48069 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Piatra Craiului Hotel [Complex Cheile Grădiştei]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.04.2014
DE
Avatar danamandache
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Pantelimon [IF]
înscris/ă în 09.07.11
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
MAR-2014
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
250 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 48 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

8 Martie de neuitat la Fundata


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Este 8 Martie. Plouă încetișor. Cerul plânge, dar nu cu ochii, ci cu norii lui cetoşi. Soțul meu îmi face o surpriză și mă duce la Complexul Fundata, locul unde sufletul meu își găsește întotdeauna liniștea. Luată pe nepregătite nu am timp decât să-mi fac bagajele, urmând ca în mașină să sun la recepție pentru a rezerva o cameră. Bineînțeles că în Hotelul Bucegi (vezi impresii) nu găsesc cameră disponibilă, așa că rezerv una la Hotel Sport. Drumul pâna în localitatea Cheia este destul de placut, însă de-aici pâna la Cheile Grădiștei suntem zgâlțâiți bine de drumul plin de gropi și denivelări. De la Cheile Grădiștei însă totul se transformă. Drumul este asfaltat, iar noi pășim în împărăția zăpezii. O iarnă pura ni se ivește în fața ochilor, totul e inundat de această sărbătoare argintie: griji si necazuri. Mângâi cu privirea oceanul alb, ce îmi strecoră în suflet atâta bucurie. Pe măsură ce ne apropiem de Complex, ceața groasă și lăptoasă învăluie totul. Ne simțim ca într-un film de groază. Ceată, vânt și tăcere. Ceața se rostogolește peste munții Piatra Craiului și Bucegi, pune stăpânire pe întreg complexul Fundata, dând ușor tîrcoale vilelor si hotelurilor. Brațele ei diafane se strecoară prin lucrătura simplă din lemn a viluțelor ce alcătuiesc complexul, acoperindu-le.

La recepție mi se spune că au găsit o cameră în Hotelul Piatra Craiului, hotel ce se află în imediata vecinătate a hotelului Bucegi, atât de râvnit de noi datorită faptului că la subsolul lui se află piscina. Am primit o cameră la parter, balconul cu vedere la parcare aflându-se la intrarea în hotel. Camera spațioasă, mochetată, curată, patul matrimonial imens, așternuturile miros frumos a liliac. Baia impecabilă, prosoapele imaculate, consumabile destule pentru 2 persoane.

Domnișoara de la recepție ne informează că în sala de Conferințe a Complexului Gheile Grădiștei va avea loc un spectacol dedicat femeilor. Celor care vor să bea un pahărel și celor care nu vor să meargă cu mașina, conducerea hotelului le pune la dispoziție manibusuri ce asigură legătura între Fundata și Cheile-Grădiștei. Foarte tare, mi-am zis, gândindu-mă, nu știu de ce, la un spectacol gen Piața Constituției cu formații de muzică, dansatori, sărituri pe loc, frig și vin fiert. Plătesc 120 de lei de persoană, întreb la ce oră începe și plecăm grăbiți la masă. După masaje (70 lei/pers), saună și câteva ore petrecute la piscină (50lei/pers adulta), despre care v-am povestit atunci când am scris despre hotelul Bucegi, mergem să ne pregătim pentru spectacol. Eu, friguroasă de fel, pun pe mine cam toate hainele luate de-acasă.

