ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.08.2011
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: bucuresti
ÎNSCRIS: 11.07.10
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
AUG-2011
DURATA: 7 nopți
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
ARTICOL ARHIVAT
TIMP CITIRE: 13 MIN

Love at first sight

TIPĂREȘTE

Simt nevoia sa prezint impresiile noastre despre sejurul petrecut anul acesta la Club Miramar de o maniera mai descriptiva. Asta pentru ca am constatat ca un numar de persoane care au stat la acest hotel in aceiasi perioada cu noi au tot reluat in impresiile postate referiri la aceleasi si aceleasi neajunsuri, de parca nimic altceva nu ar fi existat in jurul lor.

Consider ca aceia care doresc sa isi formeze o impresie despre conditiile de aici au dreptul la cat mai multe detalii.

Voi marturisii de la inceput ca noua NE-A PLACUT.

A fost prima noastra vizita aici. Decizia am luat-o pe baza impresiilor postate de membrii comunitatii AFA. Am pornit la drum cu gandul ca daca jumatate din ceea ce s-a scris despre hotel este adevarat, atunci e de bine.

Noi am ales ca varianta de transport autocarul si pot spune ca a fost multumitor. Am ajuns dupa 6 ore de drum cu o ora si jumatate mai devreme decat ora de incepere a sejurului.

La receptie am fost primiti cu politete, tanarul din fata noastra staduindu-se sa vorbeasca cat mai corect engleza. A verificat pe computer si evident camerele nu erau inca pregatite, dar, desi nu am facut check-in-ul ne-a invitat sa servim pranzul la restaurant si sa revenim pentru formalitatile de cazare. A fost cu noi egal politicos si amabil pe cat a fost si fata de grupul de turisti germani care a ajuns alaturi de noi la receptie.

O spun cu tot regretul pentru conationalii mei, dar nu mi se pare corect sa tot subliniem ca personalul de la acest hotel vorbeste mai bine germana si sa consideram ca o lipsa de respect din partea lor ca nu stapanesc prea bine engleza. E un pic snob sa desconsideram, doar din acest motiv, tot efortul real pe care acesti angajati il depun ceas de ceas pentru confortul si siguranta noastra.

Sa nu uitam ca Germania e aceea care a salvat de la falimentul de tara Bulgaria, ca marca germana a stat garant pentru investitiile in turismul bulgar. E normal ca limba germana sa fie studiata in scoli mai mult decat celelalte limbi straine.

Nu am simtit nici un moment ca nu pot comunica cu personalul de la hotel. Chiar daca eu adresam intrebarile in engleza sau putina germana pe care o cunosc si mi se raspundea in bulgara (de catre camerista, ospatari sau bucatari) sau engleza chinuita nu a fost doleanta care sa nu-mi fie indeplinita. Si mereu cu zambetul pe buze, civilizat si politicos. Am apreciat organizarea serviciilor. Eficient, la ore care sa nu deranjeze. Chiar daca programul de masa se incheia la ora 21, se trecea imediat la igienizare si aranjarea salii.

Programul la piscina se incheia la ora 19 si pana in jurul orei 22 puteai vedea muncind fara intrerupere persoanele care se ocupau de curatirea acestora. Plaja se curata si nivela manual in fiecare dimineata pana la ora 7 si 30. Camerista isi facea treaba fara sa deranjeze, asigurandu-ne conditii optime de curatenie.

Nu mult blamatul bacsis era acela care ii punea in miscare pe acesti oameni ci dorinta de a avea un loc de munca. Pentru tips-uri erau asezate neostentativ, dar vizibil vase de sticla transparenta, dar sincer nu prea am vazut persoane care sa se inghesuie sa puna ceva acolo.

Fac parte din categoria persoanelor care in acest sejur am consumat numai apa plata. A fost alegerea mea. Am vazut postate multe nemultumiri legate de calitatea proasta a bauturilor servite in cadrul ultra all inclusiv. Si totusi eu stand zilnic la rand la lobby bar ca sa iau sticlele cu apa plata am vazut un numar mare de persoane consumand cele cateva biete coctail-uri din oferta. Idem si la pool bar. Pai daca nu erau bune de ce era consumul asa de mare? S-au formulat impresii ca berea servita aici nu e buna.

Pe plaja insa se carau incontinuu pahare de plastic cu bere.

S-a spus ca sucurile nu erau de calitate si totusi inca de de micul dejun vedeai pe mese pahare cu suc. Cei mici erau momiti sa ia o inghititura de mancare contra uneia de suc, doamnele stateau pe terasa cu tigara aprinsa, cafeaua si sucul.

