48051 
nu sunteţi logat. - LOGIN
ABC House B&B

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.04.2014
DE
Avatar le_maitre
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.03.12
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
MAR-2014
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ -
PREŢ SEJUR:
55 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 40 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

O cazare numai bună pentru un very short city-break în Dublin – ABC House B&B


Vacanţa noastră pe plaiurile Scoţiei din luna martie Anno 2014 fusese gândită de aşa natură ca, la întoarcere, să adăstăm o jumătate de zi şi o noapte pe meleaguri irlandeze, mai precis în Dublin. Şi, pentru că doream să vedem şi o părticică din acest oraş atât de lăudat din perspectiva vieţii de huzur din zona Temple Bar dar, în acelaşi timp, trebuia să fim şi aproape de airport din cauza orei matinale a decolării spre home… m-am pus pe căutat cazare în condiţiile deja ultracunoscute: ieftin, baie proprie, review-uri bune şi cât mai aproape de staţia de bus.

Identificare “unitate de cazare”, detalii generale, schimb de mailuri şi cum am ajuns

Bineînţeles că maestrul rezervărilor, adică booking.com, a fost cel care m-a ajutat în alegerea locaţiei destinate unui somn binemeritat. După ce găsisem câteva hoteluri / B&B-uri/ hostel-uri mai prin centrul oraşului, adică la sud şi la nord de râul Liffey, m-am speriat de preţuri respectiv de gălăgia pe care clienţii hostelurilor o remarcaseră şi m-am reorientat repejor spre nordul oraşului, pe traseul autobuzelor ce vin dinspre / merg spre aeroport, adică pe Drumcondra Road. Mi-am şoptit adânc în barbă cum că trebuie să fie destule bus-uri care să circule pe acolo, până la ore târzii şi cu o frecvenţă suficient de mare pentru a satisface doleanţele ariceşti ale lui Milady măcar dpdv al transportului.

Într-o pagină şi trei click-uri am ajuns la ABC House B&B, a cărui adresă era 55-57 Upper Drumcondra Road pe booking. Acest B&B beneficia de un scor de 8.3, la nivelul “Foarte bine” din comentariile a vreo 500 de clienţi. Aceştia lăudau uşurinţa cu care se putea ajunge de la aeroport, staţia de bus dinspre acesta fiind în imediata apropiere iar cea spre aeroport fiind fix în faţa stabilimentului, apoi curăţenia şi amabilitatea personalului, adică “helpfulness-ul”.

Pentru o noapte preţul era de 55 euroi, cameră dublă, baie proprie şi personală, ceai/cafea/zahăr/fierbător prezente în cameră (ca la scoţieni, vezi aici vezi impresii), anulare gratuită dar fără mic dejun inclus. Acesta costa separat 7,5 oiro/cap de persoană şi nu l-am achiziţionat pentru că mi se părea mai normal să mâncăm de la Mc D în aeroport, aşa cum făcusem şi între zborul Dublin-Edinburgh, un pic mai ieftin. Dacă doriţi să studiaţi info suplimentare despre acest loc de nani, se poate accesa şi sait-ul oficial adică abchousedublin.com. Mai specific, pentru cei care vin cu maşină închiriată sau proprietate personală (de ce nu?) faptul că B&B-ul beneficiază şi de parcare gratuită, nefiind necesară o rezervare în prealabil.

Imediat am intrat şi pe sait-ul de bus transportation al Dublin-ului pentru a vedea cam cât costă o călătorie şi cu ce putem ajunge mai exact la ABC. Link-urile furnizate de căutare au fost interesante, alegând în cele din urmă traseul bus-ului nr. 16, pe care îl puteţi consulta aici dublinbus.ie/en/Your-Jour ... -Timetables/16-. Staţia la care trebuia să coborâm era chiar vis-a-vis de Best Western Skylon Hotel, aşa că nu urma să avem dificultăţi în a-l găsi, orice bus driver ştiind unde îi. Costul unei călătorii/persoană este de 2.50 euro, muult mai ieftin decât preţul cerut de către Airlink-ul din aeroport, adică 6 euro/sens de persoană, respectiv 10 euro cumpărând şi întorsul, vezi aici dublinbus.ie/your-journey ... irport-services. Aici mai trebuie menţionat că tichetele se achită la şofer şi trebuie să ai bani potriviţi pentru aceasta, bani pe care îi introduci într-un aparat amplasat lângă ghereta driver-ului.

