45844 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Apartments & Rooms SB

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.11.2013
DE
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2012
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
30 €
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 23 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

O variantă de cazare ieftină, pe Coasta Dalmaţiei


Urmare de aici

Nu cred că sunt mulţi cei care au auzit de Neum. Şi asta pentru că nu e un oraş cunoscut şi nici mare (are mai puţin de 5000 de locuitori).

Dar el are totuşi câteva caracteristici care-i conferă unicitate, cea mai importantă dintre ele fiind aceea că Neum este singura localitate de coastă a micului stat Bosnia şi Herţegovina, format în 1992, după dezmembrarea Iugoslaviei.

Dacă vă uitaţi pe o hartă, veţi vedea că cea mai mare parte a ţărmului estic al Mării Adriatice aparţine Croaţiei, restul fiind împărţit de Muntenegru şi Albania. Ei bine, undeva spre sudul ţărmului croat, există o întrerupere, nu mai lungă de 20 km, unde Bosnia şi Herţegovina (folosesc aici numele întreg al ţării, deşi mulţi îl scurtează, spunându-i doar Bosnia) are ieşire la mare. Cei care au parcurs drumul de la Split la Dubrovnik ştiu bine acest lucru, pentru că, mergând pe M2/E65, undeva, pe la mijlocul distanţei între aceste oraşe croate de la malul Adriaticii, au fost nevoiţi să se oprească de două ori, la graniţa de intrare, respectiv ieşire din Bosnia şi Herţegovina. Distanţa dintre cele două puncte de frontieră este mai mică de 10 km, dar lungimea ţărmului bosniac este, aşa cum spuneam, ceva mai mare de 20 km, pentru că ţărmul în zona respectivă este foarte "încreţit", ba mai este şi o peninsulă destul de lungă, paralelă cu acesta, numită Klek.

Drept să spun, nici eu nu ştiam nimic despre orăşelul bosniac de la malul Adriaticii, până de curând, când am început să-mi pregătesc circuitul balcanic din vara anului 2012.

Deşi mai fusesem în Croaţia, nu ajunsesem la Dubrovnik şi doream foarte mult să-l vizitez (şi trebuie să precizez, merită toţi banii!), aşa că l-am inclus în circuit. Venind dinspre Sarajevo şi Mostar, trebuia să fac un popas cu cazare şi în zona Dubrovnik, aşa că am căutat aşa ceva, unde altundeva, decât pe booking.com. Rezultatul a fost constatarea unui fapt care derivă din ceea ce poate fi exprimat succint sub forma Dubrovnik, perla Adriaticii şi anume acela că Dubrovnikul este un oraş scump; foarte scump.

Asta m-a făcut să caut cazare în zone mai lăturalnice şi astfel am ajuns să dau de Neum. De fapt, am făcut asta folosind una din facilităţile oferite de booking.com, anume aceea de lărgire a zonei de căutare, pe o rază mai mare, de până la 100 km (de la Neum la Dubrovnik sunt 75 km).

Nu sunt multe oferte de cazare în Neum pe booking.com, doar 19, dintre care doar o treime sunt hoteluri, ceea ce este explicabil, pentru un oraş aşa de mic, dar prima afişată, Apartments&Rooms SB, a fost şi cea pentru care am optat în final, asta pentru că are şi un scor foarte bun (8,6 - fabulos), dar şi un preţ incredibil de mic pentru ce oferă.

În fapt, este vorba de o vilă ce oferă camere şi apartamente de închiriat, o afacere de familie, foarte bine condusă, aşa cum am constatat de altfel în toate locurile pe unde am stat prin ţările desprinse din fosta Iugoslavie.

Deşi la data când îmi pregăteam circuitul Google Maps nu introdusese încă harta detaliată pentru Bosnia şi Herţegovina, harta GPS din 2010 pe care o aveam s-a dovedit a fi foarte bună, astfel că am ajuns la locul de cazare "din prima". Am fost întâmpinaţi de "stăpâna casei", care ne-a prezentat locurile şi camera unde urma să rămânem numai o noapte (din păcate). Apoi a apărut şi "capul familiei", un bărbat zdravăn, înalt de vreo 1,90 m, la vreo 50-60 de ani şi foarte amabil.

