45458 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Muzeele Vienei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.10.2013
DE
Avatar Klaudyia
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 27.01.12
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
SEP-2013
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
8 EUR / adulti; 5,5 EUR / copii
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Haus der Musik - mai mult decât un muzeu


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Julie Andrews- --Do -Re - MI


Această "casă a muzicii" - foarte diferită de ceea ce se înţelege îndeobşte prin muzeu - e gândită foarte fain într-o manieră interactivă, pentru a da posibilitatea vizitatorilor, copii şi adulţi, să aibă parte de câteva experienţe inedite. Aici muzica e la ea acasă şi o poţi auzi, vedea, "trăi" prin diverse jocuri creative şi provocări senzoriale. Vizitatorii sunt atraşi indiferent de cunoştinţele muzicale deţinute sau de genurile preferate şi e foarte departe de ceea ce ne-am închipui că reprezintă un "muzeu al muzicii", cu costume decolorate de vreme, obiecte şi documente istorice, de care te desparte câte un cordon roşu sau pe care eşti avertizat că nu ai voie să le atingi. La Haus der Musik există şi documente şi obiecte care au aparţinut compozitorilor celebri, dar sunt şi invenţii ale tehnicii moderne, filme, softuri şi baze de date complexe şi, în plus, ai ocazia să iei parte la diferite jocuri sau să foloseşti diverse instalaţii, primeşti explicaţii despre proprietăţile sunetului (cum se propagă şi felul în care îl percepe omul în diferite medii), poţi să te delectezi, să descoperi muzica, să o înţelegi şi chiar să o creezi. Toate acestea - pe lângă informaţiile oferite despre muzica nu doar clasică, ci şi modernă (chiar muzica viitorului), într-un loc unic în lume, după cum susţin austriecii.

De la parter, unde e casa de bilete şi unde funcţionează Cafe Nicolai (cu câteva scaune şi mese şi 4-5 automate care vând snacks şi răcoritoare), se urcă pe lângă "statuile care dansează" spre nivelul superior, de unde porneşti în "aventură".

Se începe cu vizitarea câtorva camere păstrate din clădirea originală care adăposteşte azi muzeul - Palatul Arhiducelui Carol şi reşedinţa compozitorului Otto Nicolai, întemeietorul Filarmonicii Vieneze. Vizitatorii pot vedea arhiva Filarmonicii sau pătrunde în atmosfera celebrelor concerte de Anul Nou (mini-concerte de aprox. 30 min.)

Mai târziu vei fi invitat să compui tu însuţi un vals original, fără să fie nevoie să studiezi teorie muzicală sau să dai dovadă de abnegaţie şi talent. E atât de uşor şi rezultatul e aşa de încântător, încât e păcat să nu încerci: nu trebuie decât să arunci două zaruri la nişte pupitre special concepute: valsul vienez ia naştere "sub ochii tăi" din tonuri şi secvenţe muzicale preînregistrate selectate de numerele obţinute prin aruncarea zarurilor. De fiecare dată rezultatul e diferit: creaţia ta proprie.

Mai departe pătrunzi în Sonosferă, un întreg univers de sunete şi tonuri: crearea, transmiterea, percepţia şi descifrarea sunetelor de către creier sunt explicate pe înţeles. Ai parte de diverse experienţe sonore: "universul intrauterin", laboratorul de percepţii, instrumentarium, "marea de voci", poliphonium sau galeria de sunete. Afli astfel ce aude un bebeluş înainte de a "ieşi în lume", explorezi diverse fenomene sonore şi înţelegi cum funcţionează auzul. Instrumente muzicale uriaşe sunt activate prin senzori de mişcare, iar terminalele interactive permit combinarea propriei voci cu diverse sunete; se explorează universul sonor al corpului uman, micro- şi macro-cosmosul: poţi asculta zgomotele diverselor oraşe ale lumii sau "muzica" spaţiului cosmic. Selectând şi combinînd, cu ajutorul maşinăriei evoluţiei, mai multe sunete (şi zgomote) devii autorul unei creaţii unicat, pe care o poţi lua cu tine (contra 7 EUR) pe CD. Ai posibilitatea să faci, teoretic, o infinitate de combinaţii între cele mai diverse sunete, de la cel al propriei voci, la cele scoase de animale, instrumente, maşini sau zgomote din natură.

