27806 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Alpin Hotel & Aparthotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.03.2012
DE
Avatar mariana.olaru
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 06.04.10
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
FEB-2010
DURATA: 2 nopti
TIP: TEAM-BUILDING

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 54 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov- o invitație de nerefuzat


De multă vreme încercam să scriu ceva despre Poiana Brașov, dar mereu, alte subiecte făceau obiectul priorităților mele …scriitoricești. Și tocmai când îmi desăvârșisem documentarea și mă hotărâsem să trec la treabă, iată că apare colegul @urjanclaudiu cu admirabilul lui review pe aceeași temă (vezi aici), făcându-mă să simt …. gustul amar al alergătorului depășit chiar pe linia de sosire :)). Dar nu, lucrurile nu au stat chiar așa, în realitate impresiile lui Claudiu au fost chiar bobârnacul care-mi trebuia ca să pornesc la drum! Numai că …. traseul a fost reconfigurat și ceea ce ar fi trebuit să fie un minighid AFA, va sfârși probabil într-un mic review de promovare a unui hotel.

Hotel Alpin Poiana Brasov, căci despre el este vorba, este un hotel de 4*, extins în 2010 cu o aripă rezidențială de apartamente de lux, care pot fi cumpărate (vânzarea-cumpărarea are prioritate) sau pot fi închiriate.

Am avut privilegiul de a fi găzduită de acest resort de câteva ori în cursul ultimilor ani, ultima oară în 2010, în cadrul unor întâlniri profesionale de două-trei zile (ateliere de lucru, sau workshop-uri, cum li se mai spune) și deși desfășurarea lor a fost programată în diverse perioade extrasezoniere (sfârșitul iernii sau al verii, toamna târziu, sau primăvara timpurie), de fiecare dată am trăit sentimentul că suntem bineveniți acolo.

Hotelul este amplasat în partea vestică a stațiunii, în imediata apropiere a șoselei ce duce spre Râșnov și a hotelurilor Ciucaș și Șoimul. O alee în pantă, laterală șoselei, îl conduce pe călător până în fața recepției. Din păcate, parcarea adiacentă hotelului nu este prea mare, așa încât de multe ori, autoturismele sunt dirijate spre staționare în josul aleii de acces, ascunzând astfel privirii panorama directă a intrării. Nu-i nicio nenorocire, căci fațada impozantă a clădirii cu zece etaje iese în evidență prin dominarea de la înălțime a peisajului.

Deși capacitatea de cazare este remarcabilă (731 locuri in apartamente, camere standard, executive și juniori), se pare că hotelul nu duce lipsă de clienți. Nu știu care era procentul de ocupare la data sejurului nostru, dar totdeauna forfota de pe holuri, de la recepție, din restaurant și aglomerația din parcare m-au făcut să cred că hotelul era plin. Foarte mulți dintre clienți erau străini.

Hotelul Alpin, renovat în 2005 la standarde de confort corespunzătoare unităților de cazare de 4* oferă turiștilor săi o multitudine de servicii și facilități:

-camere standard nu foarte mari, dar mobilate cu gust și dotate cu tot ceea ce-ți poate spori confortul: balcon generos sub aspectul suprafeței, baie rezonabilă, cu cabină de duș sau cu cadă, perfect utilată (cosmetice de bună calitate, uscător de păr, priză pentru aparate electrice, telefon, halat plușat de baie, set complet de prosoape, toate albe și parfumate), televizor, frigider cu produse consumabile tip minibar, priză de conexiune la Internet pe cablu (din păcate la momentul vizitei noastre firul de conexiune trebuia să-l ai în bagaj, căci hotelul nu oferea astfel de cabluri), room service.

Camerele executive și apartamentele, mai noi și se spune - extrem de luxoase, nu au făcut obiectul cazării noastre și ca atare nu pot descrie în niciun fel profilul lor.

Datorită amplasării sale pe o colină, dar și structurării construcției pe mai multe etaje, panorama înconjurătoare vizibilă de pe oricare din balcoanele exterioare camerelor este una deosebită: se pot zări celelalte construcții din Poiană, hoteluri, vile și case de vacanță, toate ascunse între pâlcuri de vegetație montană, pârtiile și instalațiile lor aflate în stand-bay sau în plină activitate, panglica șoselelor ce străbat stațiunea în toate direcțiile, lacul Miorița din centrul stațiunii și de jur împrejur impresionanta panoramă a munților Bucegi, verzi în timpul primăverii și verii, multicolori toamna și albi sub omăt, iarna.

-două restaurante elegante: ”Tosca”, o unitate dată în folosință o dată cu hotelul (înainte de Revoluție), și “À Propos”, un restaurant mai nou (dacă îmi aduc bine aminte, cred că a fost inaugurat în 2010).