La data când am planificat circuitul, am stabilit acest loc doar ca un popas de noapte, dar trebuie să spun că am regretat că nu am rezervat măcar două nopţi. Din fericire, am ajuns totuşi destul de devreme şi am avut suficient timp ca să mergem şi la plajă şi să ne facem o idee despre oraş. E drept, ca mai peste tot în regiune, plajele nu sunt cu nisip, ci cu pietriş, sau chiar pietre mai mari, dar apa este foarte curată şi limpede, aşa cum nu găseşti nicăieri la Marea Neagră.

Oraşul este aşezat pe o pantă destul de abruptă, aşa că, dacă la ducere drumul a fost mai uşor, nu acelaşi lucru se poate spune despre drumul de întoarcere. Îmi imaginez că pentru cei cu copii asta poate fi o problemă serioasă, dar pentru noi nu a fost chiar aşa, mai ales că drumul este scurt, ne-a luat doar un sfert de oră să urcăm (şi apoi, pentru că ne rătăcisem, :)) încă o jumătate de oră să găsim vila; noroc că oraşul este mic şi oamenii se cunosc bine între ei).

Ne-am retras în cameră, nu înainte de a trece pe la magazinul din apropiere să ne luăm ceva de mâncare (am mâncat pe larga terasă din faţa vilei). Retraşi în cameră, am analizat mai cu atenţie dotările: o zonă anexă, folosită drept chicinetă şi dotată cu cele necesare, despărţită de restul camerei printr-un zid înalt de vreun metru şi ceva, lângă care se găsea o masă cu două scaune; în camera propriu-zisă se afla un pat dublu, foarte larg, o noptieră şi un şifonier. Sub chiuveta chicinetei se afla un frigider, evident marca Gorenje, iar pe un suport fixat în zidul despărţitor, un televizor cu recepţie prin satelit, dar care nu ştiu ce programe recepţiona, pentru că nu l-am pus în funcţiune. În schimb, am testat conexiunea Wi-Fi la internet şi am constatat că funcţiona bine. Camera dispunea şi de o baie cu duş, destul de înghesuită, dar curată şi suficient de bine echipată.

Lipsea însă aerul condiţionat; în locul acestuia camera avea în dotare un ventilator.

Apartamentele sunt mult mai frumoase, situate la etajele superioare, de unde, din balcon, priveliştea este una deosebită, mai ales la cele cu vedere spre mare.

În orice caz, totul strălucea de curăţenie şi era ca nou. În plus, aveam acces nelimitat la terasă şi grădină, unde era amenajat şi un loc pentru grătar.

Şi unde mai pui extrema amabilitate a gazdelor, singurul lucru ce ne-a împiedicat să stăm mai pe-ndelete la taifas fiind bariera de limbă, întrucât domnul vorbeşte doar sârbă şi germană, în engleză ştie doar câteva lucruri elementare.

Pentru noaptea petrecută aici, am plătit cash 30 € (nu se poate plăti cu cardul). Am plătit în euro, dar, evident, se poate plăti şi în moneda locală, marca convertibilă, care este egală exact cu 0,5 €.

Dimineaţa ne-am trezit şi am plecat devreme, pentru că aveam în plan vizitarea Dubrovnikului, dar aşa cum spuneam, mi-a părut rău că nu am avut inspiraţia să mai rezerv încă o zi, mai ales că, la vreo 20 km se află un orăşel croat, Ston, cu numeroase vestigii din perioada Republicii Ragusa.

În preţul plătit nu intra şi micul dejun, care, de altfel, nici nu se serveşte aici, dar cine doreşte, poate mânca la restaurantul de vizavi.

Apartments&Rooms SB figurează şi pe Google Maps, dar localizarea este imprecisă. Poziţia corectă este următoarea: 42.927779,17.616989.

