46179 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Roma?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.12.2013
DE
Avatar marocanu21
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2013
DURATA: 5 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Bucătăria italiană la ea acasă!


  Este pentru prima oară cand postez impresii despre mâncare şi restaurante în mod special – nu sunt un gurmand prin excelenţă, nu mă pricep la bucătărie, nu-mi place să vorbesc despre gastronomie, despre ce am mâncat la restaurant şi cu atât mai puţin să fac poze la bucatele pe care urmează să le îngurgitez! Dar pentru faptul că bucătăria italiană se numără printre favoritele noastre, pe de o parte, iar pe de alta că informaţiile pe care urmează să le inserez ar putea folosi cuiva, daţi-mi voie să vă prezint succint experienţa noastră culinară din cele cinci zile (şi jumătate!) la Roma.

  Terracafe

  Fiind prea de dimineaţă (6.35) la plecarea din Bucureşti, nu am mâncat nimic până la îmbarcare, ,,zgârciţii’’ de la Alitalia ne-a servit patru fursecuri şi un ceai în timpul zborului, în aeroportul Fiumicino am fost preocupaţi să prindem autobuzul Terravision spre oraş, transferul a durat cam o oră, aşa că micul dejun l-am servit cam târziu (aprox. ora 10.00) în Gara Termini la bufetul Terracafe, aflat în aceeaşi sală cu ghişeul Terravision, unde am servit două sandwich-uri şi două fresh-uri la preţul de 19 euro. Accceptabil!

  Hotel La Rezidenza (vezi impresii)

  Hotelul nu are restaurant propriu, nu servesc decât micul dejun, într-un mic salon aflat la demisol, dar ne-a surprins plăcut prin varietatea, calitatea şi consistenţa produselor – de regulă, când ne-am mai cazat prin Italia micul dejun a fost mai sumar (e-adevărat, am fost mai mult în tranzit!). Foarte bine!

  Complexul La Fontana

  Situat peste drum de hotelul La Rezidenza (o latură se află pe Via Emilia), dar cu intrare de pe Via Liguria, la doar 30 de metri distanţă de Via Veneto, complexul este situat pe două nivele şi cuprinde două unităţi distincte:

  -la parter un fel de magazin mixt unde găseşti produse spaniole de calitate (salamuri, diverse pate-uri de ficat, diferite feluri de jamboane şi afumături, vinuri vechi etc), dar unde se află şi câteva măsuţe unde poţi servi o gamă limitată de feluri de mâncare dar gustoase şi decente ca preţ; ex – două şniţele, o porţie de paste cu şuncă, un pahar cu vin şi un tiramitsu = 20.50 euro plătiţi la casă (tips opţional, casiera îţi dă restul până la ultimul cent!). Am mâncat prânzul în prima şi în ultima zi (când am cumpărat şi produse alimentare!). Bine pentru mâncare şi excelent pentru produsele comercializate!

  -La etaj se află restaurantul-pizzerie propriu zis ( La Fontana), compus din două saloane cu mobilier de calitate şi multe oglinzi (care făceau ca localul să pară mult mai mare decât era!) – cel mic era un fel de separeu interior, iar cel mare, situat în formă de L pe două străzi, se transforma în terasă pe timp călduros, ferestrele fiind detaşabile. Nefiind la stradă principală, nu prea aveau clienţi în acea perioadă aşa că am beneficiat de o atenţie deosebită în cele trei seri (primele!), când am servit cina acolo iar preţurile, echilibrate să spunem, au crescut progresiv, proporţional cu meniurile alese:

  1) două pizza quattro stagioni, ½ vinul casei roşu, una cola = 26.50 euro + tips.

  2) două porţii seafood, ½ vin alb, una cola, una apă = 36 euro + tips.

  3) două gulaş (foarte bun!), una salată, ½ vin roşu, una cola = 46 euro +tips.

  Calificativ – foarte bine!

