48348 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Festivaluri, expoziții, alte manifestări cu caracter temporar

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.05.2014
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
MAY-2014
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
2 x 120 + 2 x 30 = 300 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 2 -- varsta: 15

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
70.0 %
  
Satisfăcător
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
8.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cu mic cu mare la Comic Con 2014


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Bine, se poate spune chiar și „Cu mic, cu bere, la... ”, dar ajungem și acolo; aveți puțintică răbdare, stimabililor!

Așadar, să o luăm cu începutul: cine e Comic Con și ce vrea „ei”? Fenomenul se pare că a apărut prin 1970 în San Diego (California, SUA). Dacă la debut au fost prezenți numai vreo 400 și ceva de pasionați (la două evenimente ținute în 1970), s-a ajuns azi la peste 125 de mii de vizitatori pe parcursul a patru zile de expoziție! Și asta deja de opt ani încoace (2006)...

Despre ce este de fapt vorba? Iată ce spun ei despre ei înșiși:

East European Comic Con is a NonProfit, international MultiGenre pop culture convention.

Held in Bucharest, Romania on 9th to 11th of May 2014 at Romexpo.

East European Comic Con is a celebration of science fiction, horror, and fantasy, as enjoyed through many venues including film and TV, books and comics, toys, collectibles, card and video games, and of course online...

Sau pe românește:

EECC este o convenție (adunare) de cultură pop de mai multe genuri, non-profit, internațională.

Desfășurată la București, România, între 9 și 11 mai 2014 la ROMEXPO.

EECC este o celebrare a SF-ului, genurilor horror și fantasy, așa cum apar acestea în diverse forme incluzând filme, programe TV, cărți și benzi desenate, jucării, obiecte de colecție, jocuri de cărți și jocuri video, și desigur online.

Poate vă întrebați ce legătură are asta cu turismul? păi, eu cred că are, din moment ce la eveniment au participat o grămadă de invitați de peste hotare care în puținul lor timp liber au apucat totuși să viziteze câte ceva și să posteze pe twitter / instagram (ex. - ador comment-urile!) / FB despre asta. Și când actori cum sunt Jason Momoa (Conan Barbarul, Game of Thrones, Stargate etc.), Mark Sheppard (Supernatural, Battle Star Galactica, CSI, Dr. Who etc.) sau Natalia Tena (Harry Potter, Game of Thrones etc.) publică pe aceste platforme, cred că impactul este suficient de mare. Plus vizitatorii veniți de peste hotare special ca să fie prezenți aici.

Programul detaliat se (mai) găsește aici.

Dar să nu credeți că ceea ce vedeți / ați văzut, dacă v-au adus picioarele / copiii / rudele din provincie etc. la ROMEXPO astea trei zile a fost prima desfășurare din România. Nuuu... A mai fost una, anul trecut, ținută într-un loc total inadecvat acestui gen de manifestări (Palatul Copiilor din Parcul Tineretului din Sectorul IV / al lui Popescu - Piedone; sectorul, nu palatul!). A fost pur și simplu jalnic!!! O DEZorganizare mai perfectă (dacă se poate spune așa ceva!) e greu de imaginat că ar putea să existe; aș fi vrut și atunci să scriu ceva, dar am realizat că n-aș prea fi avut ce, și / sau despre ce, pentru că nici n-am apucat să înțeleg mare lucru. A făcut-o altcineva însă, destul de bine, aici (pozele de acolo vorbesc de la sine)...

Din fericire, organizatorii au tras învățămintele necesare, astfel că anul acesta evenimentul a fost pregătit din timp, s-a făcut o bună campanie de promovare, s-au vândut din timp biletele, programul a fost clar, harta tuturor sălilor a fost la rândul ei clară, s-au definit căi de acces și evacuare (diferite), s-au delimitat clar zonele de formare a cozilor (deși nu au fost nici acestea prea mari - mă așteptam la ceva mai multă îmbulzeală mai ales duminica, atunci când am mers noi), au fost pregătite puncte de prim-ajutor, chiar și o mașină de pompieri era parcată acolo gata de intervenție, în caz de necesitate. Se găseau și vreo două puncte de alimentație publică volante. dar era deschis și restaurantul din pavilionul C4 (sau C3? ei, nu contează, pe-acolo). Așadar, nu se suferea nici de foame, nici de sete.

