18653 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Rina Vista Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.04.2011
DE
Avatar Alex_Macedo
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti-Oradea
înscris/ă în 25.08.09
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
MAR-2011
DURATA: 5 nopti
TIP: TEAM-BUILDING
PREŢ SEJUR:
Delegaţiune
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
70.0 %
  
Satisfăcător

NOTA MEDIE rez.:
8.40
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

RINA VISTAş mai trece pe la tine...


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
GORAN BREGOVICI - Ta-bakiera

CHECK- IN

De multe ori simţi că ar fi mai potrivit sa fii culant şi îngăduitor în a formula o părere, când eşti în delegaţiune şi mai totul vine cam... pe tavă. Există însa, un risc subliminal de a “rotunji” colţurile, când nu e portofelul tău în joc. În principal şi-n secundar şi pe toate parţile, cu majuscule, merg pe ideea că oricum ai fi cazat, trebuie să păstrezi o anumită obiectivitate sau dai un delete cu ce ai venit setat în creieri de acasă, tratând momentele petrecute în locul cu pricina, cu atitudinea de plătitor a serviciilor în cauză.

Cu circomvoluţiunile arse şi bagaj de şase zile şi-o cămaşă, învelit în oboseala unui drum de-a curmezişul ţării, ajung în Poiana Braşov. Spre deosebire de Piatra Mare (un hotel drag mie, doar pentru că trezeşte o amintire la fel de proaspătă şi azi, având în vedere privilegiul să strig prezent la prima şi deocamdată singura întâlnire AFA anno 2010, oficialmente vorbind!), care e o la aruncătură de nuia distanţa, Rina Vista o triplă stelară din lanţul hotelier Rina, îşi ridica semeţia de cămin de nefamilişti destul de anostă, de când intri în parcare. Vina evidentă este a precursorilor care, poate din lipsă de spaţiu sau din dorinţa excesivă a parinţilor, de a merge pe o axiomă care a greşit drumul, adică, de a “da copilu' la arhitectură, că iese om din el”! Artistul în cauză a acelor timpuri a găsit să se formuleze fad, în betoane şi cărămizi, oferind imaginea de azi a hotelului. Ştampila logoistică actuală este, evident, recosmetizată. Coloratura stabilimentului fiind alb cu albastru care... “dă” destul de curat şi nu are atitudinea de un “du-te-n colo”, ce respinge... Lounge-ul şi recepţia curate şi am adulmecat şi nişte parfumuri venind de la soluţia de spălat gresia care, îţi oferea o siguranţă mentală vis-a-vis de ideea de antiseptic. De multe ori în viaţă, daca nu chiar... dintodeauna, prima impresie contează şi prin raport comparativ. S-a mers pe două atingeri la interioare, anume britanică ca sobrietate şi italiană în ideea de lăfăială, lângă recepţie. Check-in-ul la modul simplu, având în minte ca în off-season, “propitarii” îşi freacă palmele de bucurie că vin delegaţii să scoată vântul bătut din hoteluri.

CULCUŞU'

Mă târâi ca un guşter ce adulmecă furnici gravide către camera care, spre bucuria mea, era în “capatul satului”, la parter... adică ultima. Cardu' merge şi mă uit la uşa care dădea impresia că şi dacă vorbeşti cu tine-n gând, se va auzi oricum, prin/pe lângă ea. La trei stele, nu stai să adulmeci pretenţii şi ca de obicei, cum fac mai întodeauna, mă îndrept spre pat pentru controlul pernelor, adică dacă nu cumva găsesc urme de podoabă capilară a altcuiva şi dacă cutele feţei de pernă au, poate, amprenta vreunei ţeste, alta decât a mea!... deh... sunt pe pluta mea şi dacă-s dus cu ea, înseamnă că e fixul cel am eu, cum putem avea mulţi dintre noi, necontând din ce domeniu, se poate naşte. Fereastra era spre un... gazebo sau mai pe mioritică, filigorie cu bar de zi şi grătar, chiar în vecinătatea parcării, în genere liniştită, dacă nu se trezea vreunul să vorbească la mobil. Multă lume uită că o convorbire telefonică este un dialog şi urlă in telefon ca să audă cei din jur câte case are sau ce dessou-uri scumpe va primi iubita de acasă de la Victoria's Secret (ul Curcilor), ... deh... mă rog... Totul era în regulă şi camera, care păstra culoarea “de pe tricou” a faţadei alb-albastră, avea o tentă mică de salon medical, unde te odihneşti după vreun face-lift. Bref, se doarme bine chiar dacă, îmi atârnau lăboanţele pe afară şi îmi dădea senzaţia în vis că, sunt un lungan din ăla albăstrui, din tribul Na'vi, din Avatar, chiar daca am doar 1.82.

