mobile WEB  #  BRAN [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Club Vila Bran

Cumplita dezamăgire

a fost acolo: Vic2020
 • DIN: Constanţa
 • în JUN-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Am fost cazați recent la club vila Bran, unde am ajuns cu așteptări moderate și cu speranța relaxării. Am găsit, în schimb, curățenie precara, angajați dificili și limitați, dar mai ales ocara prigonirii.

  Pe parcursul celor 5 zile, am fost permanent mânați de sentimentul haituirii și al supravegherii continue caci angajații erau cu ochii pe noi sa observe dacă purtam brățările de hârtie, complet neigienice și incomode, care ne "asigurau" accesul la beneficiile clubului, dar și sa ne studieze comportamentul, sa observe daca ne-am procurat vreo sticla de apa din afara clubului, sa "amendeze" cu vorbe dure copiii dacă nu stăteau "frumos" ("cu picioarele drepte"😰😱) la rand la echitatie ori dacă îndrăzneau sa mai ceara o bucata de materie prima la atelierele organizate acolo.

  Soțul meu a îndrăznit sa-și dea jos brățară intr-una din zile, la locul de joaca, și, din senin, a aparut un reprezentant al pazei ca sa-l mustre aspru și sa-l inserieze din nou cu o brățară, în ciuda insistentelor soțului care a demonstrat ca are brățară în buzunarul cămășii și ca este cazat într-un apartament din apropierea locului de joaca.

  Nu a găsit nicio înțelegere, iar, după incidentul acesta, am fost urmăriți și puși mereu ultimii la rand (la echitatie, la jocuri), iar atitudinea unei părți a personalului fata de noi a fost deosebit de vulgara.

  În afara acestui eveniment, curățenia în apartamentul modest a fost extrem de precara, în condițiile în care am menționat ca venim cu doi copii mici, unul fiind bebeluș. Toaleta nu era dezinfectată (sigur ca noi călătorim cu Igienol ul după noi), cada murdara, praful neșters, iar - cireașa de pe tort - lenjeriile infecte, cu insecte moarte printre straturile pledului oferit spre a ne înveli noaptea. Am folosit, în schimb, lenjeriile aduse de acasa, dar am rămas cu un profund dezgust. Nu ne-au fost schimbate prosoapele, iar gunoiul a fost gospodărit o singura data.

  Am avut rugămintea de a putea folosi o cana electrica pentru mesele bebelușului, la care am primit un refuz total, doamna de la recepție recomandandu-mi fara vreo jena sa ofer mâncare de restaurant bebelușului (fapt care m-a șocat de-a dreptul!). â

  În ansamblu, o ședere jalnica, cu mici momente de relaxare, pe care am dus-o la bun sfârșit exclusiv datorita pasiunii celei mici pentru căluți și piscina.

  În concluzie, noi nu vom mai revenI și nici cu recomand altor turiști elevați sa le calce pragul. Convingerea conducerii este: "dacă nu ești tu, e altul! "🙁

  Citeşte şi continuarea aici
  Articol încărcat de Vic2020 in [13.06.2019 / 18:08:37]

  [validat & publicat in 13.06.19 / 19:36:22]

 • VIZUALIZĂRI: 607

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    1800 PMA (din 3 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Club Vila Bran? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Vic2020"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 6 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [13.06.19 - 19:35:54]

     @Vic2020: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

      Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

     --

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 79&ridAnt=93940


  Vic2020 » mesaj pers
  [14.06.19 - 00:02:03]

     @webmasterX: Mulțumesc! Nu prea am făcut poze🙃😝...


  Elena2012 » mesaj pers
  [13.08.19 - 12:02:39]

     Buna,

     As vrea sa intreb si eu cum se procedează cu bratarile. Le-ați primit în momentul în care v-ati cazat? Aveați di alte servicii incluse în afara de cazare?


  Vic2020 » mesaj pers
  [13.08.19 - 22:27:19]

     @Elena2012: Buna,

     Da, bratarile se primesc la cazare. Aveam, prin ele, acces la cazare, piscina, sala de fitness, echitatie si locuri de joaca. Sper sa aveti un sejur mai placut decat am avut noi acolo, daca intentionati sa ajungeti. Noi nu vom mai merge acolo. O seara frumoasa!


  nrs » mesaj pers
  [17.08.19 - 10:17:11]

     peste tot unde se folosesc bratari se spune ca este obligatorie purtarea lor, prin urmare nu vad de ce daca le-ati dat jos si vi s-a atras atentia acum sunteti nemultumiti. normal ca dupa un incident " toate pisicile au fost negre"


  Vic2020 » mesaj pers
  [17.08.19 - 18:08:26]

     @nrs: Bună ziua, mulțumesc pentru ecou. " Incidentul" a avut loc după ce constataseram nepotrivirea cazarii cu stilul și gustul nostru, după cum am menționat, iar, dacă apreciați ca, în fond, comportamentul de hartuire din partea dumnealor, aferent perioadei de după eveniment este firesc, este strict opinia dvs (după cum și ce am scris eu este strict părerea noastră referitoare la o experienta turistica); însă, va spun cinstit, ca nu va doresc sa treceți prin asa ceva. Cu privire la obligativitatea bratarilor, cunoaștem practica europeana, dar, tot din experienta personala, va pot spune ca nicăieri nu am văzut atâta " stăruință" . Călătorii plăcute, informate și fără " pisici negre" !


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]

  6 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 18.08.19 -- 04:52:10

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0754871368408 sec