Fotografii încărcate la review-ul Nu meritati banii nostri!, scris de StevenWhite în destinaţia «Cetate Hotel»
P01 [1/7] Exemplu relevant de mobilier comunist. Fara ghilimele. [ by StevenWhite]» SESIZARE (ref la P.01)
P02 [2/7] O masuta in fata oglinzii nu-si gasea utilitatea, din lipsa de spatiu intre pat si perete. [ by StevenWhite]» SESIZARE (ref la P.02)
P03 [3/7] Holul camerei, plus vedere catre holul etajului si "minunatul" lift. Mai bine mergi pe scari. Daca n-ai sapte bagaje ca noi. :))) [ by StevenWhite]» SESIZARE (ref la P.03)
P04 [4/7] Merita sa iesi cat mai repede din hotel, pentru a vedea Catedrala Romano-Catolică Sfântul Mihail. Trebuie doar sa traversezi parcul pentru a ajunge aici. De notat ca inauntru pot fi vazute mormintele mai multor conducatori maghiari de acum cateva sute de ani. [ by StevenWhite]» SESIZARE (ref la P.04)
P05 [5/7] Catedrala Incoronarii din Alba Iulia, construita in stil bizantin este denumita asa deoarece la 15 octombrie 1922, aici au fost incoronati Regele Ferdinand si Regina Maria, ca si conducatori ai Romaniei Mari. [ by StevenWhite]» SESIZARE (ref la P.05)
P06 [6/7] Universitatea "1 Decembrie 1918", locul de formare al unor absolventi de mare calitate profesionala. Si eu am absolvit aici. :)) [ by StevenWhite]» SESIZARE (ref la P.06)
P07 [7/7] In dreapta, Muzeul Unirii, pe care va recomand calduros sa-l vizitati. In stanga se afla Sala Unirii, unde a fost parafata Marea Unire de la 1 decembrie 1918. [ by StevenWhite]» SESIZARE (ref la P.07)