mobile WEB  #  PREDEAL [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Complexul Militar Predeal

Super frumos

a fost acolo: Bogdan Gh
 • DIN: Bucureşti
 • în FEB-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Nu este prima data cand revin la acest hotel, este un hotel curat, linistit si cu un personal amabil incepand de la receptie pana la angajatii de la curatenie.

  DAR exista o MARE PROBLEMA cu asa zisii " mocangii ", la ce ma refer? , la cei care NU sunt cazati la acest hotel si vin sa manance aici, in jurul pranzului se face coada la usa salii de mese ca la cantina saracului, sunt chiar si cadre mapn care stau cazati la 4* sau 5* si vin sa manance cu 4 lei o ciorba... deci nu inteleg de ce se accepta aceasta situatie daca esti cazat la hotel sa stai sa urmaresti o masa pe care mocangii o vaneaza mai rau ca la cantina sociala.

  Voi reveni cu placere la acest hotel... poate o sa se mai schimbe cate ceva referitor la ce am scris mai sus.

  Articol încărcat de Bogdan Gh in [09.02.2018 / 15:35:16]

  [validat & publicat in 09.02.18 / 16:33:20]

 • VIZUALIZĂRI: 2660
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)


  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    895 PMA (din 7 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Complexul Militar Predeal? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Bogdan Gh"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 23 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [09.02.18 - 15:56:11]

     @Bogdan Gh: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.

  Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.

  Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.

      - pentru a încărca (alte) foto din sejur ori minisejur: click aici.


  webmaster26 » mesaj pers
  [09.02.18 - 16:33:06]

     @Bogdan Gh: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)


  Testosu' » mesaj pers
  [09.02.18 - 16:53:58]

     @Bogdan Gh:cateva lamuriri, te rog:

     Restaurantul hotelului este deschis tuturor doritorilor, fie ei cazati acolo, fie in alta parte?

     Este permis accesul in restaurant atat persoanelor civile nu numai militarilor?

     Te poti caza la acel complex atat ca civil cat si ca militar, sau este doar cu circuit inchis?

     Multumesc!


  nicole33 » mesaj pers
  [09.02.18 - 17:34:37]

     @Bogdan Gh:

  DAR exista o MARE PROBLEMA cu asa zisii " mocangii ", la ce ma refer? , la cei care NU sunt cazati la acest hotel si vin sa manance aici, in jurul pranzului se face coada la usa salii de mese ca la cantina saracului, sunt chiar si cadre mapn care stau cazati la 4* sau 5* si vin sa manance cu 4 lei o ciorba...

     Incredibil!

     Hoţul strigă hoţii! :D

     Las la o parte impertinenţa cu care îţi permiţi să califici drept mocangii nişte oameni care, cu certitudine, plătesc cel puţin la fel de mult ca şi tine serviciile de masă oferite de acest complex, însă cei mai mulţi plătesc mai mult chiar pe nota de plată.

     Însă nu pot să nu mă întreb tu de ce nu ai intra în aceeaşi categorie de mocangii incriminată vehement mai sus, cât timp revii iar şi iar la acest hotel "super frumos", dar, mai ales super ieftin? Unii abia prind un loc la Predeal în timp ce tu revii iar şi iar :D.

     Oricum, felicitări!

     Exprimându-ţi public nemulţumirea referitoare la "mocangii" prin scrierea articolului de mai sus, ai reuşit performanţa de a creşte şi mai mult numărul celor care vor dori să mănânce aici =)) Genial!

     -----------

     @Testosu:

  Te poti caza la acel complex atat ca civil cat si ca militar, sau este doar cu circuit inchis?

     Hotelul este cu circuit închis, restaurantul încă NU :))


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1500 PMA (din 5 voturi)]
  Testosu' » mesaj pers
  [09.02.18 - 17:43:36]

     @nicole33: 😉

     Cam tot acolo "băteam" prin intrebarile mele, spre cele pe care le-ai scris in ecou, ... poate sub alta forma. 😁


  nicole33 » mesaj pers
  [09.02.18 - 17:48:56]

     @Testosu :

  poate sub alta forma.

     Diplomaţia nu a fost niciodată punctul meu forte :))

     Îmi place să spun lucrurilor pe nume, direct.


  pepsi70ro CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [09.02.18 - 18:55:20]

     Hotelul este, într-adevăr cu circuit închis pentru cazare. Însă, restaurantul este la liber, diferența este că cei din MApN au o reducere de 10% pentru mâncare, pe baza unui cupon de la recepția hotelului.

