23720 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Borsec

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.08.2011
DE
Avatar STEFAN I
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.06.09
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
AUG-2011
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Borsec - armonie versus ură


Am plecat din Durău cu gândul să vizităm staţiunea Borsec. Pe la 9 dimineaţa am ajuns, am plătit parcarea 1leu/ora şi am încercat să aflăm câteva informaţii despre staţiune de la punctul de informare turistică. Era prea devreme, deschidea la ora 11. Ne-am uitat pe hartă şi am hotărât să mergem spre Grota de gheaţă, mofeta -recent deschisă-erau multe panouri care prezentau mofeta şi izvorul străvechi.

Am mers puţin şi un domn binevoitor ne-a spus că este ghid şi ne invită să vedem muzeul apei minerale. Ne-am bucurat foarte mult - nu m-am gândit că a fost o alegere dezastruoasă. Şi-a cerut scuze că nu vorbeşte foarte bine româneşte dar l-am liniştit spunându-i că acest lucru nu ne deranjează.

Am intrat în muzeu, a început să ne arate şi să ne explice despre apa minerală, ne-a prezentat câteva documente şi ne-a spus că românii sunt străini în această parte de ţară, că istoria pe care am învăţat-o în socialism nu este adevărată, ne-a făcut să ne simţim străini în ţara noastră. Cineva a ripostat, a început cearta, ghidul s-a enervat, ne-a spus că dacă nu ne convine ne dă afară şi închide muzeul, o parte din turişti au ieşit şi nu au mai vrut să plătească intrarea, copiii din grup întrebau de ce se ceartă.

Doamne câtă ură şi cum poţi fi jignit în câteva minute! Ne-am simţit foarte prost, am încercat să ne calmăm, eram doar în concediu şi nu aveam nimic de împărţit/ sau poate un teritoriu drag sufletului nostru?

Intrarea la muzeu costă 2 lei pentru adulţi şi un leu pentru copii.

M-a durut sufletul pentru ceea ce auzisem şi ne-am îndreptat spre mofetă. Intrarea la mofetă costă 3 lei -15 minute -pentru cei care rezistă-e foarte cald şi miroase a dioxid de carbon dar picioarele s-au simţit foarte bine acolo. Şi la mofetă era un domn care nu vorbea bine româneşte dar ne-a explicat şi nu ne-a jignit.

Am continuat să mergem spre izvorul străvechi, priveliştea este foarte frumoasă. Am ajuns la grota de gheaţă este foarte frig şi întuneric dar drumul este accesibil şi se merge puţin - te poţi sprijini de o bară de lemn care te conduce până la grotă.

Am luat apă de la mai multe izvoare, am degustat, ne-am strâmbat, ne-am amuzat şi am încercat să glumim după incidentul de la muzeu. Am văzut că toţi oamenii care veneau la izvoare aveau sticle, unele mai mari, altele mai mici.

Staţiunea este în renovare, se construieşte o nouă bază de tratament, se lucra la drum şi se puneau dale pe alei. Intrarea la toaletă costa 1 leu, un cafe frappe 7 lei, berea 5 lei.

O staţiune frumoasă cu mulţi brazi şi o apă care este regină...

Chiar dacă unii ne consideră străini în ţara noastră, noi ne-am simţit români în România!

NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii

---
Impresii încărcate de STEFAN I in 30.08.2011 19:50:30

Validat / Publicat: 30.08.11 20:39:43

VIZUALIZĂRI: 4654


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (STEFAN I); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  11450 PMA (din 14 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Qvadratvus
[30.08.11 22:43:24]
» mesaj pers

   Probabil ghidul respectiv o să zboare, mai devreme sau mai tîrziu. Aici e vorba de bani și în general investitorii de acolo fac impresia că vor să-i cîștige. Dacă superi turiștii se cheamă că nu e bine și se pierd bani. Asta am văzut-o deseori în Harghita și Covasna, în sensul că pe nimeni nu pare să intereseze în raport cu turiștii cine a fost mai întîi - oul sau găina.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- roxxie
[31.08.11 18:01:45]
» mesaj pers