Zicând şi făcând tăte temele posibile am efectuat rezervarea, bineînţeles cu acordul soţiei din dotare, care subliniez că a fost mulţumită de cum am acţionat şi mi-a dat un kiss.

Cu câteva zile înainte de plecarea noastră pe meleaguri straniere am primit un mail de la ABC House, care îmi dădea câteva detalii de nuanţă referitor la cum urma să se desfăşoare check-in-ul. Doamna Mary (ce nume simplu comparativ cu al proprietăresei de la Malaga Lodge, adică María de Los Angeles Quiroga López, wooww!) îmi spunea că aveam să fim cazaţi în căsuţa de la nr. 53, la etajul I, camera 4 şi că avea să aranjeze cumva să intrăm în posesia cheilor de la intrare, dacă dânsa nu era acasă. Iată care era şmecheria: lângă uşa de acces în casă, pe peretele din stânga, se afla un mic seif cu cifru în care avea să-mi lase cheile cu pricina. Mi-a furnizat codul personalizat şi m-a rugat să-i dau reply prin care să confirm cum că am cetit mesajul şi totul e okey. Ceea ce am şi făcut, amuzat fiind de combinaţiile astea tari pe care le fac proprietarii de B&B-uri cu cheile (vezi tot Malaga Lodge aici vezi impresii, unde doamna cu nume interminabil îmi lăsase cheile într-un plic, în spatele unui geam glisant, pe după un ghiveci, lol!).

Ajunşi în aeroportul dublinez la ore matinale, am identificat rapid poziţia de la care urma să plece bus-ul cu nr 16 spre centrul oraşului şi ne-am urcat, cu bani potriviţi, într-însul. L-am întrebat pe şoferul de culoare (simpatic foc, irlandez “veritabil”) cam cât aveam de mers până la staţia de lângă Skylon Hotel şi acesta ne-a răspuns că “ohoo” şi că ne anunţă el. Călătoria a durat vreo 30 de minute, multe staţii dar am ajuns veseli-fremoşi.

Am coborât şi am traversat pe partea dreaptă a străzii, iar până la ABC am făcut vreo 2 minuţele. Ne-am oprit pentru a face câteva fotografii cu casele prezente pe ambele părţi ale şoselei, frumoase foc şi în acelaşi stil construite, apoi ne-am îndreptat către nr 53, am introdus codul secret în seif şi... ta-daaaa!

Cazarea propriu-zisă: check-in, spaţii de relaxare comune, camera şi personalul

Nici nu ajunseserăm bine şi ne-am repezit spre cameră, fără a ne uita la ceas, ştiind doar că trebuie să ne mişcăm repede pentru a vedea ceva din Dublin, totuşi. Urcând scările spre et. I, am zărit uşa camerei deschisă şi rufe în faţa acesteia, semn că menajera făcea curat. Ooops! Să vezi că-i prea devreme. Da, nu era nici 12 ceasul. Menajera, căreia ne-am adresat timizi cum că acolo era pătuţul nostru şi când ar fi fost gata, abia a scos vreo două boabe în engleză. Aoleo, să te ţii pârleo că irlandezii ăştia vorbesc doar gaelica pe aci! Sau, la o uitătură mai atentă către chipul d-şoarei, poate e româncă de-a noastră, ştiind că-s mulţi conaţionali prin zonă. Îi zic lui Milady în limba noastră neaoşă că trebuie să aşteptăm (ca să nu fiu mitocan şi s-o întreb direct pe menajeră dacă-i româncă), fata însă… nicio reacţie. Hait! Să vezi că scot tableta şi mă pun pe google translate, ca în cazurile bulgăreşti anterioare. D-şoara ne zice mai mult prin semne să o urmăm în cealaltă clădire, unde era recepţia. Acolo, cea care ne-a primit cunoştea english şi a fost tutto bene. Am plătit cu cardul, apoi ne-a rugat să mergem în spaţiul de relaxare pentru a aştepta vreo 20 de minute până e gata camera pentru oaspeţii nou-sosiţi.

