26375 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Otilia [Rășinari]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.12.2011
DE
Avatar santana*
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Chiajna [IF]
înscris/ă în 10.10.09
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
DEC-2011
DURATA: 3 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
1300 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 28
+ COPII: 10 -- varsta: 2-12 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Acasa la Goga si Cioran...


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Drumul

Nu am stat prea mult pe gînduri şi am rezervat pentru perioada de Crăciun a anului 2011 Pensiunea Otilia din Răşinari, imediat după prima vizualizare a ofertei şi după ce i-am telefonat proprietarului să ne lămurim cum stă treaba dinspre partea cu haleala, alcoholul şi locurile de făcut nani peste noapte, ultimul capitol fiind extrem de delicat pentru cuplurile cu cîte doi puradei, fiindcă pensiunea dispune de doar trei camere triple. În cele din urmă, s-au rezolvat problemele cu paturile suplimentare, aşa că profit de ocazie să îi mulţumim încă o dată proprietarului.

Am realizat repede că locul acesta se calibrează perfect cu ceata noastră de haiduci de şes, 28 de persoane la număr, de toate vîrstele, de la 2 la 40 de ani, de toate religiile, cu apăcături dintre cele mai ciudate, dar cu o singură dorinţă: distracţie! Prim scop în care, subsemnatul şi încă un prieten-coleg am pus la cale o mică surpriză: am ciordit de la slujbă un microbuz pentru o parte a membrilor expediţiei noastre. „Ce naive am fost că am acceptat” au spus fetele, întrucît - naiba ştie ce am înţeles şi noi, masculii feroce şi atroce sau ce s-a petrecut – dar am socotit din prima acest microbuz civilizat un cuib de desfrîu, unde trebuie să te comporţi anapoda, să strigi, să dansezi, să dai muzica la maximum, să te dedai la alcool încă de la primele ore ale dimineţii. Am intrat aşadar repede în programul de mărire a ficatului, însă o parte din vină o poartă şi soferul nostru care nu a găsit altceva mai bun de făcut decît să oprească la un peco, iar viciile noastre ascunse au ba s-au dezlănţuit din plin. Cert e că ultima parte a drumului Bucureşti-Piteşti-Rîmnicu Vîlcea-Sibiu s-a petrecut după o metodă de succes brevetată de subsemnatul, spre disperarea şoferului personal, aşa zisa călătorie „din peco în peco”. Am ratat astfel emoţiile primei întîlniri cu pensiunea, primii fiori, primul sărut, drept pentru care am luat direct prima palmă peste ochi întrucît ne-am dat seamă că arată chiar bine. Aş propune celui care a gîndit acest site să adauge o rubrică undeva care să se numească "proprietarii locurilor de cazare" pentru că vreau să le mulţumesc în mod deosebit pentru amabilitate şi pentru grija de care au dat dovadă cu noi. Ţineţi cont de faptul că la aşa trupă gălăgioasă e greu să mulţumeşti pe fiecare. O să vă puneţi întrebarea fireasă, cum naiba reuşim să ne înţelegem la aşa ceată mare şi cum de nu ies scîntei. Ei, e simplu: se stabileşte un program comun, iar fiecare face ulterior exact ce îl taie capul.

Localitatea

Hai să vă povestesc puţin de localitate, că parcă am un ghimpe în coastă, după care revin la pensiune. Situată la la 8 km de Sibiu şi la 20 de Păltiniş, Răşinariul a devenit faimos nu doar ca zonă submontană cu peisaje deosebite, păduri de brazi, case săseşti cu oameni domoli... ci şi prin faptul că aici s-au născut doi dintre marii români ai secolului trecut: poetul Octavin Goga şi filosoful Emil Cioran. Wikipedia spune multe despre această localitate, aşa că vă inserez un link care va fi extrem de util celor care ar dori să petreacă un sejur acolo: ro.wikipedia.org/wiki/R%C ... %99inari,_Sibiu. M-am fofilat bine? Ce era să uit, şi nici doamna Wikipedia nu a remarcat: o ciudăţenie ar fi aceea că localitatea este legată de Sibiu printr-o linie de tramvai cu ecartament mic, iar alta la fel de ciudată este că nu am zărit nici măcar o bodegă. Am o slăbiciune faţă de astfel de locuri, iar cu cît sînt mai sordide, cu atît le cultiv mai mult, de pe vremea cînd făceam muncă de reporter de front şi erau locurile de unde culgeai cele mai multe informaţii... Dar nu contează, lasă...