   Ma bucur nespus sa aud ca se reabiliteaza ceva in statiunea Borsec, pt ca are un potential imens si e pacat sa fie lasata in paragina. mai exact, ce este aceasta mofeta si pt ce se foloseste?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Qvadratvus
[01.09.11 08:08:44]
» mesaj pers

   Mofeta este o emanatie de gaz printr-o fisura a scoartei terestre. In speta gazul respectiv este un amestec in care componenta principala o constituie dioxidul de carbon, iar cea secundara este reprezentata in proportii variabile de alte gaze cum ar fi dioxidul de sulf, gaze rare, vapori de amoniac…. etc. Amestecul de gaze este mai greu decit aerul astfel ca are tendinta de a se stratifica in partea inferioara a unei cavitati sau gauri. In locurile de iesire a acestor gaze la suprafata se sapa un fel de amfiteatre inchise astfel incit in partea lor inferioara sa se acumuleze gazul respectiv. Amfiterele au bancute si balustrade si coborind treptat poti face un fel de “bai” controlate in gaz.

   Efectul general al acestor “bai” este unul benefic asupra circulatiei asupra vaselor de singe asupra functiei intelectuala renala si sexuala, cu predilectie la anume genuri de boli, in principal din grupul afectiunilor cardiovasculare. Nu se coboara dincolo de jumatatea inferioara corpului in acumularea de gaz pentru a evita accidentele si nu se sta mai mult de o perioada determinate (in general 20 minute). Ca oricare tratament nu se face aiurea ci la indicatie medicala stricta, cu atit mai mult cu cit pot aparea accidente (asfixii, intoxicatii) Exista citeva metode de a verifica nivelul pina la care te-ai “scufundat” in amestecul de dioxid de carbon cu alte gaze, cea mai simpla dintre ele fiind aceea a utilizarii unei flacari (e. g. chibrit aprins), care la atingerea intrfetei intre aer si acumulare se stinge.

   Mofeta descrisa mai sus este prototipul mofetei numita si "uscata". Pentru Romania, prototipul de mofeta uscata se gaseste in regiunea Covasna.

   Un alt tip este mofeta "umeda" recte atunci cind in drumul lor gazele intilnesc straturi acvifere si antreneaza apa. Asemenea mofete se gasesc de exemplu la Balvanyos sau la Olanesti (un continut ceva mai ridicat de compusi ai sulfului), precum si in alte parti ale Romaniei.

   Pentru informatii suplimentare poti face click aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- florianzy
[01.09.11 08:44:11]
» mesaj pers

   Mulţumesc pentru info despre mofetă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- florianzy
[01.09.11 08:51:04]
» mesaj pers

   Noi am intrat la mofetă de curiozitate- pentru circulaţie-te descalţi şi te aşezi pe o bancă- este cald şi miroase a dioxid de carbon. Picioarele noaste ne-au mulţumit pentru că le-am dus la mofetă. Trebuie recomandare din partea medicului, nu toţi oamenii suportă mofetele, sunt panouri care indică ce afecţiuni se pot trata, interdicţii...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Qvadratvus
[01.09.11 22:43:15]
» mesaj pers

   In conditii normale de temperatura si presiune dioxidul de carbon este incolor si inodor. Mirosul pe care l-ai simtit, probabil este de la alti compusi din amestecul de gaze.

   Tocmai pentru ca este insesizabil in mod direct, poate provoca intoxicatii letale intr-un mod cu totul neevident. Inhalat in concentratii mari poate duce la pierderea constientei in citeva minute. In concentratii mai mici da greata cefalee (dureri de cap) vertij (ameteli) tulburari de vedere si dificutate in respiratie.

   In mofete, mai sus de interfata dintre patura de gaz mofetarian si atmosfera se afla in concentratii doar usor crescute fata de aerul obisnuit, ceea ce are un efect benefic de stimulare a respiratiei.

   Ca reguli generale

   - in mofete se intra si se iese incet, evitind miscarile inutile care pot antrena gazul mofetarian deasupra nivelului de siguranta.

