45318 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Telal Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.10.2013
DE
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2012
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
70 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 24 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Hotel Telal - o opţiune de luat în seamă la o vizită în Sarajevo


Urmare de aici

Ce-a de-a doua oprire în circuitul balcanic făcut anul trecut a fost în Sarajevo, unde doream să ajung de mult, dar evenimentele petrecute în anii '90 m-au împiedicat.

Am ajuns până la urmă să vizităm acest frumos oraş, cu o istorie zbuciumată în 2012 şi pentru cazare a ales Hotel Telal, pe care l-am găsit, ca de obicei, prin booking.com.

Dacă ajungeţi în Sarajevo cu maşina personală, o mare grijă trebuie să aveţi la locul de parcare, pentru că, în special în oraşul vechi, locuri de parcare sunt foarte puţine, lucru firesc, având în vedere străzile înguste de aici. Cu această problemă în minte am pornit în căutarea unul hotel în Sarajevo şi aşa am ajuns la hotelul Telal, situat în cartierul Kovači, vecin cu Baščaršija, amândouă făcând parte din Stari Grad (Oraşul Vechi).

Ca întotdeauna, am ales hotelul după mai multe criterii (poziţie, preţ, dotări, parcare), dar şi după nota generală (7,3 în cazul acestui hotel) şi după impresiile scrise de alţi oaspeţi ai hotelului.

M-au amuzat cele scrise de un englez ce stătuse aici şi care, cu umor, povestea că nu a avut nevoie de serviciul de trezire, pentru că în fiecare dimineaţă, la ora cinci, era trezit de chemările la rugăciune, venite de la muezinul geamiei de peste drum.

Avea dreptate, peste drum este o geamie, ba mai mult, chiar de la fereastra camerei în care am stat se deschide o perspectivă largă asupra cimitirului anexat geamiei. Însă am avut noroc, pentru că, probabil datorită lucrărilor de restaurare, în timpul şederii noastre la hotel geamia nu funcţiona şi, ca atare, nu am fost treziţi dis-de-dimineaţă. Oricum însă, nu cred că ne-ar fi deranjat prea mult, având în vedere că, după o zi de umblat, seara veneam frânţi de oboseală, iar somnul ne era foarte profund.

Hotelul l-am găsit uşor, cu GPS-ul, care ne-a dus exact în faţa lui, dar prima dată l-am ratat, trecând mai departe cu vreo 30 m, unde se află un alt hotel, Hayat şi, cum străduţa este îngustă cât să încapă o singură maşină, nu am putut reveni decât făcând un mic ocol.

Clădirea hotelului este nouă, contrastând cu cele alăturate, mult mai vechi şi exploatează la maxim spaţiul mic disponibil, aşa cum se poate vedea şi în fotografiile ataşate.

Membrii personalului hotelului, toţi tineri, vorbesc, mai mult sau mai puţin bine engleza, dar fără excepţie sunt foarte amabili şi dispuşi să ajute şi să dea informaţii despre orice te-ar interesa.

La recepţie se găsesc gratuit hărţi detaliate ale oraşului, foarte utile în explorarea acestuia.

Ce mi s-a părut la început ciudat a fost faptul că ni s-au reţinut, pe toată perioada sejurului, cărţile de identitate. Ni s-a spus că aşa este procedura, ceea ce, până la urmă mi s-a părut de înţeles, dat fiind recentul război prin care au trecut şi nici nu ne-a deranjat, pentru că aveam cu noi şi paşapoartele, deşi în Bosnia, ca de altfel în toate statele din zona balcanică, se poate merge numai cu cărţile de identitate, ca în Uniunea Europeană. Doar Kosovo este o excepţie, având în vedere că România nu i-a recunoscut (deocamdată) statutul de ţară independentă.

