43752 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Tahetorni Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.08.2013
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2013
DURATA: 1 nopti
TIP: SINGLE

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
7.58
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 35 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Tähetorni Hotell - Tallinn


Urmare de aici

Când ne îndreptam spre Hotel Tähetorni din Tallinn, ghida ne tot spunea că vom fi găzduiţi la un hotel frumos, cu nişte "scări romantice"… un loc minunat, care ne va lăsa amintiri plăcute.

Într-adevăr, am ajuns într-o zonă verde, cu aer puternic ozonat, situată la 9 km distanţă de centrul oraşului Tallinn. În acest loc liniştit, prea puţin populat, nu ai cum rata hotelul deoarece o mare reclamă luminoasă amplasată lângă şosea (o roată care se învârte toată noaptea) rulează una după alta, până la infinit, toate literele care alcătuiesc numele hotelului.

Probabil că ghida, în documentările sale, a citit pe site-ul hotelului că turnurile şi terasele romantice, elementele arhitecturale circulare îmbinate cu cele unghiulare precum şi pereţii din cărămidă roşie, dau impresia că Hotelul Tähetorni este un palat rupt din basme. De asemenea că atmosfera din interior fascinează la fel de mult prin scările şi diversele nişe tenebroase răspândite pe toate etajele.

De cum am trecut pragul intrării principale, surprizele au apărut una câte una, pe îndelete, fără îmbulzeală.

Mai întâi, pentru a ajunge la recepţie, a trebuit să coborâm un etaj cu toate bagajele după noi. Da, da, recepţia la Hotel Tähetorni - Tallinn se află la subsol. După ce am primit cheile, cu aceleaşi bagaje, am urcat alte scări. Până la nivelul solului, adică de unde am venit, prin interior, pe lângă un acvariu cu peşti viu coloraţi şi un perete ornamentat cu tablouri, sunt nişte scări normale, acoperite cu un covor fixat sub fiecare treaptă cu bare metalice. De aici, pentru a accede la etajele superioare, la camere, nu ai decât o cale pentru că lift nu există: scările întortocheate, în spirală, asemănătoare celor din turnurile medievale. Ăsta da, romantism! Mă bucuram că am primit camera 9 crezând că o fi pe undeva mai jos, dar... unde putea fi o cameră single în acest castel romantic-modern? Am tot urcat şi-am tot urcat pe scara în spirală, până la etajul 3, de fapt o mansardă.

Uşa de lemn de la intrarea în cameră are vizor şi lanţ, precum şi atenţionarea că fumatul este interzis.

Pentru că a doua zi plecarea trebuia să fie devreme, n-am prea luat aminte la dotările camerei. Am făcut în grabă câteva poze şi am trecut la pregătirile de culcare. Patul îngust, pentru o singură persoană, era curat, lipit de perete, sub un tavan de mansardă, acelaşi tavan înclinat care a dat şifonierului o formă bizară (vezi poza P11).

Aflată pe singurul perete exterior, deasupra caloriferului, o fereastră mică, protejată de jaluzele, deschide o perspectivă frumoasă spre zona împădurită şi spre şosea.

Între dotările camerei mai trebuie să menţionez telefonul aflat pe birou, televizorul pe care nu l-am pus în funcţiune nici măcar pentru a vedea ce posturi prinde, cele trei ediţii ale Noului Testament în diverse limbi (nu şi în română), aplicele şi veioza care asigurau suficientă lumină într-o încăpere atât de mică, de asemenea ceasul de pe noptieră care nu mi-a folosit la nimic.

Deşi curată şi îngrijită, dotată chiar şi cu telefon, baia de la Tähetorni Hotell - Tallinn nu mi-a lăsat cea mai frumoasă impresie. Fiind la mansardă, firesc, partea superioară era ca la mansardă. Nu sunt o persoană prea înaltă, cu toate acestea am dat de două ori cu capul în tavan până m-am trezit la realitate. Într-un colţ - un loc inaccesibil, în care nu se putea pune altceva - trona o plantă decorativă, artificială.

Recipientele pentru săpun erau goale atât la chiuvetă, cât şi la duş, dar asta n-a contat prea mult pentru mine deoarece aveam rezerve personale luate de acasă. Mai mult m-a deranjat faptul că a doua zi, dimineaţa, a trebuit să folosesc baia cu uşa deschisă întrucât lumina nu mai funcţiona. Mă întreb: ce-ar fi fost dacă nu eram single?

În timpul nopţii a plouat tare şi probabil că ropotele ploii pe acoperiş m-au trezit mai devreme decât ora decretată pentru deşteptarea generală. La ora 5.30 ploaia s-a oprit definitiv. De la mica mea fereastră de mansardă îmi făcea plăcere să privesc natura proaspătă şi cerul descreţindu-se. Se luminase bine de ziuă, era linişte, iar şoseaua care se vedea ca-n palmă, era pustie. Aproape că nu-mi venea a crede ochilor când pe asfalt a apărut o vulpe. Era superbă trăgând după ea coada-i stufoasă, nu părea speriată şi nici că trăieşte rău.