Ce să vă mai spun? Noi (eu și cu cea mică și o colegă de-a ei) ne-am simțit foarte bine. Am căscat gura la expozanți, am târguit ceva cărți („Urzeala tronurilor” la juma' de preț, toată seria, aș spune că e un chilipir ce nu trebuie ratat!) și alte mărunțișuri de gen, am mai și primit cadou ceva magneți cu personaje cheie din Game of Thrones, am privit două grupuri active („virale”) pe internet / yputube - „Doza de Haș” și „Sector 7” în dialog cu fanii lor (nu prea mă număr printre ei, dar îi găsesc totuși simpatici și destul de buni în ceea ce fac. E o nișă pe care au reușit s-o umple cu destul succes.

Am mai urmărit și un concurs de „cosplay” cu ceva apariții reușite... Am dat evident o roată și prin sala de jocuri, dar cum LoL, FIFA și CS nu sunt printre activitățile noastre favorite, șederea noastră acolo fu destul de scurtă.

Le clou de la journee au fost de fapt mai multe: sesiune de foto + autograf cu Jason Momoa, poze pe Iron Throne of Westeros și la final - o întâlnire cu Jason Momoa care a răspuns amabil la întrebările publicului, în timp ce ronțăia alune și mai trăgea câte-o dușcă de Guiness (mamă, cât l-am urât pentru asta! mi-a făcut o poftăăăă...). Plin de umor, nici n-ai zice că e eroul cel „rău” din filmele pe care le-a turnat - mai degrabă un „gentle giant”.

După vreo zece ore de „convenție”, cu trăiștile pline și cu picioarele rupte, am plecat acasă, deși show-ul nu ajunsese încă la final.

Felicitări organizatorilor, ne revedem în 2015!!!

---
Impresii încărcate de Dragos in 12.05.2014 12:04:04

Validat / Publicat: 12.05.14 14:59:17


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1300


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  2022 PMA (din 22 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.05.14 12:09:10]
» mesaj pers

   O să rog moderatorii să introducă aici un scurt reportaj difuzat la un p(r)ost TV la debutul expoziției: stirileprotv.ro...

   Mulțam,

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[12.05.14 14:59:08]
» mesaj pers

   @Dragos: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- F2A1C
[12.05.14 15:48:02]
» mesaj pers

   Am fost si noi duminica, dar la Pullman n-am ajuns.

   Si-au facut copiii poze cu tot ce-au gasit cosplay disponibil (l-au ratat pe Mario!), am cumparat ceva articole pentru Halloween si cam atit, ca nu puteam nici sa concuram cu copiii dupa noi, fani UT nu sintem...

   Per total a fost distractiv, dar putin probabil sa repetam experienta curind. Data viitoare asteptam initiativa copiilor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.05.14 15:53:29]
» mesaj pers

   @F2A1C: La sala „New York” de la H. Pullman erau așa-numitele „panel”-uri (întâlniri ale actorilor cu fanii) - doar că trebuia bilet separat pentru alea, plus rezervare prealabilă pe net. Plus banderola pe braț, chiar dacă aveai doar bilet pt. chestia asta (singura chestie mai stupidă, în opinia mea, dacă nu de altceva, măcar pentru distanța dintre locul unde se puneau brățările și hotel).

   Anul trecut, datorită haosului, am ratat și sesiunea de autografe, și pe cea de poze... Acum în schimb totul a mers ceas. Sper s-o țină tot așa.