Paradoxal mancarea oferita nu era de calitate si totusi se inghesuia lumea sa ocupe toate scaunele in restaurant.

Noi am vazut insa o oferta echilibrata de produse, servite prospete, in restaurantul hotelului.

Un laborator de panificatie asigura painea de toate compozitiile si formele, proaspat, zilnic si cu dorinta de a oferii placere si ochiului. Mesele pe care este prezentata oferta de panificatie are in centru o moara de vant in miniatura si cativa saculeti cu boabe autentice de grau, secara, orz. Alaturi de baghete, tost alb sau colorat gaseai diferite tipuri de colaci, paini rotunde sau chifle.

Laboratorul de patiserie oferea zilnic, incepand cu micul dejun produse proaspete si adecvate- croissante simple sau cu umpluturi, foetaje simple sau cu umpluturi, checuri, cocaturi dulci sau sarate. La pranz sau seara asigura tartele sau quich-uri.

Dimineata un stand era rezervat ofertei de cereale care merge de la cele integrale la cele prelucrate intensiv, boluri pline cu seminte de dovleac, de floarea soarelui, de susan, de mac, iaurt proaspat, fructe de sezon (piersici, nectarine, pere, mere de vara) si exotice (banane, portocale, grapefruit), compoturi, gemuri.

Celelalte standuri ofera dimineata oua pregatite divers (ochi, jumari, fierte sau 3 feluri de omleta), mezeluri, branzeturi, legume proaspete, carnati, foietaje simple sau umplute prajite, budinca de paste cu branza, fasole boabe, porridge, gris cu lapte. Succes aveau clatitele servite en gross cu ciocolata sau ciocolata alba.

Un stand era rezervat seara pentru paste, 2 feluri pe seara cu cate doua feluri de sosuri, si pizza de trei feluri. Pregatite direct in fata ta de catre o persoana experimentata si eficienta. Si care gasea puterea sa iti zambeasca cand ii multumeai in ce limba cunosti tu.

Standul de supa prezenta la panz si seara cate doua oferte de supa una de legume si alta cu carne. In 7 zile cat a durat sejurul nostru nu s-a repetat vreun fel de supa nici macar seara. Gustul supei putea fii imbunatatit dupa voie cu adaosuri de verdeata, banza rasa sau crutoane.

In doua locuri vizibile erau la discretie cel putin 9 tipuri de condimente cu care sa iti asezonezi mancarea, bolurile cu felii de lamaie erau mereu umplute, cele cu banzeturi rase puse la indemana, sticlele cu ulei de masline sau floarea soarelui prezente langa legume, vase tronconice, transparente umplute cu diferite tipuri de sosuri pentru salate la indemana.

Standul de legume proaspete cuprindea legume feliate, simpe sau in combinatii diverse sau salate cu diferite sosuri adaptate verii.

La panz un stand cuprindea carnuri felurite gatite pe grill electric in fata ta, un altul avea tavi cu carne diferita la cuptor cu sosuri scazute, un altul avea mancaruri gatite de legume sau carne cu legume si ultimul prezenta oferta de peste (grill, la cuptor, prajit), scoici scazute la cuptor cu vin si ouzo, rechin pregatit pe grill electric in fata ta incat puteai singur sa constati cat era de proaspat, orez gatit sau mancaruri cu paste si cartofi prajiti care erau scosi in fata ta, proaspeti, nu congelati, din saci de plastic si prajiti in baie de ulei care nu producea nici un miros dezagreabil pur si simplu pentru ca era cel potrivit.

Exista un stand de inghetata unde se oferea si pepene rosu feliat.

Seara de seara exista o oferta de preparate specifice unei tari: Spania, Italia, Grecia, Anglia.

La un stand separat un bucatar priceput transa in fata ta in portii un preparat surpriza, cate unul pe seara. Peste marin, berbecut la protap, pui la rotisor, muschi intregi de porc.

Standul de dulciuri cuprindea o oferta destul de echilibrata. Prajituri cu blat si crema, charlotte, aspicuri cu fructe, torturi cu blat sau cu gelatina.

Si da se recicla. Dar la modul decent pentru a evita risipa. In mod diferit de ceea ce am vazut vara trecuta la hotelul din Turcia unde am avut proasta inspiratie sa aleg sa merg. Acolo daca nu gaseai urme de muscatura sigur gaseai muste in mancare sau bulion adaugat in sosul de maioneza (era tot vara) al salatei, ori din prajiturile cumparate vrac ramase de la alte mese se produceau " creatii" insiropate sub forma de sirena sau peste.

