mobile WEB  #  KRANEVO [BULGARIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Algara Beach Hotel
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Dezamagire totala!

a fost acolo: PIRO
 • DIN: Braşov
 • în JUN-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Salutari din Kranevo, Bulgaria! Am evitat cu stoicism vacanța in Bulgaria: nu mi-a ieșit. De dragul cumnaților mei, m-am alăturat lor și iată-ma la Kranevo, la Effect Hotel Algara Beach 4* - all inclusive. Mi-am propus sa îndur orice de dragul lor, dar azi, in a șasea zi, am cedat psihic.

  Hotelul este dat in folosință in luna mai 2019, transformat din Drujba Hotel (!), conceptul (doar conceptul) este unul bun.

  Camerele renovate și mobilate modern, vederea la mare:SUPERBA, efectiv “plutești” deasupra marii. Baile moderne, dar... nu avem nici un Cos de gunoi. Credem ca acesta a fost motivul pentru care in frigider am găsit resturi alimentare ale celor cazați înaintea noastră. In momentul solicitării unui cos, ni s-a răspuns (vreo trei zile la rând, pana ne-am resemnat) ca administrația știe🎼.

  Pana una alta din a treia zi menajerele ne-au schimbat punga de gunoi (agățată de suportul hârtiei igienice, dar numai după ce am epuizat pungile personale și am aruncat, de nervi, gunoiul pe jos intr-un colț al băii), și continua sa o schimbe (sper)...

  In a doua zi ne-a dispărut prosopul hotelului de pe șezlong - cei de la hotel ne-au taxat cu 20 leva (?!), așa ca din șase persoane câte suntem, cineva trebuie sa păzească lucrurile personale... pe plaja PRIVATA, a hotelului. Cu o străduința maxima (servicii oribile, le voi descrie mai jos) au pus Cireașa pe tort, prin faptul ca de pe șezlongurile unde turiștii și-au aranjat prosoapele, dar nu stau sa le păzească (ironie), cele din urma sunt luate de un “domn” mic și negru super-agitat, in favoarea turiștilor cazați la același hotel, care nu mai găsesc locuri pe plaja, in comparație cu cei care sunt matinali - probabil ca cei dintâi (cei matinali) vor fi taxați cu câte 20 leva/prosopul: tactica este foarte buna având in vedere ca, și acum vine alta parte drăguța, resortul nu este finalizat, așa ca un bănuț in plus nu strica...

  La restaurant:niște tineri îndeplinesc rolul de ospătari, napustindu-se asupra noastră in momentul in care considera ca trebuie debarasat. Mancarea foarte gustoasa, dar nu de 4*, adică bucătari foarte pricepuți in a găti tocănițe. Desertul (prăjiturile) nici un cusur: chiar sofisticate.

  La bar, cea mai inferioară bautura posibila, iar barmanii/acrituri sunt stupefiati când comandam băutura care ”se plătește”. Sunt mult mai multe deficiente...

  Noroc cu Marea, care elegantă ca întotdeauna se străduiește sa aplaneze neajunsurile unei vacante transformate in minciuna!

  Articol încărcat de PIRO in [09.06.2019 / 12:01:20]

  [validat & publicat in 09.06.19 / 18:18:41]

 • VIZUALIZĂRI: 1225

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    8296 PMA (din 12 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Algara Beach Hotel? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "PIRO"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 • 25 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [09.06.19 - 13:18:17]

     @PIRO: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

      Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

     ---

     Mutat în rubrica "Algara Beach Hotel, KRANEVO" (nou-creată pe sait)

     ---

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

     ---

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 25&ridAnt=93888


  webmaster » mesaj pers
  [09.06.19 - 18:20:57]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  nrs » mesaj pers
  [09.06.19 - 18:50:01]

     nu cumva ati fost anuntati ca nu e voie sa rezervati sezlongurile punand un prosop pe ele?


  PIRO » mesaj pers
  [09.06.19 - 18:59:40]

     Nu. Nu am fost anuntați, dimpotrivă in oferta se preciza “plaja privată cu șezlonguri și prosoape”. Mai mult:nu lăsam șezlongul “uitat”:lipseam cât mergeam la masa, in apa, sau la simpla pauza de bere, soluția a fost sa mergem pe rând. Unde am greșit?


  PIRO » mesaj pers
  [09.06.19 - 19:54:01]

     @webmasterX: sunt ok datele GPS.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  nicole33 CONSILIER AFA / BULGARIA » mesaj pers
  [09.06.19 - 22:39:30]

     @PIRO:

  Am evitat cu stoicism vacanța in Bulgaria:nu mi-a ieșit.