Cazare

Am plătit 1300 de lei de familie, bani pentru 3 nopţi de cazare în cameră triplă, cu demipensiune şi masă festivă în ziua de 25 decembrie. Pensiunea Otilia este durată într-o curte mărică, de peste o mie de metri pătraţi, unde sub zăpadă se ghices peluze de gazon. Nici chioşcul pentru vară, grătarul şi locul de joacă pentru cei mici nu pot trece neobservate. Cred că intră lejer în parcare 8-9 maşini, aşa că vă invit să nu vă faceţi probleme din punctul ăsta de vedere. Hai să mergem niţel prin camere! Cred că pensiunea este făcută din două bucăţi, în cea din stînga sînt camerele triple. Extrem de mari, cam cît sufrageriile de bloc, cu parchet pe jos, mobilier din (cum se spune?)... adică nu e din pal, scuzaţi-mă că nu mă pricep şi nici nu mă prea interesează... Băile sînt imense, cu tot felul de ustensile de scăldat, căzi imense. Dincolo, în partea dreaptă a clădirii, sînt patru camere duble, mici dar decente, cu acelaşi tip de mobilier, însă doar cu cabine de duş. Un singur reproş aici, naiba ştie de unde moda asta cu uşi transparente la baie... Eu am locuit cu fiica-mea şi nu prea e indicat. Hai că trecem şi peste asta, dar, ei! , mai am una: din pricina pereţilor care sînt construiţi din gips carton se cam aude prin dînşii, motiv pentru care am sforăit îngrozitor (aşa mi s-a reproşat) prin vreo trei camere. Tot din pricina acestor pereţi, dacă foloseşte cineva baia, nu prea ai cum să te odihneşti că se aud toate zgomotele. Între cele două corpuri de clădire sînt camerele proprietarilor, la parter, iar sus se află camera de zi. Cred că încăperea este destul de mare pentru petreceri. Sala de mese e la parter, se intră direct din curte. Mai am şi ceva fotografii ca să vă puteţi edifica. Dacă e să mă întrebe cineva cui recomand această pensiune, cred că am şi răspunsul: celor care vin pentru odihnă şi aer curat de munte, plus acelora în situaţia noastră, adică grupurilor mari. Cred că vara este o nebunie aici.

Proprietarii

Sînt extrem de amabili, fac tot ce pot să te simţi bine, inclusiv tînăra care dă numele pensiunii şi care ne-a servit la masă cu foarte multă pricepere. Eu am o mică mare problemă culinară, aceea că nu măninc carne de porc (daţi-vă seama ce înseamnă asta în zilele acestea) aşa că am găsit înţelegere şi nu au fost probleme.

Imi cer scuze pentru varza cu carne cu care am comis acest text, nu vă uitaţi la topică, aşezare, etc, că nu am avut timpul necesar să-l abordez altfel. Nici măcar nu l-am corectat, am dat "send" direct, aşa cum fac mereu şi în viaţă şi nu m-am păcălit niciodată. M-ar bucura dacă această înşiruire de cuvinte ar fi de folos cuiva de acum încolo.

Deşi în acest moment sînt cu prietenii mei cei mai buni şi mă rog ca zilele acestea să nu se termine niciodată, de afurisit ce sînt, cred că - e clar! – iar am o problemă: mi-e dor de voi, iar de unii în mod cu totul special. Crăciun fericit!