Fiind vorba de o întrunire în interes de servici, pentru noi rezervările la restaurant au fost făcute de organizatori și s-au limitat doar la perimetrul localului aflat la parter, în imediata vecinătate a recepției, adică la Tosca. Aici se servea micul dejun în sistem bufet suedez (inclus în tariful de cazare), cu o mulțime de preparate adecvate momentului (gustări calde și reci, lactate, sucuri, cereale, ceai și cafea, salate de fructe). La prânz și la cină servirea era ”á la carte”, pe baza unei liste de meniu impresionante sub aspectul diversității. Decorul și ambianța erau foarte rafinate, cu aranjamente florale și estetice potrivite chiar și unor evenimente speciale de genul nunților, balurilor, petrecerilor. Cei care preferau un loc mai discret sau mai intim, puteau alege să savureze bucatele și băuturile comandate într-unul din separeurile restaurantului. Iar seara, toată lumea se putea bucura de ambianța muzicală discretă, fără exacerbări sonore, oferită de o mică formație de instrumentiști.

Întrucât oferta de masă a organizatorului nostru nu cuprindea și băuturi (alcoolice și nealcoolice), am fost firește obligați să le comandăm pe cont propriu și după gustul nostru. Cei mai mulți au preferat berea, dar au fost și dintre aceia care au dorit să deguste vreun vin mult lăudat și recomandat de personalul de servire. Am înțeles de altfel că hotelul deține propria sa pivniță și că-și permite să păstreze generații mai vechi de produse viticole, plus că importă băuturi cu renume internațional de pe toate meridianele lumii. Firește, prețurile sunt pe măsură și în ceea ce mă privește cred că nu mi-aș permite o astfel de cheltuială decât poate într-o ocazie cu adevărat rară sau chiar unică în viață.

-centrul de afaceri cuprinde mai multe săli (nu le știu numărul, dar știu că sunt mai mult de zece), care oferă cadrul tehnic și ambianța potrivită desfășurării oricăror evenimente de genul teambuildinguri, conferințe, simpozioane, școlarizări, workshopuri, prezentări. Sălile au diferite capacități, începând de la 10 până la 500 de locuri și un profil de mobilitate imediată, putând fi restructurate și amenajate în timpul cel mai scurt pentru desfășurarea altui gen de evenimente, respectiv nunți, baluri, petreceri.

-piscina interioară (cu acces gratuit pentru rezidenți) și centrul spa sunt alte două oferte tentante ale Hotelului Alpin. Nu le-am frecventat, dar colega mea de cameră a ținut să testeze tehnicile de relaxare cu cristale de care-i povestise o altă doamnă binevoitoare, constatând pe propria-i piele că masajul și terapiile de relaxare practicate la centrul spa fac adevărate minuni. Să nu mă întrebați de preț, că oricum nu mai e de actualitate :))

- și pentru că mulți dintre colegii noștri au profitat de ocazie și și-au adus și familia să se relaxeze la Poaiana Brașov, am avut ocazia să constat că hotelul oferă servicii speciale pentru asistența și distracția copiiilor, atât în centrul de joacă special amenajat în interior, cât și pe peluza din vecinătatea hotelului. Nu era de actualitate la momentul vizitei noastre, dar am aflat că astăzi și adolescenții pot profita de o sală de jocuri și activități distractive, destinată special grupei lor de vârstă.

Am fost încântată de la început de Hotelul Alpin și pentru că an de an am avut ocazia să constat cât de frumos evoluează această unitate hotelieră (mă refer la servicii, ambianță, decor, curățenie și nu în ultimul rând la profesionalismul și amabilitatea oamenilor ce o deservesc), pot să afirm că-și merită din plin cele patru stele! .

Dar oricât de bine te-ai simți în hotel, sejurul la Poiana Brașov, indiferent de scopul lui (relaxare, activități profesionale sau cantonament sportiv) nu poate fi complet fără o plimbare prin stațiune. Chiar mergând pe jos și pe orice vreme, veți putea savura aerul pur și tare al muntelui, vă veți putea face o impresie despre conduita edilitară a celor care au în grijă dezvoltarea armonioasă a stațiunii (mulți spun că s-a construit mult dar aiurea, fără niciun plan arhitectonic și fără nicio perspectivă a dezvoltării viitoare), veți putea degusta un vin fiert aromat pe timp de iarnă, sau o bere rece în toiul verii, veți avea liberatea de a aprinde o lumânare în micuța biserică maramureșeană de lângă pârtia de săniuș și veți uita astfel de grijile de zi cu zi.