În concluzie, pentru cei dornici să viziteze Coasta Dalmaţiei şi în special partea sudică a acesteia, cu oraşele croate Split şi Dubrovnik şi pe care nu-i dau banii afară din casă, cazarea la Neum este o soluţie foarte convenabilă. Nici pentru cei dornici de mare şi plajă nu este o soluţie rea, dar din câte am putut să observ, să nu vă aşteptaţi să găsiţi pe-acolo niscaiva cluburi de fiţe...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Costi in 16.11.2013 17:46:25

Validat / Publicat: 16.11.13 19:42:05

VIZUALIZĂRI: 4693
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  25400 PMA (din 26 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- claudiu 71
[17.11.13 10:05:33]
» mesaj pers

   Buna. Mi-ai trezit amintiri placute am fost in doi ani pe acest superb traseu prin sudul Dalmatiei (2006,2008) Inca nu era autostrada aceasta se termina inainte de Split, noi mergeam spre Orebic se putea lua din Ploce, ferry sa ajungi pe Peljsac dar noi am ales varianta rutiera prin Neum m-a impresionat cum politicul a facut iesire la mare Bosniei total inutila (12km. maxim) in mijlocul Dalmatiei croate.

   Makarska riviera si drumul mix-ul munte, mare mi-a placut acum cu autostrada cred ca putini turisti se mai abat pe acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic
[17.11.13 13:02:32]
» mesaj pers

   @claudiu 71: Da, Neum este un efort al Bosniei-Herţegovina de a avea şi ea beneficiile unei ieşiri la mare, cu tot ceea ce presupune asta. Prea este frumoasă coasta Dalmaţiei pentru a nu "ciupi" niţel din ea.

   Într-un circuit din 2011 am fost şi noi cazaţi la un hotel în Neum. Ciudată clădire... Intrarea dinspre mare era la un nivel, cea dinspre uscat la alt nivel, iar pentru a circula prin interiorul hotelului (pentru a ieşi pe faleză) trebuia să schimbi lifturi care se luau din locuri diferite... o harababură. Nu pot spune însă că din acest motiv Dalmaţia mi-a plăcut mai puţin aici, la Neum. Adriatica este la fel de frumoasă pe întreg ţărmul, indiferent cărui stat îi aparţine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Costi
[17.11.13 13:49:11]
» mesaj pers

   @claudiu 71:

   Nici acum autostrada nu e terminată, ajunge doar până în apropiere de Ploče, la 30 km nord de Neum şi asta din motive politice, legate de faptul că nici acum croaţii şi bosniecii nu s-au înţeles definitiv cu privire la apele teritoriale. Nici podul de care aminteam la poza P19 nu a avansat mai mult.

   Sunt curios (nu am găsit încă nimic despre asta) cum au rezolvat croaţii problema privitoare la condiţia UE, care a cerut Croaţiei să îşi unească teritoriul înainte de aderarea sa la Uniune în 2013. Problema este dezbătută aici.

   De fapt, se discută despre trei variante de unire a teritoriului croat: cu un pod, cu o autostradă care să treacă totuşi prin Neum, sau cu un tunel pe sub zona Neum.

   @iulianic

   Mai mult ca sigur, hotelul în care ai stat este Hotel Sunce.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mireille
[17.11.13 14:02:52]
» mesaj pers

   @ costi -buna ziua... vine si superbonusul de la 60 km... visez sa ajung in Dubrovnik... dar nu gasesc de ani de zile o varianta mai economica... din pacate nu pot merge cu masina...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[17.11.13 14:37:51]
» mesaj pers

   @Costi: Regret, nu mai ţin minte numele hotelului. Pe atunci nu eram membră AFA (abia după circuitul din 2011 am devenit), aşa încât n-am fost preocupată de locaţiile de cazare.

