28951 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Oasis Hotel [Ostrița]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.05.2012
DE
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Botoşani
înscris/ă în 11.05.12
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
APR-2012
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ SEJUR:
110 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Pregătirea excursiei, drumul, cazarea la Cernăuţi (I)


Pentru că ne mai rămâneau câteva zile din vacanţa de Paşte şi fiincă nu mai mersesem de ceva timp într-o mică excursie, am hotărât să petrecem câteva zile la Cernăuţi, în nordul Bucovinei, acel frumos teritoriu românesc, aflat, din păcate, în afara graniţelor actuale ale României. Am ales această destinaţie şi pentru că are strânse legături cu mari personalităţi ale culturii sau istoriei româneşti, amintindu-i aici doar pe Mihai Eminescu, Ciprian Porumbescu, Aron Pumnul, Eudoxiu Hurmuzaki, Iancu Flondor, Ion Nistor şi mulţi alţii, care, fie s-au născut, fie doar au vieţuit aici un număr de ani, unii fiind chiar înmormântaţi în acest pământ. Voiam să mai văd şi în ce măsură românitatea din acest zbuciumat teritoriu a reuşit să supravieţuiască intemperiilor vremilor. Întrucât Cernăuţii se află la mică distanţă de oraşul meu, Botoşani, şi pentru că viaţa în Ucraina este ceva mai ieftină decât în România, am considerat că o astfel de excursie nu va costa prea mult. În afară de ceva documentare pe internet, nu am făcut prea mari pregătiri în legătură cu drumul şi cazarea, lăsând aceste detalii mai mult la voia întâmplării.

Am pornit dimineaţa din Botoşani către Suceava, de unde ştiam că se găsesc mai multe ocazii către Cernăuţi. Drept variantă de rezervă, ştiam de existenţa unui autobuz către Cernăuţi, care pleacă din autogară la ora 13,00. Noi, însă, voiam să ajungem mai repede, pentru a câştiga timp, aşa că am aşteptat o ocazie în apropiere de autogară, în parcarea din faţa Pieţii Mari. De aici, diferite maşini venite din zona Cernăuţilor, în scop comercial, obişnuiesc să ia călători din Suceava, la întoarcere. Am ajuns acolo pe la 8,30, însă a trebuit să aşteptăm aproape trei ore, întrucât maşinile dinspre Ucraina întârziau mult în vama Siret. Aşteptarea era şi mai neplăcută, din cauza ploii care nu dădea vreun semn că ar vrea să se oprească. După ce începusem să ne pierdem speranţa, în sfârşit, după ora 11,00, a venit un microbuz cu număr de Cernăuţi, care mai avea doar două locuri libere, parcă special pentru noi. Am plătit câte 25 de lei de persoană, mai puţin decât la autobuzul oficial, care costă 30 de lei. Pe drum, ne-a făcut plăcere să discutăm cu femeile din microbuz, originare dintr-un sat românesc de lângă Cernăuţi, numit Mahala. M-am bucurat să aud că, după jumătate de secol de stăpânire sovietică, urmat de două decenii de apartenenţă la Ucraina, acei oameni încă se mai consideră români, vorbind o limbă destul de curată, cu foarte puţine influenţe ruseşti sau ucrainiene. De asemenea, m-am bucurat să aud că ţin ca şi copiii lor să înveţe tot în limba română, pentru a nu-şi uita apartenenţa naţională. Când le-am spus că nu avem rezervare la niciun hotel, ne-au recomandat unul ieftin, aflat chiar la marginea oraşului, într-un sat numit Ostriţa, dându-ne şi câteva sfaturi în legătură cu mijloacele de transport pe care să le folosim pentru a ajunge în centrul oraşului. După ce ne-au schimbat şi câţiva lei în grivne, pentru a ne descurca la transport, ne-au lăsat chiar în faţa hotelului numit Oazis.

