45571 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Zoo Vienna

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.10.2013
DE
Avatar Klaudyia
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 27.01.12
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
SEP-2013
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
EUR 18/adult; 8,5/copil (Zoo+Riesenrad)
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Zoo Schoenbrunn - educaţie + divertisment de mare clasă


Noi am intrat la Zoo dinspre Fântâna lui Neptun şi, pentru că Rhino Bar te "trage de nas" de cum faci câţiva paşi, ne-am început vizita cu îngheţată la cornet - e foarte greu să rezişti mulţimii de sortimente şi culori, mai ales că meriţi o recompensă pentru că ai urcat la Gloriette şi că te aşteaptă încă un drum lung de parcurs.

Tiergarten Schoenbrunn e incomparabil superioară oricărei alte grădini zoo vizitate anterior, nu numai prin dimensiunile generoase sau numeroasele specii de animale adăpostite, ci şi prin faptul că ai posibilitatea să înţelegi eforturile uriaşe şi munca pasionată (şi pasionantă) depuse pentru crearea celor mai bune condiţii de trai pentru animale şi pentru îngrijirea lor. Iar asta, pentru iubitorii de zoologie sau pentru părinţii cu copii care vor să fie medici veterinari când se fac mari, e de nepreţuit!

Pe lângă posibilitatea de a asista la spectacolul naturii vii în diferite forme - vizionarea ţarcurilor cu animale şi a acvariilor cu peşti şi vieţuitoare marine, parcurgerea zonei tropicale şi a peşterii cu lilieci (spooky, dar inofensivi), ocazia de a vedea urşii bruni cum zgâlţâie cutia-cu-morcovi-aflată-în-vârf-de-băţ pentru a se hrăni - există o mulţime de atracţii: hrănirea animalelor (din loc în loc şi pe pliantele-hărţi sunt informaţii privind orele respective), spectacole de dresură în care vedete sunt leii de mare, locuri de joacă pentru copii, animale din bronz pentru mângâiat / călărit / pozat sau o carapace de ţestoasă în care poţi "locui" preţ de-o fotografie... plus alte surprize şi experienţe interactive.

Deşi poate fi nevoie de mai multe ture prin Zoo până să ai ocazia să vezi vedetele-panda, merită cu prisosinţă efortul! Noi nu l-am "prins" decât pe tăticul-panda, atunci când s-a retras să ia masa în spaţiul închis care îi este rezervat. Pe urmă am mai avut ceva de stat până a binevoit să se întoarcă să-l vedem şi la faţă, pentru că, de regulă, preferă să stea cu spatele la vizitatori şi să-şi ronţăie bambusul (băncile de lemn din "anticameră" sunt de mare ajutor în lungile minute de aşteptare). Cu două săptămâni înainte de vizita noastră la Zoo se născuse un bebeluş-panda, care stătea în braţe la mămica sa într-un spaţiu special (nu are voie să iasă afară până mai creşte, având în vedere rata mare de mortalitate în primul an de viaţă). Zoo Schoenbrunn se laudă cu performanţa unică în Europa de a fi găzduit aducerea pe lume a mai multor ursuleţi panda în captivitate (cel născut anul acesta este al treilea). Dacă veniţi aici în perioada următoare, căutaţi ecranele tv pe care îl puteţi vedea pe bebe-urs, care mai trebuie să stea la izolare ceva vreme, până se mai dezvoltă şi îşi formează imunitatea.

La fel de scumpi la vedere ("scumpi" în toate sensurile) sunt şi koala care, somnoroşi sau ruşinoşi, îşi ascund făţuca sub lăbuţe. Deşi nu aşa celebri ca verişorii lor alb-negri, urşii panda-roşii sunt mult mai amabili: îşi iau masa în copaci, la vedere şi se lasă fotografiaţi fără prea multe "fiţe". Iar mangustele-suricat ştiu să pozeze profesionist pe picioruşele din spate, încremenind câteva clipe pentru adevărate şedinţe-foto.