NUTREŢURI SI HIDRATĂRI

Ca mai peste tot, micul dejun era inclus de tip, bufet “românez”. Evident că în fiecare zi era altfel... la fel... Într-un fel e normal... nu prea îţi permiţi în a avea un mic dejun foarte variat, când turiştii nu apar în şarjă săptămânală, pe modelul “unii vin, alţii pleacă” şi mai ales în off-season, când totul e pe relanti. Totuşi, m-a bucurat să văd, pe lângă ce ştim cu toţii ('vurştul fiert şi prăjit, omletă, papară, ouă'n coajă, ou cu ochi umflat, ouă dezbrăcate, oua frivole... a, nu... d'astea n'aveau!), un caşcaval “a întâia de porc” tip Emmental, Brie, Camembert, piept de pui tăiat julienne sub două forme, panat în pesmet sau doar faină, crochete de cartofi la cuptor şi o gamă destulă de salate şi legume “á la brut” sau cu sosuri lângă, ceea ce nu e rău pentru un trei stele.

Dejunul şi cina sunt Á la Carte. “Ceva plus garnitură”, începea de la 21 până spre 60 de lei. ”Vinurili” de la 26 şi nu-mai-spun-câţi lei... că... dacă ai bani cumperi, dacă nu, nu.

Există o tendinţă unanimă în gastronomia hotelieră de a face din rahat, bici şi să şi pleznească. S-a bătătorit o chestie cu legumele alea mexicane şi cartofi tăiaţi şablon din pungă. Amândouă cu gust de rumeguş, şarpantă sau travertin descărcat în gara Chitila şi culoare, parcă adăugată live în photoshop. Eu înţeleg că vrei să serveşti jaap-jaap, repede, dar folosind semi-preparate nu prea te mai poţi numi Chèf ci, doar un obişnuit bucătar, chiar dacă ai talent. Acum, să nu se înţeleagă că bagatelizez sau mai obraznic, minimalizez munca într-un mediu în care diferenţa dintre eşec şi succes ţine de minute ci în ideea că restaurantele hoteliere tind să meargă numai jumătate pe slow-food, restul fiind la modul fast. Ciolan cu fasole pe platou oval de mâncau doua persoane, excelent. În cealaltă dimensiune, însă, ciorbă de fasole în care e pus tarhon cu pumnul şi mie personal, îmi cade pofta în papuci şi intru în anti-climax. Mă rog... o fi fost vreo specialitate a bucătarului! Repet, ţine de... de gustibus... ca să-l citez pe, prietenul creivean. Per total, Ok dar, servirea lasă de dorit... întârzieri de peste 40 de minute ceea ce în opinia mea, este cam mult, chiar dacă am făcut liste la micul dejun cu ceea ce am dori sa mâncăm la prânz, tocmai pentru a fluidiza servirea. La un moment dat, a venit un prunc la mine pe post de piccolo... de vreo trei ori cu trei comenzi de felul 2, diferite dar... niciuna nu era comanda mea! Înţeleg că apelezi la zilieri dar, măcar, fă-o mai din timp!! Un minus este şi mirosul de mâncare care se simte în toată recepţia când, bucătăria “merge” pe full-throttle şi miesmele ajung până la intrarea hotelului.

CHECK-OUT

Sub o formă sau alta notele din caseta gradului de satisfacţie vor reflecta ceea ce am simţit/”palpat”/văzut eu.

Uşa camerei, oricât de nouă, nu avea acea bandă de izolare fonică care ar fi trebuit lipită de jur-împrejurul cadrului, de închidere a ei. Tanti de la curaţenie avea camera cu bulendre şi ustensile, chiar după camera mea (sau cel puţin aşa am înţeles eu!) şi avea un talent nemăsurat să vorbească cu electricianul de parcă erau în Bamboo... sau... imaginaţi-vă că stau doi cu căşti pe urechi cu muzica dată la maxim şi încearcă să ŞI dialogheze! Vă daţi seama că ştiam deja, unde îşi face cumpărăturile tanti şi ce a mai reparat pe acasă nenea electricianu'! Noi, românii avem în dicţionar cuvântul linişte doar ca să fie şi el acolo. Nu ştim ce înseamnă în esenţă!... să nu mai zic de talentul doamnelor venite şi ele în delegaţie, de a sporovăi pe hol chiar dacă fiecare avea camera ei! Eram nevoit să ascult ce chilot sau ce gentoc şi-a cumpărat fiecare şi cât de prost e sucu' de la dozator! D'aia avem camere cu uşi în hotel pentru a ne şi ODIHNI. Această odihnă se poate realiza doar dacă realizăm că nu suntem pe câmp cu vaca şi fluierăm în buză a pagubă sau ne strigăm, a căutare prin păpuşoi, având acea atitudine sub denumirea de, RESPECT. De asemenea mulţi nu ştiu că o uşă cu, card nu trebuie TRÂNTITĂ!!... ea se închide elegant de aproape şi nu trebuie forţat! Aşa se trânteau uşile, de-ţi cădea creieru'n guşă... tresăream ca raţa de pe ouat! Pereţii din păcate, parcă de hârtie şi unu' vorbea la telefon sau pe Skype aşa tare că nu auzeam ştirile de la televizor.

