mobile WEB  #  KLADOVO [SERBIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Unde mâncăm în Kladovo?
Restaurant King

Pleşcaviţa sau Hamburger? King Restoran

a fost acolo: nicole33
 • DIN: București
 • în APR-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:
  Urmare de aici

  Chiar dacă o parte din cititori vor zâmbi şi mă refer la acei colegi care sunt convinşi că au descoperit o slăbiciune a mea pentru chiftele cu ocazia unei excursii făcute împreună anul trecut în Bulgaria, ei bine acest articol va fi doar despre un mic restaurant tradiţional sârbesc la care am luat un prânz copios şi mai mult decât îndestulător în prima zi a vacanţei noastre în Serbia de Paşti.

  Încă dinainte de a mă înscrie pentru minisejurul şi totodată miniîntâlnirea AFA de la Kladovo, am cules informaţii de pe la prietenii cu state mai vechi în ale vacanţelor în Serbia, dar şi în celelalte ţări ex-iugoslave. Două au fost cuvintele-cheie care s-au tot repetat în sfaturile şi recomandările primite: distracţie şi mâncare, în cazul mâncării urmând detalii şi explicaţii de genul: mai ieftină ca la noi, foarte gustoasă, bine gătită, porţii mari, toate de natură să mă convingă de faptul că această destinaţie mi se potriveşte perfect. Cireaşa de pe tort a constituit-o informaţia referitoare la lipsa oricăror restricţii în ceea ce priveşte fumatul în spaţiile publice, adică se poate fuma oriunde, lucru tot mai rar, chiar extrem de rar întâlnit în ziua de azi şi cu atât mai de apreciat din acest motiv.

  În aceste condiţii, răspunsul meu la invitaţia lui Cornel nu putea fi decât: DA, venim! În pachetul achiziţionat aveam incluse trei mic dejunuri şi trei cine, plus prânzul din croaziera cu vaporaşul şi prânzul festiv din prima zi de Paşti. Rămânea neacoperit prânzul din ziua de vineri, în funcţie de ora sosirii la hotel, dar, cum eu îmi doream să mănânc în Serbia, am condus fără vreo pauză pentru a ajunge cât mai repede la destinaţie. Bine, dacă ar fi condus soţul meu, atunci sigur prindeam şi un mic dejun sârbesc tradiţional =)).

  Internetul îmi recomanda ca posibilă locaţie de luat masa, printre alte câteva, restaurantul Kum Goran, un restaurant drăguţ, despre care citisem impresii bune şi aici pe AFA. Am revăzut câteva poze şi cu pleşcaviţa şi salata de varză murată în gând am pornit spre acesta, chiar dacă se afla la o distanţă destul de mare de hotelul la care eram cazaţi.

  Pe lângă vântul năpraznic cu care ne-a întâmpinat Serbia, mai începuse şi să plouă, mărunt, dar mocăneşte, genul de ploaie care durează. Am traversat parcul oraşului şi am tot mers cu ajutorul hărţii descărcate pe telefon până la Kum Goran, dar: ghinion – restaurantul era închis. În plus, plimbarea destul de lungă până acolo nu făcuse decât să ne sporească pofta de mâncare.

  Ne apucăm să studiem din nou harta în căutare de soluţii şi vedem că destul de aproape, în drumul nostru de întoarcere, sunt alte două „mâncătorii”, deci vom avea şi de unde alege. Prima, drăguţă, tradiţională, dar închisă. A doua era un fel de cafenea-pizzerie, drăguţă, modernă, dar nu a fost pe gustul meu. Sunt mare amatoare de pizza, recunosc, dar sigur nu venisem în Serbia pentru a mânca pizza, ci căutam ceva tradiţional sârbesc.

