mobile WEB  #  VÂRTOP [AB / BH] [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Vila Daniel
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Experienta mea la vila Daniel, Vartop

a fost acolo: Anca Adi
 • în FEB-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  După o rezervare făcută in urma cu o luna jumate, am ajuns, 2 familii (fiecare cu cate 2 copii mici) sa poposim pt 4 zile la vila Daniel.

  După aproape 300 km am ajuns la ora 15 la pensiune. După mai multe apeluri la nr de tel de pe site a apărut în final dnul Daniel sa ne cazeze. Ni s-a spus ca apartamentul inca nu e liber, sa mai astepte putin prietenii nostrii (desi era trecut de ora 15 si noi eram cu copii mici dupa noi) iar pe noi ne-a condus la camera 1, la parter (zicea dl Daniel, dar era mai mult un demisol)... chiar sun bucatarie si restaurant... Camera era prevăzută cu un geam mic, mic si foarte întunecoasă... in ciuda pozelor cu geamuri cat peretele, cum apar pe situri (doar 2 apartamente au astfel de geamuri). Am fost socata de cum arată camera fata de ce citisem că ofera vila: paturile aveau lenjerie care arăta dezolant, saltelele aveau pe ele cearceafuri (colorate, de un gri murdar) cu elastic, fetele de plapumă si de perna erau din material ieftin si lucios, toate scamosate si cu multe fire trase din el... Deoarece lenjeria nu mirosea si nu arată deloc curata, l-am chemat pe dl Daniel sa-l intreb cum dezinfecteaza el lenjeria dupa fiecare turist si cum o calcă tinand cont ca era toata sintetică... si emanand un puternic miros de alcool, mi-a spus că el baga la spalat cu mana lui lenjeriile pe program lung de 112 min... si nu mai e nevoie de calcat... 😱. Am trecut peste asta, eram fericita ca am luat un cearsaf si o pernuta de acasa pt copii... Am dat păianjenii jos de deasupra patului de o persoana, am aruncat lenjeria intimă atarnata deasupra cabinei de dus si am incercat sa ma calmez (nici in baie nu faci De nimeni curat)... plecasem in concediu sa ma relaxeze... Prima noapte am petrecut-o in frig, deoarece de la ora 23 si pana dimineata la 7 caloriferele au fost reci. Copii s-au zgribulit toata noaptea. Dimineata cand am discutat cu dl Daniel a spus ca nu stie... numai daca s-a atins cumva focul... A doua zi cand am venit de la schi caloriferul era doar usor călduț si in camera rece. Se facea seara si caloriferul tot rece. Cand am mers din nou la dl Daniel a zis ca a fost o mica problemă... dar toate cele 3 nopți au fost la fel de friguroase... caldura era doar cu porția.

  La restaurant erau 2 femei (bucătăreasă si o fata ce servea pe sala). Acestea se ocupau de tot: mancare, servire, bar... asa am ajuns sa asteptam dupa o ciorba 2 ore... cu copiii urlând de foame. Cele 2 femei erau foarte Ok, doar ca nu faceau fata volumului mare de muncă la care dl patron le supunea... Lipsa acută a personalului isi spune cuvantul in aceasta pensiune.

  Doamna care raspunde la nr de tel de pe situri nu a fost de găsit în pensiune, doar dl Daniel care evident că nu stia "ce ati vb cu sotia".

  In fiecare seara la culcare trebuia să suportăm batutul de snitele de la bucatarie si frecatul scaunelor pe gresie... doar eram camera de sub restaurant... desii am specificat doamnei ca vin cu copii mici din care unul are 1 an... si am făcut rezervare cu muult inainte.

  Am uitat sa spun ca la restaurant in 4 zile nu am primit niciodata bon fiscal... nici nu am îndrăznit să cer... 😐

  O sa mai mergem in Vartop, dar NICIODATA la vila Daniel.

  Articol încărcat de Anca Adi in [11.02.2018 / 20:52:36]

  [validat & publicat in 11.02.18 / 21:57:54]

 • VIZUALIZĂRI: 908

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    6900 PMA (din 8 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Vila Daniel? - Scrie impresii / Incarcă foto din sejur
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Anca Adi"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 4 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [11.02.18 - 21:57:20]

     @Anca Adi: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

      Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

     ===

      Mutat, la reorganizare, în rubrica "Vila Daniel, VÂRTOP [AB / BH]" (deja existentă pe sait)

  [Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]


  webmasterX » mesaj pers
  [11.02.18 - 21:59:19]

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 40&ridAnt=84555


  webmaster » mesaj pers
  [12.02.18 - 08:35:10]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

     ===

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)


  cris1982 CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [12.02.18 - 13:35:24]

     @Anca Adi:

  am aruncat lenjeria intimă atarnata deasupra cabinei de dus

     N-am mai văzut sau auzit așa ceva până acum. Îmi închipui cât de, temeinic” a fost făcută curățenia. Eu nu aș fi acceptat să mă chinui cu copiii în asemenea condiții. De ce nu ați căutat cazare în altă parte când ați văzut condițiile oferite?


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]

  4 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 16.12.18 -- 23:00:50

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.286525964737 sec