Un mare bravo se cuvine administratorilor pentru faptul că majoritatea animalelor pot fi văzute în sânul propriilor familii: căprioarele, elefanţii africani, girafele, urşii... sunt reprezentate, pe lângă exemplare adulte, de câte unul-doi-sau mai mulţi pui. De asemenea, peste tot transpare grija pentru a crea animalelor condiţii de viaţă cât mai apropiate de "casa" lor naturală. În plus, sunt de admirat spaţiile generoase de care beneficiază toate animalele şi faptul că te poţi apropia foarte mult să le vezi (desigur, dincolo de garduri sau geamuri securizate): uriaşele acvarii cu morse, lei de mare, rechini, peşti tropicali, încăperile cu papagali exotici şi păsări din savană, ţarcurile leilor, tigrilor siberieni sau al jaguarului negru, "sălaşul" leneşilor-cu-două-degete sau "ţărmurile" pinguinilor Humboldt pe care îi poţi poza de la câţiva paşi distanţă. Încă se lucra la habitatul ursului polar - promis a fi gata în iunie 2014.

Cei care îngrijesc animalele, deşi se vede că sunt ocupaţi, sunt foarte amabili şi te ajută cu informaţii şi toţi (cel puţin cei interpelaţi de noi) ştiu engleză: graţie pontului primit de la una dintre fete "l-am prins" în cele din urmă pe tata-panda când servea masa.

Pentru o pauză dulce am intrat în Pavilionul Împăratului să încercăm invenţia cofetarului Franz Sacher. Popasul a fost binevenit şi pentru picioarele care era musai să ne mai poarte încă pe multe alei prin Zoo, iar ochii ne-au fost încântaţi de arhitectura elegantă, în stil baroc, a cafenelei. Tot aici cine doreşte poate alege între mai multe feluri de mâncare vieneze, iar în diverse alte locuri din incinta Zoo se pot servi fel de fel de preparate, de la snacks şi hot-dog, îngheţată şi prăjituri şi până la delicatese tiroleze sau asiatice.

Pentru intrare am luat din Prater un bilet combinat Zoo + Roata Mare (nu eşti obligat să mergi la ambele în aceeaşi zi) şi am plătit 18 EUR / adult şi 8,5 EUR / copil (nu se mai aplică reducerea în baza Vienna Card). Luate separat, biletele la Zoo costă 15 EUR / adult şi 7 EUR / copil, dar există o mulţime de variante - bilete combinate în baza cărora se poate beneficia de reduceri, în funcţie de obiectivele pe care doreşte să le viziteze fiecare.

Zoo Schoenbrunn nu este numai o grădină zoologică cu tradiţie şi cea mai veche din lume, nu e numai foarte mare şi gestionată corespunzător, dar e şi foarte modernă şi satisface cu brio cerinţele de edu-(diver)tisment ale secolului în care trăim.

---
Impresii încărcate de Klaudyia in 27.10.2013 22:02:02

Validat / Publicat: 28.10.13 14:37:32


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AUSTRIA.
VIZUALIZĂRI: 4442


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Klaudyia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  8100 PMA (din 10 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Diaura*
[28.10.13 16:50:27]
» mesaj pers

   Super. Imi doresc sa vina cat mai repede ziua in care si zoo de la noi sa ratate atat de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Klaudyia
[30.10.13 09:57:56]
» mesaj pers