  Antico Caffe San Pietro

  Este cu siguranţă cel mai cunoscut dintre locaţiile prezentate de mine, prin prisma faptului că este amplasat la cca 50 de metri de piaţa San Pietro, pe principala arteră de circulaţie ce duce spre aceasta – Via della Conciliazione; este cel mai popular restaurant din zonă, un local în regim de self- service (împinge tava) cu o servire extrem de rapidă şi unde cu greu găseşti loc la mese în timpul prânzului - nu trebuie să te descurajezi deoarece aici lumea, de regulă, nu stă la taclale sau să-şi facă siesta după ce mănâncă, ci pleacă mai departe să viziteze, iar picolii debarasează foarte repede.

  Localul este întortocheat, împărţit în mai multe zone de servit masa, nu este foarte înalt, ceea ce-i conferă o senzaţie de intimitate, este foarte curat chiar dacă este solicitat de lume de tot felul, iar pe pereţi avem o adevărată colecţie de tablouri bune calitativ, de toate mărimile, care contribuie la personalizarea acestui loc pe care, practic este imposibil să-l rataţi dacă sunteţi în zonă şi vă e foame!

  Despre calitatea şi prospeţimea mâncărurilor (care sunt foarte diversificate!) este inutil să vorbesc deoarece, la o asemenea afluenţă de turişti, se găteşte incontinuu, astfel că, e foarte mic inconvenientul să găseşti mâncare care necesită reîncălzire; vă recomand să vizualizaţi mai întâi toate sortimentele şi să vă decideţi ce alegeţi, deoarece, în momentul în care aţi pus tava pe linia de autoservire nu mai aveţi timp să staţi în cumpănă sau să vă întoarceţi dacă aţi omis ceva – dincolo de rafturile cu mâncare stau doi sau trei ospătari care, în câteva secunde ţi-au pus felul de mâncare indicat.

  Am mâncat în două rânduri prânzul la acest local (ziua a 2-a şi a 3-a) iar în prima zi am reuşit să mâncăm doar jumătate din ce-am cumpărat – porţiile sunt mari, mâncarea săţioasă iar noi am fost nehotărâţi aşa că am luat ,,să ne săturăm’’!

  1) O salată fructe de mare, un gulaş, o porţie pui la rotisor, o porţie tortelini, o bere, un cappuccino = 49 euro.

  2) Un şniţel, o porţie pui, o salată asortată, o bere, o fanta, un cappuccino = 37 euro.

  Partea bună – nu dai tips! La casă îţi dă până la ultimul eurocent!

  Partea proastă – dacă mai îţi trebuie ceva te duci şi-ţi iei! Eu am apelat la un picol şi a mers!

  Raport calitate-cantitate-operativitate-amplasament-locaţie-preţ excelent!

  Il Vineto

  Situat în Via Veneto, aproape de metrou Barberini, a fost restaurantul unde am servit prânzul în ziua a patra, zi în care plouase până atunci, am încurcat traseele, n-am putut să vizităm Galeria Borghese pentru că n-aveam rezervare, am luat autobuzul în direcţie greşită, aşa că i-am trecut pragul cu oarecare temere (din cauza lui Murphy!), teamă care însă a dispărut în momentul în care şi-a făcut apariţia ospătarul, un românaş de-al nostru, volubil şi simpatic, cu care ne-am întreţinut pe parcursul a cca o oră, cât timp am stat acolo.

  Restaurantul, nu foarte mare, este o adevărată ,,casă a vinului’’, pereţii săi fiind placaţi cu rafturi de lemn pe care se găsesc sute de sticle de vin de colecţie, care erau, aşa cum am aflat ulterior de la ospătar, de vânzare sau puteai să le consumi la masă.

  Fiind poziţionat pe una dintre cele mai selecte artere ale Romei, în apropierea unor hoteluri de lux din aristocraticul cartier Ludovisi, restaurantul nu e tocmai ieftin, dar are clienţi fideli, buni cunoscători ai vinurilor de calitate, care îl vizitează în special seara (la orele prânzului e mai pustiu dar nouă ne-a plăcut, românaşul nostru fiind mai liber!).