Aici am vazut croissante ramase de la micul dejun taiate in jumatate si umplute cu crema de branza, am vazut aspicuri create din fructele ramase neconsumate de dimineata. Am vazut prajituri insiropate create din grisul cu lapte ramas neconsumat de dimineata. Am vazut portocale taiate sub forma de floare umplute cu resturi de salata ramase de la pranz. Oricum, TOT ceea ce era prelucrat era prezentat VIZIBIL pe tavi puse in partea de sus a standului. Nu am pretentia ca ma pricep ca un bucatar (ca daca spune el/ea ca era carnea refolosita o spunea din experienta castigata cu multa munca in restaurantele romanesti unde se practica inghetarea -dezgetarea produselor de la ciorbe la fripturi pe scara larga, fara discriminari de clasificare, ca doar nu o sa piarda patronul dividendul si bucatarul bonusul) ci vorbesc din experienta unei simple gospodine.

Uimitor pentru noi era aglomeratia de la snack barul de pe plaja, unde de dimineata de la 10 pana dupa amiaza la ora 17 se perindau incontinuu clienti in cautare de ceva de mancare. Si aici oferta era mult mai redusa- produse gen fast food, fripturi, 2-3 feluri cu legume, orez, paste, cateva legume proaspete, 2-3 feluri de fructe, 4-5 feluri de prajituri.

In schimb la coltul cu mancare pentru copii nu era prea mare inghesuiala. Aici erau prezente legume fierte, orez fiert simplu, piure de cartofi, carne fiarta de pui.

Desi suntem categoria " am venit la mare nu la strand" nu am putut sa nu remarcam curatenia piscinelor. S-a spus aici ca apa era nemultumitor de rece in piscinele pentru copii, ca cele cateva biete topogane din bazinul de 0.45 m nu erau de ajuns, dar noi am vazut copii care stateau fericiti pe ele, am vazut persoane, buni inotatori care faceau in fiecare dimineata zeci de bazine.

Locurile de joaca pentru copii asa putine cum sunt sunt de ajuns pentru copii din moment ce nu am vazut coada la ele. Sunt solid construite, nepericuloase.

Evident ca am avut si noi parte de ceea ce ne-am fii dorit mai putin. Persoane venite la plaja cu manierele proaste de acasa. Nationalitatea nu conta. De la pusul prosoapelor pe sezlongurile de pe plaja si de la piscina in paralel, ca cine stie se mai rasgandeste omul, trecand prin vorbitul tare si aproape continuu la telefon. Ajungem la runda "N" din disputa cine ii face educatia lu'ala micu ca eu m-am saturat, aflam, fara sa vrem totul despre soacra lui Mitica din Ploiesti, ca el tot a ramas in camera ca-l doare capu' de la meciul de aseara.

Dar totul culmineaza cu disputa dintr-o familie de bulgari pe care am avut oroarea sa-i avem vecini de plaja in doua randuri. Cauza era ca fiul lor de patru ani defecase in vazul cui s-a uitat si acum " produsul " trebuia curatat. Asta in opinia mea. Ca in cea a celor doi parinti, dupa ce l-au sters dorsal cu servetele umede, au acoperit ce ingroapa pisica singura cu servetelele folosite si au inceput meciul de care pe care. S-a terminat remiza, asa ca persoana care nu a vazut ce am vazut noi a devenit nas.

Am avut insa parte si de relaxare si odihna. Caci este adevarat ce se scrie in impresiile despre acest hotel. Programul de liniste se respecta. Cel putin cel de seara, cand de la ora 23 poti auzi marea si dormii linistit. Am gustat din plin plimbarile lungi pe malul marii, dimineata dupa micul dejun, dar si pe cele de seara cand ne -am rezervat timp sa batem la pas Obzorul. Asezare mica, cu ambitii mari. Peste tot, intr-un echilibru neverosimil, sunt prezente marirea si decaderea. Alaturi de hotelurile functionale si care noua ni s-au parut complet ocupate, vezi complexul de apartamente de lux de inchiriat ocupate cu precadere de turistii rusi, dar si constructii la rosu sau inca incomplete, dar totusi gazduind turisti fara mare dare de mana. Vezi constructii incepute si abandonate in diferite stadii de executie (din 2007 dupa cum am dedus dupa un panou), dar si hoteluri candva functionale si acum abandonate. Cineva a postat o imagine cu pereti coscoviti a unui astfel de hotel lasand falsa impresie ca sunt cazati turisti in astfel de conditii. Ceea ce nu este adevarat, respectiva constructie fiind inchisa si nefunctionala. Nu inteleg de ce, daca ne-am hotarat sa dam informatii despre locuri pe care le-am vizitat nu o facem fair play.

