25170 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Eden [Rânca]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.10.2011
DE
Avatar mariana.olaru
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 06.04.10
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2011
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
170 lei/2 camere
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 30 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Pensiunea Eden - nu e rău, dar e loc și pentru mai bine


Pensiunea Eden ne-a fost gazdă de tranzit pentru doar o noapte petrecută la Rânca. Alegerea ei n-a fost rodul unei informări prealabile și nici a vreunei alte recomandări. Aș putea spune chiar că hazardul, travestit sub înfățișarea unei ploi vijelioase de vară, a fost cel care ne-a scos în cale această pensiune, astfel încât forțați de împrejurări, am decis să modificăm puțin planul nostru de călătorie pe Transalpina și să ne oprim pentru o noapte aici.

Pensiunea are un amplasament care o avantajează din punct de vedere al accesului facil, dar și al panoramei impresionante pe care o oferă spre masivul Parâng: se află în centrul localității, chiar pe marginea șoselei principale, pe o ridicătură a pantei muntelui, astfel încât e cu neputință să nu o observi chiar și în postura de simplu trecător. Dispune de o parcare modestă, cca 10 autoturisme.

Construcția este masivă, fiind pusă în valoare și de o firmă generoasă. Are două etaje, cuprinde 14 camere și 2 apartamente însumând o capacitate de cazare de 64 locuri, precum și o sală de mese pentru cca 120 persoane.

În ce ne privește, prima cunoștință cu patroana locului a fost una bineplăcută: ni s-au prezentat câteva camere, ni s-au furnizat informații despre posibilitățile de servire a mesei și ce e cel mai important, după o sumară negociere, ni s-a acceptat o reducere a tarifului de la 100 la 85 lei/cameră/noapte (am aflat ulterior de la niște vecini de cameră în aceași pensiune că pentru sejururile de cel puțin trei zile reducerea putea ajunge chiar până la 80 lei). Tariful cuprinde exclusiv costul cazării, fără mic dejun.

Dat fiind proiectatul nostru program dedicat Transalpinei, dar și pentru că în Rânca nu prea aveam ce face, am rezervat două camere pentru doar o noapte. S-a întîmplat ca una dintre ele să fie o cameră matrimonială, foarte mare și luminoasă, cu o terasă la fel de mare, orientată spre stradă. De la înălțimea etajului I, panorama Parângului era copleșitoare, mai ales că natura ne-a oferit pe parcursul șederii noastre la Pensiunea Eden, un spectacol total, de care nu aveai cum să te plictisești, chiar dacă ai fi rămas permanent pe terasă: mai întâi o ploaie deasă de vară a acoperit cu perdeaua sa de apă și de ceață panorama munților din depărtare, încât cu greu se putea desluși chiar și panglica șoselei aflată în imediata apropiere; apoi, acompaniat de tunete și fulgere a început dansul bilelor de grindină pe gresia terasei. După un timp, cortina de nori a început să se retragă, s-au repus în funcțiune… reflectoarele solare, în timp ce, încet-încet, actorii din peisaj ni s-au descoperit din nou: cerul albastru pictat încă de culorile norilor, pădurea înveșmântată în diverse nuanțe de verde, acoperișurile roșii ale vilelor mai depărtate sau mai apropiate, o cabană de lemn înălbită de povara anilor, un copilandru călare pe un măgăruș străbătând sprinten șoseaua, câțiva cai cu mânjii lor revenind la pășune.

Camera noastră, cea matrimonială, foarte spațioasă și luminoasă, ieșind cu totul din tipare din acest punct de vedere, era mobilată standard, fără a dispune totuși de frigider. O notă aparte era dată de patul încăpător chiar și pentru odihna comodă a cel puțin trei persoane. Lenjeria albă, imaculată și de bună calitate, avea un singur cusur din punctul nostru de vedere: era comună pentru ambii presupuși ocupanți ai patului, care firește, se poate întâmpla să nu fie decât simpli tovarăși de călătorie, ostili oricăror limitări ale intimității personale și care nu doresc să împartă același așternut.