Un întreg etaj este dedicat marilor compozitori, se oferă gratuit ghiduri-audio în mai multe limbi sau se poate descărca aplicaţia aferentă pe telefon. Prin diversele expoziţii multimedia, cei interesaţi pătrund în lumea celor trei mari clasici Haydn, Mozart şi Beethoven, a autorului celei mai celebre Ave Maria - Franz Schubert, a părintelui valsurilor vieneze şi a celorlalţi membri ai "dinastiei Strauss" sau a "avangardiştilor" reprezentanţi ai celei de-a Doua Şcoli Vieneze. Aici există diverse obiecte şi instrumente care au aparţinut compozitorilor (inclusiv mini-viori "de buzunar"), precum şi panouri explicative, completate de numeroase informaţii oferite de audio-ghid, care re-crează contextul istoric şi politic în care au trăit şi compus aceşti titani. Cei care nu sunt fani ai istoriei muzicii sau copiii mai mititei vor prefera, probabil, să treacă mai repede prin sălile respective. Ai ocazia să creezi chiar tu o piesă originală - bucăţi clasice sunt reinterpretate într-o manieră jazz-y (Mozart & Beethoven-reloaded) şi ai dovada că, de fapt, muzica valoroasă nu moare niciodată, fiind pretabilă la reinterpretări infinite. De asemenea, eşti invitat să fii dirijorul virtual al Filarmonicii Vieneze, alegînd tu însuţi piesa de interpretat. Dacă nu te descurci, instrumentiştii din orchestra virtuală te huiduie, dar dacă faci o treabă bună, eşti recompensat cu aplauze. Nu e chiar uşor, dar e distractiv şi merită încercat!

La Zookonzert cei mai mici vizitatori vor fi încântaţi să descopere că şi animăluţele au talent la muzică şi dans. Doritorii pot păşi ei înşişi pe o virto-scenă, pentru a fi creatori-spectatori într-o originală operă multimedia, mereu alta, în care se îmbină muzica, diverse sunete şi imagini pe un ecran - comandate doar prin mişcările corpului propriu. La magazinul de la capătul acestui nivel se vând fel de fel de suveniruri muzicale, CD-uri, postere, tricouri...

Etajul 5 este rezervat restaurantului Huth (noi n-am fost)

Aflată în centru, aproape de Catedrala Sf. Ştefan, Haus der Musik e deschisă până seara târziu (la 22:00). Biletul de intrare e 12 EUR / adult şi 5,50 EUR / copil sub 12 ani (sub 3 ani - gratis). Cu Vienna Card beneficiezi de reducere 1/3 din preţ (adulţii). Pentru cine e în zonă (şi îl mai ţin picioarele) la ore târzii, seara după ora 20:00 intrarea e 6 EUR (costul fiind deja redus, nu cred că se mai aplică discountul prin Vienna Card).

Pentru copii mai ales, dar şi pentru cei mari, o vizită la acest (mai-mult-decât-)muzeu e o ocazie de a înţelege sunetele şi a se împrieteni cu lumea muzicii, beneficiînd de câteva din infinitele ei posibilităţi de delectare şi (re)descoperind totodată creatorul care stă ascuns în fiecare dintre noi. Cel puţin 2 - 3 ore petrecute fără să te plictiseşti!

---
Impresii încărcate de Klaudyia in 19.10.2013 23:53:50

Validat / Publicat: 20.10.13 09:55:32


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AUSTRIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2573


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Klaudyia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22700 PMA (din 23 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[20.10.13 09:56:01]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[20.10.13 20:08:54]
» mesaj pers

   foarte interesant... recunosc că aici m-am blocat şi nimic nu mi-a părut potrivit, chiar din momentul validării am tot căutat ceva, am renunţat, iar am revenit şi uite aşa până când .......Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Klaudyia
[20.10.13 22:08:32]
» mesaj pers

   @webmaster13: E şi asta o asociere potrivită. Mulţumesc.

   Pentru cine are 57 secunde la dispoziţie şi e curios, poate încerca să se joace un pic cu Musikalisches Wurfelspiel inventat de Mozart - în genul jocului muzical cu zaruri:

   sunsite.univie.ac.at/Moza ... t/dice/#options

   - introduceţi câte un număr în cele două rubrici "Right hand instrument", respectiv "Left hand instrument"

   - apăsaţi "Make music! "

   - click MIDI FILE pentru a vă asculta creaţia

   [scuze pentru traducerea instrucţiunilor... dar e plăcut uneori să te simţi puţin... Mozart :) ]

   Audiţie plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Sakiz*
[21.01.18 09:27:34]
» mesaj pers

   Si noua ne-a placut mult la acest muzeu. Copiii nu mai voiau să se dezlipească de zona in care puteau dirija alături de Andre Rieu partitura aleasă de fiecare. Având feed-backul imediat, puteau să își îmbunătățească din mers actul dirijarii...