Și pentru că Poiana Brașov este cea mai cunoscută stațiune montană din România, atât pe plan intern, cât și extern, merită să-i cunoști și oferta estivală:

-iarna, Poiana Brașov este regina sporturilor hibernale, cu cele 12 pîrtii de schi de care dispune, potrivite pentru orice grad de dificultate și cu serviciile adiacente oferite iubitorilor de sporturi hibernale (instalații de transport pe cablu, închirieri de echipament sportiv, școli de schi, asistență medicală, activități apré schi-înot, călărie, bowling).

-vara și nu numai, Poiana Brașov este paradisul pasionaților de ciclism montan, alpinism și escaladări, drumeții pe numeroase trasee montane, hipism. Și cei veniți doar pentru odihnă pot da o fugă prin vecini (Brașov, Râșnov, Bran) sau pe la vreo stână, unde degustarea produselor locale specifice va face deliciul celor pofticioși.

Am citit undeva că renumele Poienei Brașov a scăzut mult în ultimii ani, în primul rând datorită prețurilor mari practicate în unitățile de cazare, slabei calități a actului de promovare și publicitate turistică la nivel național și internațional, dar mai ales concurenței neobosite lansate de stațiunile montane bulgărești. Bansko este doar una dintre ele și deși nu dispune nici de un cadru natural mai frumos decât al Poienei Brașov, nici de o infrastructură turistică mai bună, se pare că atrage un număr mai mare de turiști, inclusiv din România. Să fie acesta destinul definitiv al acestei perle a turismului nostru? Oare vorbind despre Poiana Brașov vom rămâne doar cu nostalgia zilelor când toți tânjeam să savurăm măcar o dată în viață conținutul unui platou cu preparate vânătorești la Șura Dacilor? Eu cred că nu, eu cred că Poiana Brașov are încă potențial, că Festivalul Olimpic al Tineretului European rezervat sporturilor de iarnă, ce va fi găzduit în 2013 de stațiunile de pe Valea Prahovei și de Poiana Brașov, va fi o oportunitate pe care trebuie s-o speculăm la maxim pentru a relansa stațiunile românești și a le duce pe podium.

---
Impresii încărcate de mariana.olaru in 09.03.2012 12:11:47

Validat / Publicat: 09.03.12 15:20:46

VIZUALIZĂRI: 1673
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mariana.olaru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22250 PMA (din 23 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- urjanclaudiu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.03.12 21:28:00]
» mesaj pers

   Nici nu stiu daca sa ma bucur pentru faptul ca v-am „depasit chiar pe linia de sosire” sau ca am constituit „bobarnacul” ce v-a determinat sa porniti la drum! (glumesc)

   Sincer, ma bucur doar pentru decizia pe care intr-un sfarsit ati luat-o, aceea de a scrie acest review, care va garantez ca este mult mai mult decat un „mic review de promovare a unui hotel”. Am citit cu foarte mare placere tot ceea ce ati scris si nu mai pot face altceva decat sa va felicit pentru informatiile complete, bine structurate si pentru imaginile surprinse. Alte cuvinte cred ca deja sunt de prisos.

   

   P. S. Ma bucur ca v-a placut ceea ce eu am scris despre Poiana Brasov dar sa faceti o combinatie intre cuvintele "admirabil" si "review" este mult prea mult. Oricum, va multumesc pentru aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.03.12 14:31:13]
» mesaj pers

   Mulțumesc pentru cuvintele de apreciere @urjanclaudiu! Mă bucur că ți-au plăcut și fotografiile deși ele nu ilustrează foarte detaliat condițiile de cazare și masă de la Hotelul Alpin. Pe vremea când le-am făcut nu eram membră a ”clubului” AFA și nu eram interesată să fotografiez baia, dulapurile din cameră și farfuria cu bucate de la masă :) Mă opream doar asupra imaginilor care cu adevărat îmi captau atenția și pe care voiam să le păstrez în memoria albumului foto.

