mobile WEB  #  GEOAGIU / GEOAGIU-BĂI [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Germisara Hotel [Geoagiu-Băi]

Hotel Germisara Geoagiu Bai

#M#0
a fost acolo: zlatna
 • DIN: Râmnicu Vâlcea
 • în JAN-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Cu ocazia minivacanţei de 24 ianuarie, am căutat un loc unde să ne putem relaxa unpic. După multe căutări pe google ne-am hotărât să mergem la Geoagiu Băi. Am căutam un hotel în staţiune şi ne-am hotărât să ne cazăm la hotel Germisara.

  Am pornit de acasă pe la 10:30 pe traseul Rm. Vâlcea- Sibiu-Sebeş-Orăştie-Geoagiu Băi. Drumul pe Valea Oltului a fost liber, carosabilul destul de bun, apoi am intrat pe autostradă la Sibiu şi am ieşit în apropiere de Orăştie. Am pornit apoi pe drumul judeţean DJ 705 şi după vreo 10 kilometri am ajuns la hotel. Era ora 13 iar check in-ul era la ora 14. Am încercat să vedem dacă ne putem caza mai repede şi s-a putut fără nicio problemă.

  Hotelul Germisara este clasificat la 4 stele, se află la intrarea în staţiune pe strada Germisara, la numărul 1B. Coordonatele GPS ale locaţiei sunt următoarele: N – 45.934279 şi E – 23.166337.

  Parcarea hotelului este mare, fiind amenajată atât în spatele hotelului cât și pe unele părți laterale ale acestuia. Parcarea este supravegheată cu sistem video. Aici am găsit și noi un loc unde să lăsăm mașina.

  Formalităţile de cazare le-am făcut imediat, am prezentat rezervarea de pe booking, am prezentat apoi actele, ne-a înregistrat, ni s-a explicat ce avem inclus în preţul achitat (mic dejun, acces nelimitat la cele două piscine şi la cele două saune), apoi am primit fiecare câte o cartelă şi am pornit spre cameră. Pierderea uneia dintre cartele te costă 50 lei.

  Accesul spre camere se poate face atât cu liftul cât şi pe scări. Liftul urcă doar dacă ai cartelă, la coborâre se poate şi fără cartelă. Hotelul dispune de un număr de 144 camere, care sunt împărţite pe cele 7 etaje ale clădirii, restaurant cu o capacitate de 200 persoane, 4 săli de conferinţe, centru spa.

  Camera pe care am primit-o se află la etajul 5. Am găsit-o caldă şi recent igienizată. De căldură nu ne-am putut plânge pe toată durata sejurului, uneori era chiar prea cald.

  Camera are o suprafaţă de 13 m2, dotată cu un pat matrimonial mare, cu saltea destul de confortabilă, într-o parte a patului se afla o noptieră, doar una singura, probabil au măsurat ceva greşit şi nu le-a mai încăput şi cealaltă noptieră. În faţa patului era o masă de toaletă, în care era mascat şi un mini bar. În minibar erau apa minerală, bere, suc, ciocolată. Pe perete era plasată o oglindă ovală. Tot pe perete se găseşte şi televizorul. Acesta are o diagonală mare, se prind principalele posturi din ţară dar şi unele internaţionale. În faţa geamului era o măsuţă rotundă cu două scaune.

  Unul dintre pereţi este ocupat de un şifonier destul de încăpător. Aici pe un raft se găseşte un seif. Tot în dulap am găsit halatele, prosoapele pentru piscina şi papucii de casă oferite de către hotel, iar pe hol era un cuier.

  Baia este destul de încăpătoare. Are în dotare, cabină de duş, vas wc, chiuvetă, uscător de păr, calorifer. Pereţii sunt acoperiţi cu faianţă. Ca şi consumabile am primit 6 prosoape, hârtie igienică, săpun lichid. Prosoapele şi halatele au fost schimbate la două zile.

  Restaurantul se află la parterul hotelului. Are o capacitate de 200 persoane. Aici am servit micul dejun. La micul dejun se găseau produse pentru toţi pretenţioşii, nu puteai zice că nu ai ce alege. Micul dejun era tip bufet suedez. Erau preparate calde, omletă, cârnăciori, crenvurști, mâncare de spanac, gris cu lapte, orez cu lapte, dulceaţă, unt, lapte, cereale, salam, şuncă, brânză, caşcaval etc. Hotelul oferă meniuri şi pentru persoanele cu diabet.

  Centrul Spa. Este compus din două piscine și două saune. Piscina mai mică este cu apă termală (35-37 grade), iar cealaltă piscină este cu apă normală. În piscina cu apă termală nu este recomandat să stai mai mult de 30 minute. Apa are efecte benefice asupra sănătății cum ar fi: afecțiuni reumatismale, degenerative, inflamatorii, post traumatice, ale sistemului nervos periferic, etc. După cura în apa termală urmează o răcorire în piscina cu apă normală. Dacă te saturi de înot te poți odihni pe unul dintre șezlongurile aflate pe margine. Tot spațiul acesta este curat, modern și bine încălzit. După bălăceală urmează și puțină transpirație. Transpirația se produce în cele două saune, una uscată și una umedă. Timpul maxim recomandat pentru stat la saună este de 15 minute. Am eliminat câteva toxine.

  Contra cost vă puteți relaxa la masaj. Acesta costă între 40-100 lei în funcție de tipul masajului dorit. La recomandarea medicilor puteți beneficia și de alte tratamente, cum ar fi împachetări cu parafină, bai galvanice, curenți dinamici și altele. Toate sunt contra cost.

  Noi ne-am simțit bine la hotel Germisara, dacă doriți un loc unde să vă relaxați vă recomandăm acest hotel.

  Articol încărcat de zlatna in [12.03.2018 / 19:19:23]

  [validat & publicat in 12.03.18 / 20:32:37]

 • VIZUALIZĂRI: 3708
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 21 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    45450 PMA (din 52 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Germisara Hotel [Geoagiu-Băi]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "zlatna"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • #G#1

  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  tata123 » mesaj pers
  [13.03.18 - 09:41:11]

     @zlatna: Numele acestui hotel îl aud permanent pe postul național de radio, există un concurs săptămânal în urma căruia se acordă câte un sejur la Hotel Germisara. Observ că părerile sunt împărțite în ceea ce privește aprecierea acestei unități de cazare de-a lungul timpului. Mobilierul clasic și lipsa unor decorațiuni care să învioreze atmosfera camerei îmi dă impresia de „obosit”. Contează însă faptul că voi v-ați simțit bine acolo și v-au fost îndeplinite așteptările. Numai bine!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]

  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Sunteți NELOGAT, ciți varianta din CACHE a acestei pagini = cea din: 20.02.20 -- 03:37:50 (acest segment de cache se va actualiza în 20.02 04:07:50)

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP
  #I#1

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0712368488312 sec