45648 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Barcelona ?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.11.2013
DE
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
OCT-2013
DURATA: 3 zile
TIP: SINGLE

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Aventură culinară în Barcelona


Săptămâna trecută am dat o fugă până colea, la Barcelona... nu de voie, la plimbare, ci cu treburi. Care treburi mi-au ocupat două zile. Cum aveam trei nopţi de cazare, m-am mai ales cu două jumătăţi de zi, la dispoziţia mea, ca să mai respir puţin aer catalan.

Nu am văzut nimic nou, faţă de ce mai văzusem, dar e plăcut să revezi locuri frumoase, chiar şi doar să te plimbi de voie pe Rambla şi prin împrejurimi.

Dar nu despre asta vreau să vă povestesc acum, ci despre aventura mea culinară barceloneză... pentru că, da, a fost o aventură!

Înainte însă de a începe să vă povestesc, vă rog ca, pe măsură ce veţi citi, să priviţi în acelaşi timp şi fotografiile făcute la faţa locului. Aşa, sunt sigur că efectul va fi maxim!

Două momente mai importante au marcat aventura mea culinară barceloneză, ele fiind constituite de prânzul pe care l-am mâncat (nu l-am "servit", ci ne-a fost servit de către chelneri!) în două localuri în care organizatorii întrunirii s-au gândit să ne ducă (pe banii noştri, totuşi).

În prima zi ni s-a propus un prânz cu specific local, mediteranean, la restaurantul Biblioteca Gourmande, situat în apropiere de Rambla (dar şi doar la 400 m de Hostal Nou Raval, reşedinţa mea barceloneză pentru trei zile), la capătul sudic al străzii Carrer de la Junta de Comerç, la numărul 28 (Coordonate GPS: 41.379288, 2.172004).

Localul restaurantului nu este foarte deosebit, dar încă de când am ajuns acolo, am fost surprinşi să constatăm că masa la care urma să ne aşezăm era situată pe două laturi ale mesei pe care bucătarul şi ajutoarele sale începuseră deja să pregătească felurile de mâncare pe care urma să le savurăm. Pe tot timpul cât a durat prânzul, am putut vedea direct cum ni se prepară mâncarea, ba chiar am putut dialoga cu cei care o pregăteau.

Grupul nostru era unul eterogen, alcătuit din doi turci, doi ciprioţi, doi spanioli, un englez, un danez şi eu. A lipsit doar reprezentanta partenerului francez, rămasă la hotel, motivat însă de faptul că era proaspătă mămică şi nu-şi putea face singură programul, acesta fiind hotărât fără drept de apel de cel mic.

Aşa cum este firesc la o masă cu specific mediteranean, totul a început când ni s-au adus câteva farfurii, în care s-a turnat ulei de măsline. Alături, pe alte farfurii, se găseau feliuţe de pâine prăjită (nu foarte mult). Dacă la masă ar fi fost numai nordicii, probabil aceste farfurii ar fi rămas neatinse, ei neştiind la ce folosesc şi cum se procedează. Eu ştiam asta de astă-vară, când am vizitat Muzeul Vechii Fabrici de Ulei de Măsline, din Parga.

Adică, se procedează astfel: se ia o bucăţică de pâine şi se moaie în ulei, după care pâinea nu se mănâncă direct, ci, mai întâi, se suge uleiul, pentru a-l savura, motiv de mare mirare pentru colegii nordici.

Între timp, după paharul de şampanie introductiv, s-au deschis şi câteva sticle de vin alb, tocmai bun pentru a însoţi salata care sosise între timp, o salată având drept ingredient principal salata verde şi prin care se mai găseau felii de roşii şi castraveţi.

De aici încolo, lucrurile au devenit şi pentru mine ceva cu totul inedit. După antreul foarte clasic, a venit mai întâi tot un antreu, cred, care consta dintr-o felie de vânătă prăjită, cu un sos delicios. A urmat apoi ceva ce nu mi-am închipuit că am să mănânc vreodată: o ceapă coaptă (!), alături de o cremă de brânză. Grozavă! În continuare, ne-am delectat cu cartofi dulci copţi, decoraţi cu bucăţele de peşte şi frunze de mărar, într-adevăr dulci, dar cu gust mai degrabă de dovleac copt, decât de cartof.

