34249 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Richmond Ephesus [Pamucak]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.09.2012
DE
Avatar tczarojanu
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 04.09.12
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
SEP-2009
DURATA: 14 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
1.200 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 3, 7

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 41 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Fabulos!


27 august – 10 septembrie 2009. Richmond Ephesus Hotel, Kuşadasî, Turcia, 5 stele (pe bune!), all inclusive. Categoric cel mai reuşit sejur al nostru!

Raiul pe pămînt. Un domeniu cam 60% din Cişmigiu, dominat de verdeaţă, palmieri, flori exotice, linişte, hamacuri, alei pustii, băruleţe printre copaci, o plajă minunată cu nisip fin, la 50 m de ţărm apa e la brâu, totul e curat şi plăcut, oamenii sunt de o amabilitatea aproape neverosimilă, distracţiile prea multe pentru 2 săptămâni, mare, piscină deschisă, piscină închisă, masaj, spa, baschet, fotbal, minigolf, petanque (!), tras cu arcul şi cu puşca (!!), volei pe plajă, aerobică, mini disco în fiecare seară în Amfiteatru, spectacol în fiecare seară tot acolo (muzică, dans, umor, bingo, circ etc.)

Am prins o super-ofertă, dar am dat aproape tot atât pe avion... Se poate ajunge însă şi cu maşina, erau mai multe familii de români veniţi astfel.

Hotelul arată minunat, camera (într-un bungallow la jumătatea distanţei dintre clădirea principală şi plajă) la fel. Învăţăm sistemul cu prosoapele de plajă contra "towell card". Dai prosoape unde pe unele uscate, de câte ori vrei. Totul în cadrul All Inclusive. Sunt ţânţari, nu vom putea dormi cu uşa deschisă la terasă (mărginită de o vegetaţie bogată), absenţa plaselor de ţânţari e singura lipsă a complexului, aşa că trebuie să punem aerul condiţionat.

E drept, menajerele nu ştiu nici o limbă străină şi râd când le zici orice, dar în final se rezolvă. Programul va fi cam aşa: mic dejun, 10-12 plajă, masa de prânz (toate mesele sunt neverosimil de bogate şi variate, până la desert şi băuturi, inclusiv cele alcoolice sunt în AI), plimbare, joacă “în curte”, gustare la bufetul din apropiere (la orice oră poţi să mănânci ceva undeva, repet, în cadrul AI) şi/sau piscina acoperită, 17-19 plajă sau piscina deschisă, masa şi plimbarea de seară, la 21 mini disco, la 21.45 show, culcarea pe la 23. Românii sunt cam 50% dintre clienţii hotelului, majoritatea familii cu copii, chiar grupuri de familii; la schimbul “seriilor” o să apară mult mai mulţi bătrâni, belgieni, olandezi, fracenzi, nemţi. Nisipul e excelent şi pentru castele, ca la noi. Copiii se joacă singuri, vreme de trei sferturi de oră, la marginea apei. În afară de şezlonguri şi umbrele (incluse în preţ), sunt 2 copertine sub care încap câte 20 de şezlonguri – pentru cine vrea la umbră – despărţite de vreo 30 m. În rest, următoarele fiinţe vii pe plajă sunt atât de departe – spre nord, ca şi spre sud – încât nu se văd! Mulţi sunt răspândiţi prin verdeaţa "grădinii botanice", unde există şi două băruleţe. Suntem ca pe o insulă. Una împădurită! Cu smochini, între altele. Există şi o seră! Şi o mini-grădină zoologică, iepuraşi şi papagali. Dacă zăbovim mai mult acolo, vin doi nene care descuie, scot un urecheat şi-l dau copiilor să-l mângâie! Aşa sunt turcii. Toţi. Tot timpul. La masa de seară e program special, cântece, dansuri, mâncăruri, ornamentaţii, steaguri, iarmaroc. La Rich Café, barul de la etajul I, luăm două pahare de lapte, din care pe unul îl vărsăm într-o sticlă (Ioan vrea la culcare lapte cu biscuiţi).

