HOME  >> Impresii HALKIDIKI [PENINSULA] | GRECIA >> destinatii HALKIDIKI [PENINSULA] >> poze HALKIDIKI [PENINSULA] |
| |
Impresii sejur / excursii HALKIDIKI [PENINSULA]
Pagina Impresii sejur / excursii HALKIDIKI [PENINSULA] aduna la un loc cele mai recente impresii din vacanta in HALKIDIKI [PENINSULA]. Gasiti aici impresii si recomandari din sejurul in diverse cazari din HALKIDIKI [PENINSULA],
precum si impresii din excursii/calatorii in zona HALKIDIKI [PENINSULA].
Daca va intereseaza pareri si impresii detaliate despre unul din hoteluri sau despre o anumita excursie, faceti click pe linkul de dedesubt, veti fi dusi in pagina acelei destinatii.
In caz ca nu gasiti hotelul sau destinatia care va interseaza in lista acestor cele mai recente impresii, foarte probabil veti gasi informatii detaliate si pertinente in pagina dedicata acelei destinatii.
Daca, pe langa impresiile de mai jos, sunteti interesati in a afla care sunt cele mai apreciate hoteluri si destinatii de vacanta din HALKIDIKI [PENINSULA]
- vedeti lista hoteluri si excursiilor din destinatia HALKIDIKI [PENINSULA], ordonate dupa gradul de satisfactie!
Cele mai recente 100 impresii din sejur, excursii, calatorii in HALKIDIKI [PENINSULA] |
 [MAY-2013] Sejur hotel DAIOS LUXURY LIVING HOTEL, SALONIC Intrarea in hotel foto by llia, uploaded 17.05.13] |
Deoarece eu si familia mea suntem indragostiti de Grecia, ne-am hotarat sa recidivam si sa petrecem si in acest an Pastele la greci. Desi Atena este orasul preferat, avand in vedere ca mergeam cu autoturismul personal si nu aveam decat cateva zile la dispozitie, am ales de aceasta data Salonicul, scurtand astfel si distanta fata de Atena, cu 500 Km.
Am facut rezervare pe internet la hotelul [b]Daios Luxury Living 5*[/b]. In alegerea locatiei am tinut cont ca hotelul sa fie amplasat pe faleza marii, sa aiba parcare proprie si balcon – foarte important pentru ca sotul meu este fumator.
Aju [... continuare ]
Daios Luxury Living Hotel, SALONIC
17.05.13
llia
98.33 %
![foto Pallini Beach Hotel, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Pallini Beach Hotel, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d001/1218/rmica/30306_34432_9.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel PALLINI BEACH HOTEL, KALLITHEA [KASSANDRA] Plaja vazuta din taverna. foto by UNITECH, uploaded 10.09.12] |
Revin mereu cu drag in Grecia, mai mult in insule, dar anul acesta am zis sa merg undeva mai aproape ca sa pot lua masina si sa profit cat mai mult de imprejurimi. Si am plecat la sfarsit-ul lui aprilie pana aproape de Pasti.
[b]Camera[/b]
Destul de mare, luminoasa si foarte racoroasa. Curatenie se facea zilnic, mereu cand ne intoarceam in camera dupa-amiaza gaseam totul ordonat si parfumat. Daca au dat cu aspiratorul sau daca au schimbat lenjeria, sincer nu stiu. Nu am stat deloc in camera sa analizez fiecare coltisor si in plus nu am avut nevoie. Din balcon se vede foarte bine marea si [... continuare ]
Pallini Beach Hotel, KALLITHEA [Kassandra]
12.05.13
CrinaD
91.00 %
![foto Excursii la Muntele Athos, OURANOPOLIS [Athos] fotografii din vacanta la Excursii la Muntele Athos, OURANOPOLIS [Athos]](/FOTO/GENUINE/d007/7911/rmica/17020_38434_1.jpg) [MAY-2013] Sejur hotel EXCURSII LA MUNTELE ATHOS, OURANOPOLIS [ATHOS] foto by vxp, uploaded 08.05.13] |
Stiind orarul curselor de croaziera, 10:30 si 13:45, am sosit ceva mai devreme in portul Ouranopolis, in njurul orei 10, croazierea am achitat-o direct la vapor 20 E / adult fiumiu in varsta de 5 ani avand gratuitate, stiam ca daca as fi achizitionat croaziera prin agentie sau de la hotel ar fi fost ceva mai scump, ulterior in timpul croazierei am fost abordat de cativa conationali care m-au intrebat de pretul platiti si de unde am achizitionat croaziera, ei achizitionasera prin agentia de turism croaziera cu 40 E, inlcudea transportul cu autocarul si ghid, dar totusi mie mi se pare cam mare d [... continuare ]
Excursii la Muntele Athos, OURANOPOLIS [Athos]
08.05.13
95.00 %
![foto Akrathos Beach Hotel, OURANOPOLIS [Athos] fotografii din vacanta la Akrathos Beach Hotel, OURANOPOLIS [Athos]](/FOTO/GENUINE/d003/3047/rmica/17020_38377_1.jpg) [MAY-2013] Sejur hotel AKRATHOS BEACH HOTEL, OURANOPOLIS [ATHOS] vedere spre psicina foto by vxp, uploaded 08.05.13] |
Am ajuns la hotel la ora 14:00, m-am prezentat la receptie cu voucherul turistic, dupa verificare, am fost rugat sa merg impreuna cu familia la sala de mese sa luam masa de pranz apoi sa facem formalitatile deaorece masa de parnz s-a servit intre orele 13:00-14:30, restaurantul hotelului unul foarte mare, oricum cred ca a avut un grad de ocupare de peste 95 % in aceasta perioada, in mare parte de turisti bulgari si greci, romani am fost cam putini vre-o 4 masini de DJ si eu de MH, cativa rusi/ucrainieni.
personalul ne-a tratat cu respect pe toata durata sejurului, cel putin noi nu am avut pr [... continuare ]
08.05.13
86.00 %
![foto Kriopigi Beach Hotel, KRIOPIGI [Kassandra] fotografii din vacanta la Kriopigi Beach Hotel, KRIOPIGI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/2481/rmica/27824_36592_5.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel KRIOPIGI BEACH HOTEL, KRIOPIGI [KASSANDRA] faimosul trenulet! foto by alina boca, uploaded 05.02.13] |
Am fost cazati la acest hotel la sfarsitul sezonului, 8-15 septembrie, cu regim All Inclusive. Au fost si bune si rele, dar nu cred ca m-as mai intoarce.
In primul rand plaja, da era cam departe, dar nu asta e problema pt ca puteam merge cu trenuletul si drumul era chiar frumos, prin padure, mai putin la intoarcere cand urcam si era mai greu. Pe plaja la all inclusive aveam sezlong gratuit, dar degeaba, in zona unde erau sezlongurile hotelului, plaja fiind orientata cumva spre N plus niste copaci imensi langa plaja, se lasau umbrele inca de la pranz! Pe la 5-6 era umbra bine, nu puteam sta n [... continuare ]
01.05.13
Adelia
81.00 %
![foto Petra Mare Villas, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Petra Mare Villas, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d012/12689/rmica/26426_38225_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel PETRA MARE VILLAS, KALLITHEA [KASSANDRA] foto by laurlivia, uploaded 29.04.13] |
E un fel de datorie sa scriu despre Petra Mare, pentru ca am petrecut niste zile splendide acolo. Sa fie din cauza privelistii? A plajei cu nisip aproape private? A apei marii cum n-am mai vazut de calda si curata? Nu stiu, dar pot sa-l includ aici si pe proprietarul super amabil.
Am plecat oarecum speriati spre Grecia, pentru ca nu mai fuseseram pana atunci si nu stiam ce ne poate astepta. Dar am gasit niste locuri oarecum familiare, cumva m-am relaxat ca si cum as fi fost acasa: soseaua spre Kallithea umbrita de pini, strajuita de leandri infloriti, un pet pe ici-colo, foarte confortabil. [... continuare ]
Petra Mare Villas, KALLITHEA [Kassandra]
29.04.13
laurlivia
96.67 %
![foto Kalives Resort, GERAKINI [Sithonia] fotografii din vacanta la Kalives Resort, GERAKINI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d013/13938/rmica/25952_38081_1.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel KALIVES RESORT, GERAKINI [SITHONIA] Hotelul vazut de la piscina foto by deas2, uploaded 15.04.13] |
Am fost in 2012 iunie 2 adulti si un copil de 16 ani la acest hotel. Hotelul este cam la 10 min de plaja, plaja care e cam pustie doar doua terase lucru care nu m-a deranjat, Sezlonguri la discretie, pentru o cafea sau o bere. Satul in care este hotelul este destul de mare avand 2 supermarketuri, dar totusi e pustiu. Noi am fost aproape pe toate plajele de pe cele 2 brate, deci recomand celor care merg cu masina.
La hotel totul a fost super OK.
Curatenie zilnic, prosoape schimbate la 2-3 zile, Aer cond. inclus in pret.
Piscina superba, iar camerele toate aveau vedere la piscina.
Masa b [... continuare ]
Kalives Resort, GERAKINI [Sithonia]
15.04.13
deas2
98.00 %
![foto House Souzana, TORONI [Sithonia] fotografii din vacanta la House Souzana, TORONI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d013/13894/rmica/21732_38013_1.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel HOUSE SOUZANA, TORONI [SITHONIA] In fata vilei foto by dana2104, uploaded 10.04.13] |
Prima vacanta din 2012 (in iunie) am petrecut-o in Toroni-10 zile, la House Souzana. Eu nu am fost cu copil mic dupa mine, dar am avut-o pe mama care are 73 de ani si cam tot aia e. Din aceasta cauza am cautat o cazare aproape de plaja, intr-o statiune cat mai linistita si astfel am ales Toroni, vila House Souzana, rezervare facuta inca din ianuarie, direct la proprietari.
Mai vizitasem Toroni de doua ori si ne placuse plaja mare si curata, apa limpede si atmosfera linistita si am decis ca este locul ideal pentru un "concediu de odihna". Fiind pentru a treia oara in Sithonia, speram ca vom s [... continuare ]
House Souzana, TORONI [Sithonia]
10.04.13
dana2104
[acest review nu are fotografii atasate] |
La inceputul lui septembrie am plecat spre localitatea Polychrono cu cei doi copii de 2 ani, respectiv 6 luni, fara a avea loc de cazare rezervat in prealabil (noi preferam concediile in care sa cautam cazare la fata locului).
Am ajuns spre seara, un pic mai tarziu decat prevazusem datorita unor intamplari de pe traseu si ne-am cazat direct la Hotel Sun, urmand ca de dimineata sa ne gasim studio-ul/apartamentul unde urma sa ne petrecem concediul. Acum ca o paranteza as vrea sa spun ca un pic m-a dezamagit acest hotel in urma a ceea ce citisem de pe internet. Per total este un hotel dragut si [... continuare ]
Afkos Appartments, POLICHRONO [Kassandra]
08.04.13
danona
95.00 %
![foto Aristoteles Holiday Resort & SPA Hotel, OURANOPOLIS [Athos] fotografii din vacanta la Aristoteles Holiday Resort & SPA Hotel, OURANOPOLIS [Athos]](/FOTO/GENUINE/d006/6515/rmica/17989_20671_5.jpg) [JUN-2011] Sejur hotel ARISTOTELES HOLIDAY RESORT & SPA HOTEL, OURANOPOLIS [ATHOS] foto by fanaticbmw, uploaded 07.07.11] |
Drumul: prin Sofia cu masina proprie. probabil am ocolit, dar drumul e bun cu cateva portiuni de autostrada sau 4 benzi. Am facut 9-10ore.
Cazarea: am avut noroc cu camera in corpul dinspre plaja. Nu faceam eforturi ptr a ajunge la masa sau plaja. Camera curata, cu termopan (cineva a scris ca nu a avut. sper ca nu mai e cazul).
Masa: mai buna decat la Sonia Village Gerakini unde am fost in 2010. Destul de diversificata. Nu am intalnit cazuri flagrante de refolosire a mancarii ramase de la masa anterioara. Aveau friptura facuta pe loc in fiecare seara si suficientafata de Sonia unde alergam [... continuare ]
Aristoteles Holiday Resort & SPA Hotel, OURANOPOLIS [Athos]
01.04.13
lllucian
93.00 %
![foto Halkidiki Palace Hotel, HANIOTI [Kassandra] fotografii din vacanta la Halkidiki Palace Hotel, HANIOTI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d013/13781/rmica/33347_37723_1.jpg) [JUL-2012] Sejur hotel HALKIDIKI PALACE HOTEL, HANIOTI [KASSANDRA] Camera spatioasa si foarte curata foto by silvi, uploaded 20.03.13] |
Buna!
Deoarece am vazut ca sunt persoane interesate de acest hotel am decis sa impartasesc experienta noastra de vara trecuta.
Am fost foarte multumiti de cazare: camere foarte mari, cu aer conditionat inclus in pret, mobilier nou, curatenie impecabila, piscina mare si foarte bine intretinuta.
Plaja aproape, apa foarte limpede si curata dar cu portiuni cu pietre. Erau sezlonguri cu umbrele contra cost dar noi nu am stat prea mult la plaja. Fiind aproape de hotel preferam sa facem baie in mare apoi sa ne intoarcem la piscina.
Sistemul lor AII este foarte diferit de cel de la bulgari sau [... continuare ]
Halkidiki Palace Hotel, HANIOTI [Kassandra]
20.03.13
silvi
84.00 %
[acest review nu are fotografii atasate] |
O statune micuta si un conplex pentru famili.