Seara porneam plimbarea pe aleea paralela cu soseaua, situata sub 2-3 metrii de nivelul acesteia, bine asfaltata si luminata. Aleea te duce prin spatele a ceea ce s-a dorit odata a fii un camping cu vile duble de lemn, acum inchis si trist si iese la nivelul soselei dupa 200-300 de metrii pe un pod. Ai acum in fata ta posibilitatea sa o iei la stanga si poti vizita hotelul Casablanca, iar putin mai departe hotelul Helios Bay. Sau poti sa mergi inainte pana la semafor (personal e singurul pe care l-am vazut in oras, dar nefiind pe post de sofer nu am dat atentie decat ca punct de reper). De aici daca mergi in stanga dai de strada unde se afla magazinul SPAR (retea prezenta in Austria), magazine tip bazar cu cele mai mari preturi indiferent de produs si apoi ajungi la parc si la parcul de distractii de linga hotelul Helios Bay. Daca alegi sa mergi inainte ai parte de bazarul central, cateva restaurante si o banca. In capat dai de rondul central cu o mica fantana arteziana, un turn cu ceas, o biserica si o scena in aer liber cu cateva banci.

Pe scena au loc seara de seara spectacole de amatori. Programul este anuntat pe date pe un stalp publicitar. Gasesc inspirata initiativa autoritatilor locale sa ofere gratuit, pe parcursul verii, posibilitatea locuitorilor din Obzor de a socializa intr-un mod placut. De la semafor daca alegeti sa mergeti in stanga si mai faceti odata stanga gasiti piata agro-alimentara, destul de mica dar plina de legume si fructe proaspete bulgaresti. Drumul va duce pe langa un mic spatiu amenajat rustic, cu o fantana cu cumpana in miniatura. Urmati apoi straduta din capat stanga si o sa vedeti 3 dovleci bine crescuti care au auzit ca lumea e mai mare decat gradina in care s-au nascut, asa incat si-au scos capetele prin ochiurile gardului de plasa de sarma la vremea cand erau doar flori, acum au crescut mari, dar stau inca necopti si nehotarati ce sa faca mai departe. Nu aveti cum sa-i ratati caci in curtea vecina e un piersic frant in doua de o furtuna nebuna, dar si acum face ce face de multi ani e plin de roade care stau gata sa se coaca.

E ceva ciudat cu strada asta caci tot aici am vazut intr-o curte parasita o singura tulpina de floarea soarelui de care stau agatate neobisnuit de multe flori. In capatul strazii, traversati, treceti printr-o alee scurta cu magazine de suveniruri, unele autentice bulgaresti si cu unul dintre cei doi fotografi care iti face portretul dupa ce te costumezi in hainele din diferite epocii pe cale le combini cum iti trazneste si dupa cum te incap. Dai apoi tot in rondul central despre care v-am istorisit putin mai sus. Drumul te duce printr-un minuscul parculet cu masinute atractive pentru pruncii de 1-3 ani, continua pe stadute paralele pana ajungi din nou la parcul orasului.

La nici 20 de metri de parc este micul muzeu al orasului care gazduieste cele cateva urme arheologice care arata ca aici a fost odata Heliopolis (orasul soarelui dupa cum l-au numit romanii). Alaturi este un amfiteatru in aer liber, o incercare corecta de a prezenta ceva din gloria trecuta a coloniei romane. In parc poti plimba piciul de pana la 6 ani in minicaruta trasa de poneiul cel mic, il poti lasa sa calareasca pe poneiul mai mare sau sa incalece vitejeste pe calutii-jucarii care se deplaseaza incet si sigur cu ajutorul unor roti si a unui mecanism la care oricum nu ma pricep. Fata in fata cu parcul este un spatiu verde amenajat care are si un bazin in care se distreaza curajosii care aleg sa stea inchisi cateva minute intr-o minge mare, transparenta si incearca sa-si mentina echilibrul impingand mingea intr-o parte sau alta. Langa spatiul verde este parcul de distractii care are cateva modeste masinarii zgomotoase. Alaturi este un spatiu mare marginit de un gard de sarma. Intr-o parte din acest spatiu exista un teren de fotbal, modest, iar intr-un colt este un teren care cu ingaduinta poate fi numit de minigolf.