Ştiu că e greu şi pentru moderatori să muncească în ziua de Crăciun, însă am o rugăminte către ei. Trîntiţi-mi şi mie un Voltaj! Cred că ăsta e lincul: http://www.youtube.com/watch? v=DyKFB__cVEc. Mersi!

---
Impresii încărcate de santana* in 24.12.2011 23:19:11

Validat / Publicat: 25.12.11 07:37:44

VIZUALIZĂRI: 3054
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (santana*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39350 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster28
[24.12.11 23:40:55]
» mesaj pers

   Am atasat videoclipul solicitat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- creivean
[25.12.11 07:53:47]
» mesaj pers

   Hristos s-a Născut!!!

   Crăciun Fericit Florin şi... ai grijă de ficat.

   În locul tău, după ce-şi deşartă moşu' sacu', io l-aş folosi pentru a aduna sticlele alea inutile, iar la sfârşitul sejurului, bag mâna-n foc că-ţi vei recupera parte din banii cheltuiţi, din predarea sticlelor la centrele de reciclare (spun centrele, că la cum te ştiu, un singur centru nu cred să aibă capacitatea de a le cumpăra pe toate).

   Ascultă-mă şi pe mine o dată, iar de nu am dreptate, te las să dai vine pe... mine!!!

   Distracţie faină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- santana*
[25.12.11 08:00:05]
» mesaj pers

   Fireşte că dau vina pe tine şi pe toţi cei de pe amfostacolo.ro că îmi sînteţi foarte dragi! Şi pe viaţă, vorba lu ăsta de la Voltaj... că nu ştiu cum îl cheamă.

   Să aveţi parte de bucurii, prieteni!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gheisa
[25.12.11 09:10:04]
» mesaj pers

   @santana: am inteles cum e treaba cu aranjatul camerelor, peretii subtiri, baile etc. Dar poze cu dans pe mese, sticle din capitolul "utile", miezul distractiei... toate astea, unde sunt??? Stiu, dau vina pe specificul site-ului, care e unul turistic, da' tu poti sa dai vina pe "Jack si Gin ca inca nu ti-ai rupt capu'" (sau merge mai bine vin?). :))

   Cred ca puteai scrie un review complet despre TPP (Turismul din Peco in Peco, sa nu zic "turism pecoist" ca poate nu e frumos), cu siguranta ar fi fost si altii care sa realizeze ulterior astfel de "almanahe". Ai vandut pontul mult prea usor :)))

   P. S. Nenea asta de la Voltaj e Calin Goia, intreaba-i si tu pe cei care se pricep si nu mai tot gasi pretexte sa dai vina pe...masa care-i plina de pahare goale :)) :)))

   

   Craciun fericit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- santana*
[25.12.11 09:48:16]
» mesaj pers

   Gheişo, ce tot foşneşti, dragă, din mătăsuri şi tropăi pe aici? Nu vezi cum îţi şade? Îmbracă-te mai simplu, ce naiba! Şi ai grijă să nu dărîmi sticlele alea de pe jos... Mai bine dă fuga repede după un antinevralgic că plec la pîrtie cu ceata de copii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Larissa
[25.12.11 12:03:30]
» mesaj pers

   Dragă santana, înțeleg că în mijlocul distracției tu ai petrecut cel puțin 2 ore ca să scrii acest review înviorător? Eu nu mă supăr, că m-ai binedispus în dimineața asta, când băieții mei se distrează prin cișmigiu iar eu fac curățenie, iarăși... Rășinari e un loc cu multe amintiri căci Sibiul e orașul studenției mele, 5 ani petrecuți acolo nu-s puțini. Să nu ratați Păltinișul, bănuiesc că pe acolo vă faceți veacul, nu? Crăciun fericit și nu mă supăr dacă nu-mi răspunzi, sunt sigură că ai alte lucruri mai bune de făcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- adri-nico
[25.12.11 12:19:42]
» mesaj pers

   Craciun fericit, Santana draga!!!