Poiana Braşov rămâne oricum în mintea mea, locul copilăriei unde îmi petreceam vacanţele de iarnă cu părinţii şi care ne ozona şi... sufletul când “fugeam” din Bucureşti.

Am găsit la sfârşit de martie, într-un fel, o Poiana destul de tristă dar, care nu şi-a pierdut farmecul chiar dacă este o destinaţie “de zăpadă”, în momentul acela, deloc prezentă.

Rina Vista rămâne totuşi un loc în care îţi poţi petrece 2-4 zile sau tranzit dar cam atât. Nu dezamăgeşte dar nici nu excelează. Rina poate fi “călcată” sub însemnul ”city-break” în off-season pentru că Braşovul este Braşov şi are candoarea lui de oraş turistic şi de munte şi se poate combina cu plimbari prin Poiană. Sub egida “Întodeauna e loc de mai bine”, vă spun...

Pe... oricând!

---
Impresii încărcate de Alex_Macedo in 11.04.2011 13:13:32

Validat / Publicat: 11.04.11 15:04:45


  • Alte destinații turistice prin care a fost: Suedia, Norvegia, Danemarca, Germania, Austria, Franta, Italia, Spania, Olanda, Belgia, Elvetia, Egipt, Turcia, Slovenia, Ungaria
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3412
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 3 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alex_Macedo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67000 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- johnnyredlabel CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[11.04.11 16:02:38]
» mesaj pers

   @Alex Macedo

   Corect review-ul tau, iar pe alocuri chiar haios! Am Fost Acolo si eu la sfarsitul lunii noiembrie 2010, tot in delegatie (doua nopti) si pot spune ca a fost ok (meniul nostru afost ceva mai bogat-deh, dupa buget). Una peste alta, este un hotel intim, in care poti petrece 2-3 zile.

   Ca si informatie pentru colegii de pe site, face parte din lantul Rina Hotels, alaturi de fostul Hotel Sinaia (din Sinaia, acum se numeste Rina) si inca unul din Predeal (pe care, sincer sa fiu, nu-l stiu).

   Ai un vot de la mine! Numai bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Alex_Macedo
[11.04.11 16:12:17]
» mesaj pers

   @johnnyredlabel

   ... exact asa am simtit si eu... ca 2-3 zile se poate sta civilizat si cu mici inadvertente, te poti simti bine!! Evident, nu stiu care este prestatia hotelului in plin sezon si nici nu pot comenta... in schimb, daca vrei sa zipp-uiesti un... red label... hmmm... cam ustura la buzunar... ca sa nu mai vorbim de un... black label!

   Multumesc pentru vot!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- creivean
[11.04.11 17:50:12]
» mesaj pers

   Am scris o capodopera de ecou, da l-am pierdut pe drum, prin nu-s ce retea wireless de cartier (o astept pe fii-mea sa iasa de la engleza). Asa ca, felicitarile si palinca, dupa ce ajung acasa.

   P. S. : Da, Alex te citesc pe un'te'apuc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[11.04.11 20:31:17]
» mesaj pers

   sa nu ma intrebati de ce am ales aceasta melodie, nici macar nu sunt convins ca este o compozitie marca Bregovici de vreme ce versurile sunt in poloneza :)), va las sa cititi si sa ascultati aceasta muzica... care se poate schimba!

    si totusi va spun... tot ce a ramas acestei fete ca sa-i aduca aminte de Alex este o tabachera! :)))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[12.04.11 08:02:51]
» mesaj pers

   @creivean

   ... iar citesti reviewuri pe telefon?? Pe mine nu ma intereseaza! Mie sa-mi remiti "capodopera de ecou", ca n-am muncit degeaba... auzisi?? ... nu stiu de unde-l scoti dar vreu sa-l citesc!!! :)))))... glumesc... azi, vremea nu e cu noi dar, zilele astea ar trebui sa ne adapam cu ceva... hamei... cu spuma sau fara!!

   Mersi, Maestre... ca mai bagi un ochi si pe la mine!!

   webmaster13

   ... ce m-as face eu, fara tine, webmaster13?