  Am servit pe îndelete (afară ploua!) două pizza, două beri, un fresh la preţul de 47 de euro (tips inclus şi pe care l-am dat cu mare drag!) iar după aceea totul a mers ca pe roate – ploaia a stat iar noi am vizitat nişte obiective deosebite, dintre care unul cu adevărat grandios – Colosseum! Calificativ – bine!

  Vladimiro Ristorante

  În seara zilei de 8 Martie am vrut să-i ofer o cină deosebită soţiei, aşa că am renunţat la monotonul restaurant La Fontana, aflat lângă hotelul nostru, plecând la plimbare pe străzile învecinate, la adăpostul gustării oferite de proprietarii hotelului în cadrul cocktailului din seara aceea.

  Oferta era deosebit de consistentă, zona unde ne aflam, Via Veneto –Ludovisi, fiind una foarte bogată în magazine, hoteluri, baruri şi restaurante, toate cu un standard foarte ridicat, aşa că ne-a fost greu să ne hotărâm – am vizitat vreo trei locaţii drăguţe dar care duceau lipsă de clienţi (pentru noi e criteriul nr unu acolo unde nu cunoaştem locurile!), aşa că am plecat mai departe, mergând în cerc pentru a nu ne îndepărta de hotel; astfel am observat la mai toate colţurile de străzi un indicator ,,Ristorante Vladimiro’’, iar după ce ne-am consultat cu o ospătăriţă româncă în aşteptare de clienţi la unul dintre localurile din zonă, ne-am îndreptat într-acolo!

  L-am găsit pe Via Aurora nr 37, o stradă aflată între Via Lombardia şi Via Ludovisi, situat la parterul (mai degrabă un fel de demisol!) unei clădiri vechi, cu patru etaje, iar pe trotuarul din faţa lui se vedea o încercare timidă de amenajare a unei terase cât ţine localul, în aşteptarea zilelor călduroase - sigur vara este foarte solicitată!

  Restaurantul, mediu ca mărime, este format în interior din trei saloane principale cu mobilier din lemn masiv, unde combinaţia piatră-lemn a pereţilor şi tavanului (pe jos este gresie), coroborată cu expoziţia de tablouri şi vinuri vechi din incintă, îţi conferă mai degrabă senzaţia de tradiţional românesc, atât de drag nouă! Tradiţionalul lor e bazat mai mult pe piatră, din ce-am văzut!

  Nu am avut timp să ne dezmeticim foarte bine în holul îngust de la intrare, căci o fătucă zâmbitoare ne-a luat în primire, ne-a dezbrăcat (de hainele groase!) şi ne-a condus în salonul principal care, am constatat cu surprindere, era plin ochi de muşterii iar printre mesele micuţe o armată de ospătari şi ospătăriţe care serveau cu o repeziciune uimitoare!

  Şi a început festinul (adică chinul!) – un antreu (cartofi la cuptor) şi o sticlă de apă din partea casei, o porţie de paste (3 feluri) -14 euro, două vittelo romana – 12 euro/buc, garnitură cartofi cu legume (broccoli, salvie) - 14 euro, o sticlă vin roşu-14 euro, două cola- 4 euro/buc, o prăjitură- 4 euro, tips impus pe nota de plată- 10 euro; total – 88 euro! Scump, dar a meritat!

  Am revenit şi următoarea seară (ultima a sejurului nostru!), dar nu am mai ,,crăpat’’ atâta, în schimb am avut privilegiul de a sta la o masă învecinată cu cea a preşedintelui clubului de fotbal Lazio Roma (formaţie unde joacă şi românul nostru Ştefan Radu), Claudio Lotito, care se afla în compania a trei tinere superbe – nu ştiu de ce, dar am avut senzaţia că nu vroia să le convingă să joace la echipa de fotbal feminin a clubului!