Scăunelele de copii la masă (multe) sunt igienizate şi trase în ţiplă, inclusiv la mini-barul de lângă căsuţa noastră. Mesele sunt puse şi repuse, nu trebuie să-ţi iei tu tacâmuri. Pe alei sunt coşuri speciale pentru paharele recuperabile (cele de bere). Şi dozatoare de apă. Nu există o supraveghere severă a ne-luatului de mâncare şi băutură în cameră.

Cu minus: fructele sunt doar pepeni, pere şi prune, nu au mere sau banane, iar piersici doar o dată pe săptămînă.

Când plecăm în Kuşadasî (la câţiva km), în staţia dolmuşului e un nene care anunţă şoferul prin staţie că-l aşteptăm!

De Ziua Turciei. TOATE programele TV, de stat sau private, au sigle şi programe speciale.

Reparaţii la copertina terasei de la piscină fără nici un sunet, fără nici un “Doreleee! , adu, bă, patentuuuu! ”.

La Mini Disco, în Amfiteatru (plasat la o margine a domeniului, astfel încât muzica de acolo să nu se suprapună cu discoteca de la piscină, nici cu pianistul care cântă pe o terasă!) animatoarea, Alisa, o rusoaică foarte drăguţă, începe programul chiar dacă e un sigur copil prezent!

Am făcut o croazieră cu vasul “Steaua Polară”, cu opriri în trei golfuri, dintre care în primul vaporul bagă în marşarier şi lasă-n spate o pasarelă semi-suspendată pe care putem coborî pe stânci ca să ne bălăcim într-o înghesuială maximă (sunt vreo patru vapoare acolo!). Mâncăm pe vas, e distracţie mare, un grup de iranieni foarte interesanţi, ne împrietenim cu o familie (mama, tata, două fete).

A doua evadare în Kuşadasî, pentru o masă de peşte în port. Suntem singuri în restaurant şi trataţi regeşte. Facem cumpărături pe care le ducem "acasă" cu taxiul (15 euro, cât croaziera!)

În altă zi mergem la un spectacol cu focă şi delfini în Ada Land.

Pe aleile de la Richmond te poţi plimba o jumătate de oră fără să dai de nimeni, deşi complexul e ocupat 100%!

În Amfiteatru, după Mini-Disco, spectacole tematice: într-o seară dansuri turceşti, în alta o parodie după Cabaret şi Ray Charles, dar şi un superb “Dirty Dancing” şi un fragment din opera “Cocoşatul de la Notre Dame”! Echipa de animatori (care asigură şi programul de peste zi de la piscină) este senzaţională, inclusiv ca umor.

Mihnea, băiatul cel mare ajunge să umble mult singur prin “resort”, e ca-n curtea casei, îşi ia de mâncare sau de băut, stă singur afară sau în cameră, foloseşte cardul de deschis uşa, e independent şi fără taine

Mergem la Efes, pe cont propriu (cu dolmuşul) pe o vreme închisă (la Istanbul sunt inundaţii, dar noi habar n-avem). Oferta agenţiei era 43 euro de persoană, 38 pentru Mihnea, incluzînd Casa Fecioarei Maria şi masa, dar şi obligaţia de a sta în soarele cetăţii cât explică ghidul ce şi cum; aşa, ne-a costat 40 euro cu totul, plus 15 lire dolmuşul şi am stat cât am rezistat, văzând esenţialul, adică amfiteatrul şi biblioteca. La ieşire, cumpărături-cadouri pentru cei de acasă. De dragul lui Mihnea, pe care-l presa biologicul, dolmuşul merge vreo 200 m pe contrasens! E drept, trafic zero. Marea are valuri măricele, care mătură plaja pe vreo patru metri, copiii aleargă îmbrăcaţi prin apă, e minunat. Seara, masa “de peşte” la etajul şase (inclusă în AI), dominată de ţânţari şi nişte antreuri bizare, de la fasole la creveţi dubioşi la gust. Peştele însă (când vine în sfîrşit, după vreo oră!) e foarte bun. Între timp, am fost de mai multe ori cu Ioan în sala de lectură şi am dat o fugă la masa normală, să îmbucăm ceva!

