mobile WEB  #  DEVA [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Davos Hotel
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

DA, fără ezitare!

a fost acolo: Florin M.
 • DIN: Arad
 • în JAN-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Am ajuns la Hotel Davos din Deva conjunctural. Eram cu soția la Deva, rezervasem o cameră dublă pentru două nopți la un alt stabiliment (care, am constatat ulterior, afișa niște pretenții nefondate pe site-ul de prezentare), dar pentru că afară era spoit gardul, iar înăuntru era leopardul, după prima noapte am renunțat și am căutat pe internet un alt loc de cazare pentru noaptea rămasă.

  Am sunat la Davos pe la ora 10 dimineața, în 3 ianuarie a. c. Ne-a răspuns administratorul hotelului și, cu o bunăvoință remarcabilă, ne-a asigurat că acolo, la Davos, nu vom suferi de frig în toiul iernii (ca în stabilimentul pomenit în preambul) și că nu ne va părea rău de alegerea făcută. Am făcut rezervarea telefonic și am ajuns la hotel la 10,30.

  Ne-am cazat imediat într-o cameră dublă cu pat matrimonial, spațioasă, curată, cu un miros discret de lenjerie proaspătă, cu saltea de calitate, cu mecanism propriu de reglare a temperaturii și cu o baie strălucind de curățenie, înzestrată cu toate cele necesare. La recepție, o doamnă tânără, plină de solicitudine.

  Am stat doar o noapte, pentru că așa ne-au fost treburile atunci. Cum, însă, venim la Deva destul de des, și cum, de-a lungul vremii, ne-am cazat în majoritatea hotelurilor din acest oraș, am ajuns la concluzia (fie și doar după o singură noapte) că niciunde nu există condiții mai bune decât la Hotel Davos și că, de acum încolo, vom reveni mereu aici, în plăcuta lui incintă.

  Hotelul este de trei stele și le merită din plin, chiar dacă nu are balcoane la camere și chiar dacă micul dejun se servește în variante de meniu (patru la număr, cu ouă – omletă sau ochiuri –, cârnăciori de-ai locului, brânză telemea și cașcaval, roșii, ardei, castraveți, salam uscat, kaiser, șuncă, ceai, cafea, apă plată).

  Hotelul este dotat, de asemenea, cu un restaurant în care se poate lua prânzul și/sau cina și în care poți sta seara (cum am stat noi în 3 ianuarie, alături de niște prieteni localnici) la o șuetă, cu un păhărel de ceva bun în față.

  N-am făcut poze, dar promit ca data viitoare voi descărca fotografii cu atmosfera primitoare și ambianța prietenoasă din Hotel Davos, astfel încât să vă conving pe deplin, și prin intermediul imaginilor, că merită să trageți acolo, ori de câte ori aveți drum prin cochetul oraș Deva.

  Articol încărcat de Florin M. in [11.01.2019 / 15:11:11]

  [validat & publicat in 11.01.19 / 15:46:12]

 • VIZUALIZĂRI: 192

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    5600 PMA (din 7 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Davos Hotel? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Florin M."? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 2 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [11.01.19 - 15:34:17]

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=91897


  webmaster » mesaj pers
  [11.01.19 - 17:08:14]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  2 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 19.03.19 -- 04:59:30

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0638558864594 sec