mobile WEB  #  BĂILE TUȘNAD [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
O3zone / Ozon (ex Olt) Hotel

Valentine's Day la Hotel Ozone sau cum am avut parte de „private SPA”

a fost acolo: istvana
 • DIN: Sfântu Gheorghe [CV]
 • în FEB-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Urmăresc des site-ul Hotelului Ozone pentru oferte, căci ne-am simțit bine de fiecare dată. Oferta pentru Ziua Îndrăgostiților ne-a atras atenția pentru că nu aveam timp liber decât în timpul săptamânii. Pentru 530 de lei/pachet pentru 2 persoane, se oferea cazare pentru o noapte (în 14.02), cină romantică, petrecere cu DJ, mic dejun, acces la SPA și late check-out până la ora 17. Ideea de a ne relaxa la SPA în mijlocul săptămânii (miercuri și joi) ne-a convins.

  Cu două zile înainte, sun pentru rezervare. De la recepție, mi se spune că pachetul de Valentine's Day „nu este disponibil deoarece nu a existat cerere”. Bine, dar nouă ni se făcuse deja poftă de două zile de relaxare, așa că am insistat. „Pe noi ne interesa în mod special, late check-out-ul...”. Ni se oferă late check-out până la ora 16 la cazarea pentru o noapte cu mic dejun și acces la SPA la prețul standard de 310 lei.

  Am ajuns la Tușnad pe o ninsoare ca-n povești. Am lăsat mașina într-o parcare de lângă drumul național. Deoarece hotelul este situat în pantă, nici nu am încercat să urcăm cu mașina până în parcarea hotelului (nimic nu era deszăpezit, nici aleea care duce la hotel, nici parcarea).

  Camera

  Am primit o cameră la etajul 7, în care aveam tot ce ne trebuia pentru relaxare de la halate și papuci până la produse de igienă. Ceea ce ne-a nemulțumit a fost curgerea permanentă a apei la WC. Zgomotul apei ne-a deranjat toată noaptea. În plus, apa de la duș era ba prea fierbinte, ba prea rece, nu o puteam combina să fie acceptabilă.

  Restaurantul

  Mâncarea a fost foarte bună. Micul dejun tip bufet avea mâncare variată și băuturi calde și reci. La cină, am încercat cotlet cu sos de fructe de pădure și mușchi de vită învelit în bacon, amândouă fiind delicioase.

  SPA-ul

  SPA-ul este motivul pentru care revenim la acest hotel. La SPA nu era aglomerat, la intrare am primit prosoape, piscina era curată, sauna umedă și cea uscată erau funcționale. Jacuzzi funcționa 20 de minute și 20 de minute pauză. A doua zi, în jurul prânzului, toate acestea au fost doar pentru noi. Eram singuri în toată zona de SPA, parcă ne închiriasem propriul SPA. Așa că ne-am bucurat din plin de orele de late check-out.

  Articol încărcat de istvana in [28.02.2018 / 12:26:31]

  [validat & publicat in 28.02.18 / 13:16:34]

 • VIZUALIZĂRI: 2322

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    9000 PMA (din 13 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la O3zone / Ozon (ex Olt) Hotel? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "istvana"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [28.02.18 - 12:42:16]

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 68&ridAnt=84793


  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 20.04.19 -- 18:17:13

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0659790039062 sec