   P. S. N-am exagerat cu nimic din punctul meu de vedere alăturând epitetul ”admirabil” review-ului tău. Mi-a plăcut cu adevărat, și faptul că la vremea respectivă nu ți-am adresat niciun cuvânt de apreciere este pentru că citindu-l, cu adevărat am simțit îndemnul (bobârnacul!) de a completa cu câte ceva impresiile tale și a-ți adresa în ceea ce aveam să scriu întreaga mea apreciere pentru portretul ce l-ai făcut Poienei Brașov.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Sublim alpin (Nov.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 01.12.18 de turistanoua din BACAU) - RECOMANDĂ
 • Dezamagire (Sep.2018) - punctaj satisfactie: 3.33 (scris in 01.10.18 de addina din BUCUREşTI) - NU RECOMANDĂ
 • Hotel Alpin (Aug.2018) - punctaj satisfactie: [fara note] (scris in 17.08.18 de Daniela fl din BUCUREşTI)
 • Hotel Alpin, preturi de 4 stele, conditii de refugiu turistic (Aug.2018) - punctaj satisfactie: 5.25 (scris in 13.08.18 de Michelet din BUCUREşTI) - NU RECOMANDĂ
 • Dezamăgitor! (Jul.2018) - punctaj satisfactie: [fara note] (scris in 09.07.18 de bo din PLOIEşTI)
 • Hotel Alpin - Poiana Brasov (Mar.2018) - punctaj satisfactie: 9.70 (scris in 10.04.18 de alina3 din CONSTANţA) - RECOMANDĂ
 • Informatii (Dec.2017) - punctaj satisfactie: 5.10 (scris in 27.12.17 de Biuta din ROMAN) - NU RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 6.85
 • GRAD RECOMANDARE: 52.00%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[42] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov-vedere de pe aleea de acces -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301513">Şterge vot</a></div><span id="v9301513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov-vedere de pe aleea de acces
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov-intrarea la recepție -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301514">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301514"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301514">Şterge vot</a></div><span id="v9301514" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301514)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301514Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301514MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov-intrarea la recepție
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - interior cameră standard -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301515">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301515"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301515">Şterge vot</a></div><span id="v9301515" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301515)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301515Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301515MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - interior cameră standard
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - balcoanele exterioare -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301516">Şterge vot</a></div><span id="v9301516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - balcoanele exterioare
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - decor floral în holul recepției -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301517">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301517"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301517">Şterge vot</a></div><span id="v9301517" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301517)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301517Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301517MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - decor floral în holul recepției
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - în holul recepției, un pian elegant oferă din când în când posibilitatea exersării unor mici recitaluri, pe care cei aflați prin preajmă le răsplătesc cu aplauze sincere -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301518">Şterge vot</a></div><span id="v9301518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - în holul recepției, un pian elegant oferă din când în când posibilitatea exersării unor mici recitaluri, pe care cei aflați prin preajmă le răsplătesc cu aplauze sincere
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - decor floral -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301519">Şterge vot</a></div><span id="v9301519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - decor floral
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - eleganță,curățenie și lumină difuză pe holuri -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301520">Şterge vot</a></div><span id="v9301520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - eleganță,curățenie și lumină difuză pe holuri
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - din decorul holului recepției -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301521">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301521"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301521">Şterge vot</a></div><span id="v9301521" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301521)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301521Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301521MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - din decorul holului recepției
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - intrarea în Restaurantul ”Tosca” -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301522">Şterge vot</a></div><span id="v9301522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - intrarea în Restaurantul ”Tosca”
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - un grațios policandru din restaurantul Tosca -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301523">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301523"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301523">Şterge vot</a></div><span id="v9301523" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301523)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301523Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301523MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - un grațios policandru din restaurantul Tosca
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - din panorama vizibilă de pe balcon -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301524">Şterge vot</a></div><span id="v9301524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - din panorama vizibilă de pe balcon
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - un apus minunat admirat de pe balcon -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301525">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301525"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301525">Şterge vot</a></div><span id="v9301525" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301525)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301525Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301525MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - un apus minunat admirat de pe balcon
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - toamnă târzie vecină cu iarna timpurie,admirată de pe balconul camerei noastre -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301526">Şterge vot</a></div><span id="v9301526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - toamnă târzie vecină cu iarna timpurie,admirată de pe balconul camerei noastre
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - apus într-o zi de toamnă târzie -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301527">Şterge vot</a></div><span id="v9301527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2010] Alpin Hotel & Aparthotel, Poiana Brașov - apus într-o zi de toamnă târzie
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2010] Poiana Brașov - peisaj de toamnă -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301528">Şterge vot</a></div><span id="v9301528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2010] Poiana Brașov - peisaj de toamnă
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2010] Poiana Brașov în prag de primăvară -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301529">Şterge vot</a></div><span id="v9301529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2010] Poiana Brașov în prag de primăvară
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2010] Vile în Poiana Brașov -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301530">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301530"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301530">Şterge vot</a></div><span id="v9301530" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301530)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301530Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301530MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2010] Vile în Poiana Brașov
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [FEB-2010] La plimbare pe strada principală a stațiunii Poiana Brașov -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301531">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301531"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301531">Şterge vot</a></div><span id="v9301531" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301531)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301531Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301531MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2010] La plimbare pe strada principală a stațiunii Poiana Brașov
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2010] Poiana Brașov-mergând spre Pârtia Bradul -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301532">Şterge vot</a></div><span id="v9301532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2010] Poiana Brașov-mergând spre Pârtia Bradul
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [FEB-2010] O frumoasă vilă în Poiana Brașov -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 09.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av301533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv301533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=301533">Şterge vot</a></div><span id="v9301533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(301533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f301533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e301533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [FEB-2010] O frumoasă vilă în Poiana Brașov
foto mariana.olaru [09.03.12]
# [0 PMA, fara bonus]

[42] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11031293869 sec