Am mâncat apoi o omletă cu ciuperci şi legume. Ciupercile nu erau unele obişnuite, ci unele negre, în formă de trompetă, numite, de altfel, trompeta de la mort, aşa cum văzusem cu o zi înainte în celebra piaţă Boqueria, de pe Rambla. În plus, mai erau şi nişte ciuperci albe, cu forme diferite; fata care ne servea ne-a spus cum se numesc, dar nu am reţinut. În sfârşit, a venit şi rândul felului principal, cel cu carne, la alegere, miel, vită, sau peşte. Eu am ales varianta cu peşte, o specie necunoscută mie, dar oricum era un răpitor, pentru că avea dinţi ascuţiţi :)). Garnitura consta dintr-un amestec de legume fierte: brocoli, conopidă, morcovi.

Între timp s-au desfăcut şi câteva sticle de vin roşu, de Valencia, pe care am trecut şi eu. Ştiu, cunoscătorii vor spune că normal era, la peşte, să rămân la cel alb, dar părerea mea este că asta nu e o regulă, mai ales pentru cei care preferă vinul roşu, printre care mă număr şi eu. E chestie de gusturi, dar, nu-i aşa, de gustibus, non disputandum. Mai ales că vinul roşu se potrivea de minune cu prăjiturica ce ne-a fost servită la desert şi care m-a încântat mai ales prin prezentare.

Poate din prezentarea mea, s-ar părea că masa a fost una uşoară, dar nu a fost deloc aşa. Cert este că ne-am ridicat cu greu de la masă şi apoi ne-a fost destul de greu să intrăm în ritmul de lucru. Costul dejunului la Biblioteca Gourmande a fost 20 de euro de persoană, la care am adăugat fiecare câte 2 euro bacşişul. Cu totul meritat, după o aşa experienţă...

Trebuie să precizez că meniul a fost cel propus de cei de la restaurant, noi lăsându-ne în totalitate în grija lor, pentru a descoperi savoarea unei mese mediteraneene.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi a doua zi, doar locul fiind altul. De data asta, gazdele ne-au propus un restaurant vegetarian, Teresa Carles, situat tot foarte aproape de Rambla, la capătul de nord al Carrer de Jovellanos, la numărul 2, la nici 100 m de Plaça de Catalunya (coordonate GPS: 41.385093, 2.167948).

Dacă cineva mi-ar fi propus aşa, pur şi simplu, să intru într-un restaurant vegetarian, i-aş fi râs în nas. Însă după experianţa anterioară şi la asigurarea gazdelor, m-am decis să fac şi o astfel de experienţă, că oricum nu avea ce să-mi strice. Aşa că, împreună cu alţi şase colegi (câţiva s-au dat bătuţi după prima experienţă), am poposit la restaurantul ce poartă numele patroanei, bucătăreasă (sau, după cum e trendul, chef) de succes din Spania. Restaurantul din Barcelona este recent înfiinţat, în 2011 şi încă de la intrare ţine să-şi arate personalitatea. Aici am fost întâmpinaţi de un chelner şi conduşi la masa rezervată, unde urma să aibă loc "festinul".

Cum era prima mea experienţă vegetariană, am zis să-mi fac curaj, începând cu o bere.

Între timp, în jurul nostru au început să se agite vreo trei băieţi, doi dintre ei mai bruneţi, trădându-şi originile orientale şi care vorbeau o engleză fluentă, lucru mai rar întâlnit prin zona iberică.

Pentru început, ni s-a oferit un gazpacho, o supă-cremă din dovleac şi cartofi, cu puţin chimen, surpriza fiind că ea ne-a fost adusă în pahare. Prima impresie a fost şi una foarte bună, pentru că această supă semăna foarte bine cu ceea ce mâncasem prin Portugalia, sau în Sicilia.

În continuarea antreurilor, ni s-a adus Tartar de Tofu i Alvocat (Tartar de tofu şi avocado) şi Assortiment de Croquetes Casolanes TC (Asortimentul Teresei Carles de crochete de casă). Acesta din urmă este alcătuit din cinci crochete, câte una din dovleac, spanac, cartofi, ciuperci şi tofu, aşezate pe un suport lunguieţ, între doi mici ardei verzi, copţi şi, spre surprinderea mea, deloc iuţi, ba dimpotrivă dulci.

Astfel am terminat cu antreurile (şi eu cu berea) şi am trecut la lucrurile serioase, adică la felurile principale şi la vinul casei, roşu, un fel de Merlot, foarte bun.