  Uşor dezamăgiţi, plouaţi şi înfriguraţi, ne îndreptam spre hotel, unde intenţionam să facem o ultimă încercare de a mânca ceva uşor de la Aperitiv barul de acolo, unde oferta era totuşi limitată, dar era cald şi bine. Atunci am descoperit restaurantul King, pe lângă care mai trecusem o dată, aflat aproape de sensul giratoriu şi de biserică. Bine, restaurant este cam mult spus. Dacă eram în Turcia l-aş fi considerat mai degrabă o lokantă, dar, practic era cel mai aproape de ceea ce căutam.

  Restaurantul King are o terasă simplă, dar practică, cu mese şi scaune din imitaţie de ratan, însă ploaia le udase, astfel că am intrat în restaurant. Cât timp poţi fuma oriunde fără a încălca vreo lege stupidă, nu mai are sens să cauţi restaurant cu terasă când vremea nu este prea călduroasă, iar atunci bătea şi vântul şi mai şi ploua.

  Interiorul restaurantului este destul de mic, cu doar patru mese pătrate de câte patru locuri din care doar o singură masă era ocupată de doi localnici care beau bere împreună cu patronul. Ambientul nu părea să difere prea mult de cel din cârciumile din zonele rurale de la noi, cu excepţia mirosului de băutură proastă care aici lipsea şi a celor câteva obiecte decorative inspirat alese.

  Am salutat în sârbeşte şi ne-am aşezat la una din mese. Imediat ne-au fost aduse meniurile şi am fost întrebaţi în limba română ce dorim de băut. Nu-mi dau seama cum ne-au „citit” atât de repede că suntem români :D, dar faptul că puteam comunica în limba română cu personalul a fost un avantaj. Am comandat două beri Zaječarsko, aceeaşi bere pe care o băusem şi mai devreme şi ne plăcuse la barul hotelului Djerdap aşteptând să fim cazaţi şi ne-au fost aduse imediat.

  Am răsfoit meniul mai mult din curiozitate şi pentru a face câteva fotografii, utile pentru a ilustra un eventual articol pe AFA despre restaurant, pe care iată că l-am scris :D, eu ştiind exact ce vreau să comand încă de când am intrat. Meniul era scris în trei limbi: sârbă, română şi engleză, în această ordine, semn că românii veneau frecvent să mănânce dincolo de Dunăre în Kladovo.

  Am comandat două porţii de pleşcaviţa cu cartofi prăjiţi, o salată de varză pentru mine și una de ardei copţi pentru soţul meu. Speram să găsesc varză murată, am întrebat special, eu fiind mare amatoare, dar nu aveau, aşa că m-am mulţumit cu varza albă simplă pe care am asezonat-o după gust. Mi s-a explicat că o porţie de pleşcaviţa are 300 de grame şi am fost întrebată dacă sigur doresc două porţii sau doar una singură la două farfurii. Omul ştia ce ştia, dar nu a avut cu cine să se înţeleagă. Eu am insistat că vreau două porţii, bineînţeles, aşa că omul a dat comandă să le prepare.

  Comanda a venit după vreun sfert de oră, timp în care am băut un pahar de bere şi am fumat două ţigări la masă, că aici suntem boieri :D.

  A meritat aşteptarea. Pleşcaviţa era o chiftea cam de 1,5 cm grosime şi de vreo 20 cm diametru, mare de mai să nu încapă în farfurie, însoţită de cartofi prăjiţi şi de ceapă tăiată mărunt. Ups! Aflasem eu că porţiile de mâncare sunt mari, dar nu mă aşteptam să fie chiar atât de mari. Erau o provocare chiar şi pentru noi, care avem antrenament nu glumă =)) şi ne mai era şi foarte foame.

  După pozele de rigoare cu farfuriile pline, am început să mâncăm. Mi-a plăcut mult chifteaua făcută din carne tocată de vită, dar şi cu ceva miel, după gust şi miros, în care am găsit şi câteva bucăţele de ceapă, mai avea şi puţin usturoi, pe care nu l-am văzut, dar am recunoscut gustul, în rest, sare, piper şi diverse alte condimente rămase neidentificate.