   @Diaura: Păi, ceva speranţe ar fi prin recent aprobata înfiinţare a Bio Parc Zoo Băneasa care vrea să transforme actuala zoo în parc naţional. E adevărat că în afară de teren deocamdată nu există nici proiect, nici surse de finanţare... Sperăm să găsească la timp suta de milioane de euroi, că până în 2020, când vor să facă inaugurarea, nu mai e aşa de mult :) Sănătoşi să fim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2013] Tata panda a stat mai mult cu spatele -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479613">Şterge vot</a></div><span id="v9479613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2013] Tata panda a stat mai mult cu spatele
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2013] ... dar l-am 'prins' şi din profil -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479615">Şterge vot</a></div><span id="v9479615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2013] ... dar l-am "prins" şi din profil
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [SEP-2013] Urşii panda roşii stau la poze fără multe 'fiţe' -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479616">Şterge vot</a></div><span id="v9479616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2013] Urşii panda roşii stau la poze fără multe "fiţe"
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [SEP-2013] O leoaică înainte de ora mesei -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479618">Şterge vot</a></div><span id="v9479618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2013] O leoaică înainte de ora mesei
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2013] Tigru siberian în acţiune -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479619">Şterge vot</a></div><span id="v9479619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2013] Tigru siberian în acţiune
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2013] Spectacolele de dresură - o surpriză încântătoare pentru mici şi mari -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479622">Şterge vot</a></div><span id="v9479622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2013] Spectacolele de dresură - o surpriză încântătoare pentru mici şi mari
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2013] Moment de tandreţe girăfească -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479623">Şterge vot</a></div><span id="v9479623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2013] Moment de tandreţe girăfească
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2013] Una din cele mai mari atracţii ale parcului: Pinguinii Humboldt -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479625">Şterge vot</a></div><span id="v9479625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2013] Una din cele mai mari atracţii ale parcului: Pinguinii Humboldt
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2013] Un macac cu faţă umană -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479626">Şterge vot</a></div><span id="v9479626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2013] Un macac cu faţă umană
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2013] Dacă n-ai şti că e de la Zoo, ai crede că e bijuterie -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479627">Şterge vot</a></div><span id="v9479627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2013] Dacă n-ai şti că e de la Zoo, ai crede că e bijuterie
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2013] Pădurea tropicală recreată cu mijloace artificiale -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479629">Şterge vot</a></div><span id="v9479629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2013] Pădurea tropicală recreată cu mijloace artificiale
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2013] Urşii bruni zgâlţâie cutia-cu-morcovi-aflată-în-vârf-de-băţ pentru a se hrăni -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479630">Şterge vot</a></div><span id="v9479630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2013] Urşii bruni zgâlţâie cutia-cu-morcovi-aflată-în-vârf-de-băţ pentru a se hrăni
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2013] L'amour est dans l'air... a la pingouin -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479632">Şterge vot</a></div><span id="v9479632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2013] L'amour est dans l'air... a la pingouin
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2013] Suricatele 'pozează profesionist' pe picioruşele din spate pentru adevarate şedinte foto -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479633">Şterge vot</a></div><span id="v9479633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2013] Suricatele "pozează profesionist" pe picioruşele din spate pentru adevarate şedinte foto
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2013] Gibonul zgubilitic oferă spectacole de acrobaţii demne de Cirque du Soleil -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479635">Şterge vot</a></div><span id="v9479635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2013] Gibonul zgubilitic oferă spectacole de acrobaţii demne de Cirque du Soleil
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2013] Sosia Regelui Julian din Madagascar şi neamul său de lemurieni -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479636">Şterge vot</a></div><span id="v9479636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2013] Sosia Regelui Julian din Madagascar şi neamul său de lemurieni
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2013] Elefanţi 'cap - coadă' -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479637">Şterge vot</a></div><span id="v9479637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2013] Elefanţi "cap - coadă"
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2013] 'Ăla micu'' se ţine de coada maică-sii -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479639">Şterge vot</a></div><span id="v9479639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2013] "Ăla micu'" se ţine de coada maică-sii
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2013] Un leneş... încă în pat -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479641">Şterge vot</a></div><span id="v9479641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2013] Un leneş... încă în pat
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2013] Imensul 'acvariu' în aer liber cu pereţi din sticlă prin care puteai privi 'faţă în faţă' vieţuitoarele marine -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479642">Şterge vot</a></div><span id="v9479642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2013] Imensul "acvariu" în aer liber cu pereţi din sticlă prin care puteai privi "faţă în faţă" vieţuitoarele marine
foto Klaudyia [27.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [SEP-2013] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 27.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av479645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv479645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=479645">Şterge vot</a></div><span id="v9479645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(479645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f479645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e479645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2013]
foto Klaudyia [27.10.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.108957052231 sec