mobile WEB  #  REMEȚI [BH] [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Pensiunea Remeți

Pensiunea Remeti din Remeti Bihor - GROAZNIC

a fost acolo: dcmarinela
 • DIN: Bucureşti
 • în AUG-2017
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  In aug 2017 am vrut sa stam 5 nopti la aceasta pensiune (era singura disponbila cu 1 luna inainte de cazare, era saptamana cu Sf Maria)

  am rezervat o camera tripla, am intrebat si de masa, doamna de acolo m-a asigurat ca vorbim cand ajungem si ca doar sa o anuntam daca vrem cina pentru seara cand ajungem (a ramas ca o anunt daca doresc cina in prima seara); nu am anuntat ca doresc drept pt care nu asteptam sa primesc cina).

  Am ajuns seara pe la ora 20, gazda ne astepta cu cina (orez cu pui-noi nu mancam pui) desi ma repet nu am vorbit ca doresc cina, am zis ca este un gest dragut de bun venit; cand am intrebat cat trebuie sa achit pentru cina am intepenit la propriu: 50 lei /portie (atunci i-am multumit lui Dumnezeu ca nu i-a facut o portie si copilului), am achitat 100 lei fara sa comentez (va imaginati ca nu am mai apelat la gazda pentru masa).

  Camera era basic cu lenjerie de proasta calitate (am regretat ca nu am venit cu lenjeria mea) pentru pretul platit: 300lei/noapte clar nu se merita.

  Veniti dupa drum am facut dus si sa ne odihnim dar surpriza in pensiune erau cazati un grup de "manelisti" toata noaptea au chiuit si au dansat, dimneata ne-am trezit mai obositi decat credeam vreodata ca o sa fiu intr-o zona idilica ca aceea.

  Am vorbit cu gazda si am rugat-o sa vorbeasaca cu acest grup si sa ii roage sa puna muzica mai incet si daca se poate nu toata noaptea, raspunsul: NU ati inchiriat toata pensiunea, trebuie sa ii suportati.

  Dupa ora 11 s-au trezit si-au au luat-o de la capat, atunci am vrut sa plecam sa ne plimbam prin zona si am intrebat gazda cum se ajunge la anumite obiective care doream sa le vizitam sau ce ne recomanda sa vedem in zona (pentru noi era primul voiaj in zona) mi-a zis ca nu stie, eu am intrebat totusi de o cascada care vroiam sa o vedem si mi-a repetat nervoasa ca nu stie.

  Am plecat si am zis ca pe drum sa mai cautam si pensiuni in zona poate reusim sa gasim totusi ceva liber in acea perioada.

  Pentru mine este de neconceput comportamentul proprietarei pensiunii (eu chiar nu cred ca nu stie ce se poate vedea in zona, traieste in glob de sticla?)

  Am avut noroc si am gasit cazare la Htl Charpatia din Remeti la aceeasi bani dar conditii incomparabile-il recomand la toata lumea. Proprietarii (2 tineri) foarte deschisi care o ora atunci pe loc ne-au explicat pe harta ce este de vazut; din pacate in acea noapte nu aveau liber, am facut cazarea cu adoua zi si astfel un concediu care parea ratat l-am revigorat si a fost superb (este o zona superba) cu ajutorul propietarilor hotelului Charpatia - conditii de cazare si masa super.

  Despre pensiunea Remeti am scris dupa un an (initial nu am vrut sa scriu) dar pentru ca este iar perioada concediilor nu doresc sa aiba si alti turisti parte de tratamentul aplicat de propietarii Pensiunii Remeti - EVITATI cazarea aici.

  Articol încărcat de dcmarinela in [11.07.2018 / 14:05:57]

  [validat & publicat in 11.07.18 / 16:48:39]

 • VIZUALIZĂRI: 192

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    900 PMA (din 2 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Pensiunea Remeți? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "dcmarinela"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 2 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [11.07.18 - 16:47:07]
  Am avut noroc si am gasit cazare la Htl Charpatia din Remeti la aceeasi bani dar conditii incomparabile-il recomand la toata lumea. Proprietarii (2 tineri) foarte deschisi care o ora atunci pe loc ne-au explicat pe harta ce este de vazut; din pacate in acea noapte nu aveau liber, am facut cazarea cu adoua zi si astfel un concediu care parea ratat l-am revigorat si a fost superb (este o zona superba) cu ajutorul propietarilor hotelului Charpatia - conditii de cazare si masa super.

     Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI


  webmasterX » mesaj pers
  [11.07.18 - 16:48:02]

      Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pensiunea Remeți, REMEȚI [BH]" (deja existentă pe sait)

  [Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

     --

     Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).

  Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.


  2 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 20.02.19 -- 16:39:58

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0610678195953 sec