Grupul sanitar, construit și dotat de asemenea la nivel standard, nu ieșea cu nimic din comun, în afara culorii lila a faianței și gresiei, o culoare pe care mărturisesc, am întâlnit-o pentru prima oară într-un astfel de decor și care mi-a făcut mare plăcere: ei, să fac baie sub protecția razei violet…. :)) Pe de altă parte, aici am semnalat un alt neajuns al pensiunii: spre surprinderea noastră, a trebuit să impart cu soțul meu singura garnitură de prosoape (unul mare, de baie, și altul mic, de față) ce-am găsit-o în baie. Inițial, am crezut că este o scăpare a cameristei, dar puțin mai târziu, când ne-am adresat patroanei cu solicitarea cuvenită pentru suplimentarea prosoapelor, ni s-a explicat, cu politețe ce-i drept, că aceasta este oferta și dotarea pentru doar o zi de cazare …. Chit că ne aflam chiar într-o astfel de ipostază și că beneficiasem și de o reducere a tarifului, această manieră de a trata turistul pe baza unui principiu de altfel sănătos, ”cât dai, atâta primești”, nu mi se pare rezonabilă, atâta vreme cât acesta nu este avizat dintr-un început și nu este pus în fața alternativei de a alege în cunoștință de cauză. Am rezolvat cu forțe proprii problema, căci, ca de obicei, nici de data asta n-am plecat fără prosoape de acasă. Pentru cei mai comozi, dar și încrezători că măcar prosoape și hârtie igienică vor găsi la orice pensiune, oricât de amărâtă ar fi ea, rămâne însă o problemă pentru care vor fi obligați să găsească singuri o rezolvare.

După ce strașnica furtună de vară s-a potolit, am coborât la parter, încercând să aflăm dacă și unde putem pregăti un grătar cu carnea adusă de acasă. Am aflat de la binevoitoarea patroană că pensiunea dispune de o zonă exterioară cu grătar amenajat, dar și că bucătăria pensiunii oferă turiștilor o gamă diversificată de produse și băuturi pentru servirea oricărei mese din cursul zilei. Pentru a beneficia de această ofertă, era nevoie doar să faci comanda cu cel puțin patru ore înainte de ora fixată pentru servirea mesei, indicând meniul pe care-l doreai să-ți fie pregătit. Am optat și noi pentru această soluție și inspirându-ne din lista de meniu prezentată, am făcut comanda pentru cina acelei zile. Cu multă amabilitate, patroana a primit să păstreze până la plecarea noastră de a doua zi, în congelatorul pensiunii, propriul pachet de carne adus de acasă. Timpul economisit prin renunțarea la a ne pregăti singuri masa pentru seară, l-am dedicat cu folos explorării stațiunii Rânca, așa cum am povestit aici: click aici

Spre seară, la ora convenită pentru servirea cinei, ne-am prezentat în sala nefumătorilor aparținând restaurantului pensiunii, un spațiu mai restrâns, dar curat, izolat de recepție și de cealaltă aripă a restaurantului de pe partea dreaptă a clădirii. Nu eram singurii consumatori, motiv pentru care a trebuit să așteptăm mai bine de treizeci de minute până a sosit și comanda noastră anterior anunțată. Se pare că pensiunea duce lipsă de personal, fie deliberat, din spirit de economie, fie fortuit de anumite împrejurări pe care îmi e greu să le presupun: în afară de patroană, care era și recepționeră, și casieră, și chelner, și debarasator-spălător de veselă, și contabil și administrator general, am mai zărit doar o bucătăreasă, o cameristă și un șofer, pare-se și el om bun la toate. Așa încât e lesne de înțeles de ce servirea mesei nu se poate face cu promptitudine, chiar și în condițiile în care comenzile au fost lansate cu câteva ore bune în urmă. Noi nu ne-am plans (timpul de așteptare l-am consacrat vizionării și comentării fotografiile făcute în cursul plimbării prin Rânca) și nici ceilalți meseni n-au făcut-o, dar gândesc că pentru oameni mai pretențioși sau pur și simplu mai grăbiți, la acest capitol al servirii ar avea justificare exprimarea câtorva reproșuri.

