36821 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Băile Felix

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.01.2013
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JAN-2013
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
7.06
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Am vizitat şi acest loc


Urmare de aici

Iarnă. Zloată, zăpadă puţină, frig, cer acoperit. Ce poate să facă omul aflat într-o scurtă vacanţă la 1 Mai? Eventual să dea o fugă pentru câteva ore alături, la băile Felix. Ceea ce am făcut şi noi. Eram curios, mai ales, cum arată iarna lacurile cu nuferi.

Mergând acolo cu maşina, am fost puţin contrariat iniţial de faptul că accesul în staţiune nu se face pe la prima intersecţie dinspre Oradea, ci pe la următoarea, cam pe la jumătatea staţiunii (pe strada Zorilor). Am dat mai întâi o tură ocolind toate hotelurile vechi (dispuse perimetral), am intrat apoi pe lângă ştranduri în 'centru' şi am parcat chiar în faţa restaurantului Club Art.

Ei, aici a fost prima chestie care mi-a stricat după-amiaza: prin toată staţiunea sunt semne de parcare cu plată şi automate de 'încasat' banii. Era unul chiar la doi paşi de locul unde oprisem, aşa că mă duc io, ca un cetăţean european care mă aflu, să achit costul parcării pentru vreo 3 ore (cam cât bănuiam că vom sta acolo, cel mult). Bag io 6 'hârtii' de un leu, apăs butonul (cum scria frumos pe instrucţiunile de folosire) şi aştept să scoată bonul pe care să-l pun la parbriz. Se aude sunetul unei imprimante, câr-câr-câr-hrrrrrrr... şiiii... NIMIC! nu cade niciun bon. Bună treabă! Dacă la Heiligenblut exista posibilitatea de a intra în contact cu un angajat ce răspundea de acea parcare, aici consiliul local Sânmartin (comuna de care aparţine staţiunea) nu a binevoit să ofere această posibilitate clienţilor săi. (cel puţin, nu la acel aparat). Chiar am fost pornit să sesizez OPC-ul asupra acestei întâmplări, dar am renunţat ulterior. Norocul lor că n-am găsit vreo amendă sub ştergătoare.

OK, destul despre asta. Am traversat şi am intrat în părculeţul dedicat lacurilor cu nuferi, lotuşi, peştişori roşii şi ţestoase. Acestea erau chiar frumoase, cu balustradele lor noi de inox, cu puntea de lemn de peste cele două lacuri cu lotuşi (uscaţi acum, iarna, oferind un peisaj ciudat în culori sumbre de cafeniu şi ocru), cu peştii roşii înotând alene printre tulpinile lor, cu câţiva boboci de flori de nufăr printre frunzele cam lipsite de vigoare sub fulguiala uşoară...

La mică distanţă de acolo, piaţa şi 'talciocul' cu tarabe pline de chinezării oferite spre vânzare unor clienţi care preferă să stea ori acasă, ori la ştrand, numai să nu se plimbe pe-acolo pe vremea asta rece, se amestecă dizarmonios cu restul peisajului şi cu cele două biserici de lemn aduse aici în ideea înfiinţării unui fel de 'Muzeu al satului' dar cam abandonată între timp.

Un mare şantier în jurul unui hotel din apropierea haltei Felix, purtând numele unei mari firma din ţara vecină (Ungaria) care pare că a venit aici cu intenţia să modernizeze vestigiul comunist şi să-l transforme în ceva cam cum e pe la ei, apoi aproape ruinele unor clădiri de peste 100 de ani şi la capăt - ştrandurile, Felix (cu poarta de acces închisă) şi Apollo. Chiar şi într-o zi de lucru, aveau ceva clienţi. Nu mulţi, dar măcar destui ca să plătească leafa angajaţilor.

Bun, odată încheiat turul, ispitit de impresiile bune de aici despre calitatea şi calităţile restaurantului în faţa căruia oprisem, intrăm şi noi, sperând să ne mai astâmpărăm oleacă foamea. Deşi nu erau decât încă alte trei mese ocupate când am intrat (dintre care una s-a eliberat la scurt timp după ce am ajuns noi), şi erau două fete pe sală, am aşteptat nepermis de mult pentru orice, de la meniu, la băutură (şi ce dacă era doar o apă plată?!), apoi mâncarea şi evident şi nota de plată. Norocul meu - n-am lăsat decât vreun leu bacşiş. Am luat (eu) o porţie de paste şi (iubi) o pizza. Aşa cum am spus deja, nu se ridică absolut deloc la înălţimea laudelor de mai demult. Deşi comestibile, nu aveau parcă nici gustul, nici savoarea la care mă aşteptam. Şi în niciun caz nu păreau a fi respectat reţetele (cel puţin la modul de preparare şi alegerea ingredientelor).