Am fost un grup numeros de 28 de persoane cu masinile propii, dupa 12h de condus (am plecat la orele 22:00 din Bucuresti si am ajuns la 10:00 in fata compexului Ioli Village) pe ruta Bucuresti-Russe-Sofia-Serres-Pefkohori.
Cazarea a mers repejor fiind cazat tot grupul pana la orele 16:00 (deoarece alti au facut mai multe ore pe drum, deh... nu si-au actualizat hartile la GPS si... : D
Hotelul Ioli Village din Halkidiki este un complex de apartamente de 3* localizat in Pefkohori (Pefkochori) din Halkidiki, pe coasta estica a peninsulei Kassandr [... continuare ]
Ioli Village, PEFKOHORI [Kassandra]
16.03.13
mariuscbn
93.75 %
 [MAY-2009] Sejur hotel DESCOPERă HALKIDIKI, #EXCURSII șI CĂLĂTORII Turnul alb... de multe ori am incercat sa fac o poza mai reusita dar niciodata nu a iesit. O sa ma multumesc cu asta. foto by no_oxigen, uploaded 12.03.13] |
Daca tot am prins gustul AmFostAcolo, pai atunci sa mai povestim despre prima mea experienta in Grecia.
Se facea ca eram acum 5 ani, pe vremea aia Neptun, Mamaia trezeau inca un fior in mine de cate ori auzeam numele astea :). Nu stiu prin ce minune sau conjunctura am dat eu peste o oferta spre Grecia si nu am nici cea mai vaga idee de ce am ales Halkidiki, dar dupa aia am aflat ca am ales una dintre cele mai frumoase destinatii din Grecia. Am mai convins cativa prieteni si am achiatat excursia (prin ianuarie) si... dai si asteapta pana in mai, cand trebuia sa plecam.
Odata ajunsi [... continuare ]
Descoperă Halkidiki, #EXCURSII și CĂLĂTORII
12.03.13
no_oxigen
97.50 %
![foto Stavros Studios, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Stavros Studios, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d012/12588/rmica/33176_37614_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel STAVROS STUDIOS, KALLITHEA [KASSANDRA] Asa se vede marea din balconul de la etajul 2 foto by nickhope, uploaded 10.03.13] |
Am luat biletul de la o agentie din tara, inclusiv transportul cu autocarul. Atunci cand am vazut pretul (cazarea 21 euro/ noapte / camera cu doua paturi cu aerul conditionat inclus in pret!) am fost foarte circumspecti, dar vroiam neaparat sa ne petrecem vacanta la Kallithea asa ca am riscat, desi n-am gasit nici o referinta la aceasta locatie nicaieri pe net.
Ce pot sa va spun acum e ca a meritat din plin. Vila este situata in imediata apropiere a hotelului Maya Bay (spun asta pentru ca o sa gasiti pe net usor locatia respectiva pe site-urile de specialitate) si are 3 nivele (parter si dou [... continuare ]
Stavros Studios, KALLITHEA [Kassandra]
10.03.13
nickhope
97.00 %
![foto Pensiunea Anna Xofi [Ormos Panagias], [ALTE ZONE] fotografii din vacanta la Pensiunea Anna Xofi [Ormos Panagias], [ALTE ZONE]](/FOTO/GENUINE/d004/4153/rmica/24286_37490_1.jpg) [JUL-2012] Sejur hotel PENSIUNEA ANNA XOFI [ORMOS PANAGIAS], [ALTE ZONE] "Lungul" drum de la Xofi spre plaja foto by Ciobi, uploaded 02.03.13] |
Anul trecut am fost prima data in Grecia, si dupa ce am citit mai multe review-uri am ales ca destinatie Halkidiki, Sithonia.
Ne-am cazat la Pensiunea Anna Xofi, dupa ce acum un an am cerut informatii prin email de la mai multe pensiuni din zona Nikiti – Ormos Panagias. La raportul pret/calitate aceasta pensiune mi sa parut cel mai convenabil si nu m-a dezamagit!
Incerc, sa nu mai repet ceea ce am citit in cele doua review-uri anterioare. In 16 iulie, dimineata, am pornit din Cluj si trecând granita la Portile de Fier drumul pâna la Nis a fost ft. liber, nici urma de masina de politie [... continuare ]
Pensiunea Anna Xofi [Ormos Panagias], [ALTE ZONE]
02.03.13
Ciobi
96.67 %
 [JUN-2012] Sejur hotel DRUMUL SPRE HALKIDIKI / CU MAșINA PRIN PENINSULă, #EXCURSII șI CĂLĂTORII foto by vxp, uploaded 01.03.13] |
cu plecare din zona de Vest a si/sau centrala tarii in Halkidiki se poate ajunge foarte usor prin Serbia si Macedonia.
trecerea frontierei cu Serbia se poate face pe la Naidas, PF I si PF II, la PF I si II nu se percep taxe de trecere, la PF II este la 7 km de Negotin
traseu de la Naidas la Salonic distanta cca 660 km, traseul fiind urmatorul
Naidas - Smederevo - Nis (aceasta portiune este autosatrada taxa 5 E) - Nis - Leskovak (aceasta portiune este autosatrada taxa 2 E) - Leskovak - granita Macedonia (drum national) - Macedonia din 170 km cca 130 sunt autostrada taxa de 3 ori cate 1 E [... continuare ]
Drumul spre Halkidiki / Cu mașina prin Peninsulă, #EXCURSII și CĂLĂTORII
01.03.13
90.00 %
![foto Haus Platanos, VOURVOUROU [Sithonia] fotografii din vacanta la Haus Platanos, VOURVOUROU [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d006/6731/rmica/4948_37331_1.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel HAUS PLATANOS, VOURVOUROU [SITHONIA] Terasa bungalow-lui foto by simib, uploaded 19.02.13] |
Stiu ca a trecut apoape un an de cand am fost in aceasta locatie, dar cred ca e momentul potrivit sa va povestesc despre aceasta locatie, tinand cont ca este perioada in care multi se informeaza despre destinatii de vacanta.
Complexul Platanos este format dintr-un corp central cu apartamente si bungalow-uri.
Noi am stat in bugalow, format dintr-o camera cu pat matrimonial si o minicamera unde era kitcineta si un pat simplu pentru copil. Fiecare cmera are balcon sau o miniterasa primitoare unde puteai sa te relaxezi lejer.
Platanos este situat chiar pe plaja, complexul avand plaja proprie [... continuare ]
Haus Platanos, VOURVOUROU [Sithonia]
18.02.13
simib
93.75 %
![foto Sousouras Hotel, HANIOTI [Kassandra] fotografii din vacanta la Sousouras Hotel, HANIOTI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d000/917/rmica/16805_37311_2.jpg) [JUL-2012] Sejur hotel SOUSOURAS HOTEL, HANIOTI [KASSANDRA] Vedere din bungalow: gradina dintre cele doua corpuri ale complexului. In fata este corpul de pe plaja (jos restaurant, sus camere). foto by alexcoprea, uploaded 18.02.13] |
Scurt si la obiect: sejur 2011 - 2 familii; 2012 - 1 familie. Ambele vacante au fost minunate. Dupa 51 de saptamini de munca, 1 de odihna binemeritata. Familia mea, am ales in 2012, sa petrecem si sa ne odihnim in aceeasi locatie ca in 2011.
In 2011 am fost cazati in camera de hotel, iar in 2012 intrun bungalow. A fost placut in ambele.
Locatia hotelului este descrisa si de alti colegi din AFA. Banii care i-am platit, atat in 2011 (7 nopti+HB=490 Euro) cat si in 2012 (7 nopti+HB=510 Euro), au meritat.
As merge din nou acolo, dar m-am sfatuit cu familia (sotia si copilul) sa incercam si i [... continuare ]
Sousouras Hotel, HANIOTI [Kassandra]
18.02.13
alexcoprea
100.00 %
![foto Naias Hotel, HANIOTI [Kassandra] fotografii din vacanta la Naias Hotel, HANIOTI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d006/6500/rmica/10503_11353_31.jpg) [JUL-2010] Sejur hotel NAIAS HOTEL, HANIOTI [KASSANDRA] apus Hanioti foto by oanasma, uploaded 22.07.10] |
Intimplator, rascolind prin site in cautare de idei de vacanta pentru anul in curs (cred ca va fi Zakynthos) am dat peste Naias Hotel si mi-am amintit de vacanta de acum citiva ani din Haniotis.
Naias este unul dintre cele mai bune hoteluri in care am stat in Grecia, la fel si Haniotis – una din cele mai placute statiuni de petrecut vacanta de vară, cu o proporție perfectă de distractie / relaxare.
Am stat intr-un studio, frumos, curat, spatios, format din dormitor și living + kitchineta: noi am stat in dormitor, iar pe canapeaua din living (extensibila) a dormit unul dintre prieteni [... continuare ]
Naias Hotel, HANIOTI [Kassandra]
09.02.13
DOROTHEEA
85.00 %
 [AUG-2012] Sejur hotel DESCOPERA SALONICUL, SALONIC Piata unde am servit cina careia nu-i mai stiu numele foto by Muffin2009, uploaded 01.02.13] |
Am vizitat Salonicul pentru o zi la sfarsitul lunii august anul trecut fiind in tranzit catre Zakynthos. Am plecat din Bucuresti dimineata si am ajuns in Salonic pe la ora 5 dupa amiaza.
Am avut ceva batai de cap pana am gasit hotelul si a trebuit sa dam cateva tururi pentru ca peste tot era sens unic si nici locuri de parcare nu am gasit ca sa lasam masina si sa pornim pe jos in cautarea hotelului. Intr-un sfarsit l-am gasit si ne-am cazat aici: [#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri, 7/salonic, 25,3259/el-greco-hotel, 6116/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__37056. htm[/#]
Salonicul a [... continuare ]
Descopera Salonicul, SALONIC
01.02.13
Muffin2009
59.17 %
 [AUG-2012] Sejur hotel EL GRECO HOTEL, SALONIC Camera de hotel foto by Muffin2009, uploaded 01.02.13] |
Am petrecut o noapte de tranzit la acest hotel si motivul pentru care l-am ales a fost datorita pozitiiei sale centrale, aproape de toate obiectivele pe care doream sa le vizitam in Salonic.
[b]Localizare[/b]: Hotelul se afla in centrul Salonicului, pe bulevardul Egnatia, la nr 23. De aici se poate merge pe jos pentru a vizita centrul istoric sau chiar pana la turn. Noi am preferat sa lasam masina in parcare si sa mergem pe jos, pentru ca ni s-a parut destul de greu ca au sens unic si nu ai nici unde parca masina. Receptia este destul de mica, si holurile la fel, ai impresia ca este totul [... continuare ]
El Greco Hotel, SALONIC
01.02.13
Muffin2009
77.50 %
![foto Sithonia Hotel [Porto Carras Resort], NEOS MARMARAS [Sithonia] fotografii din vacanta la Sithonia Hotel [Porto Carras Resort], NEOS MARMARAS [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d006/6659/rmica/32481_37050_1.jpg) [AUG-2011] Sejur hotel SITHONIA HOTEL [PORTO CARRAS RESORT], NEOS MARMARAS [SITHONIA] holul foto by Adyna_Ionete, uploaded 31.01.13] |
Am avut ocazia sa stau o seara la acest hotel. Probabil foarte putin ca sa imi dau seama exact cum este, dar am ramas impresionata in mod placut de aceasta locatie.
Am fost cazati aici o seara deoarece la holetul unde trebuia sa stam nu au avut camera libera pentru prima seara. Ne-a fost putin teama, dar ne-a disparut cand am vazut unde o sa fim cazati.
Doamna de la receptie a fost foarte draguta, ne-am cazat iar a doua zi am mers la masa (mancarea a fost ok) si apoi am dat un tur prin imprejurimi.
Mi-a placut foarte mult piscina, faptul ca hotelul avea plaja privata aproape, fara pietre [... continuare ]
Sithonia Hotel [Porto Carras Resort], NEOS MARMARAS [Sithonia]
31.01.13
Adyna_Ionete
98.00 %
![foto Athena Pallace Village [Elea], NEOS MARMARAS [Sithonia] fotografii din vacanta la Athena Pallace Village [Elea], NEOS MARMARAS [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d007/7150/rmica/32481_37049_1.jpg) [AUG-2011] Sejur hotel ATHENA PALLACE VILLAGE [ELEA], NEOS MARMARAS [SITHONIA] una dintre piscine... foto by Adyna_Ionete, uploaded 31.01.13] |
A fost un sejur reusit dupa parerea mea. Am sa incep cu ceea ce nu mi-a placut la acest sejur. In primul rand drumul a fost cam lung si obositor (am facut aproximativ 12 ore). Al doilea lucru care nu mi-a placut a fost plaja hotelului pentru ca nu are nisip fin, iar in apa sun niste pietroaie, insa asta nu ne-a deranjat prea mult pentru ca la vreo 10 minute de mers cu masina era o plaja foarte frumoasa, la care am si mers aproape in fiecare zi.
In rest totul a fost ok, mancarea buna si suficienta (aveai de unde sa alegi), personalul amabil, curatenie s-a facut in fiecare zi, asternuturile le [... continuare ]
Athena Pallace Village [Elea], NEOS MARMARAS [Sithonia]
31.01.13
Adyna_Ionete
85.00 %
![foto Angelos Garden, TORONI [Sithonia] fotografii din vacanta la Angelos Garden, TORONI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d013/13552/rmica/32440_37035_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel ANGELOS GARDEN, TORONI [SITHONIA] foto by lockerul, uploaded 30.01.13] |
Anul trecut a fost a 4-a experienta pe Sithonia si am decis ca vrem sa fie una completa. Tot pentru prima data am contactat proprietarii greci prin e-mail iar dupa un studiu atent al ofertelor ne-am oprit la Angelos Garden (3*). Mai mult, locatia se afla intr-o zona mai animata (asa-zisa statiune) Toroni, motiv pentru care am optat pentru un pachet complet.