     Deși mi-e greu sa înțeleg prejudecățile unora legate de Bulgaria, se pare ca “de ce ti-e teama, nu scapi”, chiar dacă in acest caz reacțiile îmi par ușor exagerate.

  și am aruncat, de nervi, gunoiul pe jos intr-un colț al băii

     Greu de comentat o asemenea comportare:(

  La bar, cea mai inferioară bautura posibila,

     Sunt convinsă ca, de fapt, este vorba de aceleași mărci de băutura oferite peste tot la all inclusive in Bulgaria. Unora le plac, altora nu. Cei mai pretențioși pot alege hoteluri cu ULTRA all inclusive care sa cuprindă și câteva băuturi de import sau pot plăti pentru băutura preferata.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 450 PMA (din 2 voturi)]
  nicole33 CONSILIER AFA / BULGARIA » mesaj pers
  [09.06.19 - 22:51:22]

     @PIRO:

  jos) au pus Cireașa pe tort, prin faptul ca de pe șezlongurile unde turiștii și-au aranjat prosoapele, dar nu stau sa le păzească (ironie), cele din urma sunt luate de un “domn” mic și negru super-agitat, in favoarea turiștilor cazați la același hotel, care nu mai găsesc locuri pe plaja, in comparație cu cei care sunt matinali-probabil ca cei dintâi (cei matinali) vor fi taxați cu câte 20 leva/prosopul

     Marea majoritate a hotelurilor care au plaja proprie, indiferent de țara, afișează vizibil regula interzicerii rezervării șezlongurilor cu prosoape fără a le folosi efectiv. Din păcate, in putine cazuri regula este și aplicată. Angajații hotelului au tot dreptul sa “elibereze “ șezlongurile rezervate și nefolosite cu orele făcându-levdisponibile pentru cei care chiar intenționează sa le folosească. Prosoapele ridicate se pot recupera ulterior din diverse locuri din hotel clar specificate.

     Este greu de crezut ca ti-a dispărut prosopul cât timp făceai baie in mare și aveai pe șezlong hainele papucii sau alte obiecte personale.

     Bucura-te de cât ti-a mai rămas din vacanța bulgărească și nu mai cauta nod in papura


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 2100 PMA (din 7 voturi)]
  adrianbogdan » mesaj pers
  [09.06.19 - 22:53:10]

     Buna!

     Am ras cu lacrimi, o descriere plastica.

     Oricum raman la ideea ca iti poti face concediul asa cum vrei tu si nu lasi micile inconveniente sa-ti strice viata.

     Concediul placut si sper sa ne scri numai de bine despre urmatoarea destinatie, poti chiar sa urci poze!

     Vacante inspirate iti doresc!


  valeria2012 » mesaj pers
  [10.06.19 - 10:54:18]

     Am asteptat cu mare interes un rw despre acest hotel, dar acesta e f dezamagitor, nu ajuta cu nimic pe nimeni, sunt doar niste lucruri scrise din dorinta de razbunare.


  Aurici » mesaj pers
  [10.06.19 - 14:19:07]

     @PIRO:

  Camerele renovate și mobilate modern, vederea la mare:SUPERBA, efectiv “plutești”deasupra marii. Baile moderne,

     Păi ne spui asta cu litere mari și la note dai "satisfăcător" sau "mai degrabă mulțumit", pentru plajă și condiții de cazare? Cum naiba vine asta, că eu nu mai înțeleg?

     Îmi pare rău că nu ne-ai exemplificat cu poze ca să ne convingi. Aș pune eu pentru că tocmai s-a întors o colegă de acolo și am rugat-o să îmi facă poze multe, pentru că și eu am o rezervare la hotelul ăsta. Impresiile ei sunt total opuse. Cel mai probabil a avut coș de gunoi la baie.

     Cunoscându-i pe bulgari, unde și eu am mers de suficiente ori încât să îmi fac o idee, nu pot să cred că la așa hotel nou, mobilat modern, coșul ăla de gunoi a fost o reală problemă.

     Cât despre șezlonguri, mi s-a întâmplat de multe ori să mă uit lung la șezlonguri ocupate cu prosoape cu orele. Așa că nu pot decât să salut atitudinea unui

  “domn” mic și negru

     Pentru că și eu am un bilet la hotelul ăsta, cum spuneam, sunt pregătită pentru băutura de la bar și dacă chiar o fi cea mai inferioară posibilă, sunt pregătită să scot bani din buzunar și să beau alta, pentru că știu câți bani am dat pe sejurul ăsta și mi-am asumat unele lucruri în momentul în care am scos doar atâția și nu mai mulți.

