreapta Vani coffee
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2013] la stânga piscina -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519049">Şterge vot</a></div><span id="v9519049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2013] la stânga piscina
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [SEP-2013] de pe insulă vedere dreapta -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519050">Şterge vot</a></div><span id="v9519050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2013] de pe insulă vedere dreapta
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2013] vedere stânga cu insula Tholhifushi -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519051">Şterge vot</a></div><span id="v9519051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2013] vedere stânga cu insula Tholhifushi
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2013] pontonul cu restaurantul a la carte Al Pontile -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519052">Şterge vot</a></div><span id="v9519052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2013] pontonul cu restaurantul a la carte Al Pontile
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2013] Vani Coffee pe plajă -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 25.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519053">Şterge vot</a></div><span id="v9519053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2013] Vani Coffee pe plajă
foto barbu minel [25.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2013] primii paşi în Oceanul Indian -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519055">Şterge vot</a></div><span id="v9519055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2013] primii paşi în Oceanul Indian
foto barbu minel [26.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2013] limba de nisip ce a cântărit foarte mult în alegerea noastră... în depărtare se vede Holiday Island -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519056">Şterge vot</a></div><span id="v9519056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2013] limba de nisip ce a cântărit foarte mult în alegerea noastră... în depărtare se vede Holiday Island
foto barbu minel [26.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2013] nuanţe de alb-albastru -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519057">Şterge vot</a></div><span id="v9519057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2013] nuanţe de alb-albastru
foto barbu minel [26.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2013] o foarte bună prietenă -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519058">Şterge vot</a></div><span id="v9519058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2013] o foarte bună prietenă
foto barbu minel [26.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2013] alţi prieteni... puii de rechin -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519059">Şterge vot</a></div><span id="v9519059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2013] alţi prieteni... puii de rechin
foto barbu minel [26.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2013] natura virgină -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519060">Şterge vot</a></div><span id="v9519060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2013] natura virgină
foto barbu minel [26.06.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [SEP-2013] alee în zona amenajată, unde se afla şi terenul de golf -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519061">Şterge vot</a></div><span id="v9519061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2013] alee în zona amenajată, unde se afla şi terenul de golf
foto barbu minel [26.06.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2013] şi un liliac -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519062">Şterge vot</a></div><span id="v9519062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2013] şi un liliac
foto barbu minel [26.06.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2013] la plimbare prin pădure -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519063">Şterge vot</a></div><span id="v9519063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2013] la plimbare prin pădure
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2013] ... prin plantaţia de bananieri -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519064">Şterge vot</a></div><span id="v9519064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2013] ... prin plantaţia de bananieri
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2013] ... prin sere -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519065">Şterge vot</a></div><span id="v9519065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2013] ... prin sere
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2013] cultura de chili -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519066">Şterge vot</a></div><span id="v9519066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2013] cultura de chili
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2013] minunatele orhidee -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519067">Şterge vot</a></div><span id="v9519067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2013] minunatele orhidee
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2013] Mekunu bar cu orhidee -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519068">Şterge vot</a></div><span id="v9519068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2013] Mekunu bar cu orhidee
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2013] piscina -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519069">Şterge vot</a></div><span id="v9519069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2013] piscina
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2013] cascada de la piscină -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519070">Şterge vot</a></div><span id="v9519070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2013] cascada de la piscină
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2013] restaurantul main -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519071">Şterge vot</a></div><span id="v9519071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2013] restaurantul main
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2013] cardul de rezervare a mesei -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519072">Şterge vot</a></div><span id="v9519072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2013] cardul de rezervare a mesei
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2013] vedere de la masă -- foto by <b>barbu minel</b> [uploaded 26.06.14] - <span class="allrVotedi" id="av519073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv519073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=519073">Şterge vot</a></div><span id="v9519073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(519073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f519073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e519073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2013] vedere de la masă
foto barbu minel [26.06.14]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.138741970062 sec