Fusesem avertizati in legatura cu serviciile All Inclusive al grecilor, insa am decis ca experientele acumulate si faptul ca in respectiva locatie se afla o taverna foarte aspectuoasa ne vor feri de neplaceri.
Negocierile pe e-mail le d [... continuare ]
Angelos Garden, TORONI [Sithonia]
46.50 %
![foto Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi] , NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia] fotografii din vacanta la Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi] , NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/684/rmica/22372_33997_5.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel BLUE DOLPHIN HOTEL [METAMORFOSI] , NIKITI / METAMORFOSI [SITHONIA] statiunea Pefkochori... vazuta de pe vapor. foto by A.D.I., uploaded 03.09.12] |
"Ochisem" acest hotel mai demult la sfatul unor prieteni care au vazut doar exteriorul. Am facut rezervarea la o agentie din RO. Inaintea noastra cu cca doua saptamani au fost niste prieteni si s-au cazat fara rezervare, un pic mai scumpa camera, si ne-au confirmat ca totul este ok.
Am ajuns dupa un drum de cca 11 ore, am parcat masina sub un palc de copaci la iesirea din curtea hotelului inspre mare si ne-am dus la cazare. Cazarea s-a facut relativ repede, ne-am luat camera in primire, la parter intr-un corp mai spre marginea complexului.
Camera foarte ok, destul de mare, continea un pat [... continuare ]
Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi] , NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]
mpati
99.00 %
![foto Studio Efi, VOURVOUROU [Sithonia] fotografii din vacanta la Studio Efi, VOURVOUROU [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d009/9691/rmica/32440_37028_1.jpg) [AUG-2010] Sejur hotel STUDIO EFI, VOURVOUROU [SITHONIA] Vila Efi este cea din mijloc. M-am gandit ca o fotografie facuta in larg este edificatoare. foto by lockerul, uploaded 30.01.13] |
La studiourile EFI din Vourvouru am fost de doua ori, in 2008 si in 2010. Conditiile sunt extraordinare pentru cineva care merge pentru prima data in zona, are o familie mai numeroasa (copii) si isi doreste un sejur relaxant si izolat.
Vila cu un etaj este compusa din aproximativ 8 studiouri cu acces prin spatele cladiri si doate cu cate o terasa in partea dinspre mare. Este construita intr-un spatiu ingradit, astfel incat nu se intampla sa interactionati absolut de loc cu turistii cazati in vecinatate. Exista locuri de parcare amenajate iar curtea este suficienta pentru copii. Nu exista loc [... continuare ]
Studio Efi, VOURVOUROU [Sithonia]
86.00 %
![foto Descopera Sykia, [ALTE ZONE] fotografii din vacanta la Descopera Sykia, [ALTE ZONE]](/FOTO/GENUINE/d007/7338/rmica/32440_37021_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel DESCOPERA SYKIA, [ALTE ZONE] Aceasta este privelistea pe care o puteti admina de pe plaja Linaraki foto by lockerul, uploaded 29.01.13] |
La doar doi pasi de o locatie batatorita de romani si apreciata in multe recenzii aici pe site, Sarti - Sithonia, se afla unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe aceasta peninsula (plaja Linaraki).
Accesul se face din drumul principal pe o alee ascunsa la baza unui deal de care treci ca primarul daca nu cumva ti-a dezvaluit-o vreun grec sfatos in timp ce soarbe plictisit frape-ul de la ora 11.
Pentru a continua trebuie sa mentionez ca am fost cam de 3 ori in Halkidiki, de toate cele trei ori alegand Sithonia pentru ca avem copii si preferam calmul golfului de pe partea dinspre [... continuare ]
Descopera Sykia, [ALTE ZONE]
29.01.13
97.50 %
![foto Alkinoos Hotel, GERAKINI [Sithonia] fotografii din vacanta la Alkinoos Hotel, GERAKINI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d013/13515/rmica/31424_36942_1.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel ALKINOOS HOTEL, GERAKINI [SITHONIA] Hotelul vazut dinspre marea Egee. foto by callatis06, uploaded 27.01.13] |
Anul trecut (2012) la începutul lunii iunie am ajuns pentru prima oară pe tărâm grecesc şi am ales (printr-un site de specialitate) hotelul Alkinoos din staţiunea Gerakini.
Dupa un drum relaxant şi lejer (Mangalia-Varna-Burgas-Svilengrad-Alexanroupolis-Polygyros-Gerakini) am ajuns la hotelul care s-a dovedit a fi mai frumos decât în fotografii.
Hotelul este puţin izolat de staţiunea în sine şi este recomandat să mergeţi cu maşina personală sau să închiriaţi una pentru a vedea frumuseţile zonei, sau pentru a merge la o tavernă sau restaurant, care lipsesc în zonă. (E [... continuare ]
Alkinoos Hotel, GERAKINI [Sithonia]
27.01.13
callatis06
88.00 %
 [SEP-2012] Sejur hotel DESCOPERă HALKIDIKI, #EXCURSII șI CĂLĂTORII Portokali Beach foto by Tzutzuricu40, uploaded 26.01.13] |
Prima intalnire cu Halkidiki a fost in 2006, cand am petrecut un sejur de sapte nopti la Philoxenia Bungalows, in Psakoudia.
Halkidiki este o peninsula situata la sud de orasul Salonic si care este formata din trei brate: Kassandra, Sithonia si Athos.
Psakoudia se afla in partea de nord a bratului Sithonia, chiar la inceputul peninsulei si la o distanta de 80 de km de Salonic.
Inca de-atunci am fost fascinati de peisajele si plajele minunate ale bratului Sithonia si de apa cristalina, limpede si curata de iti vedeai degetele de la picioare. Fiind obisnuiti cu apa murdara, plina de alge, [... continuare ]
Descoperă Halkidiki, #EXCURSII și CĂLĂTORII
26.01.13
100.00 %
![foto Descopera Gerakini, GERAKINI [Sithonia] fotografii din vacanta la Descopera Gerakini, GERAKINI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d007/7466/rmica/13140_36893_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel DESCOPERA GERAKINI, GERAKINI [SITHONIA] Apus de soare in Gerakini, singurul lucru frumos foto by Tzutzuricu40, uploaded 24.01.13] |
La recomandarea unor cunostinte, la inceputul lunii septembrie 2012 am fost intr-un sejur de sapte nopti, cu demipensiune la [#Sonia Village#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/gerakini-sithonia,25,3254/sonia-village,2570/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__36892.htm[/#] din statiunea Gerakini, Grecia.
Statiunea Gerakini se afla in Peninsula Halkidiki, intre bratele Kassandra si Sithonia, la circa 70 de km de Salonic.
In august 2009, cand avusesem un alt sejur in Halkidiki, am facut o scurta vizita statiunii, care ne-a placut foarte mult. La acel moment era foarte populata, animata, a [... continuare ]
Descopera Gerakini, GERAKINI [Sithonia]
24.01.13
37.50 %
![foto Sonia Village, GERAKINI [Sithonia] fotografii din vacanta la Sonia Village, GERAKINI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/2570/rmica/13140_36892_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel SONIA VILLAGE, GERAKINI [SITHONIA] Priveliste din balcon catre Cafe Sonia si catre mare foto by Tzutzuricu40, uploaded 24.01.13] |
Anul trecut, mai exact la sfarsitul lunii iunie 2012 ne-am hotarat sa mergem totusi la mare, in Grecia. Am ales statiunea [#Gerakini, din Halkidiki#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/gerakini-sithonia,25,3254/descopera-gerakini,7466/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__36893.htm[/#]. Multi dintre cunoscutii nostri o recomandasera ca fiind o statiune mare si plina de viata. Mai fusesem in Halkidiki si ne-au placut foarte mult peisajele de-acolo.
Facand un studiu de piata si citind mai multe pareri, am ales Sonia Village.
Sonia Village este un complex cu mai multe corpuri de cladiri de [... continuare ]
24.01.13
72.00 %
![foto Makedon Studio, SARTI [Sithonia] fotografii din vacanta la Makedon Studio, SARTI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d013/13465/rmica/25855_36781_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel MAKEDON STUDIO, SARTI [SITHONIA] Studio Makedon foto by ak-ar de rumÂn, uploaded 18.01.13] |
Studio Makedon, Sarti
Clădirea este amplasată în partea de sud a stațiunii Sarti, la cca. 100 m de plajă, are un etaj și parter (parțial demisol - cam 0,5 m sub nivelul străzii) cuprinzând studiouri pentru 2 persoane (incluzând bucătărie) și apartamente (am stat în unul din ele, la demisol unde este și terasa cea mai mare, pe partea stângă - privit din față). Toate studiourile, au spații generoase, sunt în regim self catering, bine izolate termic și fonic, balcoane - funcție de amplasamentul din clădire cu vedere la mare (est) sau cu vedere spre curtea interioară (ves [... continuare ]
Makedon Studio, SARTI [Sithonia]
18.01.13
98.75 %
![foto Estelle Hotel, GERAKINI [Sithonia] fotografii din vacanta la Estelle Hotel, GERAKINI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/2168/rmica/23126_26478_6.jpg) [AUG-2011] Sejur hotel ESTELLE HOTEL, GERAKINI [SITHONIA] Pana la Athos nu e chiar asa mult, nu? foto by Bogdan/Mona, uploaded 02.01.12] |
Desi au trecut 5 si jumatate de cand am fost acolo, imi aduc aminte aproape perfect tot sejurul.
Hotelul este amplasat la cativa pasi de plaja. Era foarte curat, mobila aproape noua... un singur lucru era suparator... mirosul de canal... pe care se chinuiau sa-l combata. Hotelul este micut dar bine manageriat de 2 frati.
Atunci nu aveau mic dejun dar mi-au spus ca vor include si masa in meniu ceea ce vad pe booking ca au si facut. Mancarea este preparata chiar de unul dintre proprietari care este maestru bucatar.
In anul 2008 am mai trimis o prietena acolo si care a fost si ea multumita. [... continuare ]
Estelle Hotel, GERAKINI [Sithonia]
16.01.13
MONITA
93.75 %
![foto Descoperă Sarti, SARTI [Sithonia] fotografii din vacanta la Descoperă Sarti, SARTI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d005/5915/rmica/25855_36687_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel DESCOPERă SARTI, SARTI [SITHONIA] De aici incepe zona sudica a statiunii. Sunt in dreptul complexului Sarti beach foto by ak-ar de rumÂn, uploaded 14.01.13] |
Veneam din Shipka (Bulgaria), cca. 550 km, prin Zlatograd, traversând M-ții Rodopi, drum frumos (pe partea Greciei) prin păduri rămase intacte (o întâmplare fericită pentru Grecia) cu smochini pe marginea drumului din care am și degustat, Xanthi, cu un trafic infernal în perioada prânzului când am avut nefericita "inspirație" de a intra în oraș pentru un prânz turcesc (știind că nu vom mai avea altă ocazie), Kavala, unde am făcut prima oprire și am avut primele contacte cu grecii care, aflând că suntem români și ortodocși, și-au deschis sufletul și ne-au [... continuare ]
Descoperă Sarti, SARTI [Sithonia]
14.01.13
96.67 %
![foto Sonia Village, GERAKINI [Sithonia] fotografii din vacanta la Sonia Village, GERAKINI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/2570/rmica/32048_36666_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel SONIA VILLAGE, GERAKINI [SITHONIA] Psakoudia - distractie pe colace foto by ralucaioana, uploaded 13.01.13] |
In august 2012 am fost cu sotul si copilul de 1 an si 4 luni la Sony Village.
Noi am fost multumiti de conditii, camera spatioasa si curata, cu vedere la Mare, copilul a avut patutul propriu - de bebe, lenjeria si prosoapele se schimbau la 3 zile, am avut in permanenta hartie igienica, sapun. In camera am avut frigider, aer conditionat, desi nu prea i-am dat drumul ca batea deasupra patului, tv la care prindeam si un program romanesc, desi nu prea stateam in camera sa ne uitam la tv. Seara preferam sa ne plimbam prin Gerakini (cam la 1 km departare) unde erau magazine, taverne sau mergeam la [... continuare ]
13.01.13
ralucaioana
96.00 %
Am fost in acest hotel la inceputul lui iunie 2012. Oaspetii erau in mare majoritate rusi, ceva sarbi si noi din Ro. Nimic de obiectat la capitolul civilizatie, si oaspeti si personal cu bun simt!
Hotel relativ plin, insa neavand capacitate foarte mare n-am avut nici o clipa impresia de aglomeratie. Am avut camera double large cu vedere la strada. Camera super ok, cu pat matrimonial larg si paturi suprapuse pentru copii, balcon larg cu masuta si scaune pentru fiecare, plus suport de uscat rufe. Ca si minus pentru camera cu vedere la strada (spre parc cum zice oferta) galagia facuta de masini [... continuare ]
13.01.13
felixon
90.00 %
![foto Alexander the Great [Kryopigi], KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Alexander the Great [Kryopigi], KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d002/2585/rmica/31983_36645_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel ALEXANDER THE GREAT [KRYOPIGI], KALLITHEA [KASSANDRA] Gradina hotelului foto by april12, uploaded 12.01.13] |
Deoarece aici m-am informat despre fiecare locatie unde am vrut sa merg sau am mers, am hotarat sa scriu cateva randuri despre Alexander the Great.
