38668 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Muzeul Madame Tussauds London

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.05.2013
DE
Avatar mauricius
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Timisoara
înscris/ă în 08.07.08
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
AUG-2012
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
30 lire/persoană
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 13

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Madame Tussauds, o vizită... altfel


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Pink Panther Theme Song

Scriu aceste impresii cu toată recunoștința față de membrii AFA care prin recomandările lor m-au ajutat să-mi planific o excursie minunată în Londra. Vizita noastră la Muzeul Madame Tussauds a fost un alt prilej de distracție maximă și poate scriind aceste impresii, vă voi inspira și pe voi ca să vizitați un pic... altfel acest muzeu. Aviz celor care nu vor să piardă timpul și cu alte detalii. Despre cum se evită coada, unde, ce și cât am să scriu la sfârșitul acestor impresii, așa că “scroll down”.

Pentru ceilalți, ”Doamnelor și Domnilor, să înceapă jocurile”. Nu, nu Jocurile Foamei din care am citat, ci jocurile de-a agenții SIE la muzeu.

De fapt trebuie să recunosc față de voi că vizita mea în Londra a avut drept scop să zădărnicesc o conspirație mondială și veți afla din rândurile următoare ce și cum. Pentru a nu-mi deconspira adevăratele motive, în această misiune sub acoperire am plecat însoțit de doi figuranți care au jucat rolul de soție și fiu, ceva în genul Familia Jones. Am stabilit de comun acord ca numele lor conspirative să fie Blonda de la drept și Adolescentul. Sper să nu vă supărați pentru poze, dar fiind membrii unei trupe de elită a trebuit să ne îndeplinim această misiune mascați și Anonymus.

La ieșirea din stația de metrou Baker Street, trebuia să mă întâlnesc cu agentul meu de legătură londonez. De fapt este un mai vechi amic pe care cred că-l știți și voi sub numele de cod Sherlock Holmes. Trăgând cu nesaț din pipă, acesta mi-a indicat unde se află obiectivul principal al acestei misiuni și mi-a înmânat codurile de acces pentru Poarta 2 VIP. Deși ne-a invitat la un ceai acasă la el în apropiere, am refuzat politicos și i-am promis că vom onora invitația cu altă ocazie. După ce am schimbat codurile primite cu biletele de intrare în muzeu, ne-am lovit de un obstacol neașteptat. Două fete drăguțe ne-au îndrumat către un lift micuț și oricât ne-am zbătut, n-am avut scăpare. Mă temeam că cineva ne-a deconspirat, dar m-am liniștit când am simțit că liftul nu cobora spre tenebrele Londrei, ci urca.

Sincer, habar n-am câte etaje am urcat. Cert este că la ieșirea din lift ne-am ferit de blitzurile paparazzilor strânși acolo și ne-am amestecat printre ceilalți invitați aflați în Sala “Petrecere cu staruri”. Imediat de la intrare am fost acostat de o duduie blondă. Ce tupeu pe ea, nu vedea că sunt cu soția și copilul?! Mi-a spus că o cheamă Nicole Kidman și că va fi Traducătoarea mea la summit-ul cu mai marii lumii. Bănuind că este un agent CIA sub acoperire, i-am spus că nu-mi plac pistruiatele din Australia și mi-am văzut de drum. Mai ales că și Tom Cruise era prin apropiere, încercând să-mi transforme vizita într-o Misiune Imposibilă). Trebuia să scap cumva de însoțitorii mei, așa că i-am făcut cunoștință Blondei de la drept cu Russel Brand în speranța că Uitând-o pe Sarah Marshall poate se apucă și el de telenovele (are un aer macho de latino lover). Pe Adolescent l-am trimis la bunul meu prieten George Clooney, ca să învețe de la Omul care se holbează la capre cum se face avere navigând pe diferite oceane. Poate 11,12,13 sau cine mai știe câte. Probabil că-l am eu pe vino-ncoa, pentru că se tot ținea după mine una cu numele conspirativ Frumușica, insistând să-mi facă un masaj. Cum deja mă cam dureau picioarele de atâta mers, i-am promis Juliei Roberts că dacă-mi face rost de un scaun am să-i îndeplinesc dorința. Și stând așa pe scaun, am observat că mai toți agenții secreți din lume erau de față. În primul rând, Patrick Stewart, acest cameleonic agent CIA care figurează pe listele diferitelor agenții secrete cu următoarele nume conspirative: căpitanul Jean Luc Picard (Star Trek) , profesorul Charles Xavier (X-men) , căpitanul Nemo (Insula Misterioasă) sau căpitanul Ahab (Moby Dick) . Următorul pe listă este un super-polițist de legendă, despre care atât mafioții cât și teroriștii au spus la unison că este Greu de ucis. Nimeni altul decât Bruce Willis. Cheliosul, profitând de un moment de neatenție, începuse să-i facă ochi dulci Blondei de la drept și a luat-o de mână. I-am spus să-și bage ochii înapoi în orbite că eu am un Al șaselea simț și chiar dacă lui i se mai spune și Indestructibilul, tot am să-i mut falca de la locul ei. I-am întors și lui spatele și m-am îndreptat spre familia formată din Domnul și Doamna Smith, pe numele lor adevărate Angelina Jolie și Brat Pit sau Brangelina cum apar în listele agenților Mossad. De la ei trebuia să iau parola de acces în sala următoare. Dar ajuns în apropierea lor, una mică și cu o anumită particularitate anatomică prin care a devenit celebră, mi-a făcut o propunere indecentă. Ceva de genul Poftiți la dans. Am privit-o pătrunzător drept în ochi pe Jennifer Lopez și i-am spus ”Fătuco vezi-ți de treabă și nu mă fă să-ți spun Cum am cunoscut-o pe mama ta! ”. La petrecere mai erau invitați și alții, de exemplu Johnny Depp, zis și Turistul, sau mai tânărul Robert Pattinson, zis Bel Ami. Pe acesta din urmă l-am trimis să aducă o găleată cu Apă pentru Elefanți, că tare sete-mi mai era.

