41255 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Vacanța în Tunisia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.07.2013
DE
Avatar arru
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN București
înscris/ă în 19.06.13
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2006
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
100 Dolari
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Amintiri din Sahara tunisiană (II)


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

A doua zi

Trezire chinuitoare, după 2 ore de somn. Doar două pentru că ni s-a părut pierdere de timp să dormim singura noapte la marginea Saharei. Era prea frumos să fie adevărat şi am vrut să ne bucurăm în întregime de experienţă.

Mic dejun, îmbarcare autocar. URAAAA! Mergeam să ne plimbăm pe dune.

Prima oprire totuşi, pentru a admira răsăritul şi a vizita depresiunea sărată de la Chott El Jerid. Grămăjoare de sare colorate, poze blurate de la atmosfera încărcată de sare. Sare, sare, multă sare. Miraj. Dar răsăritul… fabulos!

Next… Jeep-urile. Platoul de filmare Star Wars, plimbarea pe dune, Munţii Atlas, oazele montane, moscheea din Kairouan.

Ne îmbarcăm grupuri de câte 6. Ajungem acolo unde s-a filmat Star Wars. Unii încântaţi mai mult decât alţii. Unii, puşi pe şotii, alţii foarte pătrunşi.

Nu sunt fan, dar mi-a plăcut că au reuşit să păstreze destul de bine totul. (Chiar ieri citeam un articol în care se spunea că vestitele locuinţe vor fi înghiţite încet încet de deşert! Nu pierdeţi ocazia, deci, dacă sunteţi fani ai seriei). Locul împânzit bineînţeles de comercianţi. Cumpărăm suveniruri pentru 1 dinar şi o ţigară :) Curmale foarte gustoase şi ieftine.

Înainte pe drumurile Tunisiei, bătătorite, arse de soare, incredibile. Gâtul Camilei - un vârf de stâncă pe care vântul l-a modelat în formă de cămilă şi… dunele de nisip. Dacă vrei senzaţii tari, nu trebuie să ratezi această experienţă. Cu inima în stomac, vezi în faţa ta un val de nisip şi stai cu răsuflarea tăiată: “O reuşi să urce sau ne dăm de-a dura cu tot cu maşină? ” Răsufli uşurat când ajungi pe creastă şi pe urmă… la vaaaleeeeeeeee. Şi tot aşa :) De necrezut şi de neuitat.

Mai departe către Munţii Atlas, lăsând în urmă jeep-urile şi experienţa pe care ne-au oferit-o. Peisaj miraculos, culori incredibile. Locuri mistice, despre care am auzit din legende. E o senzaţie minunată să te afli acolo, să escaladezi crestele roşii, pline de soare şi de istorie. Urcăm pe cărările înguste, străbătând mai întâi ruinele unui sat despre care aflăm că fusese abandonat şi sătenii strămutaţi undeva mai la poalele munţilor. Drum prăfuit, case de piatră. Urcuşul continuă spre statuia unui berbec (cred că denumirea este Ibex) care părea că străjuieşte majestuos înălţimile şi te urmăreşte cu privirea lui. De acolo de sus se întrezăreşte în vale, la capătul unui drumeag şerpuitor, cea mai încântătoare oază de verdeaţă. Prima de acest fel pe care o vizităm în Munţii Atlas: Chebika. Ne asteaptă un mic lac cu o apă incredibil de limpede şi rece - izvorul pitoresc. Pârâul îşi face loc printre pereţii verticali ai munţilor şi îşi continuă drumul printre stânci. Urmăm şi noi cursul acestuia şi ne înapoiem la autocare.

Atenţie, se închid uşile! Urmează a doua oază montană. Mides. Rămânem impresionaţi de ceea ce vedem. Parcă ar fi Marele Canion. In orice caz, seamănă.