Plaja, gradina prin vegetatie extraordinara. Nu am ce sa spun decat de bine (extraordinar chiar), de altfel asta a indulcit amarul de a alege 4 stele si a primi servicii de mult mai putine (vorba cuiva de aici "Cineva umbla la buzunarul meu... "). In afara ca se plateau sezlongurile si umbrela, ceea ce nu m-a deranjat foarte tare pentru ca-mi place sa stau pe nisip sa "comunic cu mama-terra" :).
Am gasit relativ usor locatia, avand coordonatele [... continuare ]
12.01.13
april12
50.00 %
![foto Karidi Beach Hotel, VOURVOUROU [Sithonia] fotografii din vacanta la Karidi Beach Hotel, VOURVOUROU [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/2776/rmica/11734_12895_14.jpg) [JUL-2010] Sejur hotel KARIDI BEACH HOTEL, VOURVOUROU [SITHONIA] Langa locul pentru gratar, se afla o terasa acoperita. foto by sonja.christina, uploaded 15.08.10] |
Foarte pe scurt, am fost in iunie 2012, ne-am simti f bine.
Pro: - camere curate, curtea frumoasa, la 50m de plaja Karidi, plaja publica f buna pt copii mici, deoarece este cu nisip fin si intrarea este f lina (la 50m de mal ajungea pana la piept), proprietar f de treaba, terasa la camera=masa o luam afara, un mic loc de joaca pt copii in curtea pensiunii, o terasa mare comuna cu gratar, wifi in camera care batea si in curte si pe terase, AC pentru care nu am platit nimic suplimentar, dar l-am folosit doar doua zile.
Contra: am cam avut de furca cu tantarii, inarmati-va cu cele necesare di [... continuare ]
Karidi Beach Hotel, VOURVOUROU [Sithonia]
10.01.13
pixooxiq
98.75 %
![foto Kriopigi Beach Hotel, KRIOPIGI [Kassandra] fotografii din vacanta la Kriopigi Beach Hotel, KRIOPIGI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/2481/rmica/27824_36592_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel KRIOPIGI BEACH HOTEL, KRIOPIGI [KASSANDRA] piscina si barul de la piscina foto by alina boca, uploaded 05.02.13] |
Am petrecut la acest hotel 7 zile. Am avut ghinionul sa primim o camera la parter care nu era deloc primitoare era modesta!
O alta familie care au achizitionat acelasi pachet turistic la acelasi pret au primit o camera la etaj renovata!
Hotelul este departe de plaja 800 de metri mergeam cu masina! Era un trenulet care la intors era plin pentru ca lua si alti turisti contra cost iar clientii hotelului nu aveau prioritate (un mare minus)
Mancarea a fost variata si buna!
Pe plaja erau sezlongurile gratuite la all!
Statiunea in sine e una linistita fara viata de noapte si agitaie!
Dar un m [... continuare ]
09.01.13
alina boca
69.50 %
![foto Sotiris Appartament Haus [Sykia], fotografii din vacanta la Sotiris Appartament Haus [Sykia],](/FOTO/GENUINE/d013/13379/rmica/25855_36557_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel SOTIRIS APPARTAMENT HAUS [SYKIA], Casa Sotiris, cu intrarea, văzută de pe tăpşanul din faţă (parcare) foto by ak-ar de rumÂn, uploaded 07.01.13] |
Locația: Appartament Haus Sotiris, Sikia, Sithonia, Halkidiki, Grecia.
Casa Sotiris, este localizată în satul Sikia din sudul Sithoniei, un sat autentic grecesc, extrem de fermecător și care merită o recenzie separată.
Vacanța era programată din 2011, în urma unei promisiunii făcute nașilor copilului meu, care, nu știu în ce împrejurări, au venit în contact cu "grecul" naturalizat în Sighișoara, ale cărui preocupări turistice cuprindeau un restaurant în Germania, pensiune la Sighișoara și casa din Sikia la care am acceptat să mergem, pentru un preț modic este ad [... continuare ]
Sotiris Appartament Haus [Sykia],
07.01.13
66.25 %
![foto Aiolos (Eolos) Studios [Ammouliani], [ALTE ZONE] fotografii din vacanta la Aiolos (Eolos) Studios [Ammouliani], [ALTE ZONE]](/FOTO/GENUINE/d013/13370/rmica/31864_36531_1.jpg) [JUL-2012] Sejur hotel AIOLOS (EOLOS) STUDIOS [AMMOULIANI], [ALTE ZONE] festival traditional in centrul localitatii foto by sstm20, uploaded 06.01.13] |
Dupa multe cautari pe net, si din dorinta de a vizita si altceva in Halkidiki (aveam doua concedii in Hanioti la activ) am ajuns la insula Amouliani.
Primul lucru care m a facut sa caut cazare aici, a fost reviewurile foarte favorabile pentru plaja si apa citite pe situri straine in marea lor majoritate. Asa am ajuns la Aiolos, am trimis mail in care am cerut pret pentru un apartament cu 2 camere (echipa a fost destul de mare - eu cu sotia si copilul si parintii mei - in total 5 persoane). Am primit raspuns cu pretul oferit de ei si cu un discount deoarece am facut rezervare in martie, am aj [... continuare ]
Aiolos (Eolos) Studios [Ammouliani], [ALTE ZONE]
06.01.13
sstm20
97.50 %
![foto Daphne Holiday Club, HANIOTI [Kassandra] fotografii din vacanta la Daphne Holiday Club, HANIOTI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d005/5774/rmica/31864_36529_1.jpg) [JUN-2011] Sejur hotel DAPHNE HOLIDAY CLUB, HANIOTI [KASSANDRA] plaja hanioti foto by sstm20, uploaded 06.01.13] |
Am citit cu tristete un review negativ despre locatia daphne holiday club... cu toate ca nu prea avea legatura cu nimic legat de locatie, ci mai degraba de conceptia grecilor in legatura cu securitatea si paza.
Noi (eu cu sotia) am vizitat daphne holiday club de 2 ori. Prima data am beneficiat de bilet cadou si nu stiam nimic despre aceasta locatie si nici despre grecia. Asta se intampla in august 2008.
Noi nu putem avea decat cuvinte de lauda despre tot ce am gasit in Hanioti si Daphne Holiday Club, drept urmare am revizitat locatia in 2011 impreuna cu inca o familie si cu copilul nostru [... continuare ]
Daphne Holiday Club, HANIOTI [Kassandra]
06.01.13
sstm20
92.00 %
![foto Anna Maria Paradise, PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Anna Maria Paradise, PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d011/11837/rmica/4287_33479_28.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel ANNA MARIA PARADISE, PEFKOHORI [KASSANDRA] In departare Muntele Athos foto by DDI, uploaded 26.08.12] |
Am fost cazati la Anna Maria Paradise in perioada 8-15.09.2012, vremea a fost superba, cazarea foarte ok, curat si camerele dragute.
se schimba lenjeria la 3 zile la fel si prosoapele, curatenia in camera se facea zilnic.
Proprietarii sunt niste oameni foarte sociabili, care te ajuta oricand ai nevoie.
Mancarea f buna, chiar daca nu erau f multe feluri era proaspata si exact cat sa te saturi. noi nu suntem extrem de pretentiosi si nici nu mancam f mult.
Piscina foarte frumoasa si nu era deloc aglomerata, foarte curata, dar am stat mai mult la plaja si la mare, marea era superba curata [... continuare ]
Anna Maria Paradise, PEFKOHORI [Kassandra]
06.12.12
ada1987
97.50 %
![foto Athos Palace Hotel, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Athos Palace Hotel, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d005/5853/rmica/9571_35825_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel ATHOS PALACE HOTEL, KALLITHEA [KASSANDRA] marea f curata si dc era privita de sus aveai impresia ca are 3 culori foto by m liviu, uploaded 11.11.12] |
Putem spune ca dupa cateva experiente f placute pe litoralul turcesc aici am fost putin dezamagit. Pacat ca nu exploateaza ceea ce au, ma refer la frumoasele peisaje si la cultura lor. SIngurul lucru care mi-a placut a fost marea nu din fata hotelului ci de langa, caci in fata acestui hotel intrarea in apa este cu pietre.
Hotelul face parte dindtr-un lant hotelier care contin 4 hoteluri, 3 dintre ele fiind amplasate unul langa celalalt pe plaja. Doar acesta are sistem all inclusive dar este cam saracacios. Pacat caci hotelul are turisit. Era aproape plin in septembrie si la un pret deloc mic [... continuare ]
11.11.12
m liviu
72.50 %
![foto Sithonia Hotel [Porto Carras Resort], NEOS MARMARAS [Sithonia] fotografii din vacanta la Sithonia Hotel [Porto Carras Resort], NEOS MARMARAS [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d006/6659/rmica/32481_37050_10.jpg) [AUG-2011] Sejur hotel SITHONIA HOTEL [PORTO CARRAS RESORT], NEOS MARMARAS [SITHONIA] piscina de la hotelul Meliton din acelasi Resort foto by Adyna_Ionete, uploaded 31.01.13] |
Anul acesta, 2012, m-am hotarat sa petrec un sejur in Grecia, unde am fost si in urma cu 4 ani, la Porto Carras Grand Resort, hotel Meliton 5*, sejurul fiind unul reusit.
La recomandarea Directorului de agentie, am acceptat oferta de a petrece vacanta tot in Porto Carras Grand Resort, de data asta la hotelul alaturat de Meliton, respectiv hotel Sithonia Beach 5*, cu servicii Ultra All Inclusive, perioada 13-20.09.2012, cu transport propriu.
In data de joi, 13.09.2012, orele 03.00 am plecat cu masina personala in Grecia, am ajuns la hotel Sithonia Beach in jurul orelor 17.00, la receptie af [... continuare ]
Sithonia Hotel [Porto Carras Resort], NEOS MARMARAS [Sithonia]
01.11.12
rdi
23.50 %
![foto Possidi Holidays Resort & Suites Hotel, POSSIDI [Kassandra] fotografii din vacanta la Possidi Holidays Resort & Suites Hotel, POSSIDI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d011/11877/rmica/16565_35581_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel POSSIDI HOLIDAYS RESORT & SUITES HOTEL, POSSIDI [KASSANDRA] În drum spre Sofia foto by bog68, uploaded 25.10.12] |
Gata și cu Bulgaria, păi cât era să mai stau?
Mă cocoțai pe la [#Cascada Hotnitsa#]http://amfostacolo.ro/bulgaria-pareri,4/veliko-tarnovo-si-arbanasi,105,1329/descopera-veliko-tarnovo-si-imprejurimile,2587/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__34665.htm[/#], îmi târâi corpul și de-alungul [#Canionului Emen#]http://amfostacolo.ro/bulgaria-pareri,4/alte-zone,105,3305/descopera-canionul-emen,12903/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__35150.htm[/#], ba făcui și-oleacă de istorie prin [#Nicopolis ad Istrum#]http://amfostacolo.ro/bulgaria-pareri,4/veliko-tarnovo-si-arbanasi,105,1329/ [... continuare ]
Possidi Holidays Resort & Suites Hotel, POSSIDI [Kassandra]
25.10.12
bog68
87.00 %
![foto Akrathos Beach Hotel, OURANOPOLIS [Athos] fotografii din vacanta la Akrathos Beach Hotel, OURANOPOLIS [Athos]](/FOTO/GENUINE/d003/3047/rmica/17020_38377_13.jpg) [MAY-2013] Sejur hotel AKRATHOS BEACH HOTEL, OURANOPOLIS [ATHOS] noaptea la seara greceasca foto by vxp, uploaded 08.05.13] |
Pot sa spun ca mi-a placut in proportie de 60% vacanta din Grecia. Adica, mi-a placut marea, camera de hotel si imprejurimile - muntele Athos.
Ce [b]nu mi-a placut[/b] si tin s-o spun neaparat, este faptul ca grecii pe turistii nemtii ii pupa si-n talpa (ca sa nu spun mai urat), iar cand vine vorba de romani, suntem inexistenti.
Exita acolo la Akrathos Hotel o d-ra cu numele - Krisi - o *****, care uita ca ea este servitoarea si noi clientii si se comporta ciudat. I s-a facut observatie de catre sefu de sala, dar se pare ca avea probleme psihice profunde.
In concluzie, nu mergeti la Akrt [... continuare ]
20.10.12
Ulise
70.00 %
![foto Alexander the Great [Kryopigi], KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Alexander the Great [Kryopigi], KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d002/2585/rmica/31983_36645_61.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel ALEXANDER THE GREAT [KRYOPIGI], KALLITHEA [KASSANDRA] Miriapodul muscator-intepator dupa anihilare... foto by april12, uploaded 12.01.13] |
Buna! asa cum [#am promis#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/kallithea-kassandra,25,1372/alexander-the-great-kryopigi,2585/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__31422.htm#188058[/#], am revenit cu impresiile din concediu de la Alexander the Greath.
locatia este frumoasa, cu foarte mult spatiu verde, cu un parculet pentru copii, tersa si restaurant.
Am plecat un pic cu inima indoita, desi ultimele review-uri recomandau aceasta destinatie. in acelasi timp eram constienta ca nu am ales si nu am platit un concediu de 5 stele!
Am mers cu masina, drumul a fost un pic obositor, dar totul [... continuare ]
10.10.12
olimpia.ungur
90.00 %
![foto Atrium Hotel [Pefkohori], PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Atrium Hotel [Pefkohori], PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d007/7317/rmica/24791_35254_1.jpg) [JUL-2012] Sejur hotel ATRIUM HOTEL [PEFKOHORI], PEFKOHORI [KASSANDRA] foto by resita2009, uploaded 05.10.12] |
Asa cum am promis in alte comentarii revin cu o descriere a perioadei petrecute la Atrium in aceasta vara, mai exact in iulie.