Însă aveam o misiune de îndeplinit, așa că am grăbit pasul prin Sala “Studiourile X-Factor” și am încercat să ne strecurăm rapid printre divele din Sala “Femeile lui Warhol”. Nu ne-a reușit pentru că Blonda de la drept s-a oprit o clipă ca să-i ceară lui Liza Minelli rețeta pentru scotch eggs. Însă cum asta tot spunea ceva de genul ”money, money, money”, i-am spus de la obraz “Da’ unde te crezi cucuoană, la vreun Cabaret cumva? ”. Am rezistat cu greu tentației de a ne face vestitele fotografii în stilul pop art, al cărui reprezentant de seamă a fost Andy Warhol și ne-am continuat drumul.

Sala următoare a fost Sala “Noaptea Premiilor Oscar”. Imediat după colțul de la Casino Royale m-am întâlnit cu ucenicul meu într-ale meseriei de agent secret, cunoscut sub numele conspirativ Bond, James Bond. De fapt știu din arhiva secretă a MI-6 că-l cheamă Daniel Craig. Mi-a strecurat subtil un bilețel și m-am retras într-un colț mai luminat ca să-l citesc. În bilețel scria “Agenta CIA care a lansat moda micuței rochii negre Givenchy, se află acum la un Mic dejun la Tiffany’s. Misiunea ta este să mergi la masa ei și s-o convingi să-ți dea tiparul rochiei după care oftează Bote în tăcere”. Am privit dezorientat prin sala întunecoasă și reperând masa la care stătea Audrey Hepburn, mi-am dus misiunea la îndeplinire. Între timp, Blonda de la drept admira mai mult sau mai puțin discret bicepșii, tricepșii, quadrucepșii și alți n-cepșii mai avea Arnold Schwartzeneger, un alt agent secret KGB cu nume de cod Terminatorul. Adolescentul nu știu ce-i făcea lui Marilyn Monroe că aia își tot punea fustele în cap și râdea cu gura până la urechi, crezând că numai Unora le place Jazzul. De ciudă i-am oprit ventilatorul din podea și numai văd că se apropie de mine una cu aer bollywoodian, care mângâindu-mă pe creștet îmi șoptește suav la ureche “Nu vrei să fii tu Avaramu, Vagabonul meu? ”. Recunoscând-o pe Aishwarya Rai, agent CIA cu nume de cod Stăpâna Mirodeniilor, i-am spus “Lasă-mă cucoană că-s om însurat la casa lui! ”. Am plecat de lângă ea cu un aer țanțoș de cocoș familist în căutarea celorlalți membri ai comandoului. În tot acest timp, fiul meu a fost foarte activ, de la Shrek a învățat că Big Mac-ul dăunează grav sănătății și garderobei iar de la Whoopi Goldberg a aflat cum stă treaba cu Fantoma. L-a torturat pe Robin Williams până i-a dezvăluit unde și-a ascuns căpitanul Hook comoara iar privind în ochii lui Charlie Chaplin a descoperit unde sunt ascunse Luminile orașului. M-a pus puțin pe gânduri faptul că la ieșirea din sală, Blonda de la drept s-a întors către Conan Barbarul și trimițându-i o bezea din vârful buzelor i-a strigat “I’ll be back! ”.