Spaţiul de relache/luat masa

Ei bine, aşa cum poate vă vor demonstra şi foto anexate, zona de luat masa este extrem de faină şi de intimă, degajând o linişte deplină. Spaţiul este garnisit cu fotolii extrem de comode, ca şi două canapele duble, un şemineu funcţional deasupra căruia tronează un ceas vintage, o oglindă şi vreo două elemente de mândrie a B&B-ului, adică clasificările pe anii anteriori alestabilimentului de pe booking.com.

Pe jos se află o duşumea zdravănă, care dă senzaţia evidentă de căldură în anotimpurile friguroase şi ploioase irlandeze. În dreapta zoneide relaxare se află măsuţe destinate servirii micului dejun, deja aranjate pentru ziua următoare, micuţe, simple şi practice.

Timpul petrecut acolo, adică fix cât ne-a zis d-şoara de la recepţie, a fost unul de calitate (o să scriu un rew şi despre asta... nuuu, glumeam, nu vă speriaţi!), asezonat cu muzică clasică emanată de un radio ascuns bine după draperiile ferestrei, pe care se putea vedea PUZ-ul foarte simpatic al străzii. M-am simţit ca la o audiţie relaxantă şi binemeritată după trezitul devreme din Edinburgh pentru a prinde “rata” Ryanair de Dublin.

Camera propriu-zisă, baia şi alte considerente pur personale

O să râdeţi cu siguranţă aici. De ce? Păi după ce m-am lungit cât o zi de post cu detaliile de mai sus, partea dedicată camerei va fi mult mai scurtă, nefiind ceva ieşit din comun. A, mi-am amintit, mai posed în tolbă ceva un pic funny legat de aceasta, veţi vedea mai jos.

Am intrat în cameră repejor şi ne-am, de fapt m-am, pus pe fotografiat, conform obiceiului străbun. Mobilierul era simplu, aproape nou, totul era curat-lacrimă (bine, de-abia fusese d-şoara menajeră de nu ştiu ce naţionalitate pe-acolo) şi era compus din: un pat dublu suficient de mare pentru mă tolăni în voie, câte trei perne/căciulă – wow, două noptiere cu câte o veioză fiecare - pentru conformitate, un dulap mare de puteam să băgăm tone de haine inside, un scăunel lângă anteriorul obiect de mobilier, o oglindă pentru fandoseli, o comodă pe care se aflau cafea la plic, ceaiuri, zahăr, lăptic, doi biscuiţei, fierbătorul, două căni şi un uscător de păr. Ufff! Lung inventar!

Acum, este bine de anunţat cum că patul nu a fost extraordinar de comod, salteaua era făcută din ceva burete mai tare şi nu era Relaxa, precum mi-aş fi dorit pentru spatele-mi bătrân şi ostenit :)

Iată că uitam de ceva şi anume televizorul. Acesta era din tip old-school cu tub catodic, tot micronic precum multe altele întâlnite prin preumblările noastre şi era amplasat meschin deasupra şifonierului, la o distanţă semnificativă pentru biata mea acuitate vizuală, pe care abia o mai menţin. Nici nu l-am deschis, n-am avut timp şi nici chef.

Priveliştea oferită pe fereastra din dotare nu era nemaipomenită, aceasta dând undeva în spatele casei unde erau tot felul de troace, mai mult zărind ziduri. Totuşi, draperiile aferente nu erau penetrabile de către lumina solară, astfel încât, dacă nu plecam a doua zi cu nopţile-n cap, am fi putut dormi lejer mult şi bine. Lângă fereastră era poziţionat un calorifer, care a funcţionat corespunzător peste noapte, nefiind nevoie de intervenţii suplimentare pentru furnizarea “calor-ului”, thank u ABC!