     Însă, mâncarea nu mai este ce a fost odată, porții mici, calitate minimă. Cât dai, atât primești!


  voyager » mesaj pers
  [09.02.18 - 19:24:58]

     @Bogdan Gh: eu nu am înțeles la cine te-ai referit prin „mocangii”, la clienții acestui hotel, oameii care sunt cazați și mănâncă aici???!


  rentea » mesaj pers
  [09.02.18 - 19:25:52]

     @Bogdan Gh: Sigur ca stilul review-ului dvs nu este cel mai ok, Nicole si Testosu se pot declara nemultumiti de abordare si ar avea dreptate.

     Ceea ce vreau sa spun este altceva: astfel de hoteluri / resorturi exista peste tot in lume, sunt destinate ANGAJATILOR SISTEMULUI MILITAR, in exclusivitate si familiilor acestora. Sunt necesare pentru recuperarea fizica si psihica, relaxarea si inlaturarea altor efecte negative generate de misiunile specifice executate (misiuni militare, operatiuni etc) FOARTE diferite (riscante, generatoare de stres) de joburile noastre de zi cu zi.

     Ce este anormal este pe de o parte ca oamenii care au acces aici stau si povestesc toate lucrurile acestea, desi cred ca e o mare prostie sa o faca (NU ESTE o unitate turistica, nu are NICIO legatura cu aceasta, ba chiar cred ca are regim de unitate militara) si faptul ca se permite accesul (chiar si numai la restaurant) celor care nu provin din sistemul militar.

     @ Nicole33:

  Hoţul strigă hoţii!
  nu pot sa inteleg deloc asta..mi se pare ceva sub demnitatea ta? Cum adica? Adica de ce omul asta care probabil e militar este un hot?...sper ca e o gluma (ce-i drept, proasta).


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  nicole33 » mesaj pers
  [09.02.18 - 20:19:39]

     @rentea:

  nu pot sa inteleg deloc asta... mi se pare ceva sub demnitatea ta? Cum adica? Adica de ce omul asta care probabil e militar este un hot?

     Nu ai înţeles nimic din cele scrise de mine mai sus.

     Nu a fost o glumă, nici bună nici proastă.

     M-a deranjat categorisirea drept "mocangii" a celor care preferă mâncarea ieftină de la acest restaurant şi nu doar a celor străini de sistemul militar, ci şi a celor din sistem cazaţi la 4* sau la 5*, făcută de către un ins care se bucură de cazare ieftină, dar şi de aceeaşi mâncare ieftină, ca şi ceilalţi.

     ------

     În altă ordine de idei, în opinia mea review-uri despre locaţii cu circuit închis nici nu-şi prea au rostul pe acest site turistic. Cine are acces la astfel de locaţii ştie exact despre ce este vorba şi cum poate accede, iar restul populaţiei nu va face decât să-i invidieze pe respectivii pentru facilităţile la care au acces.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  elviramvio » mesaj pers
  [10.02.18 - 16:46:23]

     @Bogdan Gh:

     Cei cazați la 4 - 5 stele de multe ori nu au găsit cazare la acest hotel, să nu spun de cel din Sinaia, mai ales iarna așa că dacă vor la munte, aleg locații cu circuit deschis. Masa este fără restricții pentru că aceste locații se gestionează singure, după anumite norme pe care nu le afișează pe toate gardurile și au ușa deschisă la orice client pentru că nu-și permit să rămână cu mâncarea nevândută.

     Este o unitate cu regim special așa cum au cei de la MAI dar și multe alte organizații sindicale. Mâncarea, să nu vă așteptați să fie de restaurant de lux, este tip popotă militară, greu de înțeles pentru mulți. Soldat, general sau civil de orice fel, nu poate fi mocangiu dacă-și plătește corect prețul afișat într-o locație de vacanță. Autorul acestui articol să mearga la parlament la masa de prânz să vadă cât este o ciorbă!

     Și dragă Bogdan, cu ceva ani în urmă, ne cazam la hotelul din Sinaia, fără masă, pe acesta unde ai stat tu il ocoleam. Condițiile nu sunt chiar așa de lăudat la nici unul dar sunt ieftine pentru cadrele militare și salariații civili ai M. Ap. N.