În plus, ni s-a cerut să lăsăm la recepţie şi cheile maşinii, atât timp cât ea se află în parcare. Şi cerinţa asta, care părea ciudată, am înţeles-o văzând condiţiile de parcare. Hotelul oferă trei locuri de parcare. Unul dintre acestea este chiar garajul din clădirea hotelului, unde se ajunge direct din recepţie şi unde am lăsat şi eu maşina, dar în care nu încap mai mult de trei maşini, una fiind cea a patronului. Cea de-a doua posibilitate de parcare este pe străduţa din faţa hotelului, străduţă atât de îngustă încât nu încap decât vreo patru maşini, aranjate în şir indian. Cea de-a treia posibilitate de parcare este parcarea deschisă, din piaţa Kovači, împărţită cu hotelul vecin, Hayat. În toate cele trei parcări, maşinile sunt parcate una lângă/după alta, astfel că dacă vrei să scoţi una, mai întâi trebuie să le scoţi pe cele aflate mai aproape de intrare. De aceea e nevoie să laşi cheia la recepţie, pentru ca cineva de la hotel să facă acest lucru, fără să fie nevoie să deranjeze clienţii. Oricum, nu am auzit pe cineva să se plângă şi nici nu am citit prin impresiile de la hotel să fi fost ceva probleme. De altfel, am constatat că şi maşina noastră fusese mutată, dar totul a fost OK. Iniţial, am vrut să folosim maşina ca să mergem cu ea până la Avaz Twist Tower, aflat la ceva mai puţin de 3 km de hotel. Până la urmă, am ajuns acolo pe jos, astfel că, în cele două zile cât am stat în Sarajevo, nu am scos maşina din parcare.

În privinţa dotărilor oferite, acestea sunt unele normale: camere relativ mari, TV prin cablu, grup sanitar propriu, cu uscător de păr şi cabină de duş (gelul şi săpunul sunt la dozator). Camerele nu dispun de aer condiţionat, dar erau, probabil datorită aşezării, răcoroase.

Internet Wi-Fi este disponibil în holul de la recepţie.

Micul dejun, servit tot în holul de la recepţie, este suficient de bogat, dar nu vă aşteptaţi la delicatese şi nici la diversitate de la o zi la alta, pentru asta puteţi merge în bazarul din apropiere.

Pe pagina de pe booking, hotelul figurează că are şi restaurant, dar eu nu am văzut aşa ceva, poate doar în spaţiul unde se serveşte micul dejun să fie oferite şi servicii de restaurant, deşi nu cred. Oricum, asta nu e o problemă, pentru că în apropiere se găsesc o mulţime de locuri unde se poate mânca foarte bine, la preţuri decente.

Una peste alta, hotelul Telal, deşi nu este unul cu condiţii deosebite, prin poziţia centrală, prin raportul preţ/calitate foarte bun, prin amabilitatea personalului merită avut în vedere ca loc de popas în Sarajevo, atât pe timp de vară, cât şi pe timp de iarnă, pentru că Sarajevo este şi o foarte cunoscută staţiune de iarnă, care de altfel a fost şi gazda Jocurilor Olimpice de iarnă în anul 1984.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Costi in 13.10.2013 15:09:29

