mobile WEB  #  ALANYA [TURCIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Saphir Hotel [Konakli]

Cea mai mare teapa

a fost acolo: ganea stefan
 • DIN: Constanţa
 • în SEP-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  sunt cazat la acest hotel (din pacate) si stau si ma gandesc cum a obtinut nota 8 -9 in recenzii. este incredibil ori cei care au dat recenzii au facut-o intr-un mod ironic pe principiul sa o pateasca si altul ori sun scrise de cei din hotel. altfel nu i-mi explic.

  de ce afirm aceste lucruri? nu am sa va fac curiosi:

  1 am ajun la hotel venind din directia istanbul in jurul orei 14 am facut formalitatile la receptie amabili de altfel indrumandu-ne la masa pana la definitivarea formalitatilor (ce frumos din partea lor)

  mergem la masa apucam sa ne punem temiri ce numai ca specific amabilitatii turce suntem invitati sa plecam din restaurant pt ca este ora 14,30 si nu se mai serveste masa (zic asa o fi la ei)

  dimineazta minunat ne-am trezit in sunet de picamar si asa a fost tot timpul (se construieste vis a vis) am reclamat acest lucru ca nu este normal ca ar trebui sa existe autoritati ca este normal sa fie un anumit program de lucru. cred ca v-ati dat seama [...] nu dau 2 bani.

  mancarea mereu aceeasi fff slab. te gandesti ca esti la mediterana ca ceva peste din zona. de unde. chefal (porcul marii) cel mai jegos peste non stop.

  atitudinea personalului execrabila.

  conditiile de cazare la 4 stele praf in exterior acolo unde ar trebui sa servesti masa sau un pahar de ceva i-ti rupe nasul PUTEa [...] de mori de la canalizare

  as putea continua mult si bine.

  Am scris aceste randuri pt a va gandi de 2 ori cand va programati vacanta si sa nu luati asa cum am facut eu de buna nota data de booking sau altii.

  PS era sa uit. Masina mea si a altor turisti sta afara pe strada sau pe unde se gaseste iar masinile personalului stau in curtea hotelului parcate la umbra. omenosi pana la d-zeu.

  Articol încărcat de ganea stefan in [26.09.2018 / 16:20:15]

  [validat & publicat in 26.09.18 / 19:17:20]

 • VIZUALIZĂRI: 2059

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    1350 PMA (din 3 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Saphir Hotel [Konakli]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "ganea stefan"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 • 3 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [26.09.18 - 19:16:50]

     Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".

  Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.

     --

     Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată.

  Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII (dacă articolul nu este încă publicat), fie scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)

     --

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 68&ridAnt=90094


  Cimbală » mesaj pers
  [27.09.18 - 22:05:03]

     Dragul mieu Stefan, diracția din care ai sosit la hotel este mai puțin importantă, cel puțin pentru mine, dar ar fi fost utile câteva remarci referitoare la sistemul AI+ practicat de hotel, câteva referiri la parcul resorului unde întâlnim :portocali, mandarini, banani, smochini și altele pe care probabil nu l-ai vazut. Poate altă dacă când vei vei cu o agenție mare gen... s-au... care-ți oferă asistență cu ghizi români vorbitori de turcă.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  webmaster45 » mesaj pers
  [27.09.18 - 23:30:27]

     @Cimbală:

     Dacă ai fost cazat la acest hotel, ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

  Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)


  3 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 20.07.19 -- 02:48:58

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0700528621674 sec