mobile WEB  #  CLUJ [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Pensiunea Bruky
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

În pensiunea celor 19 pisici

a fost acolo: AZE
 • DIN: Sibiu
 • în MAY-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Eram în căutarea unei pensiuni în apropierea aeroportului Cluj Napoca. Aveam nevoie de cazare pentru o noapte pentru a ajunge în vacanță odihniți. Aveam nevoie și de parcare de durată. Am ales la nimereală (aproape) o pensiune fără impresii pe AFA și fără prea multe impresii în general. Era doar numai o noapte. Acum după consumarea cazării cu indulgență voi recomanda: doar pentru tranzit. Dar să descriu mai larg impresiile.

  Acces pensiunea Bruky

  Pensiunea se află în apropierea aeroportului internațional Avram Iancu din Cluj mai exact la 800 m de acesta. Distanța de la centrul orașului este de aproximativ 5 km. Noi am circulat dinspre Turda pe DN 1N și la sensul giratoriu și intersecția cu DN 1C am ieșit la dreapta pentru a intra în municipiu. Destinația se află pe partea stângă așa că pentru întoarcere am folosit primul loc permis adică sensul giratoriu de la aeroport. Strada se mai numește și Traian Vuia după numele aviatorului român. Se mai poate ajunge cu transportul în comun linia M41. Adresa se află la numărul 244

  Parcarea, cazarea și prețul

  Am intrat în cârciuma unității, se numește restaurant dar având în vedere prețurile foarte accesibile practicate pentru băutură și care a atras mai mulți iubitori de alcool eu voi numi încontinuare cârciumă (chiar dacă restaurantul arată bine în interior și amenajat cu gust)

  Rezervarea am făcut-o telefonic și nu mi s-a cerut avans. La prezentare am plătit 120 lei pentru o cameră triplă. Camera dublă este 80 lei dar este mai mică. Am mai plătit 56 lei pentru încă 7 zile de parcare, 8 lei pe zi. Pentru ziua cazării nu se plătește parcarea. Am intrat în curte și am dus bagajele în cameră după care am parcat în grădină în spate. Ei zic parcare păzită, mă rog am văzut niște dulăi de talie mare, poarta spre stradă se încuie și totul este îngărduit. Nu prea este îngrijită parcarea dar mașina mea nu s-a plăns pentru asta... ei garantează pentru siguranță și eu confirm asta, erau mașini mult mai scumpe pe acolo din toate județele țării. Doar că nu se dă nici un bon pentru nimic (adevărat câ am uitat să cer) Mașini ar încape conform proprietar 30 bucăți, confirm. Am văzut și 5 locuri acoperite dar nu sînt folosite nici măcar de proprietar este depozit de obiecte, scule.

  Ieșirea din cameră se face la ora 10.00 intrarea nu știu n-am întrebat și nici nu am găsit date, bănuiesc că ar fi cel mai devreme ora 16.00. La cerere se poare prelungi ieșirea (cazul nostru la 11.00)

  Camera

  Am primit cameră la etajul 2. Accesul pe o scară în spirală metalică de la etajul 1 la 2 nu era comod mai ales cu bagaje. Camera triplă primită este suficient de spațioasă și un plus bine izolată fonic. Nu am auzit nici un avion și trenurile care circulă pe linia din spatele curții doar așa în surdină. Am găsit curățenie iar finisajul pereților de și nu mai era nouă dar era încă în stare bună. Dimensiunea o estimez aproximativ 13-15 mp cu holul din cameră împreună. În cameră este gresie pe jos și un mic covoraș. Mai găsim un dulap, cuier, pat dublu plus pat simplu, noptierele aferente, măsuță și doi tabureți, un minitelevizor lcd de cca. 44 cm. Iarna căldura vine din calorifere (deasupra patului există un afișaj digital pentru reglarea temperaturii) vara frigul nu vine de nicăieri, nu există aparat de climatizare.

  Vederea din cameră nu este frumoasă. Este o fostă zonă industrială și se văd doar epave în jur. Plus ceva dealuri și strada Traian Vuia. Dar aici nu este nimic de făcut.

  Baia

  Baia este proprie și are 4 mp deci este destul de mare. Dotările sînt compuse din cabină de duș, chiuvetă, etajeră, suport de pahar, vas WC, calorifer, prosoape, săpun lichid, hârtie. Atât dar suficient. Finisajele să zicem că sînt ok.

  Un minus ar fi că miroase puțin în baie. Am descoperit că este de la o țeavă, un fel de aerisire se vede în poză lângă toaletă.

  Restaurantul

  Așa cum am povestit intrarea este dinspre stradă și prețurile sînt destul de simțite atât la băutură cât și la mâncare. Un exemplu ar fi băuturile și sucurile care ca și preț sînt aproape de cele din magazine. Sala de mese arată destul de bine mai există și un televizor mai mare aici. Totuși atmosfera este una de cârciumă. Este doar o părere personală nu trebuie să vă luați doar după asta. Puteam să servim și micul dejun. Comanda acestuia se anunță cu o seară înainte.

  Alte impresii

  Am avut pană de curent seara târziu. S-a rezolvat dar a doua dimineața lipsea apa caldă. Era o defecțiune mai gravă după spusele proprietarului. Și-au cerut scuze. Au pisici în curte. O grămadă. Au pierdut controlul, se înmulțesc. De acolo și titlul la articolul meu dar sincer mie îmi plac pisicile.

  Recomandare

  Da și nu prea. Notele mele sînt la limită. Cei care mi-ați citit articolele știți că sîntem o familie nepretențioasă. Cazarea descrisă mai sus este la limita recomandării. Dacă aș fi consilierul proprietarului i-aș spune să pună ceva mai mult accent la detalii. I-aș spune să aranjeze curtea și să tundă iarba. I-aș spune să asigure transfer aeroport, să monteze aer condiționat măcar la etajul superior.

  Deci care sînteți mai pretențioși ca mine să nu veniți aici, în rest pensiunea este ok pentru o noapte plus parcarea care este destul de indispensabilă la călătoria cu avionul.

  Articol încărcat de AZE in [09.06.2019 / 23:54:37]

  [validat & publicat in 10.06.19 / 08:58:28]

 • VIZUALIZĂRI: 236
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 10 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    59700 PMA (din 47 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Pensiunea Bruky? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "AZE"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 6 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [10.06.19 - 08:57:54]

     Mutat în rubrica "Pensiunea Bruky, CLUJ" (nou-creată pe sait)

     --

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)


  webmaster » mesaj pers
  [10.06.19 - 09:10:02]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  AZE » mesaj pers
  [10.06.19 - 10:06:47]

     @webmasterX: da este ok


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  AZE » mesaj pers
  [10.06.19 - 10:09:09]

     @webmaster: multumesc


  iulianic CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [11.06.19 - 10:01:05]

     @AZE: Și mie îmi plac pisicile, dar... ai numărat tu 19 pisici acolo?


  AZE » mesaj pers
  [11.06.19 - 10:04:08]

     @iulianic: buna ziua

     Am numărat 19 pisici

     Am mai multe poze intr-o poza am numărat 12

     Acum s-ar putea sa fie mai multe se pare ca se înmulțesc


  6 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 25.06.19 -- 23:50:29

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0731661319733 sec