[b]Cazarea[/b] am ajuns in parcarea hotelului dimineata la ora 07:15, dupa 20 de minute am fost “inregistrati” si aveam bratarile pe maini (albastra pt. adulti si verde pt. al mic) si eram poftiti de catre receptionera sa servim o cafea si micul dejun deoarece veneam de pe drum.
La receptie se putea comunica in engleza, germana, poloneza sau rusa.
In caera efectiv am intrat la ora 12:00 (desi trebuia sa asteptam pana la 14:00) vazand ca suntem cu un copil m [... continuare ]
05.10.12
resita2009
95.00 %
![foto Philoxenia Bungalows [Psakoudia], MOUDANIA / DIONISIOU [Kassandra] fotografii din vacanta la Philoxenia Bungalows [Psakoudia], MOUDANIA / DIONISIOU [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/369/rmica/760_29826_35.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel PHILOXENIA BUNGALOWS [PSAKOUDIA], MOUDANIA / DIONISIOU [KASSANDRA] foto by alice1, uploaded 23.06.12] |
Daca vreti sa aveti un sejur de relaxare, liniste... e destinatia ideala. Camerele sunt super ok, mesele (am avut demipensiune) de asemenea super ok, plaja curata, libera, apa de vis, tavernele si terasele ok.
Nu e de recomandat celor care vor agitatie, muzica la maxim etc. Majoritatea turistilor nu cauta asa ceva, iar localnicii au marsat pe stilul asta.
Excursiile organizate sunt, de asemenea, de luat in calcul. Noi am fost o zi cu vaporul (pret orientativ 20 euro) si a fost foarte fain. Ne-au plimbat printre insule, ne-au lasat 2 ore de shopping in Cassandra, ne-au dus intr-un golfulet [... continuare ]
Philoxenia Bungalows [Psakoudia], MOUDANIA / DIONISIOU [Kassandra]
01.10.12
mikaitza00
95.00 %
![foto Atrium Hotel [Pefkohori], PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Atrium Hotel [Pefkohori], PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d007/7317/rmica/9912_35147_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel ATRIUM HOTEL [PEFKOHORI], PEFKOHORI [KASSANDRA] Terasa camerei, suficient de mare. foto by corinutza, uploaded 01.10.12] |
Buna ziua.
La fel ca in fiecare an, dupa intoarcerea din concediu, postez si eu impresiile noastre si fac acest lucru deoarece si eu ma inspir de pe acest site in alegerea unui hotel.
Asadar, in data de 15 august 2012, la ora 4 dimineata am pornit si noi din Tg. Mures spre Grecia. Dupa mai multe consultari cu alti utilizatori ai siteului si dupa mesajul primit de la utilizatorul @biancuta, am ales varianta clasica prin Giurgiu -Ruse - Sofia - Blagoevgrad - Sandanski - Kulata- Tessaloniki - Pefkohori. Am ajuns destul de repede la Giurgiu, am traversat podul "prieteniei" care este fenomenal [... continuare ]
01.10.12
corinutza
97.00 %
![foto Descopera zona Vorvourou, VOURVOUROU [Sithonia] fotografii din vacanta la Descopera zona Vorvourou, VOURVOUROU [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/1423/rmica/24194_28162_22.jpg) [SEP-2011] Sejur hotel DESCOPERA ZONA VORVOUROU, VOURVOUROU [SITHONIA] Taverna de la Karidi este curată, cochetă şi primitoare. foto by Aqvila, uploaded 29.03.12] |
Am ‘navigat-spionat’ zona intamplator in urma cu 2 ani cu ajutorul lui google earth. (aici se vad si fotografii)
De atunci mi-aa ramas in gand, insa descrierile, review-urile de aici m-au convins si in luna ianuarie am trimis avansul.
Prea multe nu mai sunt de spus, mie personal mi-au fost depasite asteptarile!Peisajul da un sentiment unic de admiratie dar si gradina este ingrijita, multa verdeata, fiecare pomisor, floricica, tufa au un furtunas de picurare, practic uda incontinuu numai asa rezista verdele crud in seceta salbatica ce inconjura peninsula.
Dar pentru familiile care merg [... continuare ]
Descopera zona Vorvourou, VOURVOUROU [Sithonia]
26.09.12
nicusor600
100.00 %
![foto Grecotel Pella Beach, HANIOTI [Kassandra] fotografii din vacanta la Grecotel Pella Beach, HANIOTI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d008/8855/rmica/16185_19215_15.jpg) [JUN-2010] Sejur hotel GRECOTEL PELLA BEACH, HANIOTI [KASSANDRA] ansamblul meteorelor, un spectacol live al naturii dar și al curajului uman.. foto by larissa2012, uploaded 14.05.11] |
A fost prima noastra experienta la mare in Grecia si am cautat un hotel de calitate, care sa ne ofere in primul rand conditii bune de cazare si masa, inclusiv family-room. Citind impresiile de pe tripadvisor si alte site-uri germane/engleze ramasesm cu impresia ca nu vor fi prea multi romani. Eroare! Au fost destui... ii puteai recunoaste si pt ca vorbeau excesiv la mobile :) Restul erau din Germania, UK, Rusia, Ucraina, Serbia si Grecia.
Plus:
- resortul in general, frumos si ingrijit, cu o gradina faina, localizat pe malul marii
- gradina generoasa cu multa iarba unde puteai sta sa le [... continuare ]
Grecotel Pella Beach, HANIOTI [Kassandra]
26.09.12
rux
87.00 %
![foto Ammon Zeus Hotel, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Ammon Zeus Hotel, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/4275/rmica/14773_30052_9.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel AMMON ZEUS HOTEL, KALLITHEA [KASSANDRA] Plaja din Kallithea,in dreapta era hotelul Ammon Zeus foto by mikulis, uploaded 30.06.12] |
A facut toti banii!
Privelistea este minunata... nu se poate explica in cuvinte... trebuie sa fii acolo s-o vezi. (culoarea marii iti creeaza impresia ca totul este ireal... ca-i raiul pe pamant)
Conditiile hoteliere sunt bune, mancarea diversificata... trebuie sa fii prea carcotasi sa te plangi ca n-ai ce manca... imposibil sa pleci flamand.
Am platit 37 de euro /persoana pentru vedere la mare... chiar merita se vad muntii iar rasaritul de soare este fascinant.
Am mai achizitionat un pachet de 4 excursii ptr care am platit 264 euro ptr 2 persoane * METEORA, SALONIC, MUNTELE ATOS SI O [... continuare ]
Ammon Zeus Hotel, KALLITHEA [Kassandra]
25.09.12
mmonique
95.00 %
![foto Portes Beach Hotel, POTIDEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Portes Beach Hotel, POTIDEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d009/9158/rmica/30598_34944_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel PORTES BEACH HOTEL, POTIDEA [KASSANDRA] foto by ralucaflori, uploaded 23.09.12] |
In ciuda notei pe care o are, am ales sa mergem anul acesta in Grecia, la Portes Beach, si nu avem nici o urma de regret, a fost fantastic!
Despre drum, dupa indrumarile celor care au mai fost acolo, cu o harta si un GPS, ne-am descurcat foarte bine, Bulgaria nu e asa ingrozitoare pe partea asta, iar cu politia nu am avut de a face deloc.
La hotel ne-am simtit excelent, foarte putini romani (2 fam), multi rusi si multi copii, ceea ce pentru noi a fost ok, avand copilul cu noi. Mancarea a fost pe toate gusturile, am ales all inclusive, diferenta nu este foarte mare si in schimb ai incluse bau [... continuare ]
Portes Beach Hotel, POTIDEA [Kassandra]
23.09.12
ralucaflori
99.00 %
![foto Faros Hotel, NEOS MARMARAS [Sithonia] fotografii din vacanta la Faros Hotel, NEOS MARMARAS [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d012/12817/rmica/1014_34915_1.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel FAROS HOTEL, NEOS MARMARAS [SITHONIA] Hotel Faros din Neos Marmaras aflat pe faleza statiunii foto by ionescunic, uploaded 22.09.12] |
Sa faci ce zice popa si nu ce face popa, asa spune o vorba din batrani. Acum nu ca as fi eu popa sau altceva asemanator, insa vreau sa sugerez sa nu faceti ca mine. Am facut o greseala imensa atunci cand am rezervat pentru acesta iesire scurta de Rusalii 2012.
Vineri 01.06 dimineata ora 9.15, o zi frumoasa si urmeaza 3 zile libere, imi dau seama ca exista o posibilitate de a merge undeva si intr-un minut decizia vine fulgerator, Grecia, dar unde? Halkidiki ca e aproape, cel mai aproape dupa mine. Bun, Halkidiki dar unde? In trecut nu acordasem nici o sansa oraselului Neos Marmaras si am hota [... continuare ]
Faros Hotel, NEOS MARMARAS [Sithonia]
22.09.12
ionescunic
67.00 %
![foto Porto Koufo Hotel [Porto Koufo], TORONI [Sithonia] fotografii din vacanta la Porto Koufo Hotel [Porto Koufo], TORONI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d012/12811/rmica/29841_34889_1.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel PORTO KOUFO HOTEL [PORTO KOUFO], TORONI [SITHONIA] Vedere de pe balconul hotelului Porto Koufo. foto by IoanaV, uploaded 21.09.12] |
A fost prima vacanta in strainatate cu cei 2 copii, ne-a trebuit un pic de curaj sa ne incumetam la acest drum de 800km cu masina.
Ne-am hotarat pentr Halkidiki pentru ca e o zona relativ apropiata a Greciei, accesibila cu masina si am ales bratul Sithonia (Kassandra e mai degraba o destinatie pentru tineri iar ultimul brat este practic muntele Athos, in cea mai mare parte inaccesibil).
Hotelul ales se afla aproape de capatul sudic al bratului Sithonia, in golful Koufo. Este un golf linistit, numele inseamna de fapt "portul mut", si pe buna dreptate. N am vazut valuri mai mari de cativa ce [... continuare ]
Porto Koufo Hotel [Porto Koufo], TORONI [Sithonia]
21.09.12
IoanaV
95.00 %
![foto Theoxenia Hotel, OURANOPOLIS [Athos] fotografii din vacanta la Theoxenia Hotel, OURANOPOLIS [Athos]](/FOTO/GENUINE/d005/5756/rmica/1616_20466_5.jpg) [JUN-2011] Sejur hotel THEOXENIA HOTEL, OURANOPOLIS [ATHOS] Piscina olimpica vazuta de la ultimul etaj al uneia din cladirile din spate - cei cazati aici aveau o panorama superba asupra golfului, cladirea fiind construita pe un mic deal. foto by Enki, uploaded 04.07.11] |
Am fost la acest hotel cu bilet cumparat prin agentie. drumul e destul de lung, dar, o data intrati pe teritoriul greciei, e chiar frumos!
Am ajuns seara la 20.40 iar receptionera a fost foarte draguta, recomandandu-ne sa mancam mai intai si dupa aceea sa ne ocupam de formalitatile de cazare.
Mancarea a fost minunata: nu lipsesc pastele cu 2 sosuri, carne la tava/prajita/inabusita cu legume, garnituri (cartofi, amestec mexican, sarmalute, legume specifice din zona), fructe de mare, legume pentru salata (iti poti face diverse combinatii), deserturi (inghetate, fructe, jeleuri), sosuri cu ia [... continuare ]
Theoxenia Hotel, OURANOPOLIS [Athos]
21.09.12
adina1313
96.00 %
 [SEP-2012] Sejur hotel VILA GIORGOS, NEA VRASNA camera vazuta din pat foto by valcat, uploaded 18.09.12] |
NEA VRASNA, un orașel mic și nou (este deschis turismului de vreo 6-7 ani) in golful Strymonikos, intre doua orase mai maricele la est Asprovalta, iar la vest Stavros (pana in Stavros mai este un orasel Paralia Vrasnon), la 750 km distanta de Bucuresti, 12 ore cu autocarul, sa plecat la 21 sa ajuns la 9; plaja se intinde pe 11,5 km si este cam 30-40 metri latime. [i]by webmaster: vezi mai multe detalii despre statiune in [#articolul dedicat statiunii Nea Vrasna#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/nea-vrasna,25,3253/nea-vrasna-si-imprejurimile,11904/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__34 [... continuare ]
Vila Giorgos, NEA VRASNA
valcat
100.00 %
![foto Athena Pallace Village [Elea], NEOS MARMARAS [Sithonia] fotografii din vacanta la Athena Pallace Village [Elea], NEOS MARMARAS [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d007/7150/rmica/32481_37049_19.jpg) [AUG-2011] Sejur hotel ATHENA PALLACE VILLAGE [ELEA], NEOS MARMARAS [SITHONIA] prin imprejurimi... foto by Adyna_Ionete, uploaded 24.04.13] |
Hotelul nu are nici o legatura cu 5*, poate undeva la 3*.
Camera dubla superioara decorata in stil traditional, cu covor de iuta si pereti zugraviti neuniform. Partea buna era frigiderul si o terasa generoasa. Am avut doar apa calduta primele doua seri, apoi m-am razboit zilnic cu cate 1-2 gandaci.
Micul dejun relativ indestulator, cu exceptia mezelurilor, sunca/salam grase si fara gust. In rest, fara se exceleze aveau, omleta, branza/cascaval, salate, masine, unt, gem, fructe uscate si proaspete, ceai/cafea/lapte.