   - aplecarea sub nivelul de siguranta este periculoasa si deci interzisa

   - in general mofetele sunt astfel concepute constructiv incit gazul sa se poata evacua, deci daca scapati obiecte la baza amfiteatrului, inainte de a le lua este recomandabil sa asteptati evacuarea

   - durata de sedere incepe cu perioade mai scurte, treptat ele pot deveni mai lungi

   - de principiu, daca apar senzatii neplacute este bine sa parasiti mofeta

   - imbracamintea se recomanda sa fie lejera

   - nu se intra in mofeta sub influenta alcoolului sau a drogurilor

   - nu se intra in mofeta agitat sau imediat dupa efort fizic (e.g. un sprint montan sau atletic), se asteapta regularizarea respiratiei si ulterior se face accesul

   - nu se intra concomitent peste nr. de persoane recomandat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- florianzy
[02.09.11 10:06:09]
» mesaj pers

   Eu sunt de parere ca trebuie sa faci mofete sau sa bei apa de la izvoarele din statiune doar la recomandarea medicului.

   Nu cred ca este indicat sa bei apa de la izvoare crezand ca iti fac bine, au fost persoane care au baut apa cu nemiluita din aceste ape si nu le-au facut bine, deaorece nu au stiut cat sa bea si la afectiunile care le aveau le-au facut mai mult rau.

   Acelasi lucru este valabil si in cazul mofetelor, corect ar fi sa iti ceara recomandarea de la medic cand platesti sa intri la mofeta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mik Jozsef
[21.11.12 13:34:46]
» mesaj pers
NB: este (sau a fost) reprezentant al unității

   @STEFAN I: Stimate Dl. Stefan! Ca primar al Borsecului imi cer scuze pentru incident si in numele colegului moracanos din imaginea le la muzeu (merci pt imagine!): dansul este un poet local excelent - si o curiozitate in localitate. Ne pare rau, ca V-a jignit.

   Va rog sa reveniti la Borsec: din 27 octombrie a. c. avem si baie cu apa minerala calda, +sauna (+ domnisoara studenta simpatica la receptie) - si, desigur, Va recompensam cu o intrare libera.

   Va rog sa ma sunati, cand ajungeti: 0723/XXX.XXX ori mik***@yahoo.com.

   V multumesc tuturor, care ati postat pentru Borsec!

   N-avem parte de incidente, dimpotriva: youtu.be/riv4XjECbyg "ungurii sint de treaba si apa minerala e super si e free... ".

   Deci: scuze, multumiri, si Va asteptam pe toti la Borsec!

   Mik József, primar

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mik Jozsef
[21.11.12 13:38:13]
» mesaj pers
NB: este (sau a fost) reprezentant al unității

   Felicitari pt site!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[21.11.12 13:48:05]
» mesaj pers

   @Mik Jozsef: Bun venit pe AmFostAcolo, d-le primar.

   Decent, elegant şi de calitate "dreptul dvs la replică" (va fi adnotat ca atare).

   Rog reţineţi însă: Regulamentul AmFostAcolo (şi legile în vigoare, dealtfel) interzice ( / interzic) publicarea oricăror date personale (email, telefon etc) - datele de contact de mai sus au fost editate.

   Aceste date se pot transmite însă fără probleme prin "mesaje personale" - le puteţi trimite astfel atât autorului articolului de mai sus (click pe "numele lui", apoi pe "TRIMITE MESAJ PERS"), cât şi oricărei alte persoane care vi le - eventual - solicită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mik Jozsef
[21.11.12 14:23:43]
» mesaj pers
NB: este (sau a fost) reprezentant al unității

   Merci! Scuze, am avut timp de reactie numai - dar am sa studiez in weekend toate informatiile si regulile. Sanatate si numai bine! mj

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[21.11.12 15:52:56]
» mesaj pers

   @AK-AR de RUMÂN: Am șters ecoul tău - era potențial 'inflamabil' și cam off-topic. Dacă vrei să discuți problemele respective, folosește te rog mesajele private. Mulțumim,

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- STEFAN I
[21.11.12 20:58:54]
» mesaj pers

   Domnule primar,

   Nu este nevoie sa va cereti scuze, gestul dvs este foarte frumos, dar nu sunteti de vina pentru ce au gandit altii.