  Când am ajuns cu mâncatul pe la jumătate, deja ne potolisem foamea şi eram aproape sătui. Ne întrebam unul pe altul din priviri ce facem cu restul de mâncare din farfurie. Am decis să ne „sacrificăm” şi să mâncăm tot pentru a nu jigni bucătarul şi ne-a reuşit până la urmă, în farfurii rămânând doar ceapa, oricum prea multă pentru gustul nostru.

  Am terminat de băut şi berea, am mai fumat o ţigară două şi am decis să plecăm. Am mai fi băut noi câte o bere, dar masa fusese prea copioasă şi ne trăgea la somn.

  Am cerut nota de plată şi am întrebat dacă este posibilă plata cu card bancar, variantă perfectă pentru noi care nu aveam dinari sârbeşti. Răspunsul a fost negativ, dar nu ne-a surprins. În Bucureşti sunt restaurante mult mai mari şi mai pricopsite decât acesta şi tot nu sunt dotate cu POS, aşa că nu era cazul să avem pretenţii exagerate. Soţul râdea de mine: „Să te văd acum cum plăteşti, că nu ai vrut să cumperi dinari”, însă eu nu m-am panicat deloc, fiind convinsă că, dacă am euro şi lei la mine, este imposibil să nu mă descurc. I-am comunicat că voi plăti cu euro şi nu a fost, aşa cum mă aşteptam, nicio problemă, doar că am primit restul în dinari, dar şi la asta mă aşteptam. Mai greu a fost pentru mine să calculez cât face nota în euro şi câţi euro să-i dau pentru a nu mă pricopsi cu prea mulţi dinari cu care să nu am ulterior ce face.

  Toată masa ne-a costat 1330 RSD, aproximativ 53 lei sau 11,30 euro, mai mult decât convenabil. Am plătit 15 euro şi am primit rest 430 RSD, schimbul făcându-se la o paritate corectă. Bacşişul a fost oferit în lei şi toată lumea a fost mulţumită.

  Câteva preţuri

  Porţiile de pleşcaviţa la farfurie de 300 grame cu cartofi prăjiţi au costat 400 dinari fiecare (16 lei), salata de ardei copţi a costat 150 dinari (6 lei), salata de varză albă a fost 100 dinari (4 lei), iar berea Zaječarsko la sticlă a costat 100 dinari (4 lei), mai ieftin ca la barul de la Djerdap unde plătisem 150 dinari (6 lei) pentru aceeaşi bere.

  Restaurantul oferă aceleaşi preparate atât la farfurie, cum am luat noi, cât şi la chiflă, cantităţile fiind evident mai mici, dar şi preţul, iar servirea se poate face direct la un ghişeu, fără a mai intra în restaurant, ca la noi la şaormerii, covrigării etc.

  Dacă recomand restaurantul? Categoric, DA! La o viitoare vizită în Kladovo aş trece din nou pe la King să mănânc, dar aş comanda mai „înţelept” şi aş sta afară pe terasă dacă vremea mi-ar permite.

  =====

  Adresa: 11 TRG KRALJA PETRA, 19320, Kladovo

  Program: 07-22

  GPS: 44.611589, 22.609100

  Articol încărcat de nicole33 in [19.04.2018 / 22:10:18]

  [validat & publicat in 19.04.18 / 22:57:01]

 • VIZUALIZĂRI: 3638
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 15 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    56700 PMA (din 64 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "nicole33"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 • 20 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  Zoazore » mesaj pers
  [20.04.18 - 08:00:30]

     @nicole33: Plescavita n-are nici o legatura cu ACEA CHIFTEA =))

     Plescavita asta arata de nu se poate, iar salata de ardeicopti... In aceste "crunte momente" beau un ceai si mananc un covrig, privesc pozele ca pe o auto-flagelare! :p

     Kladovo fiind localitate de granita, este des vizitata de romani, dar e laudabil faptul ca au meniuri in limba romana. Iar cat despre fumatul oriunde-LIKE! LIKE! LIKE! Prietenii stiu de ce!

