ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.01.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 21.06.09
STATUS: PREMIUM
LUNA
DEC-2013
prieteni

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Asa era oare pe vremuri?

TIPĂREȘTE

In data de 28 decembrie 2013 am iesit cu gasca (16 persoane) la restaurantul Excalibur din Str Acadamiei nr 39-41. Intrarea in restaurant se face pe o panta pe care o cobori cu usurinta [ mai greu la intoarcere] plina pe stanga si dreapta cu steaguri, scuturi, faclii si obiecte medievale iar muzica era minunata, in capat o sabie infipta intr-o stanca iti aducea aminte de regele Arthur.

Localul este spatios, cu mese din lemn si scaune din acelasi material cu spatare inalte. Pereti restaurantului sunt pline cu armuri, topoare, sabii, arbalete si tot felul de arme din aceea epoca. Servirea s-a facut super iar hainele ospatarilor erau de cavaleri si domnite (ptr fete). Am asistat si la un specacol de la ora 20 [ ptr ca era sambata ] cu trupa Luminatoris cam 45 de minute foarte interesant cu 3 fete si 3 baieti jocuri cu facli si sabii la final au invitat pe cei mai curajosi la un dans medieval.

Despre meniul pe care noi l-am solicitat a fost urmatorul: La masa Regelui (2 platouri ptr tot grupul) in care ei spun ca este de 6 persoane si contine; 2- pui grill, ceafa 4 buc., ficat de pui in bacon - 6buc, 2 - cotlete, bucati de ciolan afumat - 4 bucati, carnati - 4 buc, 4 - coaste prajite, 6 - aripi pui picante, 2 - buc piept de pui, cartofi regali suficienti, varza cruda, mix de legume, cascaval ras peste cartofi, masline, rosi, castraveti, 2 banane si 4 kiwi si o portocala acest platou costa 259 de lei si este pentru 7 -8 persoane asa ca sfat. Bautura este 35 de lei o ulcica de un litru vin alb sau rosu demisec iar la sticla cel mai ieftin vin este 35 de lei. Ca desert s-a luat tiramisu 7,5 lei bucata, melba 10 lei si un fel de profiterol dar avea mult sirop de capsuni, ciocolata si piscoturi si avea ca denumire crivatul reginei.

O atmosfera calda in care tacamurile sunt lipsa la apel numai daca cineva doreste, cani si pahare din ceramica care imita lutul, boluri de apa cu lamaie si paine calda din cuptor (asta este din partea casei in 2 feluri alba si neagra).

Am petrecut 6 ore deosebite aici si recomand ca pentru o seara sa incercati locatia si mancarea sa ne gandim o secunda daca asa era. pe atunci.


[fb]
---
Trimis de manuta_1969 in 26.01.14 20:45:08
Validat / Publicat: 26.01.14 23:09:16
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.

VIZUALIZĂRI: 2178 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

3 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (manuta_1969); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Intrarea in restaurant.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 11900 PMA (din 17 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

3 ecouri scrise, până acum

webmaster15
[26.01.14 21:19:51]
»

Mutat la rubrica "Restaurante, terase bucureștene" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.

abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[26.01.14 23:20:37]
»

Meniul pare de o simplitate demnă de un han frecventat de mujici, nu de cavaleri sau boieri, necum vodă

Pe de altă parte, altceva nu ar prinde la noi. Preparatele sînt simple, iar cărnurile sînt omniprezenţii pui şi porci, or, la nişte ospeţe, fie ele la noi sau la englezi, cred că se serveau mai degrabă oaie, vînat, fazani, peşte, mistreţ, prepeliţe etc. şi nu doar fripte la jar. Or, românii, ciobani prin tradiţie, au ajuns să cam strîmbe din nas la carnea de oaie, iar de celelalte nu mai zic. Dacă la o masă vrei să serveşti altceva decît porc sau pui, trebuie să te asiguri că mănîncă invitaţii. Am prieteni pentru care mielul sau raţa sînt specii extraterestre, dacă le propui aşa ceva la masă se uită strîmb.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
alinaro
[29.01.14 17:49:09]
»

@manuta_1969: Am fost si eu la Excalibur acum aproape doi ani. Sper sa mai revin, mi-a placut foarte, foarte mult.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
abancor, alinaro
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.07749605178833 sec
    ecranul dvs: 1 x 1