   Va doresc succes in campanie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- STEFAN I
[21.11.12 21:03:18]
» mesaj pers

   @Mik Jozsef:

   Sunt femeie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ak-ar de rumÂn
[21.11.12 21:24:25]
» mesaj pers

   @STEFAN I:

   Și eu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [AUG-2011] Muzeul apei minerale -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250206">Şterge vot</a></div><span id="v9250206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2011] Muzeul apei minerale
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2011] Intrarea în muzeu-ghidul care a încercat să ne facă să ne simţim străini în ţara noastră -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250207">Şterge vot</a></div><span id="v9250207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2011] Intrarea în muzeu-ghidul care a încercat să ne facă să ne simţim străini în ţara noastră
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [AUG-2011] Vase în care se păstra apa minerală -muzeul apei minerale -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250211">Şterge vot</a></div><span id="v9250211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2011] Vase în care se păstra apa minerală -muzeul apei minerale
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [AUG-2011] O sticlă uriaşă de apă minerală- muzeul apei minerale -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250212">Şterge vot</a></div><span id="v9250212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2011] O sticlă uriaşă de apă minerală- muzeul apei minerale
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2011] Sticle în care se punea apa minerală Borsec -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250214">Şterge vot</a></div><span id="v9250214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2011] Sticle în care se punea apa minerală Borsec
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2011] Panoramă de la izvorul străvechi -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250216">Şterge vot</a></div><span id="v9250216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2011] Panoramă de la izvorul străvechi
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2011] Indicatoare din staţiune- foarte bine amplasate -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250218">Şterge vot</a></div><span id="v9250218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2011] Indicatoare din staţiune- foarte bine amplasate
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2011] Drumul spre grota urşilor -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250220">Şterge vot</a></div><span id="v9250220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2011] Drumul spre grota urşilor
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2011] Un mic părculeţ recent amenajat din staţiune -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250222">Şterge vot</a></div><span id="v9250222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2011] Un mic părculeţ recent amenajat din staţiune
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2011] Intrarea în mofetă -picioarele ne-au mulţumit pentru că am avut grijă de ele... la bătrâneţte o să căutăm mofetele... -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250224">Şterge vot</a></div><span id="v9250224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2011] Intrarea în mofetă -picioarele ne-au mulţumit pentru că am avut grijă de ele... la bătrâneţte o să căutăm mofetele...
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2011] Ne făceam curaj să intrăm -mofeta -ne aştepta -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250226">Şterge vot</a></div><span id="v9250226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2011] Ne făceam curaj să intrăm -mofeta -ne aştepta
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2011] Drumul spre grota de gheaţă -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250230">Şterge vot</a></div><span id="v9250230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2011] Drumul spre grota de gheaţă
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2011] Intrare grota de gheaţă -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250232">Şterge vot</a></div><span id="v9250232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2011] Intrare grota de gheaţă
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2011] În faţa grotei de gheaţă - era foarte frig şi întuneric-nu există info despre grotă -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250234">Şterge vot</a></div><span id="v9250234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2011] În faţa grotei de gheaţă - era foarte frig şi întuneric-nu există info despre grotă
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2011] Intrarea în grota de gheaţă -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250237">Şterge vot</a></div><span id="v9250237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2011] Intrarea în grota de gheaţă
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2011] Drumul spre mofetă- -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250238">Şterge vot</a></div><span id="v9250238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2011] Drumul spre mofetă-
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2011] Unul dinte izvoarele din care am degustat apa -mirosea a sulf şi avea gust de metal -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250239">Şterge vot</a></div><span id="v9250239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2011] Unul dinte izvoarele din care am degustat apa -mirosea a sulf şi avea gust de metal
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2011] Izvor cu apă recomandat în diferite afecţiuni -nu avea gust bun -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250241">Şterge vot</a></div><span id="v9250241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2011] Izvor cu apă recomandat în diferite afecţiuni -nu avea gust bun
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2011] Izvor cu apă indicat în diferite afecţiuni -avea un gust acceptabil -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250243">Şterge vot</a></div><span id="v9250243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2011] Izvor cu apă indicat în diferite afecţiuni -avea un gust acceptabil
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [AUG-2011] Alee de brazi -o staţiune frumoasă -- foto by <b>STEFAN I</b> [uploaded 30.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av250247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv250247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=250247">Şterge vot</a></div><span id="v9250247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(250247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f250247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e250247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2011] Alee de brazi -o staţiune frumoasă
foto STEFAN I [30.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11128616333 sec