Validat / Publicat: 13.10.13 19:57:44

VIZUALIZĂRI: 3387
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  8550 PMA (din 10 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[19] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2012] Piaţa Kovači, centrul cartierului cu acelaşi nume. În imediata apropiere se află Hotel Telal. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476162">Şterge vot</a></div><span id="v9476162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2012] Piaţa Kovači, centrul cartierului cu acelaşi nume. În imediata apropiere se află Hotel Telal.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2012] Piaţa Kovači. Pe partea stângă, indicatorul dreptunghiular alb ne îndrumă spre hotelul Telal. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476164">Şterge vot</a></div><span id="v9476164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2012] Piaţa Kovači. Pe partea stângă, indicatorul dreptunghiular alb ne îndrumă spre hotelul Telal.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2012] Hotel Telal. Firma de la intrare poate trece totuşi destul de uşor neobservată. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476165">Şterge vot</a></div><span id="v9476165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2012] Hotel Telal. Firma de la intrare poate trece totuşi destul de uşor neobservată.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2012] Intrarea cochetă a hotelulului Telal. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476167">Şterge vot</a></div><span id="v9476167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2012] Intrarea cochetă a hotelulului Telal.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2012] Camera în care am stat la hotelul Telal. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476168">Şterge vot</a></div><span id="v9476168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2012] Camera în care am stat la hotelul Telal.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2012] Camera în care am stat la hotelul Telal. Dotări minime, dar curăţenie 'lună'. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476169">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476169"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476169">Şterge vot</a></div><span id="v9476169" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476169)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476169Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476169MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2012] Camera în care am stat la hotelul Telal. Dotări minime, dar curăţenie "lună".
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2012] Baia camerei în care am stat la hotelul Telal. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476171">Şterge vot</a></div><span id="v9476171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2012] Baia camerei în care am stat la hotelul Telal.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2012] Baia camerei în care am stat la hotelul Telal dispune de cabină de duş. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476172">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476172"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476172">Şterge vot</a></div><span id="v9476172" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476172)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476172Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476172MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2012] Baia camerei în care am stat la hotelul Telal dispune de cabină de duş.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2012] Din păcate, baia mai avea şi carenţe. Astfel, în lipsa suportului de hârtie igienică, aceasta era pusă aşa cum se vede. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476173">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476173"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476173">Şterge vot</a></div><span id="v9476173" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476173)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476173Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476173MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2012] Din păcate, baia mai avea şi carenţe. Astfel, în lipsa suportului de hârtie igienică, aceasta era pusă aşa cum se vede.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2012] Cimitirul musulman de lângă hotel, aşa cum se vedea el de la fereastra camerei în care am stat. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476174">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476174"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476174">Şterge vot</a></div><span id="v9476174" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476174)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476174Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476174MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2012] Cimitirul musulman de lângă hotel, aşa cum se vedea el de la fereastra camerei în care am stat.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2012] Minaretul geamiei Şeicului Faruh (Džamija Šejha Feruha), de lângă hotelul Telal -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476176">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476176"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476176">Şterge vot</a></div><span id="v9476176" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476176)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476176Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476176MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2012] Minaretul geamiei Şeicului Faruh (Džamija Šejha Feruha), de lângă hotelul Telal
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2012] După cum arată schelele de pe lângă Džamija Šejha Feruha, aceasta era în restaurare. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476177">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476177"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476177">Şterge vot</a></div><span id="v9476177" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476177)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476177Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476177MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2012] După cum arată schelele de pe lângă Džamija Šejha Feruha, aceasta era în restaurare.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2012] Latura vestică a hotelului Telal, cu intrarea în garaj. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476178">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476178"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476178">Şterge vot</a></div><span id="v9476178" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476178)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476178Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476178MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2012] Latura vestică a hotelului Telal, cu intrarea în garaj.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2012] Latura nordică a hotelului Telal (spre geamia Şeicului Feruh). Aici mai sunt câteva locuri de parcare la dispoziţia turiştilor cazaţi la hotel. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476179">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476179"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476179">Şterge vot</a></div><span id="v9476179" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476179)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476179Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476179MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2012] Latura nordică a hotelului Telal (spre geamia Şeicului Feruh). Aici mai sunt câteva locuri de parcare la dispoziţia turiştilor cazaţi la hotel.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2012] Parcarea în aer liber din piaţa Kovači, folosită în comun de hotelul Hayat şi hotelul Telal. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476181">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476181"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476181">Şterge vot</a></div><span id="v9476181" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476181)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476181Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476181MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2012] Parcarea în aer liber din piaţa Kovači, folosită în comun de hotelul Hayat şi hotelul Telal.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2012] Spre deosebire de clădirea hotelului Telal, celelalte din jur sunt vechi, unele chiar într-o stare de degradare. Aici, o imagine pe strada Kasima Efendije Dobrače, luată chiar din faţa hotelului Telal. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476183">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476183"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476183">Şterge vot</a></div><span id="v9476183" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476183)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476183Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476183MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2012] Spre deosebire de clădirea hotelului Telal, celelalte din jur sunt vechi, unele chiar într-o stare de degradare. Aici, o imagine pe strada Kasima Efendije Dobrače, luată chiar din faţa hotelului Telal.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2012] În apropiere de hotelul Telal, pe strada Kovači. Se vede chiar şi un Duster. :) -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476185">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476185"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476185">Şterge vot</a></div><span id="v9476185" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476185)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476185Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476185MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2012] În apropiere de hotelul Telal, pe strada Kovači. Se vede chiar şi un Duster. :)
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2012] O ceainărie clasică, în stil turcesc, pe strada Kovači. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476186">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476186"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476186">Şterge vot</a></div><span id="v9476186" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476186)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476186Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476186MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2012] O ceainărie clasică, în stil turcesc, pe strada Kovači.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2012] Strada Kovači. La capătul ei, Piaţa Kovači, lângă care se găseşte hotelul Telal. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 13.10.13] - <span class="allrVotedi" id="av476188">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv476188"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=476188">Şterge vot</a></div><span id="v9476188" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(476188)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f476188Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e476188MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2012] Strada Kovači. La capătul ei, Piaţa Kovači, lângă care se găseşte hotelul Telal.
foto Costi [13.10.13]
# [50 PMA, +BONUS]

[19] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.296108961105 sec