14679 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Zagreb Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.09.2010
DE
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
AUG-2010
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Hotel Zagreb, o opţiune convenabilă


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Umoran (Obosit) text

Dacă cineva ar face o analiză asupra descrierii numeroaselor hoteluri în care am stat, ar constata că majoritatea acestora sunt de 2-3 stele. Asta se întâmplă din câteva motive.

În primul rând, pentru că, în ciuda aparenţelor, bugetul pe care ni-l permitem pentru o excursie nu este foarte mare, doar cât preţul mediu al unei excursii de 10 zile, organizate de un tour-operator în circuit prin Europa, doar că, din acestă sumă, noi reuşim să facem câteva zile în plus, să mâncăm şi să plătim şi intrările pe la muzee.

În al doilea rând, aşa cum am spus-o şi cu alte ocazii, hotelul reprezintă pentru noi doar un loc unde, după o zi de umblat şi vizitat, să vii să te odihneşti în condiţii decente.

De aceea, eu apreciez la un hotel în special curăţenia şi amabilitatea personalului şi apoi facilităţile. Pentru noi, acestea din urmă, obligatorii sunt puţine: grup sanitar propriu camerei (nu pe hol) şi parcare. Apoi, mai sunt şi altele, dar peste care putem trece, la o adică: mic dejun asigurat şi conexiune la Internet, de preferat wireless. Urmează apoi alte criterii, dintre care cele mai importante sunt preţul şi poziţionarea hotelului. Poziţia nu o raportez neapărat la distanţa faţă de, să zicem, centrul oraşului, deşi preţul este întotdeauna legat de aceasta, pentru că, de multe ori, este mai important să stai la un hotel într-un cadru natural foarte frumos, decât să stai în buricul târgului, dar să nu te poţi odihni din cauza gălăgiei.

Aces ultim criteriu, cadrul natural, m-a făcut să aleg drept reşedinţă de o noapte hotelul Zageb, din oraşul de la care a împrumutat numele, unde am petrecut o zi (click aici). Alegerea am făcut-o, ca întotdeauna (sau aproape), cu ajutorul site-ului booking.com. Eu prefer rezervările prin intermediul acestui site, pentru că, faţă de altele, îmi oferă posibiitatea facilă de căutare, exact după criteriile pe care le doresc. În plus, preţurile sunt întotdeauna cele mai mici.

Dintre cele 4-5 hoteluri din Zagreb din lista de pe booking.com, care satisfăceau criteriile mele, am ales hotelul Zagreb pentru că este lângă un frumos parc, de pe malul drept al râului Sava, ce străbate capitala Croată de la est la vest.

Am găsit hotelul foarte repede cu ajutorul GPS-ului, deşi adresa dată pentru hotel pe booking.com nu a fost recunoscută. Dar, lucru foarte important, pe pagina hotelului, cei de la booking.com trec întotdeauna şi coordonatele, ceea ce este suficient. În plus, înainte de plecare, eu întotdeauna testez pe GPS adresa unde vreau să ajung, pentru a nu avea surprize (după ce le-am avut când am folosit prima dată un GPS). Astfel, am descoperit că GPS-ul nu cunoştea adresa hotelului, aşa că, m-am uitat pe hartă şi am constatat că Hotelul Zagreb, care apare pe booking.com la adresa:

Damira Tomljanovica Gavrana Bb, Zagreb, 10000, Croatia

este situat cam la jumătatea străzii Bundek.

Am avut astfel un mijloc de verificare şi am ajuns "din prima" la acest hotel.

Să nu vă închipuiţi că este un hotel de lux, nu, este un hotel modest, de două stele, dar care, în final, mi-a îndeplinit toate aşteptările.

În primul rând, parcarea gratuită este suficient de încăpătoare. Aspectul exterior nu este deloc spectaculos, ba chiar, la prima vedere, mi-a sugerat un cămin de nefamilişti. Intrarea este şi ea modestă, iar recepţia este la etajul I, la parter cred că sunt doar nişte anexe, sau, poate nici nu face parte din hotel.

La recepţie m-a întâmpinat o doamnă un pic mai în vârstă, care, deşi nu excela în cunoştinţele de engleză, a fost de o amabilitate deosebită. La fel s-a întâmplat şi cu domnişoara pe care am găsit-o dimineaţă la recepţie şi care, în plus, vorbea o engleză foarte bună. Ea a fost cea care mi-a oferit prima lecţie de sârbo-croată, spunându-i că în această limbă, mulţumesc se spune hvala, dar acolo unde mă voi duce, în Istria şi pe toată coasta dalmată se spune pala. De fapt, amabilitatea întregului personal este un punct forte al hotelului. Şi nu este vorba de acea amabilitate rece şi distantă, îzvorâtă din sarcinile de serviciu, ci de o amabilitate sinceră, plină de cădură şi firesc.