   Reţin doar că era mare, construit în trepte, chiar de lângă faleză. Am văzut - dacă pot spune asta - pentru prima oară plaja pietroasă a Adriaticii aici, la Neum. Se lăsase întunericul, iar primele impresii n-au fost tocmai favorabile. Mi-a plăcut însă că, la o terasă din imediata apropiere, o formaţie interpreta live o muzică plăcută. Chiar dacă localul nu prea avea consumatori, muzica schimba cu totul atmosfera întregii zone învecinate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Costi
[17.11.13 14:45:11]
» mesaj pers

   @mireille:

   Mulţumesc pentru aprecieri.

... nu gasesc de ani de zile o varianta mai economica... din pacate nu pot merge cu masina...

   Ar mai fi varianta unei croaziere, caz în care nu este nevoie de cazare şi nici de maşină. :)

   În principiu, vizitarea celor mai importante obiective ale Dubrovnikului nu durează mai mult de o zi, atât cât durează şi escala făcută de obicei de vasele de croazieră care acostează aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Nicu
[21.05.14 16:39:28]
» mesaj pers

   @ Costi

   

   Salutari de la Neum un loc mai putin vizitat de romani, am net in camera si am zis sa scriu ceva.

   Am ajuns aici pe... cont propriu... altfel nu iese bine, nu se compara vacanta pe cont propriu cu aia prin agentie, sunt cazat la o pensiune linga biserica la intrare in Neum venind dela Dubrovnik, temperatura aici 27 grade cam cald la inceput de sezon.

   Din balcon se vede Hotelul Sunce, biserica si marea, biserica e catolica, musulmanii sunt mai incolo spre Mostar si Sarajevo.

   Deocamdata nu am... bani... locali trebuie sa apelez la bancomat, daca platesc cu euro nu e prea bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[03.10.15 23:57:50]
» mesaj pers