Despre restaurant sau bar, despre terase şi sala de conferinţe de la Tähetorni Hotell - Tallinn nu pot spune nimic pentru că nu le-am văzut în interior. Conform înţelegerii, micul dejun ne aştepta pregătit, la pachet, în holul cu şemineu din faţa recepţiei. Două sandwich-uri în casoletă (unul cu caşcaval, altul cu şuncă), un iaurt (cu linguriţă), un pacheţel cu biscuiţi Bell Vita Start, o ciocolată, un pet de 0,5 l cu apă şi un măr au constituit micul dejun pe care l-am servit mai târziu.

La ora 6.30 am părăsit Tähetorni Hotell - Tallinn grăbindu-ne spre port pentru îmbarcarea pe ferry pentru Helsinki.

Pentru cei interesaţi specific faptul că hotelul oferă gratuit atât conexiune la internet, cât şi parcare, inclusiv pentru autocare.

Dacă ajungeţi pe aici, dacă vă place acest loc, puteţi rămâne o noapte sau două. În afară de vulpea pe care am văzut-o de la fereastră, eu nu pot spune că am amintiri prea plăcute de la Tähetorni Hotell - Tallinn, acest hotel cu "scări romantice".

Am stat la Tähetorni Hotell - Tallinn la 18 iulie 2013.

---
Impresii încărcate de iulianic in 28.08.2013 21:20:23

Validat / Publicat: 28.08.13 23:03:29

VIZUALIZĂRI: 2906
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  17749 PMA (din 20 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, intrarea principală şi o parte din parcare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461529">Şterge vot</a></div><span id="v9461529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, intrarea principală şi o parte din parcare.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, coborârea la recepţie. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461530">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461530"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461530">Şterge vot</a></div><span id="v9461530" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461530)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461530Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461530MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, coborârea la recepţie.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, recepţia aflata la demisol şi scările de acces la camere. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461531">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461531"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461531">Şterge vot</a></div><span id="v9461531" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461531)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461531Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461531MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, recepţia aflata la demisol şi scările de acces la camere.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, un colţ din micul lobby de lângă recepţie. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461532">Şterge vot</a></div><span id="v9461532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, un colţ din micul lobby de lângă recepţie.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, de la recepţie, scările de acces la parter. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461533">Şterge vot</a></div><span id="v9461533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, de la recepţie, scările de acces la parter.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, scările de acces de la parter spre etajele superioare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461534">Şterge vot</a></div><span id="v9461534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, scările de acces de la parter spre etajele superioare.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, aici, aproape de camera 9 se termină scara în spirală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461535">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461535"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461535">Şterge vot</a></div><span id="v9461535" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461535)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461535Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461535MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, aici, aproape de camera 9 se termină scara în spirală.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, micul hol al camerei 9, cu uşa de la intrare şi de la baie. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461536">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461536"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461536">Şterge vot</a></div><span id="v9461536" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461536)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461536Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461536MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, micul hol al camerei 9, cu uşa de la intrare şi de la baie.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, prima imagine din camera 9 de la mansardă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461537">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461537"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461537">Şterge vot</a></div><span id="v9461537" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461537)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461537Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461537MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, prima imagine din camera 9 de la mansardă.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, scaunul împletit şi biroul cu telefon şi televizor. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461538">Şterge vot</a></div><span id="v9461538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, scaunul împletit şi biroul cu telefon şi televizor.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, fereastra cu jaluzele şi şifonierul cu formă specială. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461539">Şterge vot</a></div><span id="v9461539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, fereastra cu jaluzele şi şifonierul cu formă specială.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, patul şi noptiera cu veioză şi ceas deşteptător. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461540">Şterge vot</a></div><span id="v9461540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, patul şi noptiera cu veioză şi ceas deşteptător.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, câteva dintre dotările camerei 9. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461541">Şterge vot</a></div><span id="v9461541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, câteva dintre dotările camerei 9.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, pe tavă sunt pahare şi o cheie pentru desfăcut capace. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461542">Şterge vot</a></div><span id="v9461542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, pe tavă sunt pahare şi o cheie pentru desfăcut capace.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, decoraţiunea pereţilor, unul dintre corpurile de iluminat şi... fumatul interzis. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461543">Şterge vot</a></div><span id="v9461543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, decoraţiunea pereţilor, unul dintre corpurile de iluminat şi... fumatul interzis.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, mai multe versiuni ale Noului Testament. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461544">Şterge vot</a></div><span id="v9461544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, mai multe versiuni ale Noului Testament.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, în şifonier sunt umeraşe şi accesorii de rezervă pentru pat. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461545">Şterge vot</a></div><span id="v9461545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, în şifonier sunt umeraşe şi accesorii de rezervă pentru pat.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, baia curată, dotată chiar şi cu telefon. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461547">Şterge vot</a></div><span id="v9461547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, baia curată, dotată chiar şi cu telefon.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, un colţ din baia camerei 9. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461548">Şterge vot</a></div><span id="v9461548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, un colţ din baia camerei 9.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, cabina de duş şi dotările ei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461549">Şterge vot</a></div><span id="v9461549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, cabina de duş şi dotările ei.
foto iulianic [28.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, un colţ în baie. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 28.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av461554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv461554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=461554">Şterge vot</a></div><span id="v9461554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(461554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f461554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e461554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2013] Tähetorni Hotell - Tallinn, camera 9, un colţ în baie.
foto iulianic [28.08.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.294108867645 sec