La recepţie se găsesc gratuit hărţi şi alte pliante cu informaţii despre Zagreb.

Camerele, situate pe un hol care în ciuda mochetei noi-nouţe, nu putea ascunde acelaşi aspect de cămin de nefmilişti, sunt destul de mici şi cu un mobilier nu foarte vechi, dar revopsit în verde, peste culoarea iniţială, de lemn natur. Dotarea este sumară: televizor, telefon, un şifonier, masă cu două scaune, cuier cu oglindă mare, grup sanitar. Acesta din urmă este curat, cu instalaţiile sanitare în bună stare de fucţionare.

Dar ce este cel mai important, camerele (cel puţin cea în care am stat) sunt foarte curate. Te simţi ca în vizită la ruda de la ţară, care nu are nicidecum un lux deosebit, dar căreia îi place să facă curăţenie cât mai des, să aibă aşternuturile scrobite şi mirosind a aer curat şi să nu lase niciun fir de praf.

Chiar dacă uşile şi încuietorile lor sunt cam obosite şi lemnăria ferestrelor la fel, senzaţia de curat este totuşi cea care determină în final impresia generală.

În preţul camerei intră şi micul dejun, care se serveşte în restaurantul hotelului, curat, cochet, cu plante şi flori şi cu personal foate amabil, care nu stă tot timpul cu ochii pe tine, să vadă cât mănânci, cum am mai văzut cazuri pe la unele hoteluri cu renume de pe la noi. Micul dejun nu este deosebit, dar are de toate: cafea, ceai, cacao, lapte cald şi rece, cereale, omletă şi cârnăciori păstraţi la cald, salamuri, şuncă, brânzeturi, ouă fierte, iaurturi, dulceaţă, miere, pâine de diferite feluri.

Hotelul oferă şi acces la internet wireless, la preţul de 1 euro pe oră.

Am plătit cu cardul Visa Electron suma de 45 de euro pentru o noapte, dar preţul afişat la recepţie era de 62 de euro camera dublă (avantajul rezervării pe booking.com). Mai exact, extrasul de cont îmi spune aşa:

Terminal: HOTEL ZAGREB HR ZAGREB

Data: 28-08-2010

Suma: 341,35 HRK

Suma transmisa de catre banca acceptanta: 47,11 EUR Rata: 4.3061

Suma retinuta din cont: 202.86 RON

Poate unora li se poate părea o sumă mare (în special cea de la recepţie) pentru serviciile de 2 stele oferite, dar trebuie să vă spun că în Croaţia, ţară turistică, preţurile la hoteluri nu sunt deloc mici.

Peste drum de hotel se află parcul Bundek, pe malul râului Sava, unde puteţi să faceţi, dacă aveţi timp, o plimbare plăcută.

În concluzie, pentru cei fără pretenţii mari, hotelul Zagreb poate fi o opţiune de luat în calcul pentru sejurul în Oraşul albastru, unde vă urez să ajungeţi pentru că nu veţi regreta. :)

---
Impresii încărcate de Costi in 17.09.2010 11:11:47

VIZUALIZĂRI: 2749
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  2900 PMA (din 1 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mirelutza
[17.09.10 13:11:32]
» mesaj pers

   Draga Costi, nici noi nu mergem in hoteluri scumpe din aceleasi doua motive enuntate de tine in partea de inceput a reviewului... ; vad ca semanam... poate o punem impreuna de-o excursie (ma refer la familii, ha) in viitor, la anu de exemplu; cu ajutorul tau am reusit sa cunosc cate ceva din Croatia, o tara foarte frumoasa dar nu stiu, parca prea scumpa...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[17.09.10 14:41:45]
» mesaj pers

   @mirelutza

   Dacă nu Croaţia, poate Muntenegru, că tocmai am citit un review interesant, click aici, combinat cu Albania (uite aici: click aici), asta dacă te pasionează locurile mai exotice.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krondia
[17.09.10 17:23:31]
» mesaj pers

   Exact acestea sunt criteriile după care aleg şi eu un hotel, în special pentru tranzit. O alegere bună pe care o voi lua în considerare dacă voi ajunge în zonă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[17.09.10 22:02:51]
» mesaj pers

   de obicei @Costi reuseste sa gaseasca melodia potrivita cu succes, sper sa nu-l dezamagesc :), atasand aceasta melodie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[17.09.10 22:20:23]
» mesaj pers

   @webmaster13

   Mulţumesc, este OK!