     Și așa este, unitățile cu circuit închis, dedicate doar unor anumite categorii, nu fac parte din circuitul turistic și nu văd ce reclamă să le faci. Restaurantul acela nu are nici o obligație să deschidă mereu ușa, oricui, plus că nu e bine să contezi pe el zilnic când îți faci bugetul de vacanță.

     Înțeleg că ești cadru militar M. Ap. N. sau măcar salariat civil al aceluiași minister și în cazul ăsta cred că nu cunoști bine niște norme dacă ai scris așa aici!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  elviramvio » mesaj pers
  [10.02.18 - 16:50:57]

     @Testosu :

     Cazare nu, poate doar să nu fie cereri de la salariații ministerului, ceea ce ar da de gândit Olguței!!!

     Pentru masă nu te sfătuiesc.


  webmaster » mesaj pers
  [10.02.18 - 16:52:29]

     @nicole33:

  În altă ordine de idei, în opinia mea review-uri despre locaţii cu circuit închis nici nu-şi prea au rostul pe acest site turistic. Cine are acces la astfel de locaţii ştie exact despre ce este vorba şi cum poate accede

     Really? Ai, mai sus, un exemplu VIU care NU ȘTIA - pe deplin - despre ”ce e este vorba acolo” :)

     -

     În rest, dacă ar fi vorba despre „un club închis cu 2-3 membri”, POATE aș fi de acord cu tine.

     Oare toată suflarea armatei române o fi trecut cel puțin o dată, RECENT, pe acolo, și ȘTIE CLAR ”cu ce se mânâncă”? :) Nu prea cred.

     Celor Armată care ar vrea să meargă acolo... ar trebui să le fie refuzat dreptul de a se informa, EXACT la fel ca alți turiști??

     Sau poate ar trebui să le fac un sait separat? :) AmFostAcolo.MIL-ONLY, or what??!!


  Bogdan Gh » mesaj pers
  [11.02.18 - 07:39:52]

     @voyager: ma refeream la cei care NU sunt cazati la acest hotel si spuneam de mocangi ca vin cu bmw, mercedes etc si ca sunt cazati la fițe si vin sa manance cu 4 lei o ciorba!


  Bogdan Gh » mesaj pers
  [11.02.18 - 07:44:51]

     @elviramvio: am raspuns mai jos la ce m. am referit. Nu e normal ca cei care stau la 4 sau 5 stele sa vina sa manance aici iar cei cazati sa nu aiba locuri la masa. Iar mocangii ma refer ca sunt fitosi in rest si cand vine vb sa bage mana in buzunar... ii apuca inima;)


  nicole33 » mesaj pers
  [11.02.18 - 08:39:09]

     @elviramvio:

     Ai punctat foarte bine şi mult mai elegant decât mine aceleaşi aspecte.

     Prin afirmaţia că:

  sunt chiar si cadre mapn care stau cazati la 4* sau 5* si vin sa manance cu 4 lei o ciorba...

     Domnul gradul Bogdan Gh a reuşit performanţa de a-şi jigni inclusiv propri colegi, gest deloc camaraderesc în opinia mea, el nefiind cu nimic mai presus decât colegii săi, mai puţin norocoşi decât el, care s-au cazat unde au mai găsit locuri libere, băgând mult mai adânc mâna în buzunar, capacitatea hotelului fiind mai mică decât cererea.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 900 PMA (din 3 voturi)]
  Bogdan Gh » mesaj pers
  [11.02.18 - 08:48:40]

     @nicole33: 🤔 nu am jignit pe nimeni si ai inteles total gresit. Hai sa ne intelegem: supararea mea este ca nu poti gasi o masa libera din cauza celor care NU sunt cazati la acest hotel si i. am catalogat mocangi pentru ca pe multi i. am vazut prin statiune si pe partie si "aruncau" cu bani in toate partile ca si cum "cine sunt eu"... sper ca m. am facut inteles.

     ZI BUNA


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  nicole33 » mesaj pers
  [11.02.18 - 09:13:20]

     @Bogdan Gh:

  nu am jignit pe nimeni si ai inteles total gresit. Hai sa ne intelegem: supararea mea este ca nu poti gasi o masa libera din cauza celor care NU sunt cazati la acest hotel

     Eu cred că am înţeles perfect nemulţumirea ta :D, precum şi dorinţa ta de a se aplica şi la Predeal aceleaşi reguli ca pe litoral, în scopul evitării aglomeraţiei.