     Eu îți doresc alegeri inspirate pe viitor dar, în special, nu mai alege de dragul altora, ci pe gustul tău.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1650 PMA (din 6 voturi)]
  Aurici » mesaj pers
  [10.06.19 - 14:27:31]

     @valeria2012: Dacă ai bilet la acest hotel, cred că nu este cazul să dramatizăm așa. O colegă care a fost de curând acolo și în gusturile căreia am încredere, a venit super încântată. Mi-a făcut foarte multe poze pentru că am rugat-o și mie mi-a plăcut mult ce am văzut.


  nrs » mesaj pers
  [10.06.19 - 14:52:40]

     @nicole33:

     si mie mi-a venit greu sa cred ca a disparut prosopul in timp ce facea baie, de aceea am intrebat de avertizare


  jimy » mesaj pers
  [16.06.19 - 22:31:42]

     Poti sa ne spui de curiozitate ce bani te-a costat acest concediu " ratat" sau " dezamagire totala" ?


  capone » mesaj pers
  [18.06.19 - 17:20:10]

     Salutare. Mai are cineva vreun feedback referitor la acest hotel? Multumesc.


  Aurici » mesaj pers
  [18.06.19 - 17:44:39]

     @capone: Am o colega care acum este acolo și este mulțumită. Mi-a trimis poze din complex și mie îmi place ce vad. Singura nemulțumire este din partea romanasilor care la 5 dimineața când iese ea la alergat au grija sa ocupe toate șezlongurile " pentru ei și neamul lor" . Spune ca sunt mulți nemți în hotel dar de 6 zile de când este acolo nu a văzut unul făcând același lucru. În rest ea este mulțumită de mâncare, curățenie, servicii, aspect exterior, parc, verdeață...


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  capone » mesaj pers
  [18.06.19 - 17:54:13]

     @Aurici: Multumesc pentru raspuns.

     

     Ma sperie review-ul de mai jos aparut recent - am un baietel de 2 ani, iar daca lucrurile sunt relatate corect, nu e de bine...

     

     " Still under construction... Noise, transport of building materials. Areas with scrap material. Lack of walkways.

     Milk and hot water for tea (or small children' s food) just for breakfast. Otherwise nonexistent. Just cold water.

     Some dishes ended quickly and did not refill (for example, in the morning, some grilled specialties, state-to-tail or " hunted")

     Very poorly organized. There were no free tables unless we arrived in the first 30 minutes of each meal. There was no waiting system. We had to " hunt" people who finished eating.

     Outside most of the tables in the sun directly. Indoor cold air conditioning. (not very nice for family with 2 small children). Very few children' s chairs. They had to be " hunted. "

     Same thing with sunbeds on the beach. They were not enough for everyone unless we were " hunting" them at first in the morning and putting luggage on them.

     Mosquitoes, wasps and flies everywhere. Including flies on food. The pool full of dead insects. It does not seem to be a disinsection anywhere. In the sea some small insects that bite.

     Room air conditioning very noisy. At night we had to choose between too hot or noisy.

     No fan remote control. In the neighbour room with someone we know, lacking the TV remote. Missing TV cable, TV only through a hard-to-use application and slow loading.

     Wi-Fi is very poor, interrupts and returns permanently.

     Events / entertainment, day and night, are rather dull and boring.

     Pro: cleanliness, courtesy.

     Very low price, but the services are as low.

     

     Încă în construcție... Zgomot, transport de materiale de construcție. Zone cu resturi de materiale. Lipsa alei de circulație.

     Lapte și apa calda pentru ceai (sau mâncare copii mici) doar la micul dejun. În rest inexistent. Doar apa rece.

     Anumite feluri de mâncare se terminau repede și nu se reumpleau (de exemplu clătite dimineața, anumite specialități la grătar, pe baza de stat la coada sau " vânat")

     Foarte prost organizat. Nu erau mese libere decât dacă ajungeam în primele 30 minute de când se servea orice masa. Nu era nici un sistem de așteptare. Trebuia sa " vanam" oamenii care termina de mâncat.

     Afara majoritatea meselor în soare direct. În interior aer condiționat foarte rece. (nu foarte plăcut pentru familie cu 2 copii mici). Foarte puține scaune de copii. La fel trebuiau " vânate" .

     Acelasi lucru cu șezlongurile pe plaja. Nu erau libere pentru toată lumea decât dacă le " vanam" la prima ora dimineața și înșiram pe ele bagaje.