Hotelul Oazis, vopsit în portocaliu şi cu acoperiş albastru, cu două mici turnuri, specifice şi locuinţelor particulare din zonă, are un aspect atrăgător, aducând chiar cu celebrul castel Disney. Recepţionera vorbea româneşte, aşa că am luat uşor o cameră ce costa 130 de grivne pe zi, adică un pic mai mult de 50 de lei româneşti. Preţul ni s-a părut convenabil, întrucât, pe internet, văzusem la alte hoteluri din Cernăuţi, mai cunoscute, preţuri de circa 300 de grivne. Camerele cu două paturi sunt destul de mici, dar curate şi bine întreţinute, cu baie proprie şi televizor. Deşi, tehnic vorbind, hotelul se află în afara oraşului, în satul Ostriţa, legăturile de transport sunt foarte bune. Satul Ostriţa este practic lipit de Cernăuţi, astfel că, după aproximativ şapte minute de mers pe jos, ajungi în staţia din care, cu troleibuzul ce poartă numărul 2, poţi ajunge uşor în centru, până la Universitate. Transportul în comun este foarte ieftin, un bilet de troleibuz costând doar 1,25 de grivne, adică 50 de bani româneşti, în timp ce microbuzele ce fac curse în interiorul oraşului costă 2,50 de grivne. Nu este nevoie să îţi cumperi bilete în prealabil, plata făcându-se în mijlocul de transport, la taxatoare în troleibuz şi la şofer în microbuz. În apropiere de staţie, în zona numită Graviton, de la o întreprindere aflată aici, se află şi un supermarket numit Ekvator, adică Ecuator, precum şi o piaţă alimentară plină cu de toate. Toate acestea fac ca hotelul Oazis să fie o alegere bună şi ieftină pentru o excursie la Cernăuţi. În plus, unele recepţionere ştiu limba română, la fel ca şi patronul, care, deşi ucrainian, provine dintr-un sat românesc.


Continuarea, aici.

---
Impresii încărcate de Ovidiu istorie in 12.05.2012 00:02:15

Validat / Publicat: 12.05.12 10:02:36


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în UCRAINA. A mai fost în/la: Cernăuţi, Hotin, Cameniţa
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Paris, Praga, Budapesta, Istanbul, Atena
VIZUALIZĂRI: 9262
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Ovidiu istorie); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  9450 PMA (din 11 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mariana.olaru
[12.05.12 16:23:20]
» mesaj pers

   Apreciez ca foarte utilă relatarea ta, nu numai în ceea ce privește locația propusă pentru cazare, dar și pentru ideea de transport. Eu una nu agreez de loc să călătoresc cu ”ia-mă nene”, dar cunosc multă lume care nu se dă în lături de la o astfel de aventură. În orice caz, se pare că merită, pentru că o cheltuială de 160 lei pentru două persoane, timp de două zile, inclusiv transportul, mi se pare un adevărat record turistic. Fiind din zonă poate ați avut avantajul unor informații care v-au încurajat să porniți astfel la drum.

   Cred că n-ar fi lipsit de interes dacă ne-ai spune cum stau lucrurile și cu trecerea vamei, ce probleme se ridică (sau dacă se ridică) în legătură cu viza de trecere, cât durează drumul de la graniță la Cernăuți. Și probabil, modul cum ați petrecut cele două zile la Cernăuți, ce ați văzut, ce impresie v-a lăsat această vizită, vor face subiectul unui alt review. Îl așteptăm cu interes!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Ovidiu istorie
[12.05.12 20:05:38]
» mesaj pers

   @mariana. olaru: Mulţumesc mult pentru apreciere, mai ales că e primul meu review!

   Cheltuielile nu au fost mari, pentru că şi oraşul Cernăuţi este apropiat de Botoşani, la circa 100 de kilometri. În ciuda distanţei mici, prea multe mijloace de transport autorizat nu există, iar cei care posedă maşină personală pot merge cu aceasta. Costul a fost, deci, cam 110 lei cazarea două nopţi, plus cam 100 de lei transportul dus-întors pentru două persoane, plus ceea ce am cheltuit cu transportul în comun în oraş, care este foarte ieftin, şi mâncarea, care este, de asemenea, mai ieftină decât în România.