Primul fel dintre cele principale a fost Cuore PMB, PMB fiind acronimul cuvintelor Pomodoro, Mozzarella e Basilico, care reprezentau ingredientele principale ale acestui fel de mâncare. A urmat apoi Cuore farcit de Pera de Lleida i Gorgonzola amb salsa de nous (Umplutură de pere şi gorgonzola, cu sos de nuci) şi în final Arros Negre amb Bolets Algues Marines, Carxofes i ll-i-oli de soja (orez negru cu ciuperci, alge marine, anghinare şi ulei de soia).

Abia am găsit un locşor în stomac şi pentru desert, pentru care am avut mai multe variante. Eu am ales Pa de pessic casola vega de xocolata, iogurt de soja i festucs (Prăjitură de casă de ciocolată, cu iaurt de soia şi fistic). Alte variante ar fi fost compot de pere cu iaurt, chefir cu fructe uscate, prăjitură din morcovi, îngheţată de ceai verde cu papaya proaspătă, sau salată de fructe Macedonia. Apropo de aceasta din urmă, am întrebat de ce i se spune aşa, mai ales că am văzut că se vindea cu succes şi în Boqueria, dar nimeni nu a putut să-mi dea un răspuns.

Nota de plată: 25 euro, plus bacşişul (neobligatoriu).

Asta a fost tot! Dar trebuie să vă spun că a fost într-adevăr o aventură, o aventură culinară a papilelor gustative incredibil de interesantă... Atât de interesantă, încât, după cum vedeţi, eu, nicidecum un gurmand, pentru care idealul culinar este un cotlet cu cartofi la cuptor, alături de o salată de roşii şi castraveţi, totul stropit cu un vin roşu (de preferat Merlot, sau Pinot Noir), m-am hotărât să vă povestesc şi vouă despre ea.

Aşa că, dacă ajungeţi la Barcelona, vă invit să-mi călcaţi pe urme şi să testaţi bucătăria catalană. Şi două dintre locurile unde o puteţi face sunt cele două restaurante unde am fost şi eu. Poftă bună!

P. S. denumirile felurilor de mâncare sunt în "limba" catalană, după mine un dialect spaniol mult mai aproape de română decât spaniola însăşi.

---
Impresii încărcate de Costi in 01.11.2013 22:54:07

Validat / Publicat: 02.11.13 10:08:23


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA.
VIZUALIZĂRI: 6894


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  36200 PMA (din 39 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- balasa violeta
[02.11.13 10:34:12]
» mesaj pers

   @Costi: esti cam pacatos, mila de noi, nu prea ai... Multumesc de invitatie, pofta am si de una si de alta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[02.11.13 12:50:44]
» mesaj pers

   Între cele două aleg Biblioteca Gourmande. Dacă ajung în martie în Barcelona, îi fac neapărat o vizită. Acum fug la masă că mi s-a făcut o foameeeeeee...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- MCM
[02.11.13 14:40:50]
» mesaj pers

   @Costi: Mmmmmmmm... miam, miam...

   Stie cineva la cat pleaca primul avion spre Barcelona?

   Si

începând cu o bere.

   a zis cineva, ceva de bere?

   Saru'mana pentru masa.

   @ariciu: tradare, tradare...pleci la Barcelona fara mine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[02.11.13 14:57:44]
» mesaj pers

   @MCM: cine a zis, bre, că pleacă fără tine? eu am zis doar dacă ajung... asta înseamnă că aş vrea să ajung... cu sau fără tine... păi asta de persoana ta depinde... bine, şi de conferinţe... :))))))))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinaro CONS. ONORIFIC AFA / SPANIA
[03.11.13 16:46:11]
» mesaj pers

   @Costi: Multumim de invitatie;)

   1) Total de acord cu "de gustibus non disputandum" in ceea ce priveste vinurile. Si eu o tin tot pe rosu si la peste. Imi place, nu-i bai.

   2) Experienta cu restaurantul vegetarian am avut-o si eu, fara sa vreau, anul trecut la Copenhaga. Nu m-a dezamagit. Cu atatia vegetarieni este normal ca varietatea sa fie mare.

   3) "Gazpacho" este, la origine, o supa crema rece, de legume proaspete (rosii, ardei, castraveti, ceapa, usturoi, etc.), "made in" Andaluzia. Variantele moderne sunt nenumarate. Dar gazpacho andaluz ramane gazpacho andaluz! ;)

   4) Ciupercile sunt aici de doua (mari) feluri: "champiñones", cele albe cunoscute de noi, cu palarie, si "setas" - restul. Boletus sunt la mare rang si destul de scumpe. Tot astept si eu de vreo doua saptamani sa-mi aduca un coleg, care s-a tot laudat, si vad ca nu se tine de cuvant...