La trecerea în Sala „Sporturi”, eram un pic dezorientat. Văd în apropiere un tinerel mai tuciuriu, pe numele său Usain Bolt. L-am întrebat pe unde să o iau că am o audiență la regină. Băiatul mi-a indicat direcția cu mâna. Privind în direcția arătată m-am înroșit la față de nervi și i-am spus “Într-acolo ai să ajungi tu dacă-ți dau eu un șut undeva! ”. Atunci am observat că un paparazzo îmi făcea poze de zor. I-am cerut imediat să-mi dea cartela din aparat, însă nesimțitul mi-a dat un bon de ordine și mi-a spus “Dacă o vrei, du-te mătăluță la casă, plătește 10 lire și-ți iei poza”. Ehe, îmi zic în gândul meu, ce șuturi v-ați lua voi de la Zăvoranca dacă ați face așa la mine în țară! Dar n-am mai avut timp să ripostez pentru că am observat pericolul care-l amenința pe Adolescent. Un zănatec despuiat, pe numele său Tom Daley, s-a aruncat de la etaj ofticat că n-a luat la Olimpiadă decât medalia de bronz. Era cât pe ce să-i cadă în cap Adolescentului, dar cu un plonjon bine calculat l-am salvat în ultima clipă. La un moment dat atenția mi-a fost atrasă de o mulțime care făcea pariuri privind cum Blonda de la drept se luase la bătaie cu Cassius Clay, renumitul boxer care și-a schimbat numele în Muhammad Ali când a trecut la islamism. Cu mare greutate l-am smuls din mâinile ei, spre dezamăgireaa cartoforilor. Profitând de neatenția mea, Adolescentul îi pipăia de zor pătrățele de pe abdomen atletei Jessica Ennis. I-am muștruluit zdravăn pe ambii membri ai familiei, deoarece îmi puneau în pericol toată misiunea sub acoperire. Din mers i-am mai salutat pe David Beckham și Jose Murinho. Am grăbit pasul pentru că se apropia ora când aveam stabilită audiența la casa regală.

Ajuns în Zona “O Audiență Regală” ne-am amestecat și noi printre membrii familiei regale pentru o ședință foto cu Regina Elisabeta a II-a. După ce ne-am fotografiat și paparazzo mi-a mai dat un bon, am refuzat să-i strâng mâna Prințului Charles și întorcându-i spatele am făcut o reverență în fața Prințesei Diana. Pe Henric al VIII-lea , zis și Barbă Albastră, l-am ignorat cu desăvârșire deoarece nu-mi plac bărbații care bat femei și cu atât mai puțin pe cei care le taie capetele.

În Zona “Cultură și Istorie”, Adolescentul a profitat de ocazie ca să-i vândă lui Albert Einstein informații despre locația vasului USS Eldridge, pe care l-a pierdut când făcea Experimentul Philadelphia. Cu banii câștigați astfel, a cumpărat de la Isaac Newton câteva fițuici pentru teza la fizică.

Deja ne apropiam de punctul culminant al misiunii mele sub acoperire, summit-ul cu cei care conduc lumea sub lumina reflectoarelor. Ca să derutez serviciile de contra-spionaj, ne-am amestecat în Zona Megastaruri ale Muzicii printre artiștii invitați la acest eveniment. Pe Michael Jackson l-am rugat să mă scarpine în urechi, deoarece aveam o mâncărime enervantă și mâinile ocupate. Cum îmi place întotdeauna să îmbin utilul cu plăcutul, am negociat cu Rihanna ca să vină la ziua mea și să-mi cânte “Pușca și cureaua lată“. S-a lăsat greu, dar într-un final am bătut palma cu ea. Fiind om bun la suflet, l-am ajutat pe Bob Marley să-și pună căștile pe cap, pentru că fumase ceva ilegal și nu mai știa pe unde-i sunt urechile.

În sfârșit, iată-ne ajunși și la punctul culminat al acestei vizite, întâlnirea din Zona “Liderii Lumii”. Pe Blonda de la drept am trimis-o la Margaret Thatcher, ca să-i distragă atenția Doamnei de fier, iar pe Adolescent l-am trimis ca să-l împace pe Putin cu Dalai Lama. M-am furișat cu abilitate pe lângă agenții NSA și profitând de amabilitatea lui Barack Obama, am spus întregii lumi din biroul oval că noi nu vrem să invadăm Marea Britanie în 2014. De parcă i-ar fi păsat cuiva!

Misiunea fiind îndeplinită m-am dus la casă cu bonurile colectate de la paparazzi și am plătit obolul câtorva poze. Nu de alta, însă multe dintre pozele realizate de noi erau numai bune de aruncat. Am profitat de cele câteva minute necesare tipăririi pozelor și am mai făcut câteva instantanee în Zona “Război și Pace”, pe care încă nu o vizitasem.