Peste tot turişti dornici să se răcorească în apele reci, suveniruri şi... cea mai mare surpriză pe care ne-au oferit-o tunisienii. Dacă în staţiune România era asociată cu Hagi, aici, în creerii munţilor, unul dintre cei care voiau să ne vândă diverse ne-a întrebat de unde suntem. România, răspundem. Romania? Aaaa... Andreea Marin! Am rămas cu gura căscată, neaşteptându-ne la aceste cunoştinţe extinse despre ţărişoara noastră. Dacă mai vii de-acasă cu Gică Hagi, pe care te aştepţi să îl cunoască lumea, despre zâna surprizelor, fără cuvinte şi jos pălăria că renumele i-a ajuns până în Munţii Atlas. :)

Ultima oprire din această scurtă dar frumoasă excursie. Aici mergem să vedem unul dintre cele mai vechi locuri de rugăciune din Tunisia, Marea Moschee din Kairouan. De fapt, cea mai veche din nordul Africii. Am urcat pe acoperişul unui atelier de covoare de unde se vedea ca-n palmă interiorul curţii. În megafoane se auzea vocea imamului care chema credincioşii la rugăciune. Mai interesant ar fi fost dacă am fi putut s-o observăm la picior, cum se spune.

Am coborât pentru a vizita bazarul, la sfatului ghidului. Dacă vreţi să cumpăraţi câte ceva, aici este locul potrivit. Te poţi alege cu câteva chilipiruri dacă ştii să alegi. Covoare, haine, încălţăminte, bijuterii originale specifice Tunisiei... Genţile din piele de cămilă sunt foarte frumoase. Dacă puteţi să ignoraţi mirosul, care a persistat luni de zile, o veţi folosi mulţi ani. Un singur sfat: dacă vizitaţi un alt bazar afişându-vă cu ea, aveţi grijă. Produsele sunt identice şi trebuie să-i convingeţi pe vânzători că nu aţi subtilizat-o, ca să mă exprim frumos, şi că este din altă parte. :) Eu am păţit-o în Yasmin Hammamet, în ultima seară când am vizitat Medina. Întâmplarea a fost amuzantă, dar pe moment am simţit că am sfeclit-o. Am intrat într-unul din magazinaşe, ne-am uitat în jur şi am vrut să plecăm. Îndreptându-ne către ieşire, au observat geanta. A durat ceva timp până să se înţeleagă într-o anglo-franceză cu bărbaţii noştri, pricepând într-un final că geanta fusese cumpărată din Kairouan, şi oricum la un preţ mult mai bun decât aici, întrucât dragul meu soţ a ţinut să specifice asta, mai mai ar fi obţinut un târg bun pentru una-alta. :) Unde dai, şi unde crapă - asta a pus capac. Unul dintre ei a pornit o zarvă nemaipomenită, ţinându-se după noi spre ieşire, voind să ne convingă că el este din Kairouan şi că el cunoaşte preţurile de acolo. Scoate omul chiar şi buletinul (!) şi ni-l arată. Noi, la cunoştinţele noastre avansate de arabă (!) ne uitam ca “la poarta nouă”, nepricepând ce vor să spună şerpişorii ăia scrişi. Într-un final s-au prins de ce ne zgâiam la buletinul lui şi au început să râdă în hohote. Toate bune şi frumoase până la final, dar emoţii am avut... :) Asta mai rămăsese, să plecăm bătuţi din Tunisia :)

Cam atât despre epuizanta dar incredibila aventură tunisiană. Merită oricâţi bani ar costa, pentru că amintirile sunt nepreţuite. Şi ce amintiri! Vi le doresc tuturor!

Toate bune...