   5) Frumoasa "aventura" dvs. culinara in Barca. Si da, aveti dreptate, dulcele nostru grai este mult mai apropiat de catalana decat de castiliana. Bou, liceu, etc etc etc.

   Gustoasa mancarea... mancata (nu servita;);)).

   ¡Buen provecho!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Costi
[03.11.13 20:56:47]
» mesaj pers

   Mulţumesc tuturor pentru voturi şi comentarii, în special doamnelor, care au fost majoritare... :)

   @alinaro:

   Deşi am fost la Copenhaga, chiar am trecut pe lângă un restaurant vegetarian (sunt mai multe), dar nici nu mi-a trecut vreo clipă prin minte să intru.

   Dar, de fapt, nu asta voiam să spun apropo de Copenhaga. La plecarea de la restaurantul Teresa Carles, colegul danez a recunoscut că a încercat mâncarea vegetariană în câteva restaurante daneze, dar o savoare ca la preparatele mâncate în restaurantul barcelonez nu a întâlnit nicăieri!

   Am mâncat şi eu gazpacho andaluz în sejurul petrecut la Torremolinos, pe Costa del Sol, dar din păcate l-am descoperit abia în ultima zi:(

   Oricum, aşa cum spuneam, am mai mâncat ceva asemănător în Portugalia şi, anul acesta, în februarie, în Sicilia. Cu această ocazie am mâncat pentru prima oară linte. De atunci, soţia mea îmi pregăteşte destul de des. Noroc că acum se găseşte şi la noi.

   Vorbind de ciuperci, mi-am dat seama că am uitat să pun o poză cu o tarabă din Boqueria, cu mai multe sortimente de ciuperci. Trompeta de la mort erau cele mai scumpe: 8 euro kilogramul.

   Poftă bună şi ţie! sper că până la urmă colegul s-a ţinut de promisiune. :)

   P. S. Te rog să laşi exprimarea exagerat de reverenţioasă de-o parte, aici suntem între prieteni. În plus, mă faci să mă simt bătrân şi, chiar dacă vârsta mea ţi-ar cam da dreptate să mă consideri aşa, eu nu mă simt aşa nicidecum. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maiu90
[10.04.19 17:09:17]
» mesaj pers