   Pe asta era cât pe-aci să o aleg pentru review-ul despre Zagreb.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sandu.53
[18.09.10 16:52:05]
» mesaj pers

   frumoasa prezentare dar si muzica e foarte frumoasa! felicitari si pentru webmaster13!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Sanziana
[19.09.10 21:17:36]
» mesaj pers

   foarte utila descrierea, cine stie, poate pe viitor vom ajunge si pe aici. felicitari :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- magdalena
[22.09.10 08:04:10]
» mesaj pers

   Sincer, desi hotelul nu arata grozav, camera pare ok!

   Pretul platit/noapte este bun in comparatie cu alte preturi din zona pentru un hotel de categorie similara?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[22.09.10 09:10:14]
» mesaj pers

   @magdalena

   Preţul este comparabil cu al altor hoteluri din aceeaşi categorie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- leone
[28.11.10 14:14:31]
» mesaj pers

   ma regasesc in multe din descrierile facute de Costi cu referire la alegerea hotelului, a traseului, etc... Minunat scris, felicitari... Eu am fost in 2009, trei zile la Zagreb, dar una am folosit-o pt... o"fuga" la Plitvice... un fel de Jurasik Parc prin care umbli nestingherit... Am intrat la ora 9 si am plecat la 16... (... franti... e un termen modest!)... Am stat la Hotel I, in apropiere de Zagreb.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- foxliviu71
[18.06.14 00:31:34]
» mesaj pers

   @Costi:

   Buna seara,

   imi poti spune ceva de drum la acel moment, daca au fost ceva dificultati? Te rog, spune-mi daca poti aproxima cumva timpul din Pitesti pana la hotel. Plec spre Italia vineri 20/06 si dupa ce am vazut postarea ta, m-ar incanta aceasta locatie. Multumesc anticipat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[18.06.14 00:54:46]
» mesaj pers

   @foxliviu71:

   Drumul făcut atunci l-am descris aici.

   De atunci s-au mai schimbat câteva lucruri, nu multe, dar în primul rând Google Maps cunoaște acum și drumurile prin Serbia, precum și punctele de frontieră.

   Nu am avut probleme pe drum, dar acum, de când Croația a intrat în UE, iar Serbia este spre sfârșitul procesului de aderare, lucrurile sunt și mai simple. Timpul necesar ajungerii la Zagreb a fost de vreo 12 ore.

   Drum bun!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- foxliviu71
[18.06.14 01:02:42]
» mesaj pers

   @Costi:

   multumesc frumos!

   drumuri bune si vacante placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[18.06.14 11:11:13]
» mesaj pers

   @foxliviu71:

   Acum am avut mai mult timp pentru întrebarea ta, așa că m-am gândit să-ți mai dau niște amănunte.

   În primul rând, ai aici o hartă cu drumul până la Trieste, indiferent unde mergi în Italia, treci pe aici.

   Pentru ca să nu mai dai 15 € pe vinieta slovenă, în loc să mergi de la Zagreb spre Ljubljana, pe A3, cu intrarea în Slovenia pe A2, poți opta pentru varianta: de la Zagreb mergi mai departe pe A1 până la intersecția cu A6 și continui apoi pe A6 până la Rijeka (nu intri în oraș), unde schimbi pe A7/E63 pe care mergi nu chiar până la graniță, ceva mai devreme, așa cum se poate vedea pe hartă, ieși pe E61 și de acolo treci în Slovenia. Pe E61 continui până în Italia.

   Cum E61 în Slovenia nu e autostradă (mergi pe el cam 50 km), nu mai trebuie să cumperi vinieta slovenă. Evident însă va trebui să plătești plusul de autostradă din Croația.

   Rămâne la latitudinea ta ce variantă folosești, în funcție și de timpul avut la dispoziție. Ai aici cele două variante.

   Drum bun!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- foxliviu71
[18.06.14 12:04:22]
» mesaj pers

   @Costi: Buna ziua!