---
Impresii încărcate de arru in 24.07.2013 12:25:59

Validat / Publicat: 24.07.13 14:12:57


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în TUNISIA
VIZUALIZĂRI: 2943
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (arru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  21350 PMA (din 24 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[29] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2006] Chott El Jerid. Nu fotograful e de vina! Multe dintre poze au iesit asa, din cauza aerului foarte sarat, probabil -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443108">Şterge vot</a></div><span id="v9443108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2006] Chott El Jerid. Nu fotograful e de vina! Multe dintre poze au iesit asa, din cauza aerului foarte sarat, probabil
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2006] Pintre gramezile de sare, turistii asteapta rasaritul -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443110">Şterge vot</a></div><span id="v9443110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2006] Pintre gramezile de sare, turistii asteapta rasaritul
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2006] Intindere pustie, cu ochiuri de apa, anticipand o zi incredibila -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443111">Şterge vot</a></div><span id="v9443111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2006] Intindere pustie, cu ochiuri de apa, anticipand o zi incredibila
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2006] -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443113">Şterge vot</a></div><span id="v9443113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2006]
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2006] Germania a fost aici! Sa imortalizam momentul. Parca am fi pe Luna, nu? -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443114">Şterge vot</a></div><span id="v9443114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2006] Germania a fost aici! Sa imortalizam momentul. Parca am fi pe Luna, nu?
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2006] Oare asa arata sarea in bucate? :) -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443116">Şterge vot</a></div><span id="v9443116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2006] Oare asa arata sarea in bucate? :)
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2006] Incet, zorii zilei se fac simtiti. Totul se vede mai clar -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443117">Şterge vot</a></div><span id="v9443117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2006] Incet, zorii zilei se fac simtiti. Totul se vede mai clar
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2006] Rasarit la Chott El Jerid. Fara cuvinte! -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443118">Şterge vot</a></div><span id="v9443118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2006] Rasarit la Chott El Jerid. Fara cuvinte!
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2006] Suntem pe marte sau pe luna? :) -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443119">Şterge vot</a></div><span id="v9443119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2006] Suntem pe marte sau pe luna? :)
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2006] Popas la Gatul Camilei. Sfinxul nostru, dar introdus in orice circuit turistic -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443120">Şterge vot</a></div><span id="v9443120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2006] Popas la Gatul Camilei. Sfinxul nostru, dar introdus in orice circuit turistic
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2006] Pe aici calatoresti catre dunele de nisip cu jeep-urile -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443121">Şterge vot</a></div><span id="v9443121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2006] Pe aici calatoresti catre dunele de nisip cu jeep-urile
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2006] Ne dam de-a berbeleacul sau nu? :) -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443122">Şterge vot</a></div><span id="v9443122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2006] Ne dam de-a berbeleacul sau nu? :)
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2006] Platoul de filmare Star Wars -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443123">Şterge vot</a></div><span id="v9443123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2006] Platoul de filmare Star Wars
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2006] Foarte bine pastrate. Ar fi mare pacat sa dispara... -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443124">Şterge vot</a></div><span id="v9443124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2006] Foarte bine pastrate. Ar fi mare pacat sa dispara...
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2006] Parca stau sa decoleze: 3,2, 1... -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443125">Şterge vot</a></div><span id="v9443125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2006] Parca stau sa decoleze: 3,2, 1...
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2006] Unde sunt farfuriile zburatoare?? -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443126">Şterge vot</a></div><span id="v9443126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2006] Unde sunt farfuriile zburatoare??
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2006] Urcand catre Muntii Atlas printre ruine -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443127">Şterge vot</a></div><span id="v9443127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2006] Urcand catre Muntii Atlas printre ruine
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2006] Contrastul dintre rosul muntilor si verdele palmierilor te lasa amutit -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443129">Şterge vot</a></div><span id="v9443129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2006] Contrastul dintre rosul muntilor si verdele palmierilor te lasa amutit
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2006] Ibexul - Turistii: 1-0
El - majestuos si cam cu nasul pe sus :)), noi - obositi de la urcus -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443131">Şterge vot</a></div><span id="v9443131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2006] Ibexul - Turistii: 1-0 El - majestuos si cam cu nasul pe sus :)), noi - obositi de la urcus
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2006] Furnici printre stanci... -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443135">Şterge vot</a></div><span id="v9443135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2006] Furnici printre stanci...
foto arru [24.07.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2006] In apropiere satul parasit de la poalele muntilor; in departare satul nou -- foto by <b>arru</b> [uploaded 24.07.13] - <span class="allrVotedi" id="av443136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv443136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=443136">Şterge vot</a></div><span id="v9443136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(443136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f443136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e443136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2006] In apropiere satul parasit de la poalele muntilor; in departare satul nou
foto arru [24.07.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[29] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.101552009583 sec