mobile WEB  #  TURDA [CJ] [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Casa Daddy
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Tratat foarte dezamăgitor la cazare în Casa Daddy

a fost acolo: Iulian7005
 • DIN: Dorohoi
 • în JUN-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Dintre toate locurile unde am fost cazat în țara noastră dragă, acesta m-a dat gata, când mă gândeam că le-am văzut pe toate s-a nimerit și găzduirea aceasta deplorabilă. potrivit imaginilor de pe internet mi s-a părut ok (curat, amenajat, cu facilități etc), însă ajungând la Casa Daddy situația a fost diametral opusă, din prima clipă gazda ne-a întrebat dacă avem prosoape aduse cu noi, căci în cameră nu a pus, deci prima impresie e clar ce ne aștepta.

  Ne-am cazat totuși, cu toate că trebuia să ne luăm tălpășița de urgență, dar na ce să faci mai ales achitând un avans de 150 ron și având încredere oarbă în gazdele noastre, am fost uimiți de mai multe nereguli:

  1) au făcut discriminare din prima clipă zicând că la străini le pun prosoape dar nouă nu ne-au pus.

  2) d-na gazdă fiind pe jumate unguroaică, a săvârșit și infracțiunea de ură rasială, exprimându-se, că invazia austro-ungară a fost benefică căci ne-au învățat pe noi românii să mâncăm cu lingura și de asta au fost uciși mii de copii nevinovați;

  3) grătar a zis gazda că putem face dacă ne cumpărăm un grătar de unică folosință de la penny market;

  4) plita electrică ne-a recomandat să nu o folosim că se arde rezistența;

  5) frigiderul în care am pus alimente perisabile ne-a fost scos din priză pe timpul cât eram plecați ziua pe anumite trasee, și întorcându-ne mai repede decât se așteptau, am găsit înghețata dezghețată în congelator și frigiderul scos din priză.

  6) camera nu avea aer condiționat nici plasă împotriva țânțarilor la geam, dar ne-au sfătuit să stăm pe întuneric cu perdelele trase în geam ca să fie răcoare în cameră, de ne-am sufocat noaptea, nici de țânțari nu ne înduram să deschidem geamul și nici de aer n-am beneficiat, mai de tot râsul, ba mai mult pensiunea având capacitate de 30 pers. și noi fiind singurii cazați puteau măcar să ne mute în alte camere goale unde erau plase la geamuri, dar nu s-a vrut.

  7) gazdele au fost și indiscreți apărând la vorbă tocmai când mâncam în bucătăria neutilată de afară (oale de gătit nu existau a trebuit să cumpărăm o tavă din oraș, aveau doar o ulcică de inox ieftină de 1 litru, tocător sau fund nu aveau a trebuit să toc pt o salată roșiile pe spatele unei tăvi de plastic pt. pahare), și ne interogau unde am fost dacă ne-a plăcut unde mergem azi, da unde mergem mâine de parcă trebuia să dăm raportul dimineața și seara! într-un cuvânt fără bun simț!

  8) deși curtea era pe lungime încăpeau vreo 4 mașini, fiind singurii cazați cu mașină proprie nici n-am fost invitați să ne punem mașina în curte ba mai mult de bun simț nici nu am parcat-o în curte fără acordul lor, ci am lăsat-o în stradă în fața pensiunii, vulnerabilă la atacuri rasiste, având nr de BT.

  9) wi-fi ul foarte foarte slab nu se încărca nici într-o sută de ani am preferat să folosesc datele mobile, gratis din abonamentul meu, glumesc gratis dar inexistent la gazdă.

  10) lenjeria de pat de culoare maro, să nu se observe jegul, nu mirosea deloc a spălat, nu mai am pretenții să miroase a balsam, mai mult ca sigur nu au fost schimbate ci am stat în lenjerii folosite de alții, vă mărturisesc că am scos fețele de pernă îngrețoșându-mă de gândul că și alții au stat și au salivat pe ele, ce să zic de groază! ce să mai zic de igienizare zilnică la Eforie Sus la gazdă ne schimba lenjeria și prosoapele în fiecare zi, aici la casa Daddy ne-a pus 2 hârtii igienice la 5 persoane pe 5 zile, când o rolă se poate termina de 5 pers. într-o zi, nici vorbă de schimbat prosoape pe care nici nu voiau să le dea în primă instanță, noroc că soția a zis gazdei că dacă știam că nu ni se dau prosoape îi aduceam noi 2 genți de prosoape de acasă cadou, de aceea de rușine ne-au adus 3 prosoape la 5 oamneni pt. o săptămână

  Nu știu de ce s-au comportat așa căci rewiurile sunt bune pe internet favorabile, ori că eram români, ori că eram din Moldova, nu știu, în orice caz, acolo nu mă mai întorc în veciii vecilor, parcă nici nu le păsa că nu vom mai reveni la ei, așa atitudine au avut, nu mi s-a mai întâmplat până acum niciodată astfel de neplăceri în concedii. m-am întors acasă cu regret că am ajuns la Turda, când puteam să mă duc oriunde, poate că banii mei erau prețuiți în altă locație, mai ales că am făcut o călătorie de peste 400 de km până aici.