     Ce fac şi cum îşi cheltuie oamenii banii prin staţiune sau maşinile cu care circulă aceştia, pur şi simplu nu mă interesează. Nu-mi foloseşte la nimic să mă uit în grădina vecinului.

     Făcând reclamă unui restaurant cu preţuri foarte mici, nu ai reuşit decât să creşti numărul doritorilor de mâncare ieftină într-o staţiune destul de scumpă, iar cei care vor ajunge acolo după tine sigur nu-ţi vor mulţumi pentru acest demers :D.

     Puţin mai mult discernământ în postările pe net ţi-ar fi mai de folos.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  voyager » mesaj pers
  [11.02.18 - 14:39:15]

     @Bogdan Gh:

  ma refeream la cei care NU sunt cazati la acest hotel

     Mă derutează că-i cateogrisești pe acei NU care sunt cazați aici (ci în altă parte, la prețuri evident mai mari), drept mocangii - spre deosebire, probabil, de care care SUNT cazați aici, la prețurile cele mai mici.

     Păi - ori sunt ambele categorii ”mocangii”, ori niciuna.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  Testosu' » mesaj pers
  [11.02.18 - 15:05:30]

     @all : Polemica poate fi dusa pana in panzele albe.

     Eu sunt convins, tinand cont si de un ecou anterior, ca cine-si rezerva un sejur acolo, fie el militar ori civil din structuri militare, sau un simplu civil de la stat sau privat, nu cred ca se ghideaza in alegerea sa dupa oferta si profilul institutiei.

     Adica de recuperare post-ceva, ci doar dupa preturile oferite.

     Stau si ma intreb? O oferi aceasta locatie si acele servicii de recuperare fizica, psihica sau mai stiu eu de care, asa cum a fost gandita, inregistrata si data in folosinta?

     Asa ca... traim in Romania si ne ocupa tot timpul dar posibil si... mintea.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  elviramvio » mesaj pers
  [11.02.18 - 18:15:07]

     @Testosu :

     Ai dreptate. De la ecoul meu am vrut să mai dau 2-3 dar le-am șters pentru că devine o discuție inutilă și care sigur se va repeta la alt articol cu alt autor. Ce pot să spun cu certitudine, au fost două încercări de a trece restaurantul doar în folosința cadrelor M. Ap. N. indiferent de gradul și statutul pe care-l au oamenii în acest minister dar fără a le fi interzis accesul m. ap. n. -iștilor ce sunt cazați în alte locații decât hotelul respectiv. Cazări ce au o explicatie din moment ce hotelul militar e mereu plin. Probabil că vor mai fi încercări de acest fel și eu una, deși nu le calc pragul, sper să reușească.

     Și pentru cei interesați, exista și la Cap Aurora o popotă cu acces liber, n-am fost acolo, nu pot da informații, s-au plâns prieteni cu Audi second-hand 🤣🤣.

     Ce este mai grav, faptul că toți căutăm locuri de dormit și mâncat bune și cât mai ieftine, ieftin sau scump fiind niște limite ale fiecăruia după bugetul personal dar sunt vinovați doar unii că ne iau nouă locul în față! Dragilor, în vacanțe încă e loc și libertate pentru toți, însă e bine să ne cunoaștem posibilitățile, toate, altfel nu e vacanță, devine coșmar!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1050 PMA (din 4 voturi)]
  Axi.r » mesaj pers
  [13.02.18 - 17:16:11]

     Super

     Un avantaj pentru toate cadrele MApN! Și când am scris "toate", m-am referit la toate domnul Bogdan Gh. !!

     Toți merităm să mergem acolo chiar și pentru o masă caldă și bine gătită, indiferent că suntem sau nu cazați!

     Dacă i-ați numit pe cei ce au cazare la 4/5* "MOCANGII", am și o părere... cred că cei ce sunt cazați acolo sunt mai "MOCANGII" ținând cont de faptul că e o întreagă procedură pentru a obține cazarea...

     în concluzie, cred că ar trebui să vă cereți scuze camarazilor dumneavoastră din cadrul MApN!!

     --

     BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 900 PMA (din 3 voturi)]
  Bogdan Gh » mesaj pers
  [13.02.18 - 17:26:58]

     @webmaster26: da acolo este


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]

  23 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE


  Data ultimei actualizări (CACHE): 16.02.19 -- 02:20:04

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0874888896942 sec