mobile WEB  #  KEMER [TURCIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Crystal Flora Beach [HV1]

Super ok!

#M#0
a fost acolo: Tinacris
 • DIN: Bucuresti
 • în SEP-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:
  Urmare de aici

  Crystal Flora Beach, Beldibi

  Am ajuns la ora 13.30, am parcat și am fost sfătuiți de portar să ne lăsăm bagajele în mașină și să mergem la recepție, unde am dat pașapoartele. Camerele nu erau gata, iar noi muream de foame, așa că i-am rugat eu! :) să ne pună brățările sa putem merge să mâncăm.

  Probabil și pt că am ajuns destul de târziu (masa începuse de la 12.30 și era aproape 14), dar la prima impresie am fost destul de dezamăgită de ce am găsit la masă...

  E... Am mâncat ceva pe acolo apoi am mers înapoi la recepție și am fost duși cu un minicar la camere.

  Am stat in dreapta recepției (cum te uiți de la intrarea în curtea resortului) unde sunt doar vreo 4 corpuri de clădiri. Și pot spune că am avut noroc pt că mai apoi când am vizitat și restul resortului am observat că în partea cealaltă (stânga de receptie) corpurile de clădiri sunt multe și foarte înghesuite și camerele par mult mai mici. Noi am avut camera mare cu paturi suprapuse pt copii și balcon mare. Saltele cam tari pt gustul nostru.

  Așa resortul e mare și ai unde te plimba atât la umbra cât și la soare, există și o alee ce servește drept faleza și poți alerga dimineața sau te poți plimba seara.

  Ce sa va zic... Peisajul este superb!!! Topoganele sunt super! , i- au plăcut până și soțului meu care s-a dat (pt prima oara de când îl cunosc) de nu se mai satura :). Marea e superbă! Apa mării e de vis, pietricelele din apa nu sunt supărătoare, iar la mal e nisip bun pt castele! Deși apa se adâncește destul de repede, noi ne-am pus aripioare și am mers in larg, am stat mai mult la geamanduri, de unde peisajul e incredibil!

  Spectacolele de seară sunt super bune și fiind amfiteatru te poți bucura de locuri libere și cu vedere buna chiar daca întârzii puțin. Copiii s-au bucurat de resort la maxim existând pt ei tot felul de activități la clubul de copii, dar și topoganele cu apa pe măsură lor (7&5 ani), seara minidisco unde pt prima data de când mergem în Turcia au dansat (in fiecare seară!), spectacolele erau interesante și pt ei, iar după spectacol ne puteam bucura iar de liniște pt că îi mai duceam o tura de vreo ora la clubul copiilor. Deși nu se înțelegeau in turcă sau rusă cu echipa de animație, se înțelegeau prin semne, iar câteva zile am avut noroc și de câtiva copii din republica Moldova ce vorbeau și română și rusă!

  Pot spune că a fost super!

  Totuși există și puncte slabe, foarte slabe ale hotelului. Noi nu le-am luat în seamă, nu ne-au deranjat pt că la banii dați - oriunde ne-am fi dus am fi găsit oricum plusuri și minusuri, deci le-am acceptat și ne-am simțit foarte, foarte bine!

  O să vă spun aici și minusurile:

  1. puteți avea ghinionul să nimeriți camera destul de mica;

  2. băutura e proastă, foarte proastă, in afara de bere, vin și sucuri tot ce e alcool are gust de spirt, un singur whisky la barul de vis-a-vis de recepție am găsit care cat de cat sa nu aibă gust de spirt, iar eu care as fi preferat un cocktail... (de nebăut) îmi luam acest whisky și separat cola și le combinam căci cu ei nu m-am înțeles..., Tot aici la barul acesta era singurul loc unde se putea servi cafea turceasca.

  3. Freshul de portocale există dimineața contra cost!

  4. Înghețata se găsește la un stand intre anumite ore, dar nu e tocmai cea mai bună. Copii nu se dădeau în vânt după ea desi sunt fani înghețată, iar eu am folosit- o in cocktailuri ce mi le-am făcut singura (aducă îmi comandam de la bar un pahar mare plin doar pe jumătate cu un fel de shake + whisky + cafea + înghețată și iaca- așa îmi făceam pofta și mă simțeam minutat bând și eu ceva ce ducea la gust cu... nu știu cu ce, dar avea ceva gust :)) ) !

  4. Mâncarea e ok, dar prăjiturile lasă de dorit... Adică ai de unde alege să îți faci pofta de dulce, dar sunt dulci și atât!

  Noi ne-am simțit minunat, ne- am duce cu drag și altă dată acolo!

  Citeşte şi continuarea aici
  Articol încărcat de Tinacris in [11.11.2018 / 12:37:04]

  [validat & publicat in 11.11.18 / 13:56:07]

 • VIZUALIZĂRI: 2430
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 12 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    14400 PMA (din 18 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Crystal Flora Beach [HV1]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Tinacris"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • #G#1
  N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 • 1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmaster45 » mesaj pers
  [11.11.18 - 13:55:54]

     Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.


  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Sunteți NELOGAT, ciți varianta din CACHE a acestei pagini = cea din: 24.02.20 -- 23:11:05 (acest segment de cache se va actualiza în 24.02 23:41:05)

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP
  #I#1

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0747511386871 sec