mobile WEB  #  ÎNTÂLNIRILE AFA [zSTRATOSFERA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
08 - Întâlnirea AFA 2017 - Hotel Dobru / Teleconstrucţia / Perla / Pufu, Slănic Moldova, 17-19 martie

[Slănic] Prolog: detalii, discuţii preliminare

Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
a fost acolo: Admin
 • în JAN-2017
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  În 2016 v-am ţinut un pic în suspans, amânând anunţul despre Întâlnirea anuală 2017, anunţată de regulă în decembrie. Adevărul e că un pic de suspans nu strică, câteodată - chiar dacă în cazul acesta a fost "involuntar" (întârzierea s-a datorat unor cauze şi motive evident subiective & personale).

  Iniţial alesesem Valea Oltului. Am realizat însă destul de rapid că, din cauza "focusului" major, preţurile sunt mari iar hotelurile nu chiar atât de renovate precum aflasem ori speram. Iar eventuala co-interesare a hotelierilor - având în vederea posibila promovare de care beneficiau - era cvasinexistentă. E, într-un fel, normal - acolo unde *oricum* există cerere, în orice perioadă (cu atât mai mult unde această cerere este alimentată de gratuităţile sau semi-gratuităţile acordate de stat pentru anumite categorii sociale).

  Atunci mi-am zis - hai să vedem ceva în zona Moldovei. Am vrut demult - "dintotdeauna" am fost tentat să scriu - să organizăm măcar una dintre întâlnirile anuale în Moldova. Dar distanţa cam mare, pentru majoritatea, m-a descurajat mereu. Cam greu să te hotărăşti să baţi atâta drum pentru doar două nopţi.

  De data asta însă mi-am luat inima în dinţi şi m-am documentat (mai) serios, căutând ceva "cât de cât nu foarte îndepărtat". Şi-aşa am descoperit Slănic Moldova, una dintre cele mai "puţin depărtate" staţiuni moldovene. Mi-a atras atenţia Hotel Dobru, cu recomandări bune şi - cel mai important - recente şi venite din partea a cel puţin doi utilizatori "GOLD sau superior". (sdragos24 şi CATAAS). Ulterior, când discuţiile erau deja avansate / aproape de semnarea contractului, au mai apărut două review-uri " de bine" — cel al Monicăi_Pie şi, mai ales & *în special*, cel scris de crismis.

  Nici nu se putea nimeri mai bine :) — crismis m-a "scutit" de un efort considerabil (şi de care mi-era, recunosc, "teamă") = acela de a prezenta un hotel pe care nu l-am văzut personal. Cristina, rămân deocamdată dator - îi găsi eu o modalitate prin care să mă "revanşez":-)

  Vă invit să lecturaţi deci impresiile ei despre hotel Dobru pentru o descriere detaliată şi exhaustivă a hotelului şi a servicilor găsite de ea acolo. Vă previn însă să nu vă faceţi aşteptări nejustificat de mari — deşi nota generală şi recomandarea este foarte bună şi deşi singurele deficienţe semnalate (curăţenie) vor fi ţinute strict sub control (de către mine personal şi de directoarea hotelului), unitatea are totuşi doar 3 stele şi un preţ rezonabil. Dacă i-a plăcut Cristinei, nu poate garanta nimeni că vă va plăcea, automat, şi vouă! Cel mai bine: nu vă faceţi niciun fel de aşteptări - şi va fi bine! :)

  Deşi hotelul are doar 3 stele, mai are un atu (avut în vedere atunci când l-am ales): oferă unele facilităţi specifice celor de 4 stele = acces la piscină, saună, jacuzzi, teren de tenis acoperit, sală de fitness. E adevărat, nu în interiorul hotelui, ci la Vila Telconstrucţia, aflate la o distanţă de aproximativ 500 metri.

  În mod evident-logic mi-am mutat imediat apoi "focusul" pe Vila Teleconstrucţia. Aşa, privit / documentat de la Timişoara :-) - mi-au plăcut. Dacă ar fi avut un număr (mult) mai mare de camere, probabil îi alegeam doar pe ei. Cum au un nr mic de camere (aprox 20), am hotărât să rezerv şi acolo, în completarea celor 42 de camere de la Hotel Dobru.