     Țânțari, viespi și musculițe peste tot. Inclusiv muște pe mâncare. Piscina plina de gâze moarte. Pare ca nu e dezinsecție totuși nicăieri. În mare niște insecte mici care piscau.

     In camera aerul condiționat foarte zgomotos. Noaptea aveam de ales între prea cald sau gălăgie.

     Lipsa telecomanda ventilator. În camera alăturată cu cineva cunoscut, lipsa telecomanda TV. Cablu TV lipsa, TV doar printr-o aplicație greu de utilizat și care se încarcă greu.

     Wi-Fi foarte slab, se întrerupe și revine permanent.

     Evenimente / entertainment ziua si seara cam slăbuțe și plictisitoare.

     Pro: curățenie, amabilitate.

     Preț foarte mic, dar serviciile sunt pe măsură. "


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  nrs » mesaj pers
  [18.06.19 - 18:40:57]

     nu am fost acolo dar cautand repede vad: booking 9.2, tripadvisor 5, e adevarat ca din putine reviewuri


  Aurici » mesaj pers
  [18.06.19 - 19:22:36]

     @capone: Nu știu cine a scris review-ul, dar depinde și cu ce o fi comparat omul, că mai vorbim și despre asta. Nu putem să comparăm Burj Al Arab din Dubai cu Algara noastră, pe care am dat 500 de EUR.

     Am vorbit chiar acum cu colega mea, care încă este acolo și ea îmi spune că nu se construiește pe nicăieri. Există doar o alee pe care se pune iarbă.

     Ea mi-a spus același lucru: că sunt mulțumiți și că le place mâncarea, inclusiv fetiței lor de 8 ani. Despre curățenie chiar nu are ce comenta. Au vorbit cu români care sunt la a 6-a experiență de all în Bulgaria și au spus că acesta este cel mai bun din cele (de medie), la care au fost ei.

     Îmi permit să încarc câteva poze la acest articol, care sunt făcute acum câteva minute de colega mea și transmise prin whatsapp.

     La mâncare îî e jenă să facă dar mi-a trimis farfuria fetiței ei.

     Poate nu sunt cele mai reușite poze, au fost făcute să se vadă bine în telefon, dar o idee cred că vă puteți face.

     Eu cred totuși că acesta nu arată ca unul dintre cele mai oribile locuri.

     Și, repet, nu trebuie să uităm cu ce comparăm, în funcție de banii pe care i-am dat.

     PS - Colega mea spune că administratorul hotelului este neamț, că cei mai mulți clienți sunt nemți și că se vede că depun eforturi să se ridice la un anumit nivel. Cel mai probabil sunt stângăcii pentru că, să nu uităm, este un hotel deschis de nici o lună de zile, sau aproape o lună.

     Web, scuză-mă pentru foto. Nu sunt personale dar sunt transmise în direct, ca să zic așa, de o persoană pe care eu o consider corectă. Și este acolo a doua oară. A fost în week-end-ul de deschidere iar acum este în concediu mai lung. Dacă poți insera un link la acest ecou poate că s-ar vedea mai bine.

     amfostacolo.ro/poze-fotoi ... ranevo&id=25225


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  capone » mesaj pers
  [19.06.19 - 17:26:46]

     @Aurici: Sunt perfect de acord, intotdeauna trebuie sa judecam tinand cont si de suma de bani pe care am scos-o din buzunar.

     Legat de acest aspect, nu consider ca este un hotel tocmai ieftin, sejurul pentru 6 nopti (in plin sezon ce-i drept) variaza intre 800 si 1.500 Euro in functie de tipul camerei.

     

     PS: pozele la care faceti referire nu sunt vizbile sau poate nu stiu unde sa ma uit...


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  Aurici » mesaj pers
  [19.06.19 - 19:21:51]

     @capone: Cred că ai și tu dreptate. Poate că eu judec prin prisma banilor pe care i-am dat eu. Dar să nu se înțeleagă că sunt adepta lui las că merge și așa, sub nici o formă. În plus, noi nu mai avem grija copiilor, care sunt mari acum și cred că suntem un pic mai relaxați.

     Noi suntem un grup care ne întâlnim la bulgari prin a doua parte a lui august și ne cumpărăm biletele foarte devreme, cam prin decembrie, primele zile ale lui ianuarie, pentru că suntem 30-40 și căutăm un preț pentru toate buzunarele. La Algara noi am dat 475 de EUR, cei care stau în hotel, la camere duble și 500 de EUR, câteva familii care am ales vilele. Prețul este pentru 5 nopți, ce-i drept. Colega mea, care este acum acolo, a dat pentru 8 zile, 2400 de lei, familie cu copil. Eu nu cred că găsești undeva pe litoralul românesc, la acești bani și în aceleași condiții.

