mobile WEB  #  AYVALIK [TURCIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Ayvalik Sea Resort [Sarimsakli, Kucukkoy]
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O altfel de vacanta in Turcia

a fost acolo: TravelZone
 • DIN: Constanţa
 • în SEP-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Salutare dragi prieteni, dupa atatea vacante in Turcia la (ultra) all inclusive, anul acesta am vrut o schimbare.

  Am ales tot Turcia, tot inceputul lunii septembrie, dar o destinatie aproape necunoscuta turistului roman: Sarimsakli, o localitate situata la 12 ore de mers cu masina (din Constanta), la Marea Egee, frecventata in special de turisti turci.

  Am stat in una din cele mai bune locatii din zona, un resort nou, SeaResort Ayvalik, cu plaja proprie amenajata.

  Am vizitat toate destinatiile din zona, orasul Ayvalik, insula Cunda, plajele Cleopatra, beneficiind de libertatea de miscare oferita de autoturismul propriu.

  Pentru cei care sunt curiosi cu privire la costurile unei vacante non all inclusive, sa stiti ca ajunge mai mult decat o vacanta la un all inclusive decent. Dar placerea de a te plimba oricand si oriunde e incomparabila.

  Cateva cuvinte despre Sea Resort Ayvalik. Vedeti mai jos si 2 clipuri filmate de mine din resortul amintit.

  bit.ly/35dtW2F; bit.ly/30XApv8

  Am ales acest resort pentru cateva atuuri si anume:

  - este un resort nou, cu vilute, aeresit

  - are plaja proprie

  - este in regim demipensiune (mic dejun si cina incluse)

  Am gasit resortul ca in poze. Fiind o zona in dezvoltare, drumul aditional pana la resort era pietruit, la fel si parcarea. In fiecare seara parcarea era udata cu furtunul, asa ca daca veneai seara in resort trebuia sa ocolesti baltocile si noroiul formate.

  Curatenia in camere era ok, in fiecare zi veneau menajerele sa faca curat in camere. Cosurile exterioare de gunoi erau cam mici iar seara aproape toate erau arhipline, dimpotriva se mai si revarsau pe-afara. In nicio baie din resort nu erau perii de wc, nu cunosc motivul. Oglinda din dormitor era pusa landscape si era destul de mica, fiind practic imposibil sa te poti aranja.

  Bauturile erau extra si lapreturi destul de piperate, spre exemplu o bere era 20 lire, adica 21 lei. Cocktail-urile nu erau reusite si scumpe. Ceaiul turcesc era doar la micul dejun, la cina nu. Iar cafeaua la fel, la micul dejun si era oribila. Nu inteleg zgarcenia de a nu avea macar ceai turcesc permanent la dispozitie...

  Iar cel mai enervant aspect din acest concediu a fost un asa zis sef de sala, o persoana pusa sa stea in restaurant in timpul meselor. In primul rand nu era imbracat ca sef de sala, in al doilea rand fizicuul nu il ajuta (era gras si manca intr-una), in al treilea rand statea exact la intrare ca si cum ar fi verificat fiecare ce isi pune in farfurie. Daca luai o sticla de apa sa o duci in camera, nu zicea nimic dar se uita la tine. Acelasi om statea si la piscina in cursul zilei si al serii nu cumva sa bei vreo bere din afara resortului.

  Dupa atatea dezavantaje sa enumar si lucrurile frumoase din resort - mancarea - mai ales cina - foarte buna si diversificata - nu lipseau fructe de mare de la nicio masa - midii, caracatita, calamari, creveti.

  De asemenea gazonul verde si ingrijit, marea foarte curata (un pic cam rece insa), plaja foarte ok - cu exceptia terenului de volei care nu a fost curatat de pietricele - la plonjoane te accidentai).

  Una peste alta il recomand pentru tranzit sau max. 3-4 zile. Preferabil ar fi daca s-ar indrepta neajunsurile specificate.

  Cam asta a fost... concluziile le veti trage voi.

  Articol încărcat de TravelZone in [09.10.2019 / 10:10:35]

  [validat & publicat in 09.10.19 / 10:55:42]

 • VIZUALIZĂRI: 311
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 4 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    17400 PMA (din 15 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Ayvalik Sea Resort [Sarimsakli, Kucukkoy]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "TravelZone"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 • 10 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [09.10.19 - 10:55:02]

     Bun, interesantreview de debut - merită remarcat

     @TravelZone: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

      Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

     --

     Mutat în rubrica "Ayvalik Sea Resort [Sarimsakli, Kucukkoy], AYVALIK" (nou-creată pe sait)

     --

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)


  webmaster » mesaj pers
  [09.10.19 - 11:13:15]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  Radusurcan » mesaj pers
  [09.10.19 - 11:15:36]

     O bere 20, adică 21 de lei... gresit o lira =0,80 lei... cea ce reiese 16 lei berea...


  TravelZone » mesaj pers
  [09.10.19 - 12:23:53]

     @Radusurcan: Scuze 30 lire era berea, deci 24 lei


  Alex_Macedo » mesaj pers
  [09.10.19 - 16:11:30]

     Pentru că tot ne gândim la concluzii... sau în ideea lor...