SURPRIZĂ... în sala de Conferințe de la Cheile-Grădiștei este o atmosferă de mare sărbătoare. Toată lumea îmbrăcată elegant, cu rochițe de seară și pantofi sclipicioși, domnii imbrăcați în costume, mesele si scaunele frumos împodobite cu saten și fundițe... eu îmbrăcată cu geacă groasă, cizme cu blăniță, soțul meu în trening. Suntem din alt film, clar. La intrarea în restaurant un domn îmi dăruiește o floare, apoi suntem conduși la masa ce ne este repartizată. Două cupluri din Brașov, special venite pentru petrecere si pentru trupa Mandiga și un cuplu super simpatic de pe undeva din Moldova sunt comesenii noștrii în această seară. Se servesc aperitivele, apoi pastrama cu mămăliguța, plăcintă de mere cu înghețată, cafea, vin alb, roșu, afinată la discreție. Pentru mine, care țin post, pregătesc un meniu special. Distracția este asigurată de trupa Mandinga. Pe lângă celebrele hituri Mandinga, băieții din trupă pregătesc un moment special pentru doamne - cântă un colaj din cele mai fredonate hituri! Trupa Mandinga încinge atmosfera și ne face pe toți să dansăm pe ritmuri latino. Versuri și ritmuri care te prind, dansuri care ți se întipăresc în minte și o explozie de energie asta este trupa Mandinga. Plini de voie bună, cei din trupă încântă prin mișcări de dans și strădania de a cânta chiar și muzică populară. Noi, sărbătoritele pline de energie și cu mare chef de distracție dansăm neobosite până aproape de miezul nopții, când cireașa de pe tort, numărul de striptease, trebuie să înceapă. Deși sunt obosită nu ma dau plecată.

Să fie clar pentru toată lumea care citește, nu m-am dat plecată, de curiozitate, deși așteptăm încă o ora și jumătate până să apară băieții. Băieți care arata super bine: bicepsu, biceps, tricepsu, triceps, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Dansează binișor, cred că sunt începători sau, mă rog, poate au emoții. Mișcările le pun în evidență fiecare mușchi și cred că asta este chestia pur fizică a spectacolului, că în rest, mimarea unei partide de sex pe podea, nu-mi stârnește vreun gând latent. Muzica aleasă este super bună și partea efectivă de dans, chiar foarte dragută.

Însă, trupa este formată din doar doi băieți, iar lunga așteptare este răsplătită cu doar 15-20 minute de spectacol. E ca și cum mi-ai da de mâncare fasole și scrii pe farfurie că e pilaf. Pot să spun în schimb că mă amuz teribil. Râd evident de băieții ăia. Pentru că sunt epilați total, pentru că poartă tanga, pentru că se dau cu autobronzant, pentru că le strălucesc fundurile ca două…. pană de inspirație. Le strălucesc fundurile și gata. După primele 2 numere individuale, băieții încep să arate din ce în ce mai mult. Numai că, la final, după ce îsi dau chiloțeii jos și rămân în poponeatza goală, îsi țin frumos bijuteriile familiei în mână. Adică, stati să mă exprim cum trebuie. Problema nu este că ascund ce trebuie ascuns, dar este super amuzant să vezi un tip super, bine făcut rămânând în fundul gol pe scenă și acoperindu-se cu mâna ca un copil mic, alergând de pe scenă ca să vină următorul...

Cel mai interesant a fost numărul în care o domnișoară tânără a fost luată pentru exemplificare, pe scena improvizată. Numai că, o doamnă trecuta de prima tinerețe și puternică, fizic si psihic, s-a supărat, a gonit domnișoara de pe scaun, i-a smuls casca extraterestrului (sau ce-o fi fost el) și l-a luat la... trânte, i-a aplicat câteva scheme de judo, după care i-a arătat dânsa cum trebuie să se miște. Adică l-a făcut de tot râsul. Săracul nu știa cum să fugă, nu mai nimerea ieșirea. Așa ca, ladies, o dată merită să mergeți la striptease. Clătiți ochii, stimulați imaginația, vă duceți acăsică și apreciați bărbatul pe care îl aveți și care nu poartă tanga.

Plecăm spre hotel în jurul orei două și jumătate, dar aflăm că petrecerea a continuat pâna la ora 6 de dimineață. Bineînțeles că am ajuns la micul dejun când ospătarii se pregătesc să strângă, dar sunt amabili și ne aduc câte ceva de mâncare și cafea. Cerul larg, înalt, brăzdat de nori îmi zâmbește la fereastra restaurantului. Ceața s-a mai subțiat, ridicându-se peste munți, dar este în continuare mohorât.

Aici, la Fundata, sufletul meu vine, de obicei, să își găsească liniștea, acum însă a găsit și multa voie bună și o petrecere de neuitat.