Alta ciudatenie era ca tot ce tinea de spa se platea (cu exceptia piscine [... continuare ]
Athena Pallace Village [Elea], NEOS MARMARAS [Sithonia]
niki
55.00 %
 [SEP-2012] Sejur hotel NEA VRASNA SI IMPREJURIMILE, NEA VRASNA foto by valcat, uploaded 18.09.12] |
NEA VRASNA, un orașel mic și nou (este deschis turismului de vreo 6-7 ani) in golful Strymonikos, intre doua orase mai maricele la est Asprovalta, iar la vest Stavros (pana in Stavros mai este un orasel Paralia Vrasnon), plaja se intinde pe 11,5 km si este cam 30-40 metri latime; am gasit doua zone, una cu nisip amestecat cu margaritar (pietricele foarte mici), si una cu margaritar (pietricele) aici putand fi folosite incaltarile speciale pt plaja: -); intrarea in apa se face lin, ideea este ca dupa 4-5 pasii te duci la fund, deci atentie parintilor si in special celor ce nu stiu sa inoate; [... continuare ]
Nea Vrasna si imprejurimile, NEA VRASNA
valcat
100.00 %
 [SEP-2012] Sejur hotel VILA ALEXANDRA, NEA VRASNA Camera foto by helen39, uploaded 18.09.12] |
Este o vila simpla fara pretentii.
Vila este compusa din 2 cladiri iar distanta dintre ele este de 2m. La cladirea principala sunt terase in care poti sta la o cafea dar in urmatoarea cladire ai in fata usii 2 scaune si o masa...
Camera este compusa din 2 sau 3 paturi destul de confortabile, o minuscula noptiera, un sifonier si tv. Nu gasesti un scaun sau o masuta... lucru destul de neconfortabil. Curatenia este facuta de mantuiala. Partea nepalacuta a vilei este ca se aude fiecare soapta, fiecare miscare, usile se trantesc... nu ai pic de intimitate.
Chicineta este sumar utilata. Baia [... continuare ]
Vila Alexandra, NEA VRASNA
helen39
81.67 %
Dupa vizionarea mai multor oferte, uitandu-ne la pozele de pe situl oficial si la review-urile de pe prezentul site am decis sa alegem Alexander the Great Kryopigi.
Prima impresie a fost extraordinara, porti cu telecomanda, parcare pazita, parc... multa vegetatie (desi la o atenta privire cam neingrijit), receptie cu personal extrem de serviabil.
Noi am avut camera cu vedere la mare ce a fost situata in corpul principal cel cu receptia.Ulterior am inteles ca acele camere sunt si cele mai bune.
Dupa parerea mea, mobilierul este saracacios, invechit, baia este foarte mica cu faianta si gresie [... continuare ]
17.09.12
Tuscara
75.50 %
![foto Sonia Village, GERAKINI [Sithonia] fotografii din vacanta la Sonia Village, GERAKINI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/2570/rmica/13140_36892_10.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel SONIA VILLAGE, GERAKINI [SITHONIA] Plaja de la Sonia Village foto by Tzutzuricu40, uploaded 24.01.13] |
Sejurul nostru la Sonia Village a fost si primul petrecut in Grecia. Ce pot spune este ca serviciile au fost atat de bune, locatia si atmosfera creata de entartaineri atat de placute incat sigur vom reveni aici in viitor. La asta se adauga un pret extrem de ofertant (aproape 800 de euro cazare 7 nopti cu demipensiune si transport cu autocarul pentru trei persoane). Hotelul se compune din mai multe corpuri de cladire P+2 raspandite intr-o livada de maslini pe un versant care coboara spre mare. Aleile sunt ingrijite, gazonul este irigat si pe langa maslini mai sunt si lamai, leandri si cateva co [... continuare ]
16.09.12
sinziana_84
96.00 %
Tocmai ne-am intors din concediul nostru in Halkidiki pe anul 2012. Ne-am cazat la hotelul Sonia Village din statiunea Gerakini. E un hotel absolut minunat cu oameni foarte draguti, ospitalieri, camere curate, lenjerie schimbata la 2 zile, curatenie in camera zilnic. Am avut optiune masa demipensiune. EXCELENT!!! O mancare nemaipomenit de buna, bogata, bufet suedez dimineata si seara in care puteai alege ce mancare vroiai tu. La capitolul cazare + masa nota 10+.
Ok, acum capitolul statiune - nota 2. Deci Gerakini eu un sat foarte pustiu in luna septembrie, ca sa mergi la un supermarket mergi [... continuare ]
16.09.12
simdum
89.00 %
![foto Anna Maria Hotel, PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Anna Maria Hotel, PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d009/9216/rmica/29526_33365_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel ANNA MARIA HOTEL, PEFKOHORI [KASSANDRA] Asa ne-au intampinat pentru o Seara Greceasca, adica a trebuit sa gasim un loc liber si total dezinteresati daca suntem Ok sau nu. foto by doinademene, uploaded 24.08.12] |
Mi-e greu să înţeleg de ce atâta nemulţumire la alţi turişti care au fost la hotelul Anna Maria. 2 sunt lucrurile care contează pentru mine cel mai mult când merg la mare: camera şi plaja.
Plaja este faină, mult mai curată ca în România (deşi, culmea, în ultima zi era să-mi schimb părerea), cu o mare limpede, fără valuri (ceea ce înseamnă că poţi să înoţi relaxat cât ai chef, inclusiv stilul leneşului, pluta pe spate). Un pic cam îngustă, ca plaja de la Neptun-Olimp, şi în plus cu câteva pietricele, dar nu din cale-afară de deranjante.
Cine are ocazia, să [... continuare ]
Anna Maria Hotel, PEFKOHORI [Kassandra]
15.09.12
liviudascalu
82.50 %
![foto Vergos Hotel, VOURVOUROU [Sithonia] fotografii din vacanta la Vergos Hotel, VOURVOUROU [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/1645/rmica/8739_24730_13.jpg) [SEP-2011] Sejur hotel VERGOS HOTEL, VOURVOUROU [SITHONIA] Apus de soare la Destenika beach, langa beach bar. foto by vali_tulcea, uploaded 21.09.11] |
Buna ziua.
Am fost cazati o singura noapte la acest hotel.
Pentru mine, a fost o locatie excelenta din punct de vedere al relaxarii. Nu consider ca este o locatie pentru cei care doresc agitatia unei statiuni pline de viata de noapte sau distractii. Mai ales ca noi am venit dupa un sejur la Paralia Katerini (vezi [#aici#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/paralia-katerini,123,164/aris-furnished-apartments,12663/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__34283.htm[/#] impresiile despre cazare), unde era o forfota continua, atat pe plaja cat si in toata statiunea.
De asemenea nu as recoma [... continuare ]
Vergos Hotel, VOURVOUROU [Sithonia]
15.09.12
jymy0603
93.00 %
![foto Macedonian Sun Hotel, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Macedonian Sun Hotel, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/2167/rmica/30123_34146_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel MACEDONIAN SUN HOTEL, KALLITHEA [KASSANDRA] foto by Mariaelena, uploaded 05.09.12] |
Cel mai mare inconvenient a fost faptul ca noi am ajuns la hotel la ora 10 dupa 20 de ore de mers cu autocarul, dar ora de check-in este ora 14. Asa ca am fost nevoiti sa asteptam la receptie sau sa ne plimbam prin imprejurimi pana la ora 14. Si dupa 20 de ore cu autocarul cui ii arde de plimbari???
Gradina in care e situat hotelul e de-a dreptul superba si bine ingrijita.
Din nefericire am fost cazati la demisol unde era umezeala cat cuprinde si am fost invadati de tantari. Nu puteam lasa usa deschisa sub nicio forma. Camera era curata, prosoapele erau schimbate zilnic, se matura zilnic s [... continuare ]
kundera
88.00 %
![foto Flegra Palace Hotel, PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Flegra Palace Hotel, PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d006/6099/rmica/27641_34501_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel FLEGRA PALACE HOTEL, PEFKOHORI [KASSANDRA] piscina foto by ina46, uploaded 11.09.12] |
Am fost la acest hotel in perioada 1-8 septembrie si doresc sa va redau citeva impresii:
-hotelul este clasificat 4 stele plus, dar real este 3 stele plus;
-dotarile si serviciile sunt ok, mai putin marimea camerei;
-in camera se face curatenie zilnic
-piscina foarte curata, gradina superba si bine intretinuta;
-mincarea OK, micul dejun cam slabut, la cina mincare buna dar putine feluri, sub cele 4 stele afisate;
-personal Ok, am remarcat discretia lor;
-plaja la 200 m fata de hotel, trebuia traversat soseaua;
-beach bar foarte scump, ca sa ocupi un sezlong trebuia sa faci o con [... continuare ]
Flegra Palace Hotel, PEFKOHORI [Kassandra]
ina46
88.00 %
![foto Atrium Hotel [Pefkohori], PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Atrium Hotel [Pefkohori], PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d007/7317/rmica/1634_34485_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel ATRIUM HOTEL [PEFKOHORI], PEFKOHORI [KASSANDRA] camera foto by aurel245, uploaded 11.09.12] |
Dupa ce timp de cateva saptamani am citit impresiile altora care au calatorit prin aceasta parte de lume, iata-ne si pe noi porniti intr-o noua aventura spre insorita Grecie. Dupa ce am trecut Dunarea la Bechet cu bacul, am strabatut Bulgaria respectand cu mare strictete limitele de viteza, ocolind Sofia pe soseaua de centura, admirand cu incantare peisajele care ne treceau prin fata ochilor in viteza masinii care ni s-au dezvaluit imediat ce am trecut frontiera in Grecia, ne-am indreptat spre Peninsula Halkidiki, braţul Kassandra, staţiunea Pefkohori, hotel Atrium.
Am fost încântaţi di [... continuare ]
aurel245
96.00 %
![foto Atrium Hotel [Pefkohori], PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Atrium Hotel [Pefkohori], PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d007/7317/rmica/24791_35254_4.jpg) [JUL-2012] Sejur hotel ATRIUM HOTEL [PEFKOHORI], PEFKOHORI [KASSANDRA] In parcul de distractii foto by resita2009, uploaded 06.10.12] |
Vacanta cu adevarat reusita. Am mers in peroada 8- 15 iulie 2012, drumul a fost putin obositor la bulgari din cauza limitelor de viteza insa bun si fara peripetii.
Statiunea destul de mare cu multe magazine, plaja si apa marii de nota 10!
Despre hotel:
Plusuri: hotel curat, aerisit, parcare gratuita, piscina mare si curata, mancare calitativa si diversificata, microbuz pentru transport la plaja, angajati f draguti, curatenie zilnica, aer conditionat in camera gratuit
Minusuri: departe de plaja si prima ora de plecare era 10 si intoarcerea 19, cred ca mergea un 8.30 de plecare si intoarc [... continuare ]
ancamariaionita
99.00 %
![foto Pallini Beach Hotel, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Pallini Beach Hotel, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d001/1218/rmica/30306_34432_1.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel PALLINI BEACH HOTEL, KALLITHEA [KASSANDRA] Bungalowul 6015 si 6016 unde am fost cazati. foto by UNITECH, uploaded 10.09.12] |
Recomand din tot sufletul cazare la bungalow-urile din prima linie a complexului PALLINI BEACH.
Este vis, adormi cu ochii la mare, te trezesti cu ochii la rasarit. Plaja si nisipul sunt excelente, copii au stat toata ziua in apa, fiind cazati foarte aproape (5m de plaja) nu a trebuit sa avem grija de ei. Relaxare TOTALA.
Apa a fost foarte calda si extrem de curata (conditii excelente de snorkeling). Bungalow-ul a fost suficient de spatios, climatizarea mergea perfect (spre surprinderea noastra), avea si o chicineta unde puteam pregati o cafea, ceai, etc.
Reprezentantii agentiilor de turis [... continuare ]
Pallini Beach Hotel, KALLITHEA [Kassandra]
10.09.12
UNITECH
99.00 %
![foto Athos Palace Hotel, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Athos Palace Hotel, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d005/5853/rmica/9571_35825_3.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel ATHOS PALACE HOTEL, KALLITHEA [KASSANDRA] plimbare cu canoe, f frumoasa marea in larg. foto by m liviu, uploaded 11.11.12] |
Nu recomand.
Cu aceasi bani mergi in Turcia, all inclusive - cu tot ce inseamna un sejur all inclusive. Citisem ce a fost scris de cei care au mai luat "teapa", dar nu am crezut.
Hotel ca de pe vremea "epocii de aur" dar invechit de ani, o amegeala de servicii... Gradina hotelului lasata in paragina, pe unde nu au putut ajunge sa curete, au crescut balariile.
Camerele varza, doar baile au fost renovate. Carpetele din camere cred ca erau de cand s-a dat in folosinta hotelul. Ma mir ca nu aveau televizoarele alb negru de pe vremuri, ca se potrivea cu atmosfera.
Deci, nu alegeti asa ceva.