Ce am apreciat - platoul cu dressing-uri pentru paste şi îngheţata (pentru care însă nu cred că merită ei toate laudele, fiind probabil furnizată din afară).

Cam asta am reuşti să facem noi într-o după-amiază rece de iarnă.

O altă variantă ar fi fost câteva ore la noul aquapark (situat undeva la ieşirea din Felix spre Deva), dar având la hotel cam toată bălăceala de care aveam nevoie, am preferat plimbarea descrisă mai sus.

---
Impresii încărcate de Dragos in 20.01.2013 14:21:06

Validat / Publicat: 20.01.13 17:45:33


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 6047


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  19100 PMA (din 21 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.01.13 10:14:58]
» mesaj pers

   Hotelul Crișana a fost hotelul unde mi-am petrecut ”concediul de miere”, primul concediu de după căsătorie. Și chit că ne aflam în plină ”eră comunistă” îmi doresc să mă ”bântuie” într-una amintirile din acel concediu, într-atât m-am simțit de bine acolo. Un deceniu mai târziu (”era capitalistă! ”deja), aceeași locație mi-a lăsat o amintire amară, la fel ca la Herculane, la fel ca la Borsec, la fel ca la Buziaș. Nu cred că TIMPUL face diferența, ci oamenii cu care împarți întâmplări bune și rele, vremea, și ea bună sau rea, și nu în ultimul rând, dispoziția sufletească cu care pornești la drum :).

   Mi-a făcut plăcere să descopăr Băile Felix la vreme de iarnă, chiar eram curioasă dacă nuferii supraviețuiesc, dacă apa îngheață (că doar e apă termală!) și dacă stațiunea mai supraviețuiește în extrasezon. Pentru asta, meriți deopotrivă mulțumiri și laude, iar eu sunt prima care ți le adresez!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.01.13 10:41:34]
» mesaj pers

   @mariana. olaru: te referi probabil la oamenii 'din spatele' afacerilor (fie ele de cazare, alimentație publică, prestări servicii sau altele). În acest caz, da, sunt 100% de acord cu spusele tale.

   Daspre apa din lacurile cu nuferi - am băgat și deștu', ca să-mi fac o idee: în lacul cu lotuși, apa avea cred în jur de 12 - 15 grade C, în cel cu nuferi părea o idee mai caldă, iar la o țeavă de alimentare de unde curgea apă permanent (formând pe trestiile uscate de alături gogoloaie de gheață, de la stropii săriți) avea sub 20 grade. Adică nu o simțeam nici măcar călduță, dar ținând cont că afară erau cam -3 (sau chiar -4)... și cu siguranță, nu scad prea mult nici când e foarte ger afară. Dacă ar fi mai mineralizată, chiar n-ar fi pericol de îngheț, dar aici apa e 'oligominerală' (are foarte puțini ioni și săruri dizolvate în ea) așa că fără ceva căldură din adâncuri, nu se poate. Și nici n-ar mai fi atâtea viețuitoare prin ea, dacă ar fi mai mineralizată.

   Stațiunea în extrasezon chiar 'supraviețuiește', așa cum spui; în week-end-uri ce se mai animează. Dar e destul cât să mențină oamenii ocupați și să le dea de lucru. oricum, eu n-aș merge acolo pe vârf de sezon, cred că e criminal.

   Mulțumesc de aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ak-ar de rumÂn
[23.01.13 17:21:05]
» mesaj pers