   Foarte tare multumim pentru informatii si sfaturile grozave. Am notat la favorite pentru primul drum prin zona, mi se pare o solutie foarte inteligenta si binevenita. Alegeri inspirate si vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2012] Vila în care se găsesc Apartments&Rooms SB, din Neum. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483411">Şterge vot</a></div><span id="v9483411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2012] Vila în care se găsesc Apartments&Rooms SB, din Neum.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2012] Apartments&Rooms SB, vedere de pe latura de sud. Vila are ieşire la stradă şi pe latura de nord. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483412">Şterge vot</a></div><span id="v9483412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2012] Apartments&Rooms SB, vedere de pe latura de sud. Vila are ieşire la stradă şi pe latura de nord.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2012] Proprietarul Apartments&Rooms SB, lângă Loganul meu. Avea şi el o maşină fabricată la uzina de la Mioveni, un Sandero alb, cu număr de Croaţia. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483413">Şterge vot</a></div><span id="v9483413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2012] Proprietarul Apartments&Rooms SB, lângă Loganul meu. Avea şi el o maşină fabricată la uzina de la Mioveni, un Sandero alb, cu număr de Croaţia.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2012] Holul de la intrarea în vilă, la primul nivel. Uşa camerei în care am stat este în dreapta. Pe hol există şi un grup sanitar, cu duş. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483414">Şterge vot</a></div><span id="v9483414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2012] Holul de la intrarea în vilă, la primul nivel. Uşa camerei în care am stat este în dreapta. Pe hol există şi un grup sanitar, cu duş.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2012] Imagine din camera în care am stat la Apartments&Rooms SB. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483415">Şterge vot</a></div><span id="v9483415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2012] Imagine din camera în care am stat la Apartments&Rooms SB.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2012] Vedere spre spaţiul destinat chicinetei. Se văd şi alte două dotări: ventilatorul şi televizorul. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483416">Şterge vot</a></div><span id="v9483416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2012] Vedere spre spaţiul destinat chicinetei. Se văd şi alte două dotări: ventilatorul şi televizorul.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2012] Zona chicinetei. Sub chiuvetă, frigiderul marca Gorenje. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483417">Şterge vot</a></div><span id="v9483417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2012] Zona chicinetei. Sub chiuvetă, frigiderul marca Gorenje.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2012] Zona de intrare în cameră, cu o masă şi două scaune. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483418">Şterge vot</a></div><span id="v9483418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2012] Zona de intrare în cameră, cu o masă şi două scaune.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2012] Partea maro, cu aspect de zid de cărămidă, este baia. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483419">Şterge vot</a></div><span id="v9483419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2012] Partea maro, cu aspect de zid de cărămidă, este baia.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2012] Din lipsă de spaţiu, fotografiile din baie sunt lipsite de perspectivă -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483420">Şterge vot</a></div><span id="v9483420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2012] Din lipsă de spaţiu, fotografiile din baie sunt lipsite de perspectivă
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2012] În schimb, dotările sunt bune şi de calitate. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483421">Şterge vot</a></div><span id="v9483421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2012] În schimb, dotările sunt bune şi de calitate.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2012] Zona duşului este despărţită de restul băii printr-o perdea şi un prag ce împiedică scurgerea apei în afară. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483422">Şterge vot</a></div><span id="v9483422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2012] Zona duşului este despărţită de restul băii printr-o perdea şi un prag ce împiedică scurgerea apei în afară.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2012] Coborând spre plajă, am dat de această frumoasă biserică catolică, aflată încă în construcţie. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483423">Şterge vot</a></div><span id="v9483423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2012] Coborând spre plajă, am dat de această frumoasă biserică catolică, aflată încă în construcţie.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2012] De lângă biserică se deschide o frumoasă perspectivă. În dreapta se vede hotelul Stella. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483424">Şterge vot</a></div><span id="v9483424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2012] De lângă biserică se deschide o frumoasă perspectivă. În dreapta se vede hotelul Stella.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2012] Vedere de-a lungul şoselei M-2/E65, care străbate oraşul Neum. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483425">Şterge vot</a></div><span id="v9483425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2012] Vedere de-a lungul şoselei M-2/E65, care străbate oraşul Neum.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2012] În drum spre plajă. Vedere spre peninsula Klek. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483426">Şterge vot</a></div><span id="v9483426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2012] În drum spre plajă. Vedere spre peninsula Klek.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2012] Plaja de la Neum. Fără nisip, dar sunt şi locuri unde se poate intra în apă de pe pietriş mărunt. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483427">Şterge vot</a></div><span id="v9483427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2012] Plaja de la Neum. Fără nisip, dar sunt şi locuri unde se poate intra în apă de pe pietriş mărunt.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2012] Apus de soare, văzut din Neum. În jumătatea din stânga a fotografiei se văd două limbi de pământ. Cea apropiată este partea nordică a peninsulei Klek, care aparţine Bosniei. Cea mai depărtată este partea nordică a peninsulei Pelješac, ce aparţine Croaţiei. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483428">Şterge vot</a></div><span id="v9483428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2012] Apus de soare, văzut din Neum. În jumătatea din stânga a fotografiei se văd două limbi de pământ. Cea apropiată este partea nordică a peninsulei Klek, care aparţine Bosniei. Cea mai depărtată este partea nordică a peninsulei Pelješac, ce aparţine Croaţiei.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2012] Limba de pământ din dreapta, cu vârful în dreptul Soarelui, aparţine Croaţiei şi de acolo este proiectat să pornească un pod spre peninsula Pelješac, care să permită legătura cu extrema sudică a Croaţiei fără a se trece prin Bosnia. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483429">Şterge vot</a></div><span id="v9483429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2012] Limba de pământ din dreapta, cu vârful în dreptul Soarelui, aparţine Croaţiei şi de acolo este proiectat să pornească un pod spre peninsula Pelješac, care să permită legătura cu extrema sudică a Croaţiei fără a se trece prin Bosnia.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2012] O frumoasă imagine din Neum, cu biserica catolică şi peninsula Klek. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483430">Şterge vot</a></div><span id="v9483430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2012] O frumoasă imagine din Neum, cu biserica catolică şi peninsula Klek.
foto Costi [16.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2012] -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 16.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av483431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv483431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=483431">Şterge vot</a></div><span id="v9483431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(483431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f483431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e483431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2012]
foto Costi [16.11.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.185317993164 sec