În altă zi, plecăm în Selciuck, unde tipa de la agenţie zicea că n-avem ce să vedem, dar descoperim superbul Castel şi Citadelă Sf. Ioan (şi asta de Sf. Maria!), pe lângă un orăşel simpatic, în care ajungem şi pe o pasarelă deasupra gării! Picură, dar nu consistent. Din cauza vremii, toate distracţiile, inclusiv Mini Disco, s-au mutat la Rich Café, unde Mihnea îşi “ia” laptele în fiecare seară. E aici şi pianistul de la terasa de lângă noi, care-l ia pe Ioan la pian! Toată lumea e uimită că Ioan nu loveşte cu palmele în claviatură, ci caută clapele…

La ultimul show în Amfiteatru, am fost tras pe scenă de două jogleure şi pus să jonglez cu măciuci... Drept care am fugit din primul rând la următorul număr, care e cu un piton! – măgăreaţa cade pe un rus, în vreme ce Ioan adoarme în braţele Danei, sus, în ultimul rând al amfiteatrului, în ciuda difuzoarelor palpitânde.

Alte detalii: cişmeaua de picioare la ieşirea de pe plajă, duşurile, cabinele de schimbat, barul de la piscină, beach bar şi barul “nostru” cu dulciurile de la ora 5, îngheţata non-stop, serile cu bazar în hotel... Dar peste toate, amabilitatea extremă a turcilor. În Kuşadasî, un vânzător sare din uşa magazinului să ne facă poze, un frizer - când lui Ioan îi cade acadeaua pe stradă şi începe să plângă - ţâşneşte, o ia, intră în frizerie, o bagă sub jet de apă şi i-o aduce! Nu cred că spera ca, drept recunoştinţă, să ne tundem...

---
Impresii încărcate de tczarojanu in 07.09.2012 17:30:16

Validat / Publicat: 07.09.12 18:30:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 2303
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tczarojanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  9000 PMA (din 11 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[07.09.12 19:24:22]
» mesaj pers

   Si review-ul e... fabulos! Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[09.09.12 08:52:48]
» mesaj pers

   un review de... 5 stele. nu v-ati gindit sa va deschiteti o agentie de turism?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tczarojanu
[09.09.12 12:41:22]
» mesaj pers

   @danamandache: Nu, nu cred ca am calitatile necesare,

   dar categoric am observat ca nici agentiile, nici hotelurile nu stiu sa-si faca reclama! Inclusiv in ceea ce priveste imaginile! Noi avem poze de la Richmond (o sa le pun cand o sa am ceva timp) si din alte parti mult mai atragatoare decat cele de pe site-uri, si nu pentru ca am fi mari fotografi, ci pur si simplu pentru ca ei par sa nu stie ce-ar trebui sa fotografieze, cu ce sa atraga lumea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- crisanda
[10.06.14 13:47:47]
» mesaj pers

   @tczarojanu: Mi-a placut nespus rewiul dvs. si indraznesc sa va rog sa ma lamuriti cu cateva aspecte;

   Anul acesta am rezervat un sejur de 14 zile la Richmond (recunosc, cele relatate de dvs. au avut o mare contributie) cu avionul si v-as ruga sa-mi spuneti cum ne putem deplasa cu dolmusul spre Kusadasi, de unde se ia, cat costa, sau merita mai mult cu un taxi?

   De unde ati plecat spre Efes si de unde ati luat croaziera pe mare?