     Sa va fie de bine plescavita, berea si excursia!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1500 PMA (din 5 voturi)]
  ANILU » mesaj pers
  [20.04.18 - 08:56:38]

     @nicole33: Mănânc biscuiţi digestivi:((

     Pleşcaviţa arată foarte bine şi combinată cu ardei copţi, preferaţii mei, curcubeu pe cerul gurii... Salata de ardei era cu usturoii?

     Nu am reuşit să mănânc până acum chifteaua sârbească, cu toate că am avut ocazia... dar deh...

     Am reţinut recomandarea ta şi la prima vizită la Severin (la neamuri) îmi doresc să mergem să ne plimbăm pe malul sârbesc al Dunării şi să mâncăm Pleşcaviţa.

     Să vă fie de bine.

     Toate cele bune.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [20.04.18 - 09:34:39]

     @nicole33: Să știi că nu arată rău locul, e rural, parcă încremenit in timp și spațiu. Chiar mi-a plăcut, uneori ai nevoie și de altceva pentru a simți tradiția și pulsul local.

     O să îl am in vedere dacă o dori domnul C vreo chiftea, știu că îi place deoarece a mai mâncat.

     Frumoasă vacanță ați avut, împănată cu toate Ingredientele unei reușite.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  fredutza » mesaj pers
  [20.04.18 - 09:42:46]

     Extraordinara mi s-a parut nota de plata si anume transformarea celor 15 euro in 1700 dinari, scazut din pretul consumatiei si dat rest.

     Ziceai de POS - dar sunt inca locuri unde esti intrebat: Aveti nevoie de bon fiscal?

     

     Ce sa zic de ardei copti? Minunati!


  iulian68 » mesaj pers
  [20.04.18 - 11:27:21]

     L-am notat și eu pentru o oprire cândva. Si zici ca era buna rau plescavita aia? 😊


  nicole33 » mesaj pers
  [20.04.18 - 21:39:29]

     @Zoazore:

  Plescavita n-are nici o legatura cu ACEA CHIFTEA

     CORECT!

     În primul rând, gustul este cu totul altul şi chiar şi compoziţia şi condimentele diferă.

     În al doilea rând, este mai sănătoasă, fiind făcută pe loc din carne proaspătă, nu congelată.

  In aceste "crunte momente" beau un ceai si mananc un covrig, privesc pozele ca pe o auto-flagelare!

     Dacă ţi-aş fi răspuns mai devreme, te-aş fi compătimit şi ţi-aş fi recomandat şi nişte iaurt care mai taie senzaţia de foame, dar acum, după o ciorbă de burtă şi un ditamai "platoul românesc", te poţi considera răzbunată =))

  Iar cat despre fumatul oriunde-LIKE! LIKE! LIKE!

     Subscriu în totalitate. Îţi dai seama cât de încântată am fost eu de acest avantaj :D

     Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1200 PMA (din 4 voturi)]
  nicole33 » mesaj pers
  [20.04.18 - 21:46:09]

     @ANILU:

  Salata de ardei era cu usturoii?

     Răspuns corect: Da. M-am informat şi am aflat că avea mult usturoi, care se vede şi în poze. Eu nu mănânc niciodată ardei copţi şi nici măcar nu am gustat-o.

  Nu am reuşit să mănânc până acum chifteaua sârbească, cu toate că am avut ocazia...

     Nu ştii ce ai pierdut, mai ales că ocazii au tot fost.

     Acum se trece foarte lejer în Serbia doar cu cartea de identitate, fără nicio taxă, nimic.

     Mâncarea este multă, bună şi ieftină la vecini.

     Peisajul este mai frumos, malul fiind mai înalt.