   La vamă, dinspre România spre Ucraina se trece relativ uşor, pe bază de paşaport, dar fără viză prealabilă. Mai greu se trece din Ucraina în România, întrucât la vamă poţi prinde controale amănunţite, care să îţi ia ceva timp. Asta pentru că unele mărfuri, precum ţigările, alcoolul, carburanţii, sunt mult mai ieftine în Ucraina, iar majoritatea celor care trec graniţa încearcă să aducă mai mult decât e permis. Un alt inconvenient ar putea fi corupţia semioficială de la vama ucraineană, unde vameşii au pretenţia să primească "tradiţia", însemnând cam 10 grivne de persoană, echivalentul unui euro, mai ales dacă ai ceva bagaj. De la vamă la Cernăuţi sunt cam 40 de kilometri, iar drumul e cam la fel ca în România.

   Alte impresii sunt cuprinse în următoarele review-uri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mariana.olaru
[13.05.12 12:34:56]
» mesaj pers

   Mulțumesc pentru răspunsuri (și cel de la review-ul vu Universitatea Cernăuți) ! Ai fost prompt și mai ales foarte explicit în a răspunde tuturor nelămuririlor mele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Ovidiu istorie
[13.05.12 12:44:58]
» mesaj pers

   @mariana. olaru: Mi-a făcut multă plăcere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- julesgotsomeuse
[22.04.13 08:39:28]
» mesaj pers

   Bună -- nu ştiu dacă ecoul anterior a fost publicat, şii findcă nu îl văd, voi mai întreba o dată: pentru cazare aţi mers la nimereală sau aţi făcut o rezervare în prealabil?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster87
[22.04.13 09:53:33]
» mesaj pers

   @julesgotsomeuse:

   Se pare că nu ai citit cu atenţie review-ul, pentru că răspunsul la întrebarea ta se află chiar în el. Autorul a spus clar:

Când le-am spus că nu avem rezervare la niciun hotel, ne-au recomandat unul ieftin, aflat chiar la marginea oraşului, într-un sat numit Ostriţa

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- julesgotsomeuse
[22.04.13 09:55:43]
» mesaj pers

   @webmaster87: Aveţi dreptate! Mulţumesc că mi-aţi semnalat acest aspect!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- rodica_c
[09.08.13 19:40:26]
» mesaj pers

   @Ovidiu istorie: Impresiile Dvs sunt foarte utile, ne pregatim si noi de o vizita scurta in cernauti. Mi-ati putea spune, va rog, daca hotelul are si restaurant? se poate lua si micul dejun? Sunt probleme cu functionarea telefoanelor mobile?

   Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Ovidiu istorie
[09.08.13 21:46:15]
» mesaj pers

   @rodica_c: Am observat că există un bar, dar nu ştiu dacă se poate lua micul dejun acolo. Pe noi nici nu ne-a interesat, întrucât mâncarea e destul de ieftină, astfel că am mâncat în oraş sau ne-am aprovizionat de la supermarket. Cu telefoanele nu e absolut nicio problemă. Întâmplător, am mai stat la Oasis o noapte şi la jumătatea lui iulie 2013, în drum spre Liov, iar o cameră a costat 140 grivne, adică aproximativ 14 euro. Ce e drept, interiorul camerei mi s-a părut ceva mai uzat decât în urmă cu un an, dar eu zic că totuşi merită, dacă pretenţiile nu sunt prea mari. Călătorie plăcută şi vă stau la dispoziţie şi cu alte lămuriri, în limita informaţiilor pe care la am!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- rodica_c
[10.08.13 00:41:15]
» mesaj pers

   @Ovidiu istorie: Multumesc pt raspuns! Ma ajuta mult pt ca vom pleca azi din Bistrita si intentionam sa ne cazam la acest hotel mai mult din considerentul de a nu avea pb circuland cu masina personala prin oras. Am inteles ca politia locala cam "vaneaza" masinile din Ro. Daca exista troleu pana in centru e ok. Altfel, scopul nostru este doar de a vizita orasul, nu intentionam sa facem cine stie ce cumparaturi si sper sa nu avem pb la intoarcere. A, unde se pot schimba bani dupa trecerea in UA? La biroul de schimb din vama se pot schimba si lei sau doar € si $?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Ovidiu istorie
[10.08.13 19:44:05]
» mesaj pers