   Va multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [23.10.19 00:41:34]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Excelent (Oct.2019) - punctaj satisfactie: 9.60 (scris in 20.10.19 de cosmin radu din BRAşOV) - RECOMANDĂ
 • Exceptional (Jun.2019) - punctaj satisfactie: 9.80 (scris in 21.06.19 de cosmin radu din BRAşOV) - RECOMANDĂ
 • Sejur reusit (Aug.2017) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 28.12.17 de Vastu din TURCENI [GJ]) - RECOMANDĂ
 • RICHMOND si atat (May.2017) - punctaj satisfactie: 9.80 (scris in 19.06.17 de danyo din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Doar BINE si atat (Jul.2015) - punctaj satisfactie: 8.33 (scris in 05.07.15 de beks din BISTRITA) - RECOMANDĂ
 • Recomand (Jun.2015) - punctaj satisfactie: 9.80 (scris in 13.08.15 de fane64 din SIGHIşOARA) - RECOMANDĂ
 • Richmond - bun, dar nu de 5 stele. (Jun.2015) - punctaj satisfactie: 8.10 (scris in 16.07.15 de Lisa din MOLDOVA) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 8.60
 • GRAD RECOMANDARE: 87.50%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[26] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2009] Aşa se vedea de pe terasa noastra. In foisorul din fata, seara canta un pianist şansonete. -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363041">Şterge vot</a></div><span id="v9363041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2009] Aşa se vedea de pe terasa noastra. In foisorul din fata, seara canta un pianist şansonete.
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2009] Plaja -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363048">Şterge vot</a></div><span id="v9363048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2009] Plaja
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [SEP-2009] Apus de soare. Aleile pe care te puteai plimba mult timp fara sa dai de nimeni. -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363050">Şterge vot</a></div><span id="v9363050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2009] Apus de soare. Aleile pe care te puteai plimba mult timp fara sa dai de nimeni.
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2009] Mica grădină zoologică -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363053">Şterge vot</a></div><span id="v9363053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2009] Mica grădină zoologică
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2009] In lobby -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363055">Şterge vot</a></div><span id="v9363055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2009] In lobby
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2009] Duel sub umbrar -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363056">Şterge vot</a></div><span id="v9363056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2009] Duel sub umbrar
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2009] Spre piscine -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363058">Şterge vot</a></div><span id="v9363058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2009] Spre piscine
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2009] Spre Amfiteatru -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363060">Şterge vot</a></div><span id="v9363060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2009] Spre Amfiteatru
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [SEP-2009] Piscina by night -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363061">Şterge vot</a></div><span id="v9363061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2009] Piscina by night
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2009] Interiorul bungalow-ului nostru -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363063">Şterge vot</a></div><span id="v9363063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2009] Interiorul bungalow-ului nostru
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2009] Seara pe mal... -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363064">Şterge vot</a></div><span id="v9363064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2009] Seara pe mal...
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [SEP-2009] Mini disco, seară de seară -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363070">Şterge vot</a></div><span id="v9363070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2009] Mini disco, seară de seară
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2009] Spectacol in Ada Land -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363076">Şterge vot</a></div><span id="v9363076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2009] Spectacol in Ada Land
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2009] Programul are loc si cu un singur participant! -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363079">Şterge vot</a></div><span id="v9363079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2009] Programul are loc si cu un singur participant!
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2009] Într-unul dintre foişoare -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363080">Şterge vot</a></div><span id="v9363080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2009] Într-unul dintre foişoare
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2009] În pisicina acoperită -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363082">Şterge vot</a></div><span id="v9363082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2009] În pisicina acoperită
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2009] Eu l-am făcut! M-a ajutat un pic şi tata... -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363084">Şterge vot</a></div><span id="v9363084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2009] Eu l-am făcut! M-a ajutat un pic şi tata...
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2009] Miam! -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363085">Şterge vot</a></div><span id="v9363085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2009] Miam!
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [SEP-2009] Un musafir -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363086">Şterge vot</a></div><span id="v9363086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2009] Un musafir
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [SEP-2009] Sala de gimnastică -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363087">Şterge vot</a></div><span id="v9363087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2009] Sala de gimnastică
foto tczarojanu [09.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2009] Natura luxuriantă -- foto by <b>tczarojanu</b> [uploaded 09.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av363089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv363089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=363089">Şterge vot</a></div><span id="v9363089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(363089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f363089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e363089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2009] Natura luxuriantă
foto tczarojanu [09.09.12]
# [0 PMA, fara bonus]

[26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.110630989075 sec