10.09.12
elena.nadia
50.62 %
![foto Sunday Rooms, GERAKINI [Sithonia] fotografii din vacanta la Sunday Rooms, GERAKINI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d010/10322/rmica/28710_34361_2.jpg) [SEP-2012] Sejur hotel SUNDAY ROOMS, GERAKINI [SITHONIA] Piscina foto by eu_it, uploaded 12.09.12] |
Am plecat pe 1 Septembrie la ora 01,30 din Sibiu spre Halkidiki cu trei autoturisme si 12 persoane pe ruta Sibiu- Valcea – Craiova – Bechet – Sofia – Kulata – Dalonic – Gerakini (Halkidiki)
Plecand la o ora atat de matinala am mers ca prin branza pana la Bechet astfel ca pe la ora 5 dimineata eram asezati la coada la Bac. La intrare in port platesti doua taxe ce insumeaza 35 de lei, taxe din care nu intelegi nimic”Tarif utilizare incinta portuara” si “Taxa locala utilizare drum acces PTF Bechet”…Tipic romanesc, sa platesti niste bani pentru “0” servicii. Si localita [... continuare ]
Sunday Rooms, GERAKINI [Sithonia]
09.09.12
eu_it
85.00 %
![foto Village Mare [Metamorfosis], NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia] fotografii din vacanta la Village Mare [Metamorfosis], NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d009/9103/rmica/14860_23346_15.jpg) [AUG-2011] Sejur hotel VILLAGE MARE [METAMORFOSIS], NIKITI / METAMORFOSI [SITHONIA] Kalogria Beach. Culoarea si limpezimea apei nu pot fi surprinse de nici o camera foto. foto by silvia2011, uploaded 24.08.11] |
În colaps sau nu, falimentară, dată afară din zona euro sau chiar din UE, Grecia rămâne leagănul civilizaţiei. Însuşi numele Europa e "brand" elen...
GRECIA!
24 septembrie. Am decis să dormim o noapte pe drum. Aproape de Sofia, primele patru treceri prin tunel ale copiilor. Hotel Galant, rezervat prin booking.com, mult peste aşteptări, două camere, două televizoare etc.
Ieşim în oraş, cu destinaţia Zoo, care e însă închisă de câteva minute... Plimbare prin centru, poze, McDonald’s, 45 euro camera, 2,5 euro o cutie de Coca din frigider, 11 leva McDonald’s 2 hap [... continuare ]
Village Mare [Metamorfosis], NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]
07.09.12
tczarojanu
81.50 %
 [AUG-2012] Sejur hotel EL GRECO HOTEL, SALONIC Camera dubla foto by Blueambrosia, uploaded 07.09.12] |
Am stat cazata impreuna cu sotul meu doar o noapte. El Greco este un hotel bunisor de tranzit. Nu l-as alege pentru un sejur insa. Pretul unei camere duble in luna august e undeva la 67 de euro cu mic dejun inclus. Din punctul meu de vedere El Greco este un hotel cam de 2 stele si jumatate de la noi.
Plusuri:
1. Amplasarea
2. Angajatii hotelului foarte ospitalieri si saritori
3. Micul dejun destul de variat (Nu ma asteptam pt ca stiu ce inseamna la greci "mic dejun". Ei bine, aici chiar aveai de unde alege)
4. Camerele relativ mari cu A/C inclus in pret.
5. Hotelul (tot ceea ce r [... continuare ]
El Greco Hotel, SALONIC
07.09.12
Blueambrosia
92.50 %
Despite all the reviews I read about this hotel I was pleased with what I found when I got there with my family. The hotel was clean, we got fresh towels daily and the room was also cleaned on a daily basis. You have a wide variety of food to chose from, for breakfast you get coffee and juice but you need to buy water which is a bit expensive. Dinner also offers a lot of different foods to chose from so you can eat something different every day. The service at the restaurant was really good, very polite waiters, special thanks to the romanian waiter Thomas, also they all spoke english so it wa [... continuare ]
05.09.12
Mariaelena
98.75 %
![foto Akrathos Beach Hotel, OURANOPOLIS [Athos] fotografii din vacanta la Akrathos Beach Hotel, OURANOPOLIS [Athos]](/FOTO/GENUINE/d003/3047/rmica/4452_34117_1.jpg) [JUL-2012] Sejur hotel AKRATHOS BEACH HOTEL, OURANOPOLIS [ATHOS] foto by chrisbil, uploaded 05.09.12] |
In primul rand, vreau sa atrag atentia celor care si-au lasat impresia vizavi de aceasta locatie, ca hotelul nu are in mod oficial 4 stele ci doar trei stele jumate; ca anul acesta a fost primul an cu all inclusive, ca nemtii au renuntat la aceasta locatie de mai bine de 3 ani in urma unui scandal legat de acest hotel, ca operatorul german de turism ITS a premiat doar acum 4 ani acest hotel pentru servicii extraordinare si recomanda cu caldura aceasta locatie, ceea ce nu mai este valabil acum (cel putin in 2012).
Eu recomand celor care aleg Grecia ca si loc de petrecere a concediului, sa mea [... continuare ]
05.09.12
chrisbil
57.00 %
[acest review nu are fotografii atasate] |
Am stat la acest hotel o noapte in august 2012, in tranzit, intr-o camera dubla de 35 euro dotata corespunzator (AC, TV, frigider, dulap, comoda). Si camera si baia foarte mici, dar curate.
Fiind pozitionat pe un bulevard foarte traficat, zgomotul a fost pe masura.
De asemenea, mi s-a parut foarte cald, pentru ca desi camera este dotata cu AC, pozitionarea aparatului face imposibila folosirea in timpul somnului - cel putin noi nu am putut dormi cu el pornit.
Am gasit locuri de parcare in fata hotelului, ceea ce e un miracol pentru Salonic.
Emporikon Hotel, SALONIC
bibilulu
90.00 %
![foto Descopera Kallithea, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Descopera Kallithea, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d007/7004/rmica/6978_33910_9.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel DESCOPERA KALLITHEA, KALLITHEA [KASSANDRA] De aici se inchiriau scutere si atv-uri. foto by alinafulg, uploaded 02.09.12] |
De ce din nou Kallithea? Pentru ca aici parca ar fi locul meu pe pamant. Iar sotul meu simte la fel. Am decis ca atunci cand o sa imbatranim vindem tot in Romania si ne mutam in Grecia fara nici-o urma de regret. Eu una m-am apucat deja sa invat limba greaca ca sa fiu pregatita!
Acestea fiind zise, pe 10 august pe la 8 dimineata am plecat spre Grecia (nu suntem matinali, dar deloc, iar sa ma scol cu noaptea-n cap ca sa plec la drum nu ma convinge decat o plecare cu avionul care in nemernicia lui nu ma asteapta!).
Am ajuns la Giurgiu fara probleme, am cumarat vinieta pentru Bulgaria chiar d [... continuare ]
Descopera Kallithea, KALLITHEA [Kassandra]
ariella
100.00 %
![foto Sousouras Hotel, HANIOTI [Kassandra] fotografii din vacanta la Sousouras Hotel, HANIOTI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d000/917/rmica/16805_37311_7.jpg) [JUL-2012] Sejur hotel SOUSOURAS HOTEL, HANIOTI [KASSANDRA] Piscina noaptea Sousouras. Sezlonguri gratuite, dusuri, pool bar. O feerie, dar am preferat (toti trei) apa marii. foto by alexcoprea, uploaded 18.02.13] |
Am fost la Hotel Sousouras in perioada 25.08-01.09.2012. Vazusem hotelul in 2008, si mi-a placut. Alegerea a fost buna, si dupa unele ezitari (mai mult legate de zvonurile despre criza din Grecia) am cumparat biletele.
Hotelul se afla aproape de centrul statiunii Hanioti, avand o cladire principala unde e si restaurantul, si mai multe bungalowuri, 4 cu p+1 cu camere mai mari si mai multe doar cu parter.
Camera destul de mare, curata, curatenie zilnica, prosoapele se schimba la 3 zile, terasa mare, televizor si frigider. Aerul conditionat contra cost.
Complexul este curat si linistit, bun [... continuare ]
Sousouras Hotel, HANIOTI [Kassandra]
georgeluci
80.00 %
![foto Valasakis House, VOURVOUROU [Sithonia] fotografii din vacanta la Valasakis House, VOURVOUROU [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d012/12599/rmica/4000_34029_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel VALASAKIS HOUSE, VOURVOUROU [SITHONIA] foto by florinmirghes, uploaded 03.09.12] |
Bine v-am gasit din nou. Se pare ca sunt primul de pe acest site care am fost acolo. De drum la alta rubrica. Locatia, deci, am rezervat in ianuarie un apartament de 3 camere, altfel aproape singurul prin zona, deoarece am fost eu cu sotia copii de 18-19 ani soacra mea si aia mica de 9 ani, deci 5 adulti si copilul. A mai fost si cumnatul meu care a ocupat un studio.
Apatramentul a fost mare cu o bucatarie bine organizata separat de apartament cu frigider mare[important pt. noi, care eram destui] 2 balcoane si 3 camere generoase. Privelistea de la balcon superba, gradina, mare, in fata si pl [... continuare ]
Valasakis House, VOURVOUROU [Sithonia]
florinmirghes
67.50 %
![foto Aphrodite Studios, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Aphrodite Studios, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d012/12598/rmica/8040_34021_1.jpg) [JUN-2010] Sejur hotel APHRODITE STUDIOS, KALLITHEA [KASSANDRA] foto by MrCod, uploaded 03.09.12] |
Am stat aici in 2010 10 nopti cu 40 eur/noapte.
Locatia este in Kallithea, pe dreapta, chiar la intrarea in localitate.
Camerele sunt simple, tipic grecesc, cu balcon, toate cu vederea in fata vilei - dispun de baie, mini bucatarie cu plita electrica si cu o vesela basic.
Aer conditionat si tv fara costuri suplimentare.
Piscina este foarte curata si chiar este de recomanbdat cand caldura de afara este prea mare pt plaja - sezlong, umbrelute, etc.
Se face curatenie in camera si se schimba lenjeria la 3 zile.
Gazda stie engleza (femeia este din Australia).
Aphrodite Studios, KALLITHEA [Kassandra]
MrCod
86.25 %
![foto Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi] , NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia] fotografii din vacanta la Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi] , NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/684/rmica/22372_33997_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel BLUE DOLPHIN HOTEL [METAMORFOSI] , NIKITI / METAMORFOSI [SITHONIA] BLUE DOLPHIN HOTEL-METAMORFOSI foto by A.D.I., uploaded 03.09.12] |
Blue Dolphin Hotel-METAMORFOSI, ce incantare! un adevarat paradis, care ne-a rupt de toate... nu tu tv in limba romana, nu ziare romanesti... doar romani, destui, dar foarte civilizati., nu manele, nu manelisti, nu gunoaie, nu aglomeratie pe plaja. Adica, ai unde respira... In plus, sarbi, nemti, unguri...
Din pacate, hotelul e cam departe de Romania (12 ore am facut cu masina-dus... si 12 intors).
Personal civilizat, nu prea le au ei cu engleza, dar se descurca.
Piscina e mare, sezlonguri destule, mancare foarte buna, curatenie, nu lipseste nimic. Cel putin, curatenia in camere se face [... continuare ]
Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi] , NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]
A.D.I.
99.00 %
![foto Stavros Studios, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Stavros Studios, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d012/12588/rmica/6978_33972_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel STAVROS STUDIOS, KALLITHEA [KASSANDRA] In partea dreapta la parter, pe partea cu scarile am fost cazati noi. foto by alinafulg, uploaded 03.09.12] |
Prima parte a concediului nostru în Grecia aveam să o petrecem în Kallithea Halkidiki ([#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/kallithea-kassandra,25,1372/descopera-kallithea,7004/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__33910.htm[/#]), sejur de 7 nopţi achiziţionat printr-o agenţie din ţară, la Apartamentele Stavros în regim self catering.
Pentru preţul mic plătit condiţiile au fost bune cu excepţia patului dublu care după părerea mea era puţin mai lat decât cel de o persoana.
Apartamentele Stavros sunt situate pe ultima stradă pe dreapta la ieşirea din staţiune cum me [... continuare ]
Stavros Studios, KALLITHEA [Kassandra]
alinafulg
93.33 %
![foto Macedonian Sun Hotel, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Macedonian Sun Hotel, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/2167/rmica/30011_33951_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel MACEDONIAN SUN HOTEL, KALLITHEA [KASSANDRA] O particica din gradina hotelului foto by burmid7, uploaded 03.09.12] |
Cazarea a fost de 3 stele, cu asternuturi schimbate o data la trei zile, prosoapele schimbate zilnic si curatenie facuta zilnic. Am stat la parter in corpul 3, cu terasa spre nord.
N-am avut probleme cu apa rece si calda, cu lumina sau cu aerul conditionat. Internte WI-FI free doar la receptie, dar sunt condiitii confortabile pentru cei ce nu se pot rupe de internet.
Mancarea a fost suficient de variata indestulatoare si gustoasa (dar tineti cont ca nu sunt o persoana sclifosita la mancare). Dimineata, 8 feluri de mancare, plus 8 - 9 boluri cu diverse produse complementare (iaurt; compot, [... continuare ]
burmid7
92.00 %
VREAU sa ma adresez tuturor persoanelor care au de gand sa mearga la asemenea hotel sa se mai gandeasca odata.
Sunt atata de dezamagita de aceasta vacanta incat nici nu ma pot pronunta, camerele vechi, nu vreau sa va spun despre mancarea execrabil de rea tot ce ramanea dimineata o recicla la amiaza in alta varianta, aratau ca niste laturi pt porci tot ce mancai,
mi se pare strigator la cer sa platesti atatia bani si sa iti dea sa bei suc la dozatoare groaznic de murdare adica apa de la robinet cu colorant, intro zi am nimerit sa fie si chiar stricat sucul vroiam sa ii dau sa bea fetitei me [... continuare ]
curt ioana
28.00 %
![foto Flegra Palace Hotel, PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Flegra Palace Hotel, PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d006/6099/rmica/29990_33920_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel FLEGRA PALACE HOTEL, PEFKOHORI [KASSANDRA] foto by corinadaniela, uploaded 02.09.12] |
M-am hotarat sa scriu si eu cateva impresii despre acest hotel deoarece tin neaparat sa stie si altii care inca nu s-au hotarat unde sa mearga in concediu (vacanta) ca acest hotel este nemaipomenit, exact ca in pozele de pe site-ul oficial.