Baia. Ei bine, dragi lectori, după cum v-am obişnuit în rew-uri anterioare, trebuie să păţesc eu câte ceva funny cu articolele de toaletă sau cu obiectele sanitare. Dacă la anterioara cazare, cea de la Ailsa Craig – Edinburgh, am avut ceva de furcă cu trăznaia de duş electric din dotare, aici se pare că problemele legate de furnizarea apei calde (în exces) mă urmăreau ca pe haiducii lui Şapte Cai. Fraţilor, onoraţi cititori, dragă audienţă: lavoarul avea două robinete, unul pentru cald şi unul pentru rece, separate unul de celălalt şi la o distanţă considerabilă! What the hell!!! Păi cine o fi avut această minte luminată de ne-a făcut surpriza zilei? Eu ce făceam cu încropitul apei? Dădeam fuga de la un jet la altul? Sau mergeam pe ideea de lighean, chiuveta având un dop ca să fac scăldătoare ad-hoc? Problema nu era insurmontabilă dacă robinetul de apă caldă ar fi furnizat… apă caldă. Dar acesta producea apă fiartă!

În fine, trecând peste acest moment mai puţin plăcut pentru vizitator, m-am îndreptat spre celelalte obiecte sanitare pentru a le inventaria, conform procedurii. Vasul de toaletă era ok, curat, se trăgea apa corespunzător, aveam coş de gunoi, oglindă, două săpunele, cabina de duş era încăpătoare şi părea că-mi suportă greutatea daaaaar… para duşului era fixată printr-un sistem în faianţă, neputând fi scoasă de acolo. Nu, nu era şi ăsta electric dar vin şi mă întreb: io ca io, dar o demoazelă cum D-zeu se spăla peste tot având în vedere că duşul nu avea mare presiune şi era ca la camping-urile de la mare din copilăria noastră? Of, of…

Cam acestea ar fi neajunsurile identificate în cadrul lăcaşului de sleep tight, nu au fost de netrecut peste dânsele dar un pic mai multă atenţie la detalii din partea proprietarilor ar fi necesară, părerea mea!

A doua zi am lăsat gigea camera precum o luasem în chirie, ne-am băut cafeaua cu lăptic liniştiţi, am poziţionat cheia în uşă aşa cum stabilisem cu recepţionera şi pe-aci ne-a fost drumul spre Românica.

În loc de final grandios survin scurte concluzii

- ABC House B&B este o locaţie bună pentru cei care au un “short stay” în capitala Irlandei. În cazul unui sejur îndelungat este necesar de menţionat că, până pe O’Connell Street – adică buricul Dublin-ului, se fac aproximativ 20 de minute, funcţie de trafic.

- localizarea este una extrem de fericită în condiţiile trambalării către şi dinspre aeroport, staţiile de autobuz fiind extrem de aproape de ABC.

- nu folosiţi Airlink-ul din aeroport ca şi mijloc de transport deoarece este mai scump decât bus-ul 16, care tot acolo vă lasă. Timetable-ul porneşte de foarte devreme, aşa că nu e niciun bai cu ajunsul la vreun zbor matinal.

- camera a fost în regulă per ansamblu, cu micile neajunsuri expuse şi care, poate, sunt valabile doar în cazul camerelor din acea căsuţă, nr 53. Nu am fost şi în alte camere, de la numerele adiacente, astfel încât nu pot extrapola, poate aveţi noroc şi dincolo nu sunt două robinete separate :) Oamenii au dat drumul la căldură peste noapte, aspect pentru care mâncau jar dacă nu se producea şi asta mi-a plăcut.

- raportul calitate-preţ per ansamblu mi s-a părut unul bunicel, în condiţiile în care locaţiile din centru identificate solicitau un nivel sensibil ridicat prin comparaţie şi nici acelea nu ofereau breakfast în preţul solicitat.