     Poţi împuşca doi iepuri dintr-un foc: şi vizita la neamuri şi o plimbare cu folos :)) la vecini.

     Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 900 PMA (din 3 voturi)]
  nicole33 » mesaj pers
  [20.04.18 - 22:03:10]

     @krisstinna:

  Să știi că nu arată rău locul, e rural, parcă încremenit in timp și spațiu. Chiar mi-a plăcut, ...

     Cam asta a fost şi impresia mea, de întoarcere în timp cu vreo douăzeci de ani. Şi mie mi-a plăcut. Mi-au plăcut şi oamenii deschişi şi amabili.

  O să îl am in vedere dacă o dori domnul C vreo chiftea, știu că îi place deoarece a mai mâncat.

     Nu doar pleşcaviţa a fost extraordinară, ci şi cârnaţii lor şi micii sunt buni şi puţin diferiţi de ai noştri.

     În drum spre Croaţia puteţi opri şi în Serbia cel puţin pentru a mânca la restaurante micuţe şi rustice :) de genul acesta.

     Atât cât am mâncat în cele câteva zile petrecute acolo, am ajuns la concluzia că bucătăria sârbească chiar este pe gustul meu. Mi-a plăcut tot ce am mâncat.

     Minivacanţa a fost o reuşită din toate punctele de vedere, însă s-a terminat prea repede.

     Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  nicole33 » mesaj pers
  [20.04.18 - 22:23:35]

     @fredutza:

  Extraordinara mi s-a parut nota de plata si anume transformarea celor 15 euro in 1700 dinari, scazut din pretul consumatiei si dat rest.

     Aritmetica a fost colosală. Rezultatul era eronat. Am văzut şi am zâmbit. Eram atât de bine dispusă încât nici nu a mai contat. Eu calculasem pe baza cursului oficial şi mă aşteptam la o paritate uşor diferită.

  Ziceai de POS - dar sunt inca locuri unde esti intrebat: Aveti nevoie de bon fiscal?

     Alte restaurante pe lângă care trecusem aveau abţibilduri lipite pe geam cu siglele Visa şi Mastercard, dar fie erau închise, fie erau cu profil pescăresc, fie erau pizzerii. La supermarket am plătit cu card.

     Şi aici aveau casă electronică de marcat, deci puteau să scoată bon fiscal. Se vede în poza P09. Însă nota de plată scrisă cu pixul a fost mult mai amuzantă. Sunt ani de când nu am mai primit aşa ceva :)).

     Şi soţul meu a fost încântat de ardeii copţi. Eu i-am comandat pentru el ştiind cât de mult îi plac.

     Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  nicole33 » mesaj pers
  [20.04.18 - 22:27:18]

     @iulian68:

  Si zici ca era buna rau plescavita aia?

     A fost bună rău. Parol!

     Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*


  elviramvio » mesaj pers
  [20.04.18 - 23:45:40]

     @nicole33:

     Mi-ai amintit câte bancnote am primit noi rest anul trecut, plătind prânzul în euro! Ca valoare nici az nu știu dacă puteam lua o înghețată pe ei.


  nicole33 » mesaj pers
  [21.04.18 - 10:57:19]

     @elviramvio:

  Mi-ai amintit câte bancnote am primit noi rest anul trecut, plătind prânzul în euro!

     Ăsta este riscul când schimbi bani într-o ţară cu monedă slabă: te umpli de hârtii care nu valorează mare lucru şi îţi mai baţi şi capul să le numeri.

     Am mai folosit de-a lungul anilor varianta plăţii cu o valută forte la comercianţi, când chiar doream să obţin restul în moneda ţării respective pentru a nu mai pierde timp preţios în căutarea unei bănci sau a unei case de schimb valutar, prima dată la Viena când am plătit în dolari americani la supermarket şi am primit restul în şilingi.