---
Impresii încărcate de danamandache in 29.04.2014 11:04:54

Validat / Publicat: 29.04.14 16:46:23

VIZUALIZĂRI: 2798
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (danamandache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  64750 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- le_maitre
[29.04.14 19:29:11]
» mesaj pers

   @danamandache:

... pentru că le strălucesc fundurile ca două… pană de inspirație

   ... picături de ploaie mângâiate de razele calde ale soarelui, ițit în spatele unui curcubeu văratic, pe după cușmele muntoase semețe.

   Acum, după faza cu striptease-ul mi-e ca don'șoarele/doamnele să nu vină acasă și să ne ia la bătaie cum că nu arătăm precum vajnicii cefați, plini de musculatură până și-n urechi :)

   Mulțumesc pentru lectură, m-am amuzat copios :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- danamandache
[29.04.14 21:00:02]
» mesaj pers

   @le_maitre: Mulțumesc, maestre! Inspirată comparația! Stați fără grijă, doamnele au alte așteptări de la soți. Un pachet de mușchi nu poate fi bun decât pentru câteva... fripturi la grătar!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[30.04.14 09:51:05]
» mesaj pers

   E clar ca nu te-au impresionat prea tare" Mr. Proper" din moment ce primele cuvinte venite in minte au fost "fasole" si "pilaf", deci erau... varza :)))))

   Ca sa raman in zona gastronomica, am gustat povestea! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cristicop
[30.04.14 10:52:17]
» mesaj pers

   Buna dimineata, frumos scris, eseistic chiar, mi-a placut! Dar, exista si un dar, observ ca mini sejurul tau a avut loc pe 8 Martie, chiar de ziua femeii si tu chiar pe 8 Martie esti la munte intr-o locatie de vis, la o petrecere de vis, la un hotel de vis... Esti singura cumva, nuuuu esti cu sotul tau care a avut maaare grija sa-ti ofere un sejur de vis chiar de Ziua Femeii si tu nu spui nimic laudativ despre el? Asta e ti-sa facut o surpriza si gata cu laudele la adresa lui, nu-i asa?

   Mai barbate mai!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- danamandache
[30.04.14 13:53:24]
» mesaj pers

   @Eugenia55: hahahaaa! Mr. Proper! Ati inteles perfect ce-am vrut sa spun! Nu puteau fi prajituri istete daca atitudinea lor era sfaramicioasa!

   Multumesc de vizita!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[30.04.14 14:12:38]
» mesaj pers

   @Cristicop: Nu trebuie sa il laud! Trebuie sa ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu, ca l-a adus langa mine, ca mi-a daruit doi baieti minunati, ca ma suporta chiar si atunci cand eu nu ma mai suport, ca ma iubeste cu defecte si calitati, ca imi aduce bucurie in fiecare zi si ca suntem sanatosi si impreuna!

   Ii multumesc de multe ori oferindu-i spre ascultare melodia Adrianei Antoni -Iubire. Versurile acelea arata intocmai ce simt eu pentru el.

   Webmaster daca nu cer prea mult, va rog sa atasati aceasta melodie reviewului! Va multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[30.04.14 14:23:54]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[30.04.14 14:35:36]
» mesaj pers

   @webmaster: multumesc din suflet!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinaro
[30.04.14 17:57:38]
» mesaj pers

   Draga Dana, sa stii ca abia m-am abtinut sa rad (stiu eu ce stiu). Ce weekend frumos ai/ati avut! Ce seara de… poveste;) ! Cu toate comparatiile gastronomice sau ne (gastronomice), cu toate corecturile aplicate de doamna karatista…, te sustin cand afirmi/indemni doamnele/domnisoarele sa mearga la streaptease macar o data in viata. “Data” mea a fost acum multi ani, intr-o discoteca din Sankt Petersburg. De ce imi aduc aminte?? De faptul c-am raaassss, Doamne ce-am mai ras!! Nu-mi mai aduc aminte de muschi si miscari lascive, imi aduc aminte c-a fost o seara de pomina, pe care uite, n-am mai repetat-o. Mai am s-o duc pe mama (era cat p-aci anu’ trecut, de Ziua Mamei, si facea scandal, da’ tot o duc eu intr-o zi). Aici e foarte la moda la petrecerile de burlaci si burlacite. Nu va mai zic cum se mascheaza domnisoricile la aceste petreceri si cum se prezinta pe strada, c-o luati la fuga.