În încheiere vă doresc ce-mi doriţi voi mie! Sper că este vorba de vacanţe numeroase şi utile ochiului/trupului

---
Impresii încărcate de le_maitre in 28.04.2014 15:49:53

Validat / Publicat: 28.04.14 19:59:52


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în IRLANDA
VIZUALIZĂRI: 4671


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (le_maitre); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27200 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[29.04.14 10:12:24]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- le_maitre
[29.04.14 10:44:27]
» mesaj pers

   @webmaster: Coordonatele corecte ar fi acestea, după părerea mea 53.373303, -6.252253. Punctul setat pe harta de pe link indică la zoom maxim "L. H. Kennedy & Co. Limited" care, culmea, apare tot la nr 55 de pe Drumcondra, deși acest număr face parte din "triumviratul" căsuțelor ce aparțin de ABC!

   Cu mulțumiri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[29.04.14 11:00:33]
» mesaj pers

   @le_maitre: Mulțumim, am facut corecția necesară.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2014] Upper Drumcondra Road, în dreptul ABC House B&B. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506245">Şterge vot</a></div><span id="v9506245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2014] Upper Drumcondra Road, în dreptul ABC House B&B.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2014] Trifoiul irlandez ne asigură că am ajuns într-un loc norocos. Sau prin noroc? Suntem în faţa intrării de la nr 53. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506246">Şterge vot</a></div><span id="v9506246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2014] Trifoiul irlandez ne asigură că am ajuns într-un loc norocos. Sau prin noroc? Suntem în faţa intrării de la nr 53.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2014] Vedere asupra străzii din faţa locaţiei de cazare. Da... şi irlandezii au boală să circule pe ailaltă parte! -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506247">Şterge vot</a></div><span id="v9506247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2014] Vedere asupra străzii din faţa locaţiei de cazare. Da... şi irlandezii au boală să circule pe ailaltă parte!
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2014] Drumcondra Road văzută tot din faţa ABC House. PUZ-ul este demenţial, totul este plăcut privirii, casele parcă-s copy - paste, majoritatea fiind B&B-uri -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506248">Şterge vot</a></div><span id="v9506248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2014] Drumcondra Road văzută tot din faţa ABC House. PUZ-ul este demenţial, totul este plăcut privirii, casele parcă-s copy - paste, majoritatea fiind B&B-uri
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2014] Mini-seiful de care vă povesteam. Înăuntru era cheia norocoasă a cazării noastre. Parcă câştigasem la loto! -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506249">Şterge vot</a></div><span id="v9506249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2014] Mini-seiful de care vă povesteam. Înăuntru era cheia norocoasă a cazării noastre. Parcă câştigasem la loto!
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2014] Punctul de acces la nr 53, acolo unde ne era camera destinată. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506250">Şterge vot</a></div><span id="v9506250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2014] Punctul de acces la nr 53, acolo unde ne era camera destinată.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2014] În stânga imaginii este camera nr 4, adică a noastră. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506251">Şterge vot</a></div><span id="v9506251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2014] În stânga imaginii este camera nr 4, adică a noastră.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2014] Vedere asupra holului de la et I, din dreptul camerei cu pricina. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506252">Şterge vot</a></div><span id="v9506252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2014] Vedere asupra holului de la et I, din dreptul camerei cu pricina.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2014] Spaţiul de relaxare, în prim plan şemineul cu cele aferente. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506253">Şterge vot</a></div><span id="v9506253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2014] Spaţiul de relaxare, în prim plan şemineul cu cele aferente.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2014] Spaţiul de relaxare/luat masa, plus un alt şemineu. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506254">Şterge vot</a></div><span id="v9506254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2014] Spaţiul de relaxare/luat masa, plus un alt şemineu.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2014] Altă foto cu zona de breakfast. Sper că acea uşă nu se deschidea spre masă, n-am testat... -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506255">Şterge vot</a></div><span id="v9506255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2014] Altă foto cu zona de breakfast. Sper că acea uşă nu se deschidea spre masă, n-am testat...