   

   Mai vrem poze!!!... si din timpul... si de dupa... nu numai cu preludiul sticlelor inutile.

   Distractie placuta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[25.12.11 12:40:40]
» mesaj pers

   Si pentru ca Mosul ala era cam gonflabil... na si superbonusul!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- santana*
[25.12.11 17:13:24]
» mesaj pers

   Ei, dragele moşului, m-am returnat de pe părtie... Vă mulţumesc pentru atenţie şi urări! Eu răspund tuturor, Larisa, nu e problemă, dar, dată fiind starea mea de oboseală de pe pîrtie nu prea ştiu ce să vă spun... De fapt am o constatare, apropos de Sibiu ăsta: ce-ţi mai place haina militară, locotenent-colonelo!

   Adnioaso, ce poze, dragă, ce poze?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- adri-nico
[25.12.11 17:19:59]
» mesaj pers

   Cum ce poze, frate? D'alea cu Nunta Zamfirei, cu Jocul Ielelor... ceva a la carte... cum zici dumneatale...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Larissa
[25.12.11 22:10:55]
» mesaj pers

   Hei, hai că mi-a căzut fața! Da de unde știi, mi-a scăpat ceva? Și, când o să facem un chef cu afa prin București, undeva, cândva... o să-ți pot da și replica la plăcerile mele, muuult mai bazale de atât!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- santana*
[26.12.11 07:07:12]
» mesaj pers

   Nu, Larisa, nu ai scăpat nimic... Îţi povestesc eu tehnica că şi-aşa nu am ce face în dimineaţa asta. E simplu rău. Uite cum se face: eu întreb, o arunc aşa la mişto, iar tu ai două variante, să confirmi sau să infirmi. Ce zici de asta? Văd că îţi place hăinuţa, ce să zic...

   Nu vin la nici o întîlnire afa de Bucureşti că fac numai prostii. Mai bine stau acasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- AndreeaG
[26.12.11 07:53:32]
» mesaj pers

   @santana

   sa va fie de bine mai ministrilor! :)

   frumos sa ai asa grup (ca ma bati daca zic gashca :))

   Ia vezi la intoarcere, poate mai lasati sticlele alea sa vedeti si Ramnicul bine, iti fac cu mana din Nord :)

   Si ca sfat: nu bagati prea multe la burdihan ca Dealul Negru e cam serpentinos, sa nu prapaditi bunatate de bucate :) desi am impresia ca ai mai batut drumurile astea.

   Fug si eu la scris ca m-ai surclasat, erai chiar sub mine :) cred ca trebuie sa bag vre-o doua-trei, sa raman in top 50 :)))

   PS: cred ca daca ai sta sa corectezi&stuff... ai fi aproape de nambaruan :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- santana*
[26.12.11 09:15:12]
» mesaj pers

   Te rog să mă ierţi, dragă Andreea, dacă ţi-am pricinuit vreun rău cu locul din clasament. Uite îţi cedez locul meu, dar o să te cam doară capul...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AndreeaG
[26.12.11 10:08:14]
» mesaj pers

   No, merci! :)

   Nu vreau asa, cu dureri de cap, doar pe meritate :)

   si era un target personal sa fiu macar in Top 50 pe anul asta :) dar daca mi-a fost lene sa scriu...

   Distractie placuta in continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vladex
[26.12.11 10:38:28]
» mesaj pers

   Superbonusul vine de la mine, hîîc! Aaa, deja îl ai! Nu-ţi mai strică unul! Dacă mă mai Codesc (u) mult ţi-l dă altcineva! Parol! Sărbători fericite şi ţie! Hîîîîc!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[27.12.11 01:42:30]
» mesaj pers

   Auzi, Flo!... pai sa-ti fie dor de noi ca si noua ne e dor de tine!... aaa... parca mai vroiam sa spun ceva... mmm...