  A fost cea mai plăcută experienţă culinară la Roma, dar îi acord calificativul ,,foarte bine’’ şi nu ,,excelent’’ datorită faptului că nu a lăsat tot bacşişul la latitudinea mea!

  Scuze dacă v-am plictisit cu astfel de impresii!

  ---
  Impresii încărcate de marocanu21 in 13.12.2013 20:18:50

  Validat / Publicat: 14.12.13 08:16:43


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 3693


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (marocanu21); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  30350 PMA (din 33 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de marocanu21? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [18] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [MAR-2013] mic dejun la hotel La Rezidenza -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487651">Şterge vot</a></div><span id="v9487651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [MAR-2013] mic dejun la hotel La Rezidenza
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P02 [MAR-2013] produse mic dejun la hotel La Rezidenza -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487652">Şterge vot</a></div><span id="v9487652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [MAR-2013] produse mic dejun la hotel La Rezidenza
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P04 [MAR-2013] restaurant La Fontana -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487654">Şterge vot</a></div><span id="v9487654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [MAR-2013] restaurant La Fontana
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]  P05 [MAR-2013] restaurant La Fontana -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487655">Şterge vot</a></div><span id="v9487655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [MAR-2013] restaurant La Fontana
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P06 [MAR-2013] În aşteptarea comenzii la restaurant La Fontana -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487656">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487656"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487656">Şterge vot</a></div><span id="v9487656" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487656)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487656Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487656MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [MAR-2013] În aşteptarea comenzii la restaurant La Fontana
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P07 [MAR-2013] complex La Fontana -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487657">Şterge vot</a></div><span id="v9487657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [MAR-2013] complex La Fontana
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P08 [MAR-2013] magazin mixt La Fontana -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487658">Şterge vot</a></div><span id="v9487658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [MAR-2013] magazin mixt La Fontana
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P09 [MAR-2013] magazin La Fontana -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487659">Şterge vot</a></div><span id="v9487659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [MAR-2013] magazin La Fontana
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P10 [MAR-2013] Antico Caffe San Pietro -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487661">Şterge vot</a></div><span id="v9487661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [MAR-2013] Antico Caffe San Pietro
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P11 [MAR-2013] Antico Caffe San Pietro -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487662">Şterge vot</a></div><span id="v9487662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [MAR-2013] Antico Caffe San Pietro
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P12 [MAR-2013] Antico Caffe San Pietro -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487663">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487663"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487663">Şterge vot</a></div><span id="v9487663" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487663)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487663Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487663MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [MAR-2013] Antico Caffe San Pietro
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P13 [MAR-2013] Il Vineto -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487664">Şterge vot</a></div><span id="v9487664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [MAR-2013] Il Vineto
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P14 [MAR-2013] Il Vineto -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487665">Şterge vot</a></div><span id="v9487665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [MAR-2013] Il Vineto
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P15 [MAR-2013] restaurant Il Vineto -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487666">Şterge vot</a></div><span id="v9487666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [MAR-2013] restaurant Il Vineto
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P16 [MAR-2013] în aşteptarea comenzii la Ristorante Vladimiro -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487667">Şterge vot</a></div><span id="v9487667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [MAR-2013] în aşteptarea comenzii la Ristorante Vladimiro
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P17 [MAR-2013] abia ne-am ridicat de la masă după aia! -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487668">Şterge vot</a></div><span id="v9487668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [MAR-2013] abia ne-am ridicat de la masă după aia!
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P18 [MAR-2013] salon mic dejun la hotel -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487669">Şterge vot</a></div><span id="v9487669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [MAR-2013] salon mic dejun la hotel
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P19 [MAR-2013] măsuţe înghesuite la hotel La Rezidenza -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 13.12.13] - <span class="allrVotedi" id="av487670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv487670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=487670">Şterge vot</a></div><span id="v9487670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(487670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f487670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e487670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [MAR-2013] măsuţe înghesuite la hotel La Rezidenza
  foto marocanu21 [13.12.13]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.108283996582 sec