Despre calitatea mâncării nu sunt prea multe de comentat, pentru că noi am servit doar câte o tochitură cu mămăliguță, gustoasă, privată însă de adăugarea brânzei rase și a ochiului de ou (menționate în lista de meniu), …dar nu din inițiativa noastră…, porții nici prea mari, nici prea mici, adică atâta cât de regulă consumăm de obicei la masa de seară. Judecând însă după proporțiile preparatelor culinare servite și de cei din jurul nostru, pot aprecia că nici acestea nu erau prea generoase, așa încât comandarea a cel puțin două tipuri de bucate era imperios necesară pentru a putea fi sigur că te-ai săturat. În schimb, prețurile mi s-au părut a fi destul de mari, cel mai mic preț la preparatele pe bază de carne, fiind 15,00 lei, fără garnitură. Băuturile, o gamă suficient de diversă, se ofereau și ele la prețuri... de stațiune!

În fine, per total, șederea noastră la Pensiunea ”Eden” s-a dovedit a fi inspirată: în ciuda penei de curent care a afectat toată localitatea, privându-ne de electricitate și implicit de apă caldă până spre seară și de care, firește, nu se fac responsabili administratorii pensiunii, noi ne-am simțit foarte bine aici! Cu câteva mici retușuri în servirea turiștilor și cu un pic mai multă generozitate din partea patronilor, pensiunea Eden este o opțiune bună de luat în calcul atunci când drumurile ne vor duce iarăși la Rânca. Sperăm de aceea că vom reveni cât mai curând!

---
Impresii încărcate de mariana.olaru in 10.10.2011 11:40:59

Validat / Publicat: 10.10.11 13:20:26

VIZUALIZĂRI: 2130
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mariana.olaru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35300 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- magdalena
[10.10.11 17:37:42]
» mesaj pers

   Impresii extrem de echilbrate, nici nu m-as fi asteptat altfel... Am trecut si noi pe langa aceasta pensiune, ce-i drept, sunt destule oferte in Ranca si nu se ajunge asa des cat sa le incercam pe toate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.10.11 18:12:47]
» mesaj pers

   Mulțumesc, @magdalena, și tu ești ca de obicei extrem de darnică în aprecieri.

   Nu știu cât de echilibrată am fost în relatarea mea, eu am dat glas propriilor impresii, așa cum le-am perceput și le-am apreciat eu, ghidându-mă după propriile mele criterii. Citind și celelalte review-uri despre aceeași locație, mai toate unite sub stindardul criticii duse până la negare, am înțeles o dată în plus că fiecare are propriile lui pretenții, așteptări și preferințe în a aprecia un serviciu turistic. Pentru ei, poate nu sunt așa echilibrată... dar de aceea suntem aici cu toții: să dăm glas tuturor opiniilor, și bune, și rele, așa încât fiecare să discearnă în cunoștință de cauză dacă locația respectivă îi place sau nu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.10.11 19:33:28]
» mesaj pers
... în ciuda penei de curent [... ] de care, firește, nu se fac responsabili administratorii pensiunii...

   Vinovaţi nu se fac de acea pană, ci de lipsa unei investiţii într-un grup electrogen care să suporte serviciile de bază ale pensiunii (centrală termică, hidrofor, iluminat de avarie, camera frigorifică etc.) pe durata unei pene de curent. Mai ales că este bine cunoscută frecvenţa şi durata acestora în zonă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- santana
[10.10.11 20:12:09]
» mesaj pers

   Corect spus, Dragoş. Ar trebui implementat un sistem ca la stadioane, atunci cînd se fac preparativele pentru obţinerea licenţei. N-ai grup electrogen de rezervă, nu pupi licenţă, în cazul pensiunii de mai sus, nu vezi stele pe faţadă. Se vor plînge că un grup electrogen e scump pentru nu-ş ce consum estimează ei că au... Dar pentru 15 becuri ecologice şi cîteva pompe de recirculare ale centralei temice e suficient şi un generator de 5 d-ăia că nu le zic pe nume ca să nu greşesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Lumis66
[10.10.11 22:51:29]
» mesaj pers

   Ma bucur tare mult ca am putut afla atatea informatii despre aceasta pensiune de la cineva care se pricepe foarte bine sa prezinte lucrurile asa cum sunt.