   Sarbatori fericite!

   ... in rest... stii tu... cu mana indreptata spre borul palariei:

   La Multi Ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- bessondm
[06.01.12 14:10:18]
» mesaj pers

   Off, mi-a scapat textu', mon cher ami, si nu te-am putut ajuta cu vizionari, puncte, voturi etc. (chestii din astea "bilantioase") in timp util... mea culpa... :)

   Din toata inima, La Multi Ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- santana*
[06.01.12 14:15:44]
» mesaj pers

   La multi ani si tie, Dan! Ţi se cam simţi lipsa în ultima vreme pe acilea. Tu ce mai execuţi? Eu sînt bine, cred că m-am îndrăgostit...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mocanudonald
[27.03.12 11:13:21]
» mesaj pers

   da... un comment frumos in general dar cu o enorm de mare greseala. Rasinariul nu are case sasesti. Rasinariul a fost si este un sat pur romanesc, cu ciobani din tata in fiu, cu oameni adevarat primitori. Fiind din Rasinari, nu am auzit vreodata de ciobani sasesti p-acolo. cu respect va rog sa va documentati inainte

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- santana*
[27.03.12 14:45:54]
» mesaj pers

   Ei şi tu acuma... Te pomeneşti că vin mascaţii peste mine că am greşit? Ia auzi una acilea că tot m-ai trezit din somn (documntare, nu altceva!): în Răşinari nu e nici măcar o uliţă asfaltată, motiv pentru care, vara e semn clar de pericol cu baligile şi praful.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[11] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [DEC-2011] Debarcarea ministrilor de pe iaht -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284664">Şterge vot</a></div><span id="v9284664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [DEC-2011] Debarcarea ministrilor de pe iaht
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [DEC-2011] Camera dubla -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284666">Şterge vot</a></div><span id="v9284666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [DEC-2011] Camera dubla
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [DEC-2011] Curtea pensiunii -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284667">Şterge vot</a></div><span id="v9284667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [DEC-2011] Curtea pensiunii
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [DEC-2011] Baia -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284669">Şterge vot</a></div><span id="v9284669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [DEC-2011] Baia
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [DEC-2011] Iata si balcoanele de la camerele duble -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284670">Şterge vot</a></div><span id="v9284670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [DEC-2011] Iata si balcoanele de la camerele duble
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [DEC-2011] 'Bucata' cealalta a pensiunii -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284672">Şterge vot</a></div><span id="v9284672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [DEC-2011] "Bucata" cealalta a pensiunii
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [DEC-2011] Cind stii sa faci ceva-faci...Cind nu stii-inveti pe altii! Va saluta Santana de pe pirtia de la Paltinis -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284673">Şterge vot</a></div><span id="v9284673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [DEC-2011] Cind stii sa faci ceva-faci...Cind nu stii-inveti pe altii! Va saluta Santana de pe pirtia de la Paltinis
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [DEC-2011] Cadouri, cadouri.... -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284675">Şterge vot</a></div><span id="v9284675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [DEC-2011] Cadouri, cadouri....
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [DEC-2011] Cam gonflabil... dar mos, ce costumu dumnealui! -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284676">Şterge vot</a></div><span id="v9284676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [DEC-2011] Cam gonflabil... dar mos, ce costumu dumnealui!
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [DEC-2011] Iata si camera de zi, ornata cu tot felul de sticle inutile -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284678">Şterge vot</a></div><span id="v9284678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [DEC-2011] Iata si camera de zi, ornata cu tot felul de sticle inutile
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [DEC-2011] Am si un hol prin computer -- foto by <b>santana*</b> [uploaded 24.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284679">Şterge vot</a></div><span id="v9284679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [DEC-2011] Am si un hol prin computer
foto santana* [24.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

[11] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11466217041 sec