Vizita la muzeu continuă prin Camera Ororilor, însă cum nici unul dintre noi nu simțeam nevoia de așa ceva, în loc să urmăm semnul “sens unic”, am urmat semnul “ocolire”. Am coborât câteva trepte și am ajuns la secțiunea dedicată celei care a fost capul răutăților în acest muzeu, Madame Tussauds. Am învățat despre viața ei și am privit hipnotizați o statuie care respira?! Am hotărât ca să nu vizităm “bucătăria” muzeului, adică Zona “În culise”. Aici se află atelierul unde cu atâta migală sunt confecționate, restaurate și întreținute statuile de ceară. Nu de alta, dar nu doream să pierdem vraja acestui moment.

În continuare am fost invitați într-un celebru mini-taxi, London Black Cab, și am pornit în aventura cunoașterii intitulată Călătoria “Spiritul Londrei”. Citez din ghid într-o traducere aproximativă: Veți trece în revistă evenimente și personalități marcante, tragedia și eroismul, romantismul și spectacolul istoriei care a făcut din Londra unul dintre cele mai mărețe orașe ale lumii. Cred că pe mine cel puțin, m-a fascinat în primul rând inventivitatea celor care au imaginat și au făcut posibilă această călătorie, soluțiile inginerești aplicate și mai ales efectele speciale. Într-un mini-taxi încap numai două persoane, se urcă din mers, și trebuie să vă setați singuri limba fondului sonor care vă va însoți pe tot drumul. Și aici vor fi paparazzi care vă vor face poze și în caz că doriți, le veți putea cumpăra la final.

După ce ne-am lămurit ce-i și cu spiritul Londrei, vizita a continuat cu Zona "Super-eroi". Cum aici toți aveau mușchii umflați cu steroizi, nu ne-am riscat și ne-am prefăcut că suntem o simplă familie de turiști. Am făcut cunoștință printre alţii cu Spiderman, Hulk, Wolverine și nu putea să lipsească din această companie selectă Iron Man. Blonda de la drept s-a burzuluit un pic la mine, pentru că încercasem câteva replici “de dorobanți”, într-o tentativă disperată de a o cuceri pe Femeia Invizibilă, întruchipată de Jessica Alba.

În sfârșit am ajuns și la ultimul obiectiv, cel de-al 14-lea, Sala de cinema 4D unde am vizionat filmul Marvel Super Heroes 4D. Pentru cei care nu au mai experimentat astfel de săli de cinema, le voi spune că tavanul este sub forma unei cupole pe care se proiectează filmul, care împreună cu ochelarii speciali 3D și sistemul de sonorizare surround, vă creează senzația că vă aflați în mijlocul acțiunii. În plus, veți fi asaltați cu mici jeturi de aer sau de apă iar din scaun vă vor "controla" la ficați și rinichi câteva pistonașe, în ritmul pumnilor pe care îi încasează super-eroii de pe ecran.

Vizita se încheie într-un magazin-cafenea, unde sunteți așteptați să vă tocați banii atât pe suveniruri specifice muzeului, cât și pe altele mai generale, specifice diferitelor obiective turistice londoneze.

Despre cum, unde, ce și cât:

Biletele de intrare Le-am cumpărat de acasă online de pe pagina web a muzeului, optând pentru varianta combinată cu bilete de intrare la London Eye și Sea Life Aquarium. Astfel am beneficiat de o reducere de 30% și intrare VIP sau Fast Track, adică maxim 20 minute așteptare. În total am achitat 131 lire pentru doi adulți și un copil. Atenție că accesul prioritar nu este valabil și la London Eye, însă contra 4 lire/persoană puteți să cumpărați “suplimentul de viteză” de la standul special amenajat acolo.

Când să vizitați muzeul Cel mai bine este să-l vizitați de dimineață cu prima tură, imediat după deschidere. Spun acest lucru deoarece pe parcurs începe să se aglomereze cu cei care vin din urmă și nu mai apucați să faceți fotografiile pe care vi le doriți. Fie nu prindeți un cadru bun, fie trebuie să stați la coadă pentru fiecare statuie în parte. Nu vă faceți iluzii că se stă civilizat la coadă.