   ... stiai tu ca imi place Bregovici... sau ai intuit cu acest punct pe i: Ta-bakiera!!

   Multam'!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- sev7
[09.05.11 09:58:16]
» mesaj pers

   ... cum "facui" de nu am vazut in timp "real" review-ul, nu stiu...

   Dar mai bine mai tirziu decit deloc!

   Felicitari maestre... ca intotdeauna

   Bravos!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[09.05.11 13:39:07]
» mesaj pers

   @sev7

   ... sincer, asteptam un semn!... si ca intodeauna, A VENIT!! Multumesc mult, sev7!!... mai scriem si chestii serioase :)))... chiar daca, pe un colt nu m-am putut abtine de la o anumita dileala scriptica!

   S'auzim de bine! Mersi!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sev7
[09.05.11 13:59:51]
» mesaj pers

   @Alex Macedo

   Bune si "chestiile serioase"... dar sa nu exageram cu ele... :)

   Glumesc, binenteles...

   Esti "autorul meu preferat de pe AFA", iti urmaresc toate review-urile/ecourile fara de care, sincer, locurile/locatiile respective parca si-ar pierde din farmec.

   Pina la urmatoarea "revedere", sa auzim de bine maestre!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[07.08.16 21:44:50]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo - Am retinut informatiile, multumim, ma bucur sa ajung sa adaug eu votul 50

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sev7
[08.08.16 20:34:44]
» mesaj pers

   Bravos!!!... excelent!!... ca intotdeauna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[08.08.16 23:38:17]
» mesaj pers

   @calatorul - Mulţumesc frumos pentru vot. A trecut ceva timp de atunci... dar... speranţa rămâne la... schimbare-către-bine.

   Să auzim de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[08.08.16 23:40:59]
» mesaj pers

   @sev7 -... ca întotdeauna, RESPECT!

   Pe... oricând.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[8] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2011] Rina Vista sfarsit de martie 2011 -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 11.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av193824">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv193824"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=193824">Şterge vot</a></div><span id="v9193824" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(193824)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f193824Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e193824MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2011] Rina Vista sfarsit de martie 2011
foto Alex_Macedo [11.04.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2011] Receptia destul de placuta ochiului. -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 11.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av193825">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv193825"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=193825">Şterge vot</a></div><span id="v9193825" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(193825)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f193825Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e193825MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2011] Receptia destul de placuta ochiului.
foto Alex_Macedo [11.04.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2011] Lounge-ul cu accente britanice.... -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 11.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av193826">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv193826"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=193826">Şterge vot</a></div><span id="v9193826" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(193826)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f193826Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e193826MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2011] Lounge-ul cu accente britanice....
foto Alex_Macedo [11.04.11]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [MAR-2011] Camera destula ca spatiu....adica normala ! -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 11.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av193828">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv193828"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=193828">Şterge vot</a></div><span id="v9193828" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(193828)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f193828Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e193828MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2011] Camera destula ca spatiu....adica normala !
foto Alex_Macedo [11.04.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2011] Baie obisnuita cu dus, curat cu schimbare zilnica de prosoape! Poza e destul de anosta si nu prea spune multe dar, ghinion...toate pozele au fost facute cu mobilul !! -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 11.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av193831">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv193831"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=193831">Şterge vot</a></div><span id="v9193831" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(193831)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f193831Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e193831MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2011] Baie obisnuita cu dus, curat cu schimbare zilnica de prosoape! Poza e destul de anosta si nu prea spune multe dar, ghinion...toate pozele au fost facute cu mobilul !!
foto Alex_Macedo [11.04.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2011] 'Departamentul' de servit micul-dejun. Poza e facuta din partea unui hol unde se putea fuma.....asta e un plus ca restaurantul este no-smoking area ! -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 11.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av193832">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv193832"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=193832">Şterge vot</a></div><span id="v9193832" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(193832)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f193832Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e193832MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2011] "Departamentul" de servit micul-dejun. Poza e facuta din partea unui hol unde se putea fuma.....asta e un plus ca restaurantul este no-smoking area !
foto Alex_Macedo [11.04.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2011] Din restaurant se poate vedea una din salile de conferinta. -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 11.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av193833">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv193833"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=193833">Şterge vot</a></div><span id="v9193833" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(193833)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f193833Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e193833MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2011] Din restaurant se poate vedea una din salile de conferinta.
foto Alex_Macedo [11.04.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2011] Tot zona de breakfast ! -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 11.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av193834">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv193834"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=193834">Şterge vot</a></div><span id="v9193834" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(193834)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f193834Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e193834MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2011] Tot zona de breakfast !
foto Alex_Macedo [11.04.11]
# [50 PMA, +BONUS]

[8] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.110197067261 sec