     În fine, eu nu sunt fan litoral bulgăresc neapărat, nu țin să le fac publicitate prin ceea ce zic. Nu sunt adepta ideii de all inclusive, doar particip cu drag, de mulți ani, la aceste întâlniri ale grupului și nu îmi amintesc de nici o experiență care să ne strice concediul. Este adevărat și că nici unul dintre noi nu este foarte pricinos.

     Din păcate, astăzi s-au mai luat niște măsuri acolo, nu tocmai plăcute. Din cauza celor care pun prosoape pe șezlonguri, cu noaptea-n cap, administratorul a hotărât ca plaja largă, de lângă beach bar, cu șezlongurile acelea frumoase, să fie accesibilă doar celor care au ultra all inclusive, iar pentru ceilalți, doar cu all, este disponibilă o plajă mai îngustă cu șezlonguri din plastic. Colega mea spune că i-a fost ok și acolo, dar binențeles că nu se compară.

     Vis-a-vis de poze, cred că web nu a fost de acord să încarc niște poze care nu sunt ale mele. Sunt 17-18 poze pe care le-am încărcat aseară la acest articol dar, într-adevăr, nu sunt vizibile și bănuiesc că acesta este motivul. Eu cred că în curând o să apară din ce în ce mai multe impresii și ne vom mai lumina.

     Îți doresc vacanță plăcută și să fie cât mai bine, mai ales că voi mergeți și cu copilaș mic. O să-ți urmăresc impresiile, sper să ne povestești.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  nicole33 CONSILIER AFA / BULGARIA » mesaj pers
  [19.06.19 - 19:31:37]

     @Aurici:

  Vis-a-vis de poze, cred că web nu a fost de acord să încarc niște poze care nu sunt ale mele. Sunt 17-18 poze pe care le-am încărcat aseară la acest articol dar, într-adevăr, nu sunt vizibile și bănuiesc că acesta este motivul.

     Pozele încărcate de tine sunt vizibile la rubrica hotelului.

     Nu este normal ca un user să încarce fotografii la articolul altui user, fără acordul explicit al acestuia.

     Mie personal, nu mi-ar plăcea.

     Excepţie fac, cred, articolele gen Secret Santa/Bunny unde fiecare poate să-şi etaleze cadourile primite.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  Aurici » mesaj pers
  [19.06.19 - 19:54:43]

     @nicole33: Am bănuit că nu se poate dar cred că am văzut o dată o situație similară, cu niște poze încărcate de altcineva la un articol și în cadrul ecoului era un link care te trimitea la ele. Nu erau vizibile la articol dar te ducea acolo, la rubrica respectivă. La asta m-am gândit când le-am încărcat, am și menționat. Nici mie cred că nu mi-ar plăcea să încarce cineva poze la articolul meu.

     În fine, cred că mi-am dat cu părerea destul pe subiectul ăsta, mult mai mult decât o fac de obicei. Eu zic că o să curgă impresiile în curând și se vor mai clarifica lucrurile.

     Mulțumesc oricum de lămuriri.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  nicole33 CONSILIER AFA / BULGARIA » mesaj pers
  [19.06.19 - 20:07:14]

     @Aurici:

  Eu zic că o să curgă impresiile în curând și se vor mai clarifica lucrurile.

     Eu aştept să citesc impresiile tale de acolo la sfârşitul verii. :)

      Intuiţia îmi spune că vor fi unele pozitive, mult diferite de cele citite mai sus.

     În primul rând pentru că pleci cu un grup mare de prieteni, apoi pentru că ai fost de destule ori la bulgari şi ştii cam ce oferă în general la all inclusive şi, cel mai important, pentru că pleci cu aşteptări REALISTE, în funcţie de banii pe care i-ai dat pe sejur.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 299 PMA (din 2 voturi)]
  webmaster » mesaj pers
  [23.06.19 - 22:00:36]

     pozele încărcate de „Aurici” pot fi accesate prin linkul direct de aici: amfostacolo.ro/poze-fotoi ... ranevo&id=25225


  Aurici » mesaj pers
  [24.06.19 - 10:33:39]

     @webmaster: Mulțam, zi faină!


  25 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 26.06.19 -- 00:00:04

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.094153881073 sec