Durata vizitei Aceasta poate depăși chiar și două ore, depinzând de cât timp vă ia distracția și câte dintre cele 14 obiective și peste 300 de statui doriți să vizitați. Fiecare etaj al muzeului este compartimentat în mai multe săli iar fiecare sală este amenajată în mai multe zone tematice. Există variante de ocolire dacă nu doriți să vizitați anumite zone, de exemplu Sala Groazei, care conform afișului de pe ușă nu este recomandată pentru copiii sub 12 ani. Turul muzeului începe din partea superioară a clădirii, unde se ajunge cu liftul, urmând ca apoi să coborâți pe scări și cu trenulețul de mini-taxiuri.

Sfaturi pentru Călătoria Spiritul Londrei Deoarece călătoria pe șine este similară cu un Montagne Russe (deși mult mai domol), vă recomand să nu aveți la voi pungi cu floricele de porumb, pentru că vor zbura în toate direcțiile, și să-i țineți pe cei mici aproape. Atenție la copii, pentru că urcarea și coborârea din mini-taxi se face continuu, fără oprire. Nu vă faceți griji pentru că vă vor ajuta și angajații muzeului.

Shopping În interiorul muzeului puteți cumpăra diverse suveniruri (statuete Oscar personalizate, ghiduri, poze realizate de fotografii muzeului etc), floricele de porumb și alte ronțăieli, sucuri, cafea iar la ieșire vă așteaptă încă o capcană pentru turiști, un magazin cu suveniruri. Paparazzi oficiali vă vor face fotografii în diverse puncte de atracție. Veți primi bonuri cu numere iar la casă, vă vor fi proiectate pe un ecran pozele realizate. Dacă vă plac, le puteți cumpăra cu 10 lire/buc. Dacă nu, nu se supără nimeni. La două poze cumpărate, a treia este gratuită. Pozele realizate vă vor fi predate într-o copertă roșie de carton cu însemnele aurii Madame Tussauds. Însă mai puteți comanda și alte obiecte personalizate cu aceste poze cum ar fi calendare, brelocuri, tricouri, căni, cuburi de sticlă cu imagini holografice etc. Depinde cât vă propuneți să cheltuiți, deoarece ei sunt pregătiți cu tot ce trebuie ca să vă ia și ultimul penny rămas prin buzunare. În albumul muzeului găsiți și câteva cupoane de discount. 50% reducere dacă achiziționați 2 DVD cu X-Factor (Marea Britanie), 10% dacă faceți cumpărături de peste 20 lire, mulaje de ceară pentru două mâini la 12 lire, sau pentru o familie de 4 la “numai” 20 lire, 25% la cub de sticlă cu poză holografică și baza iluminată gratuită etc.

În încheiere, pentru cei oripilați de faptul că am atins statuile, le spun preventiv că tocmai acesta este scopul conceptului de muzeu Madame Tussauds, vizitatorii fiind chiar invitați de către personalul muzeului ca să interacționeze cu statuile în timpul ședințelor foto.

“Hasta la vista, baby” și nu uitați să vă distrați.

@webmaster: te rog această ilustrație muzicală audio: http://www.trilulilu.ro/video-animatie/pink-panther-theme-song

---
Impresii încărcate de mauricius in 20.05.2013 12:06:28

Validat / Publicat: 20.05.13 16:45:41

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 6248


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mauricius); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  24050 PMA (din 25 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[20.05.13 12:38:58]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AdelinaM
[21.05.13 07:45:02]
» mesaj pers

   Gata, m-ai convins, o sa merg si eu: P

   Bineinteles... undercover!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- TraianS
[21.05.13 08:18:15]
» mesaj pers

   Frumos "jigsaw puzzle" ai mai incropit, agent Mauricius. Felicitari! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mauricius
[21.05.13 09:30:16]
» mesaj pers

   @mauricius: Mulțumesc foarte mult pentru aprecieri. Am scris cu mare drag și dacă am reușit să vă smulg măcar un zâmbet, atunci sunt fericit pentru că asta am urmărit. Mai ales că a fost un bun prilej să rememorez câteva filme de referință (scrise cu italice) pe care vi le și recomand. Dar v-ați prins deja de această mica glumiță.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ariciu
[07.05.14 16:54:07]
» mesaj pers

   @mauricius: GENIAL!!! Silită fiind să caut o variantă de a petrece vreo 4-5 ore în Londra, am dat peste review-ul tău. Dacă nici cu ăsta nu-mi conving jumătatea să alegem Madame Tussauds, eu depun armele. Abia aştept să i-l prezint pentru că el are impresia, cred, că M. T. este ca orice alt muzeu al figurilor de ceară (de exemplu, cel din Praga) unde te plimbi printre câteva exponate aflate în spatele unor cordoane şi le faci poze dacă vrei. Deci nu mare brânză...