   Si le-au mai plăcut extrem de mult si treptele muzicale care duceau la etaj (Nu mai stiu la care).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[26] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2013] Haus der Musik are şi elemente proprii muzeelor clasice... -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478053">Şterge vot</a></div><span id="v9478053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2013] Haus der Musik are şi elemente proprii muzeelor clasice...
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2013] ... dar prilejuieşte şi numeroase experienţe interactive -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478054">Şterge vot</a></div><span id="v9478054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2013] ... dar prilejuieşte şi numeroase experienţe interactive
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2013] Crearea unui vals original nu e întotdeauna complicat -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478055">Şterge vot</a></div><span id="v9478055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2013] Crearea unui vals original nu e întotdeauna complicat
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2013] Pupitrele cu zaruri unde poţi selecta măsurile care vor alcătui propriul tău vals -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478056">Şterge vot</a></div><span id="v9478056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2013] Pupitrele cu zaruri unde poţi selecta măsurile care vor alcătui propriul tău vals
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2013] Tobă uriaşă activată prin senzori de mişcare -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478057">Şterge vot</a></div><span id="v9478057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2013] Tobă uriaşă activată prin senzori de mişcare
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2013] Aici pătrunzi în universul intrauterin -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478058">Şterge vot</a></div><span id="v9478058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2013] Aici pătrunzi în universul intrauterin
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2013] O privire către macro-cosmos şi 'senzaţiile' lui -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478059">Şterge vot</a></div><span id="v9478059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2013] O privire către macro-cosmos şi "senzaţiile" lui
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2013] La etajul marilor compozitori -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478060">Şterge vot</a></div><span id="v9478060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2013] La etajul marilor compozitori
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2013] Poţi lua loc 'în braţele' unor personaje din secolul al XVIII-lea -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478061">Şterge vot</a></div><span id="v9478061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2013] Poţi lua loc "în braţele" unor personaje din secolul al XVIII-lea
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2013] Informaţiile sunt prezentate prin metode clasice şi moderne -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478062">Şterge vot</a></div><span id="v9478062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2013] Informaţiile sunt prezentate prin metode clasice şi moderne
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2013] Documentele şi fotografiile vechi fac casă bună cu sugestiile moderne -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478063">Şterge vot</a></div><span id="v9478063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2013] Documentele şi fotografiile vechi fac casă bună cu sugestiile moderne
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2013] 'Vedete' de uz casnic -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478064">Şterge vot</a></div><span id="v9478064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2013] "Vedete" de uz casnic
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2013] Testamentul de la Heiligenstadt al lui Beethoven -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478065">Şterge vot</a></div><span id="v9478065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2013] Testamentul de la Heiligenstadt al lui Beethoven
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2013] Abundenţa de informaţii impune o selecţie a punctelor de interes -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478066">Şterge vot</a></div><span id="v9478066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2013] Abundenţa de informaţii impune o selecţie a punctelor de interes
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2013] Eforturi de reconstruire a atmosferei de epoca -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478067">Şterge vot</a></div><span id="v9478067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2013] Eforturi de reconstruire a atmosferei de epoca
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2013] Afişele de epocă - o mărturie a succeselor lui Johann Strauss -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478068">Şterge vot</a></div><span id="v9478068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2013] Afişele de epocă - o mărturie a succeselor lui Johann Strauss
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2013] Ai ocazia să pleci acasă cu un CD cu propria ta creaţie -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478069">Şterge vot</a></div><span id="v9478069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2013] Ai ocazia să pleci acasă cu un CD cu propria ta creaţie
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2013] Explicaţii-ilustrări privind percepţia sunetului -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478070">Şterge vot</a></div><span id="v9478070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2013] Explicaţii-ilustrări privind percepţia sunetului
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2013] Panourile interactive te invită să atingi, să vezi, să experimentezi -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478071">Şterge vot</a></div><span id="v9478071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2013] Panourile interactive te invită să atingi, să vezi, să experimentezi
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2013] Modalităţi ingenioase de prezentare a informaţiilor -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478072">Şterge vot</a></div><span id="v9478072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2013] Modalităţi ingenioase de prezentare a informaţiilor
foto Klaudyia [20.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2013] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 20.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av478073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv478073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=478073">Şterge vot</a></div><span id="v9478073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(478073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f478073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e478073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2013]
foto Klaudyia [20.10.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.186718940735 sec