  ÎN CONCLUZIE NU RECOMAND, FUGIȚI OAMENI BUNI!

  NU este normal este INUMAN asemenea condiții în România sec XXI

  Citeşte şi continuarea aici
  NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii
  Articol încărcat de Iulian7005 in [10.07.2019 / 16:10:54]

  [validat & publicat in 10.07.19 / 16:58:34]

 • VIZUALIZĂRI: 180
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 2 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    6399 PMA (din 7 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Casa Daddy? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Iulian7005"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 5 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [10.07.19 - 16:57:42]

     Mutat în rubrica "Casa Daddy, TURDA [CJ]" (nou-creată pe sait)

     --

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)


  webmaster » mesaj pers
  [10.07.19 - 17:17:28]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  Dragos CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [10.07.19 - 21:04:07]

     @Iulian7005:

  am lăsat-o în stradă în fața pensiunii, vulnerabilă la atacuri rasiste, având nr de BT.

     Adică de Veliko Târnovo? ;)

     Oricum, nu știu nici acolo, nici în Moldova să trăiască oameni din vreo altă rasă decât în Ardeal.

     Tare mă tem că multe din nemulțumirile tale sunt provocate de o gândire negativă...

     Bine, nici cum ați fost primiți aici nu mi se pare ok, dar nu cred să aibă vreo legătură cu zona geografică de unde provin clienții, ci de lipsa de profesionalism a patronilor.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  valentinag » mesaj pers
  [11.07.19 - 10:29:26]

     Eu mi-as fi facut bagajele si as fi plecat, dupa ce faceam o reclamatie la protectia consumatorului!


  Casa daddy » mesaj pers
  [16.07.19 - 14:10:16]

     @Iulian7005: Incep prin a mulțumi celor care m-au avertizat referitor la comentariul d-lui iulian din Dorohoi. Doresc să menționez anumite aspecte pe care d-l le a omis. Dânșii nu au venit singuri fiind însoțiți de fratele și tatăl acestuia fiind cazați în camera de 2 pers și dl cu soția sa și cei 3 copii in camera de lux la prețul de 150 ron. (5 pers). Am fost sunați cu o zi înainte că vor ajunge la 7 dimineata. desi check în era la ora 13.00. nu a fost nici o problema, i-am cazat fratele și tatăl iar apoi în jurul orei 9.30 pe dansii.

     La ajungerea lor se făcea curat și s a pus lenjeria chiar sub ochii soției. In continuare am sa răspund "argumentelor" aduse de dl:

     - spune că am făcut discriminare zicând că străinilor le punem prosoape dar lor nu. Noi oferim prosoape și orice ni se cere tutor clienților noștri.

     - s-a spus că proprietara este unguroaica și noi am fi vinovați de tot ce se a întâmplat în trecut. Eroare. D na nu este unguroaica și dacă ar fi nu este nici o problema singurul lucru menționat de noi referitor la subiect este civilizatia, gastronomie și edificiile.

     Referitor la grătar reiese de pe site uri că nu avem și nici bucătărie decât un foișor pt că reglementările în vigoare nu permit locațiilor care nu au restaurant să pună la dispoziție vesela care nu se poate igieniza in cond. optime. Noi respectam toți clienții care ne trec pragul casei și le stam la dispoziție cu orice au nevoie. Ca atare toate rewiew urile de pe site urile de profil vorbesc de la sine. Am fost gazde pt mii de persoane dar astfel de comentarii tendențioase și jignitoare din partea unui oaspete nu am avut. Mi se par corecte comentariile pozitive și negative atât timp cât. sunt in limita bunului simt și constructive. Daca era vorba doar de locația noastră nu era nici o problema dar văd că dl sa legat de oraș, împrejurimi, salina Turda locuri apreciate de toată lumea.

     In final vreau sa precizez că toată lumea este binevenita iar daca cineva este nemulțumit de la începutul sau pe parcursul șederii poate pleca și i se înapoiază banii. Nu stai 5 zile și apoi 'bocesti' in fața unui calculator.

     Sper că m am făcut înțeles prin cele spuse. Va doresc o viață frumoasă.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 150 PMA (din 1 voturi)]

  5 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 23.07.19 -- 09:24:28

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0698189735413 sec