   Jur că i-l arăt azi şi poate îl conving!!! Mai ales că bus-ul de la aeroport ne lasă chiar pe Baker Street... Mulţumesc!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dragos
[07.05.14 17:34:16]
» mesaj pers

   @ariciu:

... poate îl conving!!! Mai ales că bus-ul de la aeroport ne lasă chiar pe Baker Street...

   Mai bine pe el trimite-l la muzeul Sherlock Holmes și la cele două magazine de discuri din zonă (unul dintre ele are un mic „muzeu” la subsol, despre care din păcate am aflat abia după ce am revenit). Vezi și tribulațiile mele de acolo, de acu' vreo doi-trei ani. Sau lasă-l alături, la Ripley's believe it or not! O să-i placă de zece ori mai mult decât maimuțoii de ceară ai lu' madam Tusău.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ariciu
[07.05.14 21:55:05]
» mesaj pers

   @Dragos: Mda... sigur... pe principiul: "ariciule, dacă tăceai... filosof rămâneai... ". Chiar nu trebuia să faci asta...

   Da io n-oi fi om? N-oi vrea şi io să văz alea de le ziceai pe nume? Acuma ce fac? Păi... socoteli de ore, lojic. Poate reuşim măcar Sherlock Holmes şi M. T, sau Ripley şi M. T. Chiar care ar fi combinaţia mai bună? La M. T. nu prea aş vrea să renunţ şi nici nu vreau să mă duc singură că nu am chef să mă rog de lume pe acolo să-mi facă poze cu maimuţoaiele...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- le_maitre
[07.05.14 22:59:43]
» mesaj pers

   @all de mai sus:

   Nu știu cum am ratat acest rew foarte bun, probabil am suferit de vreo temporară dizabilitate vizuală...

   Stimați colegi... mergând pe principiul "am doar patru ore timp așa că prefer să mă relaxez", împricinatul afirmă ca toate acestea le-am putea vedea într-o viitoare vizită, pe tihnite!

   Am studiat atât propunerile lui @Dragoș cât și pe cele ale lui Milady, sunt absolut de neratat, recunosc!

   Acum, dacă vremea ar fi fana noastră, aș face o plimbare până la Westminster, m-aș uita alene la Big Benu' celebru, apoi ușurel de vară prin St. James's Park și aș face un intermezzo să-i trag două foto lui Victoria Memorial, după aceea Buckingham Palace și apoi mi-aș transporta Doamna către Baker Street pentru a lua bus-ul spre Luton. Total lejer și fain, pentru că Londonul nu pleacă nicăieri!

   Vă mulțumesc pentru atenție!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mauricius
[08.05.14 19:50:21]
» mesaj pers

   @ariciu: Mă bucur că ți-a plăcut mica istorioară. Cât despre vizita la M. T. e chestie de gust și stare. Pentru noi a fost o experiență extrem de plăcută și recitind aceste impresii ne amintim cu drag de acel loc. Bineînțeles că ne și spargem de râs. Oricum, Londra este o destinație foarte generoasă, așa că vă urez o alegere inspirată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crystiana
[10.06.14 10:29:53]
» mesaj pers

   @mauricius: Foarte interesanta postarea. Mi-ar placea totusi sa stiu, in caz ca va mai amintiti, pe la ce ora intra acel prim grup de turisti de dimineata si cam ce pret are o vizita la Madame Tusauds.

   Multumesc anticipat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mauricius
[14.06.14 06:55:56]
» mesaj pers

   @Crystiana: gasesti aici toate informatiile care te intereseaza: madametussauds.com/London ... es/Default.aspx

   Noi am intrat cu tura de la ora 9AM si am cumparat online de pe siteul MT bilete combinate la trei obiective (MT, London Eye si Aquarium) cu 131 lire (2 adulti+1 copil)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 2 voturi)]
- lygya7
[06.07.14 01:29:58]
» mesaj pers

   @mauricius: foarteamuzant, dar mai ales util articolul tau. Dar tot mai vreau sa stiuceva:

   1. Cu cat timp innainte ai cumparat tiketul? Eu nai am 3 saptamani la dispozitie

   2. Am intrat pe linkul Acela. Nu prea am inteles (probabil si engleza mea de batae cauza). Deci 3 vizitepe acelasi tichet? Eu am inteles ca sunt doa 2, MS+1 la alegere.