   Am ras, Dana, mi-a placut weekendul tau, si-ti felicit sotul. Sa fiti sanatosi si fericiti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- danamandache
[30.04.14 19:10:11]
» mesaj pers

   @alinaro: Multumesc mult Alina! M-as bucura mult sa aud ca ai putut sa o convingi pe mama ta sa mearga la un show de striptease! Sant curioasa ce reactii ar avea! Ati rade mult sunt sigura! Cand am plecat spre Fundata nici prin gand nu-mi trecea ca voi avea ocazia sa particip la un astfel de spectacol. Insa a fost super amuzant, am ras de ne-am strambat, eu si sotul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Cristicop
[01.05.14 11:02:10]
» mesaj pers

   @danamandache: Am glumit!!! Dar stii cum e... mai si lauda-l, asa ca sa nu-si ia lumea in cap, si sa stie cine e seful!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[01.05.14 12:41:44]
» mesaj pers

   @Cristicop: Asa am sa fac, Cristi! Stiu ca ai glumit, am apreciat intotdeauna glumele tale! Esti un om deosebit, ai grija sa o faci fericita pe sotia ta, doar in felul acesta poti fi si tu foarte fericit! O zi minunata sa aveti si multe vacante de vis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cristicop
[02.05.14 11:17:49]
» mesaj pers

   @danamandache: Din fericire sant foarte fericit alaturi de sotia mea, din fericire sant un om foarte glumet de felul meu, altfel cu greu am sparge stresul acestor vremuri. Cat despre vacante, au fost mereu super, din pacate nu pot fi mai dese de 2-3 pe an, dar noroc ca exista weekend-uri si o mai stergem asa strengareste de acasa prin alte locuri ca la noi in zona e jale. O zi buna sa aveti si voi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- AleDia
[01.02.15 12:25:10]
» mesaj pers

   O poveste grozava, colorata si amuzanta. Mi-a facut multa placere sa citesc acest review si nu mi-am putut dezlipi ochii de pe ecran pana nu am terminat tot

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[01.02.15 12:54:42]
» mesaj pers

   @AleDia: Ma bucur ca ti-a placut! Multumesc de vizita!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[27.09.16 14:27:43]
» mesaj pers

   @danamandache: Multumim pentru informatiile si impresiile impartasite, alegeri inspirate si vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2014] Ceata ce acopera complexul Fundata -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506390">Şterge vot</a></div><span id="v9506390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2014] Ceata ce acopera complexul Fundata
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [MAR-2014] intrarea in hotel -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506393">Şterge vot</a></div><span id="v9506393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2014] intrarea in hotel
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506394">Şterge vot</a></div><span id="v9506394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]P06 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506395">Şterge vot</a></div><span id="v9506395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506396">Şterge vot</a></div><span id="v9506396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506397">Şterge vot</a></div><span id="v9506397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [MAR-2014] piscina -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506399">Şterge vot</a></div><span id="v9506399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2014] piscina
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506400">Şterge vot</a></div><span id="v9506400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506401">Şterge vot</a></div><span id="v9506401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506402">Şterge vot</a></div><span id="v9506402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506403">Şterge vot</a></div><span id="v9506403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506404">Şterge vot</a></div><span id="v9506404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506406">Şterge vot</a></div><span id="v9506406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [MAR-2014] A doua zi, ceata s-a mai risipit... -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506408">Şterge vot</a></div><span id="v9506408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2014] A doua zi, ceata s-a mai risipit...
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2014] Pe balcon -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506409">Şterge vot</a></div><span id="v9506409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2014] Pe balcon
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506411">Şterge vot</a></div><span id="v9506411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506412">Şterge vot</a></div><span id="v9506412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506413">Şterge vot</a></div><span id="v9506413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAR-2014] Balconul ce se afla chiar la intrarea in hotel -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506414">Şterge vot</a></div><span id="v9506414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAR-2014] Balconul ce se afla chiar la intrarea in hotel
foto danamandache [29.04.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAR-2014] -- foto by <b>danamandache</b> [uploaded 29.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506415">Şterge vot</a></div><span id="v9506415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAR-2014]
foto danamandache [29.04.14]
# [0 PMA, fara bonus]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.120126962662 sec