  Cosurile exterioare de gunoi erau cam mici iar seara aproape toate erau arhipline, dimpotriva se mai si revarsau pe-afara. In nicio baie din resort nu erau perii de wc, nu cunosc motivul. Oglinda din dormitor era pusa landscape si era destul de mica, fiind practic imposibil sa te poti aranja.

     Sunt lucruri care se reglează pe, parcurs... Din nou, e vorba de management care trebuie să ştie ce înseamnă HoReCa. Dacă la tehnic sunt angajaţi ageamii, ai parte de chestii nelalocul lor. Nu cred, în cazul de faţă! Aici, este un început şi ai multe care îţi pot scăpa din vedere.

     Coşurile mici, - şi nu e rea ideea -, ţine de estetică. La un resort gândit aşa... aerisit... nu poţi să pui... tomberoane cât namila din loc în loc, oribile, de toate culorile... Pur şi simplu, ar arăta groaznic. Sigur, aici este un faux pas, pentru că trebuie să ai destui angajaţi sau cineva care are în vedere chestia cu revărsarea gunoiului. Repet, se reglează din mers şi sigur vor găsi soluţii, pe parcurs.

     Periile de WC... sau lipsa lor... mmm... aici este iar un faux pas, dar pun pe seama concentrării pe lucruri esenţiale şi anume, Cum Primesc Turistul!?!?!... Aici a fost poate, o scăpare, peria fiind considerată o colaterală de ambient al spaţiului de îmbăiere.

     Oglinda... aici cred, este vorba de costuri. Dacă ar fi montat oglinzi belgiene de dimensiuni cât-omul... ehm... ajungi la nişte sume, per total resort, de o iei razna. Plus că, ideea lor e că, omul vine pentru mare, piscină şi leisure-time. Oglinda ţine de fragilitate şi poate fi accidental ciobită sau spartă şi atunci s-a preferat ceva mai micşorat.

     Singura chestie... montajul... Nicaieri, nu ştiu să fi văzut, oglindă în stil Landscape... În primul rând, este o lege nescrisă că, în oglindă trebuie să te vezi de-a lungul, nu de-a latul... dar... au gândit-o că, dacă vii cu bagaje voluminoase te poţi atinge de ea, fără să vrei, o poţi sparge şi pentru siguranţă, au pus-o de-a latul. Nu ştiu cum este în dispunere camera dar, poate că la asta s-au gândit...

     Per total...

     ... mâine m-aş duce! Să ai parte de viluţă... numai două familii... să nu ai cretini care îţi aleargă pe altan... nebuni care urcă/coboară scări, urlând. Personal... îmi place foarte mult!

     Mersi de review! Era nevoie de o părere...românească.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1200 PMA (din 4 voturi)]
  TravelZone » mesaj pers
  [09.10.19 - 16:36:57]

     @webmasterX: Nu este corecta pozitionarea


  webmasterX » mesaj pers
  [09.10.19 - 16:41:52]

     @TravelZone: rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=25779.

 • - localizează unitatea de cazare în cauză pe acea hartă (mărește sau micșorează zoom-ul pentru o vizualizare cât mai confortabilă)
 • - fă click pe locul unde e amplasată
  • - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
 • »» coordonatele GPS vor apărea într-o mică fereastră în partea de jos a paginii;
 • copiază coordonatele și scrie-ni-le te rog aici.

 • nicole33 CONSILIER AFA / TURCIA » mesaj pers
  [09.10.19 - 21:39:07]

     @TravelZone:

  Pentru cei care sunt curiosi cu privire la costurile unei vacante non all inclusive, sa stiti ca ajunge mai mult decat o vacanta la un all inclusive decent. Dar placerea de a te plimba oricand si oriunde e incomparabila.

     Plăcerea de a te plimba oriunde şi oricând poate fi la fel de prezentă şi de realizabilă şi în cazul unei vacanţe all inclusive.

     Te-a împiedicat cineva să ieşi să te plimbi pe oriunde ai dorit în vacanţele UAI anterioare??? Mie nu mi s-a întâmplat aşa ceva :D.

  Iar cel mai enervant aspect din acest concediu a fost un asa zis sef de sala, o persoana pusa sa stea in restaurant in timpul meselor. In primul rand nu era imbracat ca sef de sala, in al doilea rand fizicuul nu il ajuta (era gras si manca intr-una), in al treilea rand statea exact la intrare ca si cum ar fi verificat fiecare ce isi pune in farfurie. Daca luai o sticla de apa sa o duci in camera, nu zicea nimic dar se uita la tine.

     Ăsta era jobul lui. Greu de crezut că-l interesa neapărat ce şi cât mănâncă fiecare turist.

  Acelasi om statea si la piscina in cursul zilei si al serii nu cumva sa bei vreo bere din afara resortului.

     Tot parte din jobul lui era şi să se asigure că regulile hotelului sunt respectate. Însă puteai foarte bine să-ţi bei berea la orice terasă din staţiune, dacă la hotel ţi se părea preţul prea mare :D.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1500 PMA (din 5 voturi)]
  hanibalbogdan » mesaj pers
  [10.10.19 - 10:06:28]

     BUNA ZIUA.

     Cam care ar fi costul pentru o singura seara?


  TravelZone » mesaj pers
  [12.10.19 - 06:47:11]

     @hanibalbogdan: noi am platit 100 euro camera dubla


  10 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 19.10.19 -- 00:55:48

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0706059932709 sec