   3. La combinatia voastra m-am gandit si eu. Intrebarea este, ai timp intr-o zi pentru toate 3?

   4. Stii cumva cat costa o minicroaziera pe Tamisa?

   Multumesc, si promit sa scriu si eu ceva cand ma intorc. Promit de fiecare data... dar cand e vorba de scris, ... nu imi gasesc cuvinte si o lasbalta! Ligia

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mauricius
[08.07.14 07:25:55]
» mesaj pers

   @lygya7: raspunsuri:

   1. Cam cu 3 saptamani inainte

   2. Sunt mai multe variante; am verificat acum si poti selecta "3 London attractions - save up to 30%" (MT+EDF London Eye+Sea Life Aquarium)

   3. Noi le-am vizitat pe toate 3 intr-o zi si lejer. Inainte de pranz MT+London Eye, dupa pranz Aquarium. Depinde de timpii de asteptare la cozi. Ai prioritate doar la MT. La London Eye am cumparat separat suplimentul fast-track (cca 20 min asteptare) iar la Aquarium am avut bafta pentru ca am intrat tot in cca 20 min, fara supliment fast-track.

   4. Sincer, nu mai stiu. Am luat un bilet combinat tur cu double-deck+croaziera. Ma intorc acasa Joi si am sa verific in mapa excursiei daca mai am biletele. Revin.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster26
[01.03.16 20:31:10]
» mesaj pers