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2014] Muzică clasică, antren, voie bună şi o zonă de relaxare foarte tare, mai ales că nu era nimeni prin preajmă. Muzica se aude pe fundal, remarcaţi, nu? -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506256">Şterge vot</a></div><span id="v9506256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2014] Muzică clasică, antren, voie bună şi o zonă de relaxare foarte tare, mai ales că nu era nimeni prin preajmă. Muzica se aude pe fundal, remarcaţi, nu?
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2014] Camera nr 4. Aici avem patul, bag seamă că nu mai era nevoie să-l prezint. Caloriferul din fundal şi-a făcut treaba, a fost o noapte liniştită. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506257">Şterge vot</a></div><span id="v9506257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2014] Camera nr 4. Aici avem patul, bag seamă că nu mai era nevoie să-l prezint. Caloriferul din fundal şi-a făcut treaba, a fost o noapte liniştită.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2014] Nu vă mai prezint ce-i aici, n-are rost. Observaţi, însă, distanţa apreciabilă până la tv. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506258">Şterge vot</a></div><span id="v9506258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2014] Nu vă mai prezint ce-i aici, n-are rost. Observaţi, însă, distanţa apreciabilă până la tv.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2014] Alt unghi. În dreapta fotografiei se află comoda cu cele necesare dimineţii care vor fi prezentate în foto următoare. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506259">Şterge vot</a></div><span id="v9506259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2014] Alt unghi. În dreapta fotografiei se află comoda cu cele necesare dimineţii care vor fi prezentate în foto următoare.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2014] Inventarul de pe comodă 1: ceaiuri, coffee, biscuiţi, zahăr, lapte, etc -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506260">Şterge vot</a></div><span id="v9506260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2014] Inventarul de pe comodă 1: ceaiuri, coffee, biscuiţi, zahăr, lapte, etc
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2014] Inventar comodă 2: uscătorul de păr şi cartea de vizită a întreprinderii. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506261">Şterge vot</a></div><span id="v9506261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2014] Inventar comodă 2: uscătorul de păr şi cartea de vizită a întreprinderii.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2014] Comoda în ansamblu, încăpătoare foc. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506262">Şterge vot</a></div><span id="v9506262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2014] Comoda în ansamblu, încăpătoare foc.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2014] Ei bine... iată baia. Observaţi meschinăria cu robinetele. -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506263">Şterge vot</a></div><span id="v9506263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2014] Ei bine... iată baia. Observaţi meschinăria cu robinetele.
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2014] Cabina de duş. Am tras de para aceea mai să o scot din perete. Degeaba... -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506264">Şterge vot</a></div><span id="v9506264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2014] Cabina de duş. Am tras de para aceea mai să o scot din perete. Degeaba...
foto le_maitre [28.04.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2014] Era ok ca şi poziţionare vasul de wc. Thank u! Observaţi, din nou, robinetele-mirobolante... -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506265">Şterge vot</a></div><span id="v9506265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2014] Era ok ca şi poziţionare vasul de wc. Thank u! Observaţi, din nou, robinetele-mirobolante...
foto le_maitre [28.04.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2014] Asta e pentru mine, aşa, pour la bonne-bouche :) -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506267">Şterge vot</a></div><span id="v9506267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2014] Asta e pentru mine, aşa, pour la bonne-bouche :)
foto le_maitre [28.04.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2014] Butelia din imagine nu era când am venit, a fost scoasă din rucsac de subsemnatul ca prin miracol. Pentru conformitate... -- foto by <b>le_maitre</b> [uploaded 28.04.14] - <span class="allrVotedi" id="av506268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv506268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=506268">Şterge vot</a></div><span id="v9506268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(506268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f506268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e506268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2014] Butelia din imagine nu era când am venit, a fost scoasă din rucsac de subsemnatul ca prin miracol. Pentru conformitate...
foto le_maitre [28.04.14]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.105574846268 sec