Vreau sa punctez cateva amanunte, si anume:
- mancarea excelenta (si eu sunt o fire pretentioasa), destul de divesificata, multe, multe fructe si dimineata si seara.
- camera, inclusiv baia... extrem de curate (nu m-am asteptat), in fiecare zi se schimba prosoapele si se face curatenie in camera, in baie am avut sapun lichid, sampon si gel dus, in cam [... continuare ]
Flegra Palace Hotel, PEFKOHORI [Kassandra]
corinadaniela
87.50 %
![foto Tropical Hotel, HANIOTI [Kassandra] fotografii din vacanta la Tropical Hotel, HANIOTI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/2667/rmica/26003_29673_7.jpg) [AUG-2011] Sejur hotel TROPICAL HOTEL, HANIOTI [KASSANDRA] asa arata apa in mare,eram cu hidrobicicleta in larg foto by alexa16_alexa, uploaded 18.06.12] |
Strict la subiect lucrurile stau in urmatorul fel:
General: hotel plin cu turisti din grecia, serbia, bulgaria si romania, cu copii dar si fara, atmosfera ok, linistita, mai tipa cate un copilas dar e ok, seara se doarme fara nici o problema;
Camera: modest mobilata, curata, lenjeriile de pat curate dar nu chiar noi, prosoapele miroseau neplacut (luati de acasa), baia suficient de mare, functionala, prevazuta cu uscator de par, toaleta si dusul vechi dar functionale, apa calda instant; camerele au diverse localizari, feriti-va de demisol unde e mai umezeala, noi am primit spre drumul pr [... continuare ]
Tropical Hotel, HANIOTI [Kassandra]
bogdan_andrei
72.00 %
![foto Descopera Kallithea, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Descopera Kallithea, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d007/7004/rmica/6978_33910_2.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel DESCOPERA KALLITHEA, KALLITHEA [KASSANDRA] Plaja in Kallithea, in stanga sezlongurile ce costa 2,5 E de persoana. foto by alinafulg, uploaded 02.09.12] |
Am ajuns în Kallithea, Halkidiki după un drum parcurs noaptea din vestul ţării prin Serbia şi Macedonia.
Prima parte a concediului nostru în Grecia aveam să o petrecem aici, sejur de 7 nopţi achiziţionat printr-o agenţie din ţară, la Apartamentele Stavros în regim self catering. La ora 9 eram în staţiune, am luat legătura cu reprezentanta agenţiei şi ni s-a comunicat că o să fim cazaţi începând cu ora 12.
Pentru că mai fusesem la plajă în Kallithea în urmă cu 2 ani, pe atunci având cazare în Nea Moudania, am hotărât ca până se făcea ora cu pricina să fac [... continuare ]
Descopera Kallithea, KALLITHEA [Kassandra]
alinafulg
97.50 %
 [AUG-2012] Sejur hotel PELLA HOTEL, SALONIC Hotelul Pella foto by cher-cher, uploaded 01.09.12] |
Am facut rezervare la acest hotel prin Booking.com, urmand sa il folosim ca punct de tranzit la intoarcerea din Corfu ([#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/corfu,26,136/filoxenia-apartments-moraitika,12562/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__33844.htm[/#]). Doream sa revedem Salonicul, astfel incat am decis sa facem o escala de o zi in drumul de intoarcere.
Initial am dorit sa mergem la alt hotel, unde obisnuia sotia sa se cazeze cu ocazia sederilor mai lungi in oras cand ajungea acolo cu serviciul, insa nu am gasit decat o camera libera pentru noaptea respectiva, iar noi eram 2 famili [... continuare ]
Pella Hotel, SALONIC
01.09.12
cher-cher
[acest review nu are fotografii atasate] |
Am hotarit ca in aceasta vara sa vizitam Salonicul, al doilea oras ca marime al Greciei.
Am facut rezervare la Hotel Kastoria, un hotel modest dupa parerea unora, dar indeplinind perfect functia de cazare pentru turisti. Este cea mai ieftina cazare din oras, dar in acelasi timp cea mai buna pozitie existenta. Hotelul este pentru a avea un pat si intimitate si in plus conditii de igiena personala.
In cele 5 zile petrecute, am vizitat tot ce se poate vizita si a vedea viata de zi cu zi a grecilor, care este cu mult peste cea a romanilor. Cu siguranta este de revenit la Salonic in orice anoti [... continuare ]
Kastoria Hotel, SALONIC
01.09.12
munteanufane
96.67 %
![foto Vila Klio, SARTI [Sithonia] fotografii din vacanta la Vila Klio, SARTI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d011/11209/rmica/17907_33827_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel VILA KLIO, SARTI [SITHONIA] Camera 8, et. 2, la sosirea noastră. foto by mulinita, uploaded 31.08.12] |
Pentru că ne-am îndrăgostit iremediabil de Grecia, după ce ne-am întors din minunata Lefkada despre care am scris aici ([#]http://amfostacolo.ro/grecia-pareri, 7/lefkada, 26,137/iris-studios-agios-nikitas, 12508/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__33579. htm[/#]), nici n-am desfăcut bine bagajele, că am găsit un last minutes în Sarti (99 de euro/persoană cazare+transport cu autocarul). Mai bine nici nu se putea. Aşadar, iată-ne din nou în parcarea Academiei Militare la ora 20.30. L-am avut ca ghid tot pe Claudiu (un noroc pentru noi, căci el de obicei face traseul spre Lefkada, [... continuare ]
Vila Klio, SARTI [Sithonia]
31.08.12
mulinita
92.50 %
![foto Simeon Hotel, NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia] fotografii din vacanta la Simeon Hotel, NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d001/1196/rmica/23750_33727_1.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel SIMEON HOTEL, NIKITI / METAMORFOSI [SITHONIA] camera tripla standard; noi am platit dubla dar am primit tripla de la receptie, la acelasi pret foto by irina0187, uploaded 29.08.12] |
Am fost cazati la acest hotel la sfarsitul lui iunie. Per ansamblu ok, m-as intoarce cu placere.
Statiunea nu este foarte mare. Mai degraba un satuc as zice, putine terase, “shopping” nu foarte diversificat, atmosfera foarte linistita. Daca sunteti in cautarea vietii de club... ei bine, trebuie sa va reorientati :)
Hotelul mi-a lasat per ansamblu o impresie placuta. Este alcatuit din doua corpuri principale.
Primul, cel mai vechi si cel mai mare, are “camere standard”, modest mobilate as zice: pat, dulap (cu un singur raft pentru haine, in rest bara pentru umerase – usor incomo [... continuare ]
Simeon Hotel, NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]
29.08.12
irina0187
83.00 %
Un complex frumos intretinut cu multa verdeata, cu loc de parcare, tot ce trebuie din punct de vedere infrastuctura, un director de complex implicat care in fiecare minut era atent la ce se intimpla in complex spun asta ptr, ca m/am plins de cafeaua de dimineata ne stind cine este, ospatari care vorbeau romana mi-au spus.
Apropo de a te plinge mincarea a lasat de dorit probabil ca eu sunt pretentios, desi nu cred, ca si concluzie a fost frumos dar sunt pentru al 7 concediu in grecia si parerea mea e ca se poate mai mult.
Am senzatia ca multe servici in grecia s-au adaptat romanilor, de gen [... continuare ]
28.08.12
iacobflorin74
83.00 %
![foto Simeon Hotel, NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia] fotografii din vacanta la Simeon Hotel, NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]](/FOTO/GENUINE/d001/1196/rmica/23750_33727_7.jpg) [JUN-2012] Sejur hotel SIMEON HOTEL, NIKITI / METAMORFOSI [SITHONIA] plaja din metamorphosis - destul de ingusta din punctul meu de vedere foto by irina0187, uploaded 29.08.12] |
Am fost la hotel Simeon cu 10 oameni dupa noi si inima stransa de ce vom gasi acolo, citind recenzille anilor anteriori.
Ne-au cazat m repede de ora 14h00, avand in vedere ca aveam 2 copiii sub 3 ani cu noi. Intr-adevar, camerele cam mici, baia foarte mica, dar nu mergem in concediu sa stam in camere, deci putin ne-a deranjat acest aspect. Oarecum suparator era mirosul de la baie, au o reala problema cu asta, in toate camerele. Dar, inchideam usa la baie si se rezolva si asta.
Mancarea foarte putina, dupa sejururi in alte tari, prima mea intrebare a fost catre un chelner: asta e tot? Un si [... continuare ]
Simeon Hotel, NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia]
27.08.12
Micuclaudia
94.00 %
![foto Macedonian Sun Hotel, KALLITHEA [Kassandra] fotografii din vacanta la Macedonian Sun Hotel, KALLITHEA [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/2167/rmica/29704_33544_1.jpg) [JUN-2011] Sejur hotel MACEDONIAN SUN HOTEL, KALLITHEA [KASSANDRA] Vedere din balcon. Noi am fost cazati la etaj foto by criss_slc, uploaded 27.08.12] |
O locatie excelenta pentru un concediu reusit. Camere curate, destul de spatioase, balcon cu vedere spre curtea interioara unde puteam vedea plimbandu-se pauni.
Piscina, destul de mica, dar si destul de putin folosita de turisti este un alt loc bun pentru relaxare.
Masa ar fi singurul punct de usoara dezamagire pentru ca tot sejurul au fost aceleasi mancaruri, incat in ultimele zile ajunsesem sa nu le mai suportam.
Destul de scumpa bautura, inclusiv apa. O sticla de 1 litru costa 1,5 Euro.
Multe zone adiacente, cu plaje excelente, chiar daca hotelul este destul de departe de mare. Es [... continuare ]
27.08.12
criss_slc
86.25 %
![foto Anna Maria Paradise, PEFKOHORI [Kassandra] fotografii din vacanta la Anna Maria Paradise, PEFKOHORI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d011/11837/rmica/4287_33479_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel ANNA MARIA PARADISE, PEFKOHORI [KASSANDRA] Camera foto by DDI, uploaded 26.08.12] |
Buna ziua,
referitor la acest hotel nu am decat cuvinte de bine, in conditiile in care am achizitionat o vacanta IEFTINA de la o agentie din tara cu demipensiune.
Precizez de la inceput ca am vizitat anterior Antalya, Kusadasi, Litoralul romanesc precum si alte locuri in afara litoralului din tari europene. NU CONFUNDATI turismul grecesc cu celelalte. Aici se pune accent pe alte lucruri iar turismul de aici e diferit de cel din Antalya, spre exemplu. La 42,5 euro/noapte/persoana sa primesti demipensiune, cazare cu AC, TV, safe, mini-bucatarie, baie cu dus, acces nerestrictionat la WiFi si [... continuare ]
Anna Maria Paradise, PEFKOHORI [Kassandra]
26.08.12
DDI
92.00 %
Am fost a doua oara in Grecia, si desi am citit multe impresii, deoarece cu un an in urma a fost grozav ne-am hotarat sa revenim intr-o alta locatie.
Grecia este o tara f. frumoasa din f. multe puncte de vedere dar noi romanii nu putem fi tratati decat cu rezerve oricat de multi bani platim. Acest lucru nu l-am simtit cu un an in urma pe Riviera Olimpica si am f. incantat, dar la acest hotel (pensiune mai corect spus) am cunoscut o persoana complet needucata pentru a primi musafiri este vorba despre patronul acestei pensiuni si fratele sau de la alta pensiune denumita sofisticat Ana Maria Pa [... continuare ]
Anna Maria Hotel, PEFKOHORI [Kassandra]
24.08.12
doinademene
53.50 %
![foto Daphne Holiday Club, HANIOTI [Kassandra] fotografii din vacanta la Daphne Holiday Club, HANIOTI [Kassandra]](/FOTO/GENUINE/d005/5774/rmica/183_33246_1.jpg) [AUG-2012] Sejur hotel DAPHNE HOLIDAY CLUB, HANIOTI [KASSANDRA] Daphne Holiday-piscina hotelului (linistita si cu putina lume, de obicei) foto by Keyla, uploaded 14.01.13] |
Am stat la Daphne doar 2 nopti, pentru ca veneam din sudul Greciei spre casa si am decis sa facem o oprire si in Halkidiki. Hotelul a fost pentru noi o surpriza placuta, mai ales ca, la ce bani am platit, nu aveam prea mari asteptari... Zona in care se afla hotelul e ceva mai izolata, linistita, cu verdeata. Pentru a ajunge pe plaja traversati soseaua principala din statiune si in 10 minute sunteti la mare. Distanta fata de plaja nu m-a deranjat, imi place sa ma plimb.
Hotelul dispune de mai multe corpuri de cladire pe o zona in panta, corpuri unite prin trepte care, in final, duc la punctu [... continuare ]
Daphne Holiday Club, HANIOTI [Kassandra]
21.08.12
Keyla
| |
Vreau sa adaug impresii sau fotografii din sejur sau excursie HALKIDIKI [PENINSULA] |
NOTA: Mai sus sunt prezentate doar cele mai recente 100 impresii de vacanta din HALKIDIKI [PENINSULA]. Pentru a afla mai multe pareri si opinii despre un anumit hotel sau excursie consultati pagina acelei destinatii - Lista detaliata hoteluri si destinatii de calatorie in HALKIDIKI [PENINSULA], ordonata dupa gradul de satisfactie