   @mauricius - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

   ===

   Mutat în rubrica "Madame Tussauds London, LONDRA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[47] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2012] Aici am aflat că Madame Tussauds este străbunica Morticiei -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418552">Şterge vot</a></div><span id="v9418552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2012] Aici am aflat că Madame Tussauds este străbunica Morticiei
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2012] Vezi ce pățești dacă fumezi pipă? Ajungi statuie! -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418553">Şterge vot</a></div><span id="v9418553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2012] Vezi ce pățești dacă fumezi pipă? Ajungi statuie!
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2012] Ne băgăm în față pe la VIP-uri. Doar suntem Anonymus -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418554">Şterge vot</a></div><span id="v9418554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2012] Ne băgăm în față pe la VIP-uri. Doar suntem Anonymus
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2012] Hai cu mine la hotel, că am acolo o cremă pentru pistrui -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418555">Şterge vot</a></div><span id="v9418555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2012] Hai cu mine la hotel, că am acolo o cremă pentru pistrui
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2012] Așa să te uiți la ea! 'Cu Ochii Larg Închiși'. -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418556">Şterge vot</a></div><span id="v9418556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2012] Așa să te uiți la ea! "Cu Ochii Larg Închiși".
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2012] Adu-l urgent pe scenă! Sau mai bine 'Get Him To The Greek' -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418558">Şterge vot</a></div><span id="v9418558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2012] Adu-l urgent pe scenă! Sau mai bine "Get Him To The Greek"
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2012] La masa asta nu servește nimeni? -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418559">Şterge vot</a></div><span id="v9418559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2012] La masa asta nu servește nimeni?
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2012] Mai la stânga și mai jos, că mi s-a pus un junghi -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418561">Şterge vot</a></div><span id="v9418561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2012] Mai la stânga și mai jos, că mi s-a pus un junghi
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2012] Ce balsam de păr folosești căpitate? Are strălucire și volum cum n-am mai văzut -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418562">Şterge vot</a></div><span id="v9418562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2012] Ce balsam de păr folosești căpitate? Are strălucire și volum cum n-am mai văzut
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2012] Oi fi tu 'Greu de Ucis', dar dacă-ți dau una vezi numai 'Culoarea Purpurie' în fața ochilor -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418564">Şterge vot</a></div><span id="v9418564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2012] Oi fi tu "Greu de Ucis", dar dacă-ți dau una vezi numai "Culoarea Purpurie" în fața ochilor
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2012] Nu vă recomand să mergeți la cină la 'Domnul și Doamna Smith' -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418567">Şterge vot</a></div><span id="v9418567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2012] Nu vă recomand să mergeți la cină la "Domnul și Doamna Smith"
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2012] Unde zici că ai lăsat 'Inima Oceanului'? Am răscolit prin toate cabinele de pe 'Titanic' și nu l-am găsit nicăieri. -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418568">Şterge vot</a></div><span id="v9418568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2012] Unde zici că ai lăsat "Inima Oceanului"? Am răscolit prin toate cabinele de pe "Titanic" și nu l-am găsit nicăieri.
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2012] Lasă-mă nene, că nu știu să dansez călușarii! -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418572">Şterge vot</a></div><span id="v9418572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2012] Lasă-mă nene, că nu știu să dansez călușarii!
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2012] Poți să stai și în cap că tot nu-ți dau rețeta de ciorbă de burtă -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418575">Şterge vot</a></div><span id="v9418575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2012] Poți să stai și în cap că tot nu-ți dau rețeta de ciorbă de burtă
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2012] Pentru 'Febra de Sâmbătă Seara' îți recomand un paracetamol -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418582">Şterge vot</a></div><span id="v9418582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2012] Pentru "Febra de Sâmbătă Seara" îți recomand un paracetamol
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2012] La braț cu noua 'Bond Girl' -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418583">Şterge vot</a></div><span id="v9418583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2012] La braț cu noua "Bond Girl"
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2012] Cât îmi dai ca să-ți fac cunoștință cu Bote? -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418584">Şterge vot</a></div><span id="v9418584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2012] Cât îmi dai ca să-ți fac cunoștință cu Bote?
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2012] Băi, care mi-ați pus gips în deodorant?! -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418585">Şterge vot</a></div><span id="v9418585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2012] Băi, care mi-ați pus gips în deodorant?!
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2012] Scuze, azi ne-au dat la bufet fasole cu cârnați afumat! -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418586">Şterge vot</a></div><span id="v9418586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2012] Scuze, azi ne-au dat la bufet fasole cu cârnați afumat!
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2012] Hai taci cu mama, că-ți dau eu un ardei iute la ciorba de burtă -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418587">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418587"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418587">Şterge vot</a></div><span id="v9418587" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418587)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418587Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418587MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2012] Hai taci cu mama, că-ți dau eu un ardei iute la ciorba de burtă
foto mauricius [20.05.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2012] Și mai lasă șaorma, dacă nu vrei să ajungi ca mine -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418588">Şterge vot</a></div><span id="v9418588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2012] Și mai lasă șaorma, dacă nu vrei să ajungi ca mine
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2012] Cât face 2+2? -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418590">Şterge vot</a></div><span id="v9418590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2012] Cât face 2+2?
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2012] Stați măi, nu vă îmbulziți, că vă dau un penny la fiecare -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418591">Şterge vot</a></div><span id="v9418591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2012] Stați măi, nu vă îmbulziți, că vă dau un penny la fiecare
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2012] Cum, nu știi unde-i România? Uite acolo! -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418592">Şterge vot</a></div><span id="v9418592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2012] Cum, nu știi unde-i România? Uite acolo!
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2012] Puștiule, mai e mult până jos? -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418593">Şterge vot</a></div><span id="v9418593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2012] Puștiule, mai e mult până jos?
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2012] Așa-s toate femeile pe la voi prin România? -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418594">Şterge vot</a></div><span id="v9418594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2012] Așa-s toate femeile pe la voi prin România?
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2012] Vai pisi, ce pătrățele ai pe abdomen. -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418595">Şterge vot</a></div><span id="v9418595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2012] Vai pisi, ce pătrățele ai pe abdomen.
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2012] Dacă zici că vine Piți antrenor la naționala noastră, eu am șters-o de-aici -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418596">Şterge vot</a></div><span id="v9418596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2012] Dacă zici că vine Piți antrenor la naționala noastră, eu am șters-o de-aici
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2012] Jose, eu zic să-l schimbi pe Romaldo cu Messi -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418597">Şterge vot</a></div><span id="v9418597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2012] Jose, eu zic să-l schimbi pe Romaldo cu Messi
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2012] Trebuie s-o las mai moale cu cola, că văd două Lady Di -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418598">Şterge vot</a></div><span id="v9418598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2012] Trebuie s-o las mai moale cu cola, că văd două Lady Di
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2012] Și unde zici c-am pus vaporul ăla? -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418599">Şterge vot</a></div><span id="v9418599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2012] Și unde zici c-am pus vaporul ăla?
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2012] Uite băiete, asta-i tot ce-ți trebuie ca să iei notă mare în teza la fizică -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418600">Şterge vot</a></div><span id="v9418600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2012] Uite băiete, asta-i tot ce-ți trebuie ca să iei notă mare în teza la fizică
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2012] Cred că ai ceva în ureche! -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418605">Şterge vot</a></div><span id="v9418605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2012] Cred că ai ceva în ureche!
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2012] Zău mai băieți nu fiți triști, că vă fac eu pagină de Facebook -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418607">Şterge vot</a></div><span id="v9418607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2012] Zău mai băieți nu fiți triști, că vă fac eu pagină de Facebook
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [AUG-2012] Scapă de babacu' și hai cu mine să-ți arăt 'What a Girl Wants' -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418608">Şterge vot</a></div><span id="v9418608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [AUG-2012] Scapă de babacu' și hai cu mine să-ți arăt "What a Girl Wants"
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [AUG-2012] Nu mă mai pișca de fund că te zic lu' tactu! -- foto by <b>mauricius</b> [uploaded 20.05.13] - <span class="allrVotedi" id="av418611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv418611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=418611">Şterge vot</a></div><span id="v9418611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(418611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f418611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e418611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [AUG-2012] Nu mă mai pișca de fund că te zic lu' tactu!
foto mauricius [20.05.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[47] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.208771944046 sec