   Pensiunea Eden si cea de langa ea, cred ca Tara nu sunt sigura daca am retinut bine, au fost printre putinele pensiuni care mi-au placut la Ranca. Nu sunt asa inghesuite ca celelalte sa fii nevoit sa vezi pe geam acoperisul sau geamul vecinului. De aici chiar ai privelisti frumoase.

   Acum cu impresiile tale, pentru mine, imaginea despre acest loc de cazare este completa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[11.10.11 10:26:17]
» mesaj pers

   Dragos,

    santana,

   Aveți perfectă dreptate și subscriu cu toată convingerea la soluția propusă de voi. Din păcate, ea trebuie să-și găsească ecou și-n proiectele de investiții ale oricărei unități de cazare sau restaurant, ori aici mai e mult de lucru în a-i convinge pe proprietari că dacă scot din buzunar niște bani în plus o fac pentru bunul mers al afacerii lor și atragerea de mai mulți turiști. De cele mai multe ori, se spune ”las' că merge și așa” și ne-am obișnuit atât de mult cu acest”dicton” românesc, încât suntem tentați să trecem cu vederea lipsurile și să ne bucurăm că răul n-a fost chiar nenorocire...

    Lumis66

   Și eu mă bucur că relatarea mea ți-a fost de folos în a aprecia calitățile și lipsurile acestei pensiuni. Din punctul meu de vedere, cred că punctul cel mai tare al acestei locații este așezarea: aproape de drum, cu parcare proprie și o priveliște panoramică minunată-mă refer la camerele cu vedere pe fațada stradală, că în restul pensiunii nu știu cum este). Se adaugă firește ambientul, curățenia și comoditatea mobilierului. Și în ciuda relatărilor din review-urile anterioare pe aceeași temă, mie și patroana mi s-a părut a fi o femeie corectă, serviabilă și amabilă. Eu cred că în general, oamenii răspund interlocutorului pe același ton cu care au fost abordați. Iar în ceea ce ne privește ne străduim să ne adresăm gazdelor nu ca niște șefi veniți în inspecție, ci ca oameni obișnuiți, care sunt îndatoritori că gazda i-a primit în casa ei. În felul acesta, rar ni s-a întâmplat să nu găsim înțelegere și să nu fim tratați omenește atunci când am reclamat sau am solicitat ceva.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Marian Preda
[11.10.11 19:41:20]
» mesaj pers

   Buna Mariana!

   Intr-adevar nu-i rau!

   Si eu am trecut pe langa aceasta locatie, care arata incantator. Cum ai ,,spus'' si tu e greu sa nu o observi!

   Sper ca numele acestei pensiuni, v-a dat acea stare de fericire absoluta, de desfatare...

   Felicitari pentru rw si pentru fotografii!

   Esti un consacrat foarte BUN AFA si subscriu la cele de mai sus: multi isi strica concediul ducandu-se in ''inspectie'', se uita pe sub pat, analizeaza montarea gresie si a faiantei, ca sa nu mai vorbim de nuantele incompatibile ale zugravelilor etc... etc.

   Sunt totusi niste elemente secundare, detalii care intr-un sejur ar trebui sa fie neesentiale!

   Vacante Frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[11.10.11 20:35:13]
» mesaj pers

   Marian Preda

    :)) să știi că ai dreptate: buna dispoziție și sentimentul de fericire care m-au însoțit în tot acest mic circuit l-am căpătat poate și de la numele predestinat al pensiunii; spun asta mai în glumă, mai în serios, pentru că și ceilalți membri ai familiei au împărtășit aceeași stare de spirit...