   @rodica_c:

   Cred că se pot schimba şi lei, chiar şi în Cernăuţi. Noi am schimbat, totuşi, euro. În Cernăuţi sunt numeroase bănci, cu program până seara. În plus, nu am observat comisioane ascunse sau alte şmecherii de genul acesta, precum în alte ţări.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- delfinson
[12.01.14 18:50:57]
» mesaj pers

   Exista cursa Suceava - Cernauti si retur, circula zilnic; ora 13,00 - plecare din Suceava (autogara - centru); ora 7,10 - plecare din Cernauti/Chernivtsi (autogara mare - str. Golovna/Principala) - bilet aprox. 35 lei/70 grivne.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[12.01.14 18:53:55]
» mesaj pers

   @delfinson: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Asemenea date se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

   Pentru a transmite un mesaj personal: click pe numele utilizatorului, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers".

   Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- delfinson
[25.02.16 14:50:14]
» mesaj pers

   Trenuri si autobuze directe Romania - Ucraina si retur:

   1. Suceava - Cernauti, autobuz zilnic, ora 13,00 (duminica 12,00), din autogara Suceava; retur din autogara mare Cernauti, zilnic, ora 7,10, sosire Suceava ora 10,55;

   2. Bucuresti - Suceava - Cernauti, autobuz, marti, miercuri, vineri, sambata, ora 16,00, din autogara Obor, sosire Cernauti ora 6,00; retur din autogara mare Cernauti, luni, marti, joi, vineri, ora 16,00; sosire Suceava ora 19,30 si Bucuresti ora 6,00;

   3. Suceava - Vadul Siret, tren IR zilnic, ora 10,55 - sosire Vadul Siret 12,55, apoi legatura spre Cernauti cu tren local Vadul Siret 17,43 - Cernauti 19,10; retur zilnic, tren local Cernauti (9,25) - Vadul Siret (11,08), apoi legatura spre Suceava/Bucuresti cu tren IR Vadul Siret (16,35) - Suceava (18,45) sau tren IR Vadul Siret (13,40) - Suceava (15,48) - Bucuresti (22,50);

   4. Bucuresti - Suceava - Vadul Siret, tren IR zilnic, ora 6,15 Bucuresti, Suceava - 13,01 - sosire Vadul Siret 15,40, apoi legatura spre Cernauti cu tren local Vadul Siret 17,43 - Cernauti 19,10; retur zilnic, tren local Cernauti (9,25) - Vadul Siret (11,08), apoi legatura spre Suceava/Bucuresti cu tren IR Vadul Siret (16,35) - Suceava (18,45) sau tren IR Vadul Siret (13,40) - Suceava (15,48) - Bucuresti (22,50);

   5. Bucuresti - Galati - Odessa, autobuz, vineri, luni, ora 19,00, din autogara Piata agroalimentara Gara de Nord (Muzeul CFR); retur din autogara Pryvokzalna Odessa, joi, duminica, ora 17,30 sau din autogara mare Odessa, ora 18,00; sosire Bucuresti ora 6,00;

   Mai exista si variante cu tranzit prin R. Moldova: Bucuresti/Iasi - Chisinau, apoi Chisinau - Kiev, Odessa etc, fie cu trenul, fie cu autobuzul.

   La Sighetul Marmatiei se poate trece granita pe jos in Solotvino/Slatina, practic cele doua orase sunt unite, fiind despartite de podul peste Tisa care constituie si granita inte Romania si Ucraina. Din Solotvino/Slatina se poate lua zilnic trenul spre Lviv/Liov la ora 17,25, sosire la 6,20 si retur, Lviv - Solotvino (20,40 - 9,00). Tot pedestru se poate trece frontiera si la Siret - Porubne.