   Nouă ne-a plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Mickey, de la „Doza de haș” -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508854">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508854"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508854">Şterge vot</a></div><span id="v9508854" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508854)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508854Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508854MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Mickey, de la „Doza de haș”
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P02 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona oficială pentru poze -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508855">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508855"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508855">Şterge vot</a></div><span id="v9508855" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508855)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508855Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508855MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona oficială pentru poze
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - exemple de „cosplay” -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508856">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508856"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508856">Şterge vot</a></div><span id="v9508856" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508856)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508856Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508856MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - exemple de „cosplay”
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]P04 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - exemple de „cosplay” (aici, pentru reclamă) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508857">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508857"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508857">Şterge vot</a></div><span id="v9508857" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508857)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508857Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508857MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - exemple de „cosplay” (aici, pentru reclamă)
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P05 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - exemple de „cosplay” (Urzeala Tronurilor, ați ghicit!) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508858">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508858"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508858">Şterge vot</a></div><span id="v9508858" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508858)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508858Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508858MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - exemple de „cosplay” (Urzeala Tronurilor, ați ghicit!)
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - alt exemplu de „cosplay” (H. Pullman) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508859">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508859"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508859">Şterge vot</a></div><span id="v9508859" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508859)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508859Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508859MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - alt exemplu de „cosplay” (H. Pullman)
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P07 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - în holul h. Pullman (Wold Trade Center București) așteptând întâlnirea cu Jason Mamoa -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508868">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508868"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508868">Şterge vot</a></div><span id="v9508868" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508868)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508868Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508868MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - în holul h. Pullman (Wold Trade Center București) așteptând întâlnirea cu Jason Mamoa
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona de gaming -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508874">Şterge vot</a></div><span id="v9508874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona de gaming
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona de gaming -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508877">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508877"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508877">Şterge vot</a></div><span id="v9508877" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508877)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508877Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508877MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona de gaming
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P10 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona de gaming -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508879">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508879"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508879">Şterge vot</a></div><span id="v9508879" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508879)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508879Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508879MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona de gaming
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P11 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona de gaming, campionatul de LoL -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508881">Şterge vot</a></div><span id="v9508881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - zona de gaming, campionatul de LoL
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason Momoa conversând cu audiența; mai o alună... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508882">Şterge vot</a></div><span id="v9508882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason Momoa conversând cu audiența; mai o alună...
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P13 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason Momoa conversând cu audiența; mai o polemică... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508884">Şterge vot</a></div><span id="v9508884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason Momoa conversând cu audiența; mai o polemică...
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason Momoa conversând cu audiența; „... are you f'ckin' serious?!? ” :)) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508885">Şterge vot</a></div><span id="v9508885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason Momoa conversând cu audiența; „... are you f'ckin' serious?!? ” :))
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Tronul cel mai râvnit din serial... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508887">Şterge vot</a></div><span id="v9508887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Tronul cel mai râvnit din serial...
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P16 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 -... tron pe care l-am cucerit după lupte grele. V-aștept să-mi jurați credință, supușii mei!!! :) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av508888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv508888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=508888">Şterge vot</a></div><span id="v9508888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(508888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f508888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e508888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 -... tron pe care l-am cucerit după lupte grele. V-aștept să-mi jurați credință, supușii mei!!! :)
foto Dragos [12.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - autograful lui J. M. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 13.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av509083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv509083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=509083">Şterge vot</a></div><span id="v9509083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(509083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f509083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e509083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - autograful lui J. M.
foto Dragos [13.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P18 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason acordând autografe. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 13.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av509084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv509084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=509084">Şterge vot</a></div><span id="v9509084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(509084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f509084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e509084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason acordând autografe.
foto Dragos [13.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P19 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason de vorbă cu noi, la o bere... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 13.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av509085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv509085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=509085">Şterge vot</a></div><span id="v9509085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(509085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f509085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e509085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - Jason de vorbă cu noi, la o bere...
foto Dragos [13.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - cosplay -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 13.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av509086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv509086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=509086">Şterge vot</a></div><span id="v9509086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(509086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f509086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e509086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - cosplay
foto Dragos [13.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P21 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - „panel” „Doza de Haș” -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 13.05.14] - <span class="allrVotedi" id="av509087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv509087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=509087">Şterge vot</a></div><span id="v9509087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(509087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f509087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e509087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2014] East European Comic Con București 2014 - „panel” „Doza de Haș”
foto Dragos [13.05.14]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.152710199356 sec