   Este o varianta buna pe care o voi folosi cu siguranta. Multumesc inca o data!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2010] Intrarea modestă la hotelul Zagreb, din Zagreb -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135319">Şterge vot</a></div><span id="v9135319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2010] Intrarea modestă la hotelul Zagreb, din Zagreb
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2010] Aceeaşi intrare, împreună cu latura în care se găseşte, la etaj, restaurantul hotelului -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135320">Şterge vot</a></div><span id="v9135320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2010] Aceeaşi intrare, împreună cu latura în care se găseşte, la etaj, restaurantul hotelului
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2010] Latura hotelului Zagreb, unde se găsesc, la etajele I şi II, camerele. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135321">Şterge vot</a></div><span id="v9135321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2010] Latura hotelului Zagreb, unde se găsesc, la etajele I şi II, camerele.
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2010] Un colţ al hotelului şi un colţ al parcului de peste stradă -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135322">Şterge vot</a></div><span id="v9135322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2010] Un colţ al hotelului şi un colţ al parcului de peste stradă
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2010] În faţa hotelului Zagreb se găseşte parcul Bundek, dincolo de care curge Sava -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135323">Şterge vot</a></div><span id="v9135323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2010] În faţa hotelului Zagreb se găseşte parcul Bundek, dincolo de care curge Sava
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2010] Vedere din parcare spre restaurantul cu terasă al hotelului Zagreb -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135324">Şterge vot</a></div><span id="v9135324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2010] Vedere din parcare spre restaurantul cu terasă al hotelului Zagreb
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2010] Recepţia hotelului Zagreb, aflată la etajul I -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135325">Şterge vot</a></div><span id="v9135325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2010] Recepţia hotelului Zagreb, aflată la etajul I
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2010] Intrarea în restaurantul hotelului Zagreb -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135326">Şterge vot</a></div><span id="v9135326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2010] Intrarea în restaurantul hotelului Zagreb
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2010] Holul de la etajul I, din care se intră pe un alt hol, cu camerele. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135327">Şterge vot</a></div><span id="v9135327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2010] Holul de la etajul I, din care se intră pe un alt hol, cu camerele.
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2010] Holul cu aspect de cămin de nefamilişti, al hotelului Zagreb -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135328">Şterge vot</a></div><span id="v9135328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2010] Holul cu aspect de cămin de nefamilişti, al hotelului Zagreb
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2010] Camera de hotel, văzută de la intrare -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135329">Şterge vot</a></div><span id="v9135329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2010] Camera de hotel, văzută de la intrare
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2010] Dotare minimă, dar camera este foarte curată -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135330">Şterge vot</a></div><span id="v9135330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2010] Dotare minimă, dar camera este foarte curată
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2010] Telefonul, noptierele cu veioze, sunt printre puţinele dotări ale amerei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135331">Şterge vot</a></div><span id="v9135331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2010] Telefonul, noptierele cu veioze, sunt printre puţinele dotări ale amerei
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2010] Şifonierul, masa şi scaunele, cuierul, erau iniţial în culoarea lemnului natur, dar au fost vopsite cu un strat ubţire de vopsea verde. În fotografie arată destul de bine, ceea ce nu era deloc cazul în realitate. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135332">Şterge vot</a></div><span id="v9135332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2010] Şifonierul, masa şi scaunele, cuierul, erau iniţial în culoarea lemnului natur, dar au fost vopsite cu un strat ubţire de vopsea verde. În fotografie arată destul de bine, ceea ce nu era deloc cazul în realitate.
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2010] Baia, foarte curată, se cunoaşte că a fost renovată de curând -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135333">Şterge vot</a></div><span id="v9135333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2010] Baia, foarte curată, se cunoaşte că a fost renovată de curând
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2010] Dotările standard în baia unui hotel de 2 stele, dintre care mi-au plăcut prosoapele noi şi de calitate. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135334">Şterge vot</a></div><span id="v9135334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2010] Dotările standard în baia unui hotel de 2 stele, dintre care mi-au plăcut prosoapele noi şi de calitate.
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2010] Singurul obiect vechi, rămas dinainte de renovare, este caloriferul. În schimb, uitaţi-vă ce prosoape groase, mari, din bumbac ... curate şi mirosind frumos. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av135335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv135335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=135335">Şterge vot</a></div><span id="v9135335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(135335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f135335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e135335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2010] Singurul obiect vechi, rămas dinainte de renovare, este caloriferul. În schimb, uitaţi-vă ce prosoape groase, mari, din bumbac ... curate şi mirosind frumos.
foto Costi [17.09.10]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.101631879807 sec