   [...]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- delfinson
[25.02.16 19:57:36]
» mesaj pers

   Legat de mijloacele de transport cu care se poate ajunge in Ucraina sau de eventuale calatorii acolo, as fi putut da mai multe detalii, cum ar fi: numerele de telefon ale soferilor sau ale dispecerilor pt rezervari la cursele amintite mai sus, dar nu imi permite politica site-ului sa fac acest lucru; de asemenea as fi lasat nr meu de telefon si mailul pt a fi contactat de cei care sunt interesati de informatii suplimentare sau de a calatori, dar nu e permis, asa ca va rog sa ma contactati in privat pt alte detalii oferite benevol, spun benevol pt ca asa ma obliga administratorii site-ului, altfel imi considera postarea "reclama".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[25.02.16 20:21:51]
» mesaj pers

   @delfinson - într-adevăr, politica saitului nu-ţi permite (de exemplu) publicarea unor numere de telefon şi a altor informaţii personale; sub forma în care ai postat ecoul însă = acesta va fi clar apreciat pozitiv, de către foarte mulţi — şi în primul rând de noi :).

   Mulţumiri pentru înţelegere / colaborare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Hotel Oazis Cernauti (Aug.2013) - punctaj satisfactie: 6.75 (scris in 12.08.13 de rodica_c din BISTRITA) - RECOMANDĂ
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 6.75
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[7] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2012] Hotelul Oazis, situat în satul Ostriţa, la câţiva metri de Cernăuţi -- foto by <b>Ovidiu istorie</b> [uploaded 12.05.12] - <span class="allrVotedi" id="av315965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv315965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=315965">Şterge vot</a></div><span id="v9315965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(315965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f315965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e315965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2012] Hotelul Oazis, situat în satul Ostriţa, la câţiva metri de Cernăuţi
foto Ovidiu istorie [12.05.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2012] Adresa hotelului Oazis -- foto by <b>Ovidiu istorie</b> [uploaded 12.05.12] - <span class="allrVotedi" id="av315966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv315966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=315966">Şterge vot</a></div><span id="v9315966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(315966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f315966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e315966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2012] Adresa hotelului Oazis
foto Ovidiu istorie [12.05.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2012] Intrarea în Cernăuţi e la mai puţin de o sută de metri de hotel, iar capătul troleului 2 e cam la 7 minute -- foto by <b>Ovidiu istorie</b> [uploaded 12.05.12] - <span class="allrVotedi" id="av315967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv315967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=315967">Şterge vot</a></div><span id="v9315967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(315967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f315967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e315967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2012] Intrarea în Cernăuţi e la mai puţin de o sută de metri de hotel, iar capătul troleului 2 e cam la 7 minute
foto Ovidiu istorie [12.05.12]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2012] Interiorul camerei, mică dar curată, cu baie proprie şi televizor -- foto by <b>Ovidiu istorie</b> [uploaded 12.05.12] - <span class="allrVotedi" id="av315968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv315968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=315968">Şterge vot</a></div><span id="v9315968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(315968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f315968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e315968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2012] Interiorul camerei, mică dar curată, cu baie proprie şi televizor
foto Ovidiu istorie [12.05.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2012] Altă imagine din cameră -- foto by <b>Ovidiu istorie</b> [uploaded 12.05.12] - <span class="allrVotedi" id="av315969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv315969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=315969">Şterge vot</a></div><span id="v9315969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(315969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f315969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e315969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2012] Altă imagine din cameră
foto Ovidiu istorie [12.05.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2012] Privelişte de la fereastră -- foto by <b>Ovidiu istorie</b> [uploaded 12.05.12] - <span class="allrVotedi" id="av315971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv315971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=315971">Şterge vot</a></div><span id="v9315971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(315971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f315971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e315971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2012] Privelişte de la fereastră
foto Ovidiu istorie [12.05.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2012] Staţia de unde pleacă troleul 2 către centru, supermarketul Ekvator, lângă care se află şi o piaţă alimentară -- foto by <b>Ovidiu istorie</b> [uploaded 12.05.12] - <span class="allrVotedi" id="av315972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv315972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=315972">Şterge vot</a></div><span id="v9315972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(315972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f315972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e315972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2012] Staţia de unde pleacă troleul 2 către centru, supermarketul Ekvator, lângă care se află şi o piaţă alimentară
foto Ovidiu istorie [12.05.12]
# [50 PMA, +BONUS]

[7] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 1.02505111694 sec