     Mulţumesc pentru vizită şi sper că m-ai iertat pentru pozele ispititoare postate în Vinerea Mare :))


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1200 PMA (din 4 voturi)]
  alinafulg » mesaj pers
  [22.04.18 - 18:14:54]

     @nicole33: Ce pofta mi s-a facut vazand pozele. Imi pare rau ca nu am mai fost la Kladovo de un an.


  nicole33 » mesaj pers
  [22.04.18 - 21:33:45]

     @alinafulg:

  Ce pofta mi s-a facut vazand pozele.

     Recunosc, cam ăsta a fost şi scopul postării pozelor cu mâncarea :). Să fiu cât mai convingătoare.

  Imi pare rau ca nu am mai fost la Kladovo de un an.

     Eşti atât de aproape de Kladovo, încât sunt sigură că nu va fi o problemă să dai o fugă într-un weekend. Pentru noi drumul este mult mai lung. A venit şi căldura, vor fi deschise mai multe restaurante şi terase şi, cu vizita românilor, mai prinde viaţă şi micul orăşel de pe malul Dunării.

     Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  diacrys » mesaj pers
  [26.04.18 - 05:11:21]

     Comentariu cu intarziere (nu am avut internet o saptamana...): se cuvenea spusa aceasta simpatica poveste cu restaurantul local! Este foarte util de stiut pentru cei care vor mai vizita Kladovo (eu, de exemplu, nu imi amintesc sa fi remarcat acest restaurant, desi am trecut de multe ori prin zona bisericii). Cum se vede in fotografii, portiile au fost foarte mari, apetisante si la un pret foarte accesibil, iar experienta cat se poate de autentica. Intr-un cuvant: ieftin si bun - un motiv important pentru o vizita in Serbia.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  nicole33 » mesaj pers
  [27.04.18 - 21:04:38]

     @diacrys:

     Cu întârziere îţi răspund şi eu, chiar dacă din motive diferite :).

     Că porţiile au fost foarte mari, se vede clar din fotografiile postate, dar că mâncarea fost şi foarte gustoasă trebuie să mă crezi pe cuvânt. Pleşcaviţa mâncată la King mi-a plăcut mai mult decât cea mâncată în seara aceleiaşi zile la cina de la Djerdap, unde am fost mereu mulţumită de cele oferite în restaurant.

  Intr-un cuvant: ieftin si bun - un motiv important pentru o vizita in Serbia.

     Corect.

     După experienţa reuşită avută de Paşti tot stau şi mă întreb cum de nu am descoperit această ţară mai devreme.

     Mulţumesc pentru vizită şi pentru ecou! :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  mishu » mesaj pers
  [05.05.18 - 21:32:35]

     @nicole33: Esti sadica in toata puterea cuvantului, dar in fine, voi supravietui.

     Felicitari, votat cu mare drag.


  nicole33 » mesaj pers
  [05.05.18 - 21:39:28]

     @mishu:

  Esti sadica in toata puterea cuvantului, dar in fine, voi supravietui.

     Stai să vezi ce sadică voi fi când voi scrie despre hotel şi voi posta din cele mâncate pe acolo timp de trei zile şi nu am stat degeaba =))

     Mulţumesc mult pentru vizită şi pentru ecou! :*

     ==

     Te înţeleg perfect şi cu atât mai mult apreciez ecourile tale, chiar dacă acestea vor fi mai rare faţă de cum ne-ai obişnuit :)


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  mishu » mesaj pers
  [05.05.18 - 21:40:50]

     @nicole33: o sa ripostez și eu cu ce pot de pe aici, am niște mâncătorii minunate 😂


  zimbru60 » mesaj pers
  [23.05.18 - 00:29:47]

     am vrea sa trecem nitel la vecinii sarbi... ma intereseaza: preturi cazare, calatoria fiind de 3 zile cu doua nopti de cazare, tot in zona Kladovo. Am vazut preturile de la restaurant, sunt foarte k... si voi manca... nespus de mult.


  20 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 18.02.19 -- 11:17:44

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0891017913818 sec