   Mulțumesc pentru bunele aprecieri și aceeași urare ți-o adresez și eu: vacanțe frumoase și călătorii de neuitat prin toate... paradisurile lumii acesteia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici



---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[31] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-fațada orientată spre stradă -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265038">Şterge vot</a></div><span id="v9265038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-fațada orientată spre stradă
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-vedere laterală -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265039">Şterge vot</a></div><span id="v9265039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-vedere laterală
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-holul recepției cu zona de restaurant afectată fumătorilor din partea dreaptă -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265041">Şterge vot</a></div><span id="v9265041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-holul recepției cu zona de restaurant afectată fumătorilor din partea dreaptă
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]



P05 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-restaurantul(zona fumători) -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265042">Şterge vot</a></div><span id="v9265042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-restaurantul(zona fumători)
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul restaurantului -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265043">Şterge vot</a></div><span id="v9265043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul restaurantului
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca - holul recepției; central, se zărește intrarea în zona restaurantului afectată nefumătorilor -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265045">Şterge vot</a></div><span id="v9265045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca - holul recepției; central, se zărește intrarea în zona restaurantului afectată nefumătorilor
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca - un loc de relache din holul recepției -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265046">Şterge vot</a></div><span id="v9265046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca - un loc de relache din holul recepției
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-restaurantul în zona dedicată nefumătorilor -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265047">Şterge vot</a></div><span id="v9265047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-restaurantul în zona dedicată nefumătorilor
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca - un extras din meniul restaurantului -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265049">Şterge vot</a></div><span id="v9265049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca - un extras din meniul restaurantului
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-un alt extras de pe lista de meniu -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265051">Şterge vot</a></div><span id="v9265051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-un alt extras de pe lista de meniu
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-holul de la etajul I -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265052">Şterge vot</a></div><span id="v9265052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-holul de la etajul I
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-terasa comună a celor două camere matrimoniale simetrice este despărțită doar de aceste bare metalice, care desigur, nu pot asigura nici intimitatea,nici siguranța... -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265053">Şterge vot</a></div><span id="v9265053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-terasa comună a celor două camere matrimoniale simetrice este despărțită doar de aceste bare metalice, care desigur, nu pot asigura nici intimitatea,nici siguranța...
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-pe terasă, două scaune modeste ne invită să luăm loc și să admirăm priveliștea ce ni se etalează până departe,spre culmile munților -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265055">Şterge vot</a></div><span id="v9265055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-pe terasă, două scaune modeste ne invită să luăm loc și să admirăm priveliștea ce ni se etalează până departe,spre culmile munților
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-priveliște zărită spre drepata terasei -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265057">Şterge vot</a></div><span id="v9265057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-priveliște zărită spre drepata terasei
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-interior al camerei matrimoniale -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265059">Şterge vot</a></div><span id="v9265059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-interior al camerei matrimoniale
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul camerei matrimoniale -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265060">Şterge vot</a></div><span id="v9265060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul camerei matrimoniale
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din interiorul camerei matrimoniale.Lateral se zărește ieșirea pe terasă. -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265061">Şterge vot</a></div><span id="v9265061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din interiorul camerei matrimoniale.Lateral se zărește ieșirea pe terasă.
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-patul matrimonial -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265065">Şterge vot</a></div><span id="v9265065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-patul matrimonial
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-baia cu cabină de duș -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265068">Şterge vot</a></div><span id="v9265068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-baia cu cabină de duș
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P25 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul băii -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265069">Şterge vot</a></div><span id="v9265069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul băii
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P27 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul celeilalte camere închiriate -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265072">Şterge vot</a></div><span id="v9265072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul celeilalte camere închiriate
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul celeilalte camere închiriate de noi -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265074">Şterge vot</a></div><span id="v9265074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-din decorul celeilalte camere închiriate de noi
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-interior cameră -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265075">Şterge vot</a></div><span id="v9265075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-interior cameră
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-vedere de pe terasă -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265077">Şterge vot</a></div><span id="v9265077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-vedere de pe terasă
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-vedere de pe terasă într-o zi cu ploaie -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265078">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265078"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265078">Şterge vot</a></div><span id="v9265078" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265078)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265078Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265078MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-vedere de pe terasă într-o zi cu ploaie
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-vedere de pe terasă după încetarea ploii -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 10.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av265079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv265079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=265079">Şterge vot</a></div><span id="v9265079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(265079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f265079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e265079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2011] Pensiunea Eden din Rânca-vedere de pe terasă după încetarea ploii
foto mariana.olaru [10.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

[31] foto . Click pe oricare pentru a le mări




  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.133985042572 sec