   @Costi: Foarte fain review. Eu in Barcelona am preferat sa mananc la daily lunch in timpul saptamanii, am optat pentru restaurantul La Rita din zona Casei Batllo. Pentru 11 eur aveai fel 1 si 2, plus desert. O super treaba tinand cond de preturile lor. Recomand calduros o aventura in La Boqueria, sa incercati un street food. Voi scrie si eu impresiile mele curand :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2013] Imagine din Biblioteca Gourmande, spre intrare. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480451">Şterge vot</a></div><span id="v9480451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2013] Imagine din Biblioteca Gourmande, spre intrare.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2013] Mâncarea este pregătită pe loc, chiar în faţa noastră. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480452">Şterge vot</a></div><span id="v9480452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2013] Mâncarea este pregătită pe loc, chiar în faţa noastră.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2013] Toate ingredientele necesare preparării mâncării sunt la îndemâna bucătarilor, astfel că prepararea în sine este foarte rapidă. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480453">Şterge vot</a></div><span id="v9480453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2013] Toate ingredientele necesare preparării mâncării sunt la îndemâna bucătarilor, astfel că prepararea în sine este foarte rapidă.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2013] Pentru început se prepară salata şi se toarnă vinul alb în pahare. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480454">Şterge vot</a></div><span id="v9480454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2013] Pentru început se prepară salata şi se toarnă vinul alb în pahare.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2013] O felie de vânătă prăjită, într-un sos delicios. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480455">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480455"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480455">Şterge vot</a></div><span id="v9480455" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480455)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480455Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480455MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2013] O felie de vânătă prăjită, într-un sos delicios.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2013] O ceapă coaptă şi alături o cremă de brânză de capră. Incredibil, de delicioasă! -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480456">Şterge vot</a></div><span id="v9480456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2013] O ceapă coaptă şi alături o cremă de brânză de capră. Incredibil, de delicioasă!
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2013] Cartofi dulci, copţi şi ornaţi cu bucăţele de peşte şi puţin mărar. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480457">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480457"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480457">Şterge vot</a></div><span id="v9480457" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480457)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480457Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480457MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2013] Cartofi dulci, copţi şi ornaţi cu bucăţele de peşte şi puţin mărar.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2013] Omletă cu ciuperci şi legume. Cele negre sunt trompeta de la mort. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480458">Şterge vot</a></div><span id="v9480458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2013] Omletă cu ciuperci şi legume. Cele negre sunt trompeta de la mort.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2013] Felul principal: peşte cu garnitură de legume. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480459">Şterge vot</a></div><span id="v9480459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2013] Felul principal: peşte cu garnitură de legume.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2013] Un frumos aranjament pentru servirea desertului. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480460">Şterge vot</a></div><span id="v9480460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2013] Un frumos aranjament pentru servirea desertului.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2013] Restaurantul vegetarian Teresa Carles, de pe Carrer de Jovellanos -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480461">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480461"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480461">Şterge vot</a></div><span id="v9480461" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480461)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480461Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480461MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2013] Restaurantul vegetarian Teresa Carles, de pe Carrer de Jovellanos
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2013] Restaurantul Teresa Carles are şi vitrine, unde se pot admira preparatele culinare. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480462">Şterge vot</a></div><span id="v9480462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2013] Restaurantul Teresa Carles are şi vitrine, unde se pot admira preparatele culinare.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2013] La intrarea în restaurantul Teresa Carles se află şi un galantar plin cu diverse feluri de mâncare. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480463">Şterge vot</a></div><span id="v9480463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2013] La intrarea în restaurantul Teresa Carles se află şi un galantar plin cu diverse feluri de mâncare.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2013] Decoraţii rustice la intrarea în restaurantul Teresa Carles. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480464">Şterge vot</a></div><span id="v9480464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2013] Decoraţii rustice la intrarea în restaurantul Teresa Carles.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2013] Gazpacho, o supă-cremă din dovleac şi cartofi, cu puţin chimen. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480465">Şterge vot</a></div><span id="v9480465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2013] Gazpacho, o supă-cremă din dovleac şi cartofi, cu puţin chimen.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2013] Tartar de tofu şi avocado, cu garnitură de legume. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480466">Şterge vot</a></div><span id="v9480466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2013] Tartar de tofu şi avocado, cu garnitură de legume.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2013] Asortimentul Teresei Carles de crochete de casă. La margini, nişte ardei micuţi şi dulci. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480467">Şterge vot</a></div><span id="v9480467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2013] Asortimentul Teresei Carles de crochete de casă. La margini, nişte ardei micuţi şi dulci.
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2013] Cuore PMB, adică Pomodoro, Mozzarella e Basilico (roşii, mozzarella şi busuioc) -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480468">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480468"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480468">Şterge vot</a></div><span id="v9480468" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480468)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480468Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480468MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2013] Cuore PMB, adică Pomodoro, Mozzarella e Basilico (roşii, mozzarella şi busuioc)
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2013] Umplutură de pere şi gorgonzola, cu sos de nuci (seamănă cu o omletă, dar nu e!) -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 01.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480469">Şterge vot</a></div><span id="v9480469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2013] Umplutură de pere şi gorgonzola, cu sos de nuci (seamănă cu o omletă, dar nu e!)
foto Costi [01.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2013] Orez negru cu ciuperci, alge marine, anghinare şi ulei de soia. În bolul de alături, maioneză de soia, cu usturoi. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 02.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480470">Şterge vot</a></div><span id="v9480470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2013] Orez negru cu ciuperci, alge marine, anghinare şi ulei de soia. În bolul de alături, maioneză de soia, cu usturoi.
foto Costi [02.11.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2013] Prăjitură de casă de ciocolată, cu iaurt de soia şi fistic -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 02.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480471">Şterge vot</a></div><span id="v9480471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2013] Prăjitură de casă de ciocolată, cu iaurt de soia şi fistic
foto Costi [02.11.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [OCT-2013] O imagine de ansamblu din una din cele două încăperi ale restaurantului Teresa Carles. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 02.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480472">Şterge vot</a></div><span id="v9480472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2013] O imagine de ansamblu din una din cele două încăperi ale restaurantului Teresa Carles.
foto Costi [02.11.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2013] O ultimă privire, înainte de ieşirea din restaurantul vegetarian Teresa Carles. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 02.11.13] - <span class="allrVotedi" id="av480473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv480473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=480473">Şterge vot</a></div><span id="v9480473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(480473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f480473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e480473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2013] O ultimă privire, înainte de ieşirea din restaurantul vegetarian Teresa Carles.
foto Costi [02.11.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.132051944733 sec