   Foarte reușită P01, constat că au remarcat-o și web-ii acordându-i bonificație. Se poate face și-un rw, cred, dacă mai ai una-două poze la fel de semnificative (dar se poate și fără poze!).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2013] Băile Felix - aparatul de taxare a parcării, rămas fără hârtie de imprimantă, care continuă totuși să înghită banii 'onor' clientelei... Măcar să fi adăugat sub avertizarea că nu dă rest, și faptul că dacă nu vrea, nu dă nici bon și în niciun caz să nu vreți CHITANȚĂ!!! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394977">Şterge vot</a></div><span id="v9394977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2013] Băile Felix - aparatul de taxare a parcării, rămas fără hârtie de imprimantă, care continuă totuși să înghită banii 'onor' clientelei... Măcar să fi adăugat sub avertizarea că nu dă rest, și faptul că dacă nu vrea, nu dă nici bon și în niciun caz să nu vreți CHITANȚĂ!!!
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2013] Băile Felix - bazinele cu lotuşi, acum ofiliţi... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394978">Şterge vot</a></div><span id="v9394978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2013] Băile Felix - bazinele cu lotuşi, acum ofiliţi...
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2013] Băile Felix -... creând desene suprarealiste. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394979">Şterge vot</a></div><span id="v9394979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2013] Băile Felix -... creând desene suprarealiste.
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JAN-2013] Băile Felix -... şi lacul cu nuferii 'adormiţi'... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394980">Şterge vot</a></div><span id="v9394980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2013] Băile Felix -... şi lacul cu nuferii 'adormiţi'...
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2013] Băile Felix - cu peşti exotici înotând alene... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394981">Şterge vot</a></div><span id="v9394981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2013] Băile Felix - cu peşti exotici înotând alene...
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2013] Băile Felix - bazarul dintre lacurile cu nuferi şi bisericile din lemn. Parcă e cel descris de Caragiale... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394982">Şterge vot</a></div><span id="v9394982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2013] Băile Felix - bazarul dintre lacurile cu nuferi şi bisericile din lemn. Parcă e cel descris de Caragiale...
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2013] Băile Felix - biserica din lemn din Brusturi, cu hramul Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, aflată acum în Băile Felix -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394983">Şterge vot</a></div><span id="v9394983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2013] Băile Felix - biserica din lemn din Brusturi, cu hramul Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, aflată acum în Băile Felix
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2013] Băile Felix - biserica din lemn Brusturi. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394984">Şterge vot</a></div><span id="v9394984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2013] Băile Felix - biserica din lemn Brusturi.
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2013] Băile Felix - troiţă din apropierea celei de-a doua biserici din lemn. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394985">Şterge vot</a></div><span id="v9394985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2013] Băile Felix - troiţă din apropierea celei de-a doua biserici din lemn.
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2013] Băile Felix - a doua biserică din lemn (am uitat ce hram avea) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394986">Şterge vot</a></div><span id="v9394986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2013] Băile Felix - a doua biserică din lemn (am uitat ce hram avea)
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2013] Băile Felix - a doua biserică de lemn din parc -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394987">Şterge vot</a></div><span id="v9394987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2013] Băile Felix - a doua biserică de lemn din parc
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2013] Băile Felix - clădire de peste 120 de ani. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394988">Şterge vot</a></div><span id="v9394988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2013] Băile Felix - clădire de peste 120 de ani.
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2013] Băile Felix - clădirile ştrandului Felix -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394989">Şterge vot</a></div><span id="v9394989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2013] Băile Felix - clădirile ştrandului Felix
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2013] Băile Felix - intrarea la ştrandul Felix -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394990">Şterge vot</a></div><span id="v9394990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2013] Băile Felix - intrarea la ştrandul Felix
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394991">Şterge vot</a></div><span id="v9394991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo, intrarea -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394992">Şterge vot</a></div><span id="v9394992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo, intrarea
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394993">Şterge vot</a></div><span id="v9394993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394994">Şterge vot</a></div><span id="v9394994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo. Nu ştiu cât vor rezista aceste şezlonguri; e cert că frigul îmbătrâneşte mult prea prematur plasticul. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394995">Şterge vot</a></div><span id="v9394995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2013] Băile Felix - ştrandul Apollo. Nu ştiu cât vor rezista aceste şezlonguri; e cert că frigul îmbătrâneşte mult prea prematur plasticul.
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2013] Băile Felix - un tren cursă de persoane, plecând din staţia staţiunii. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394996">Şterge vot</a></div><span id="v9394996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2013] Băile Felix - un tren cursă de persoane, plecând din staţia staţiunii.
foto Dragos [20.01.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JAN-2013] Băile Felix - Hotelul Crişana. Fantomă a erei comuniste, încă bântuind bieţii oameni veniţi la tratament... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 20.01.13] - <span class="allrVotedi" id="av394997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv394997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=394997">Şterge vot</a></div><span id="v9394997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(394997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f394997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e394997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JAN-2013] Băile Felix - Hotelul Crişana. Fantomă a erei comuniste, încă bântuind bieţii oameni veniţi la tratament...
foto Dragos [20.01.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.120559930801 sec