Alternative la deplasarea pe jos spre si dinspre Obzor aveti un microbuz pus gratuit la dispozitie clientilor Miramar si care circula dupa un orar afisat in parbriz sau carutele simple trase de caluti ce ar merita mai multa grija din partea stapanilor.

Zilnic se organizeaza excursii contra cost - plimbare cu corabia cu panze cu pranz inclus, safari pe dealurile din jur (nu mai inalte de 500 de metri dupa umila mea estimare) cu jeepuri obosite, plimbari pe aceleasi dealuri cu ATV-uri, vizita la Varna si la delfinariul de aici, vizita pe un traseu vinicol cu cina si spectacol folcloric si mers descult pe carbuni incinsi. Pe un perete in stanga receptiei sunt afisate panouri cu detalii despre aceste excursii, persoana de contact, exista chiar si un vorbitor de romana. Excursiile sunt organizate insa cu ghizi vorbitori de germana.

Pe plaja se poate incerca putina adrenalina facand parasailing, o plimbare la viteza unei barci cu motor calare pe banana sau intins pe o saltea rotunda numita crazyshark.

Terenul de sport multifunctional (tenis de camp, fotbal, handbal, baschet) poate fii inchiriat cu ora.

Intr-adevar sala de fitness e usor meschina ca oferta, iar piscina interioara a ramas inchisa si in singura zi cu ploaie care ne-a prins aici.

Zilnic pe un panou aflat la intrare in sala de mese sunt afisate programele zilnice pe ore.

In sala de deasupra restaurantului principal sunt organizate spectacolele de seara. Am facut o unica incercare la seara folclorica. Acustica este imperfecta, lumea nerabdatoare, ia sa vad daca ghiciti... sa umple paharul la barul din coltul salii, oricum neatenta. Prezentatorul a relatat scenariul ce urma sa se deruleze. Spectacolul a inceput, iar ilustratia muzicala avea dublul decibelilor de care ar fi fost nevoie. Asa ca am ales linistea.

In concluzie daca VRETI: liniste, soare, mare curata (nu am vazut dupa o zi in intregime ploioasa decat iarba de mare, meduze derutate sau esuate pe mal, bancuri speriate de pestisori- asta o zi, pentru ca de a doua zi puteai sa faci studiu marin in apa de mare), hrana echilibrata (alegerea este a noastra - oamenii astia doar pregatesc mancarea, nu ne bat la talpi sa o inghitim pe toata), daca vreti sa petreceti timp de calitate alaturi de persoane dragi, sau vreti sa fiti parinti full time alegeti Club Miramar.

Daca insa DECIDETI ca va trebuie zgomot, agitatie, party time, sporturi extreme si mai sunteti si parinti, lasati copii acasa si mergeti in alta parte.

Pentru noi a fost o incantare si vom reveni cu siguranta.


[fb]
---
Trimis de Ana Venera in 19.08.11 23:30:09
Validat / Publicat: 20.08.11 09:13:09
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Nisipurile de Aur, Balcic, Cap Kaliacra
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2244 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

3 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ana Venera); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Un bun venit curat si fara bacsisi!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 13700 PMA (din 14 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

3 ecouri scrise, până acum

webmaster10 [20.08.11 00:07:35] »

Super, excelent! Totusi n-ar fi fost rau sa delimitezi impresiile despre hotel de cele legate de statiune prin review-uri separate, mult mai usor de accesat (ca informatie) de catre cei interesati.

Oricum, este un articol reusit pentru care meriti toata aprecierea.

Ana Venera [20.08.11 08:12:55] »

Multumesc pentru aprecieri webmaster10! As prefera ca materialul sa ramana un tot. Cred eu ca doar asa poti avea o imagine completa a ceea ce poti gasi daca alegi Club Miramar din Obzor.

claudia_a* [23.08.11 08:51:40] »

Si noi am mers 3 ani la Miramar (vezi reveiw-ul din ultimul an facand click aici) si am reveni cu placere... foarte adevarat ce ai scris! Un optimist apreciaza partea plina a paharului, nu pe cea goala! Felicitari.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Ana Venera, claudia_a*
Alte impresii din această RUBRICĂHVD Club Hotel Miramar:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.051043033599854 sec
    ecranul dvs: 1 x 1