mobile WEB  #  VIENA [AUSTRIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Pension Haus Sanz
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Recomand pensiunea HAUS SANZ

a fost acolo: kmy
 • DIN: Bucureşti
 • în DEC-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Tocmai ce ne-am intors de la Viena si o sa postez despre locatia unde am stat pentru ca daca las sa treacă timpul iar nu o să mai scriu nimic.

  Pentru cazarea la Pensiunea Sanz am facut rezervare cu doua luni inainte si bine am facut pentru că am mai vrut sa rezervam o camera pe ultima suta de metri si totul era plin.

  La Haus Sanz am ajuns relativ usor cu ajutorul aplicatiei wase de pe autostrada A23.

  Pensiunea Sanz este situată într-o zonă rezidențială imprejmuita de case frumoase si multa verdeata. In perioada in care am fost noi – 29 noiembrie – 2 Decembrie, fiecare casă era frumos impodobită cu ghirlande si instalatii elecrice. Pensiunea Sans era foarte frumos decorată.

  Daca ajungeți cu mașina nu trebuie să vă faceți griji pentru parcare pentru că sunt locuri suficiente pe stradă, iar noi am parcat si la 100 metri distanță și nu am avut nici o problemă.

  În apropierea pensiunii, in capătul străzii in dreapta este stația de autobuz de unde poți lua autobuzul 64A, care te duce patru stații pana la metroul U6 în stația Alterlla. Daca aveți pingele bune si nu aveți chef să stați în stația de autobuz puteți lua metroul din stația Erlaaer Straße pe linia U6. Staţia de metrou Straße Erlaaer de pe linia U6 este la 7 minute de mers pe jos de la pensiune.

  Să revenim la pensiune... O dată intrați in curte vă va surprinde grădina acesteia. Pensiunea are 3 corpuri, iar recepția este cum mergi pe alee pînă undeva in spate.

  Toate camerele sunt izolate fonic şi au baie privată, TV prin satelit şi vedere la grădină. Unele camere au tematică inspirată de Alpi sau Hundertwasser. Una din camere și anume numărul 15 avea patul sub forma de umbrela imprejmuită de beculețe care se aprindeau, multe jocuri si pe perete era pictat un carusel. Surpriza surprizelor era ca avea si un aparat de păcănele funcțional. Nu recomand aceasta cameră pentru că prea erau toate jocurile de noroc ingramădite acolo si nu aveai suficient spațiu.

  Camera era denumita Prater si se invecina cu alta camera cu numărul 14 numita Kaisser. Camera aceasta era cea mai frumoasa după părerea mea. O puteți admira și în fotografii. Pe perete este agățat portretul impăratului Frantz Iosif, dar e mai după ușă să nu se zgîiască prea tare la tine. Camera este frumos zugravită, iar patul este rotund si foarte mare in comparatie cu patul imparatului Austriei.

  Camera cea mai fioroasa este camera groazei. Cand intri în ea zici că ai pătruns într-o peșteră. Pe pereți e pictat contele Dracula dar si un drăcușor urît rău. Nu mi-ar fi plăcut să stau nici in această cameră, dar dacă vă plac nebuniile e potrivită. Patul e foarte mare, din lemn masiv si pare agățat de tavan prin niște lanțuri destul de groase care se unesc pe laturile unei oglizi in care se reflectă patul.

  Eu am stat intr-o camera destul de spațioasă, la numarul 10 TEUFELCHEN ZIMMER. Camerele au televizor, minibar seif si internet gratuit.

  Micul dejun de tip bufet l-am servit în sala de mic dejun, care este amenajat in stil rustic si avea si un semineu aparent. In toată rusticitatea acestui loc nu găseai nici un fir de praf cu toate că erau o sumedenie de obiecte vechi si marunte. Propietarul este un pasionat colecționar de orice este rustic și sigur poate sa-ți trezească o amintire din casa bunicilor.

  Micul dejun a fost destul de variat, in fiecare zi aveam alt tip de branza (cu mucegai albastru, moțarela, franțuzeasca). Eram intrebați cum vrem să servim oualele si ni le faceau imediat după preferințele noastre. Am fost un grup de 10 persoane si toti am fost foarte mulțumiți de modul cum am fost tratați la această pensiune.

  În timpul lunilor calde, se poate petrece clipe de relaxare în grădina cu terasă de la Haus Sanz sau se poate innota in piscină. Fiind frig noi ne-am relaxat seara in living unde am servit un pahar de vin. Aici te puteai relaxa lîngă o bibliotecă plina cu tot felul de cărți, albume și multe altele. Si in acest loc poti admira o frumoasa colectie de ceasuri de perete vechi, toate oprite la ora 23:55. In acest loc mai poți vedea o inșiruire in ordine crescătoare de rîșnițe si mojare din cupru.

  In concluzie pot spune ca am descoperit o locatie excelenta intr-o zona linistita din Viena iar propietara acestei pensiuni a fost exceptionala. Suzanne este o persoana deosebit de placuta si se vede că pune foarte mult suflet in ceea ce face.

  Recomand cu mare drag această locație si aveți grijă ce cameră vă doriți!

  Articol încărcat de kmy in [04.12.2018 / 00:23:39]

  [validat & publicat in 04.12.18 / 08:44:35]

 • VIZUALIZĂRI: 439
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 19 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    24000 PMA (din 19 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Pension Haus Sanz? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "kmy"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 5 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [04.12.18 - 08:43:19]

     Mutat în rubrica "Pension Haus Sanz, VIENA" (nou-creată pe sait)

     --

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)


  webmasterX » mesaj pers
  [04.12.18 - 08:44:24]

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 52&ridAnt=91315


  webmaster » mesaj pers
  [04.12.18 - 09:09:20]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  kmy » mesaj pers
  [04.12.18 - 11:44:53]

     @webmasterX: am scris aseara si era prea tarziu, dar cum am promis o sa incarc cat pot de repede.


  webmasterX » mesaj pers
  [04.12.18 - 13:59:35]

     Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.


  5 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 16.07.19 -- 01:01:47

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0661058425903 sec