  Cam asta a fost "povestea alegerii". Trebuie menţionată şi importanţa altor două criterii: un preţ cât mai accesibil pentru cât mai mulţi şi disponibilitatea (deschiderea) arătată de administratorii acestor unităţi (cele 2 hoteluri aparţin aceluiaşi proprietar, dar sunt administrate - cred - separat).

  Despre Hotel Dobru puteţi citi impresiile de pe AFA aici; saitul lor web este hoteldobru.ro/ro.

  Teleconstrucţia: impresii pe AFA; sait web: hotelteleconstructia.ro.

  Ok, hai să trecem la detaliile cu adevărat "serioase":

  Preţul

  Am obţinut unul dintre cele mai bune preţuri dintre cele negociate pentru Întâlnirile AFA

  • 500 lei camera dublă, 2 nopţi cazare cu demipensiune - Hotel Dobru
  • 550 lei camera dublă, 2 nopţi cazare cu demipensiune - Teleconstrucţia

  Preţul include: - 2 nopţi cazare cu mic dejun - cina de vineri (2 variante de meniu, prezentate mai jos) - - cina "festivă" de sâmbătă (2 variante, prezentate mai jos) - acces la piscină, saună, jacuzzi, teren de tenis acoperit, sală de fitness

  Hotel Dobru are doar camere duble (cu posibilitatea adăugării unui pat suplimentar = 30 lei / noapte)

  Teleconstrucţia are un număr de 7 apartamente, al căror preţ e mai dificil de prezentat - depinde de nr de persoane care le vor ocupa. Pentru 4 persoane, de exemplu (2 adulţi + 2 copii), preţul este între 850 750 - 950 lei (sunt 2 sau 3 tipuri de apartamente; în cazul apartamentelor se plăteşte supliment mic dejun pentru copii sau pers suplimentare etc).

  Preţul pentru apartamente (Teleconstrucţia) va fi comunicat *punctual*, funcţie de solicitările celor interesaţi.

  Pat suplimentar în camera dublă (la ambele hoteluri este posibil): 30 lei noapte.

  Masa

  În primul rând, cinele vor fi servite la Hotel Dobru. Dacă nu de altceva, atunci să avem timp mai mult de socializare :) (vezi şi mai jos, programul)

  Cina de vineri - se va alege (şi menţiona în lista de înscrieri una din variantele de mai jos.

  • Varianta V1 Ficăţei cu mămăliguţă şi mujdei; Pulpă de vită la tavă cu orez şi salată de murături; Cocktail de fructe; Pâine.
  • Varianta V7: Salată de vinete cu roşie; Pui Shanghai cu sos Tzatziki; Ruladă de ciocolată; Pâine.

  Meniul include şi apă minerală plus apă plată, la fiecare masă.

  Cina "festivă" de sâmbătă. Am scris "festivă" cu ghilimele din 2 motive. Primul e că niciodată nu am fost adeptul unor cine "ceremonioase" şi ultra-încărcate, (gen "nuntă"). La unele întâlniri (la primele) le-am propus pentru că... aşa era obiceiul, cred :-) . La Întâlnirile AFA mi-am dorit şi am sperat mereu o altfel de atmosferă - una relaxată, lejeră, fără "formalisme" - doar suntem *doar între noi*, "în familie", nu-i aşa? :)

  Al doilea motiv pentru care "festivă" e între ghilimele este că nici de data asta nu am ales o variantă de meniu "complexă", gen "cină festivă". Am solicitat, informativ, preţuri pentru asemenea variante - preţul trecea de 100 de lei de persoană Fără băuturi!!! Bun, era super-ok din punct de vedere al conţinutului, chiar "de lux". Dar - tot din experienţa proprie - ştiu că destul de mulţi dintre noi (în frunte cu mine, lol) consumă doar o parte dintr-un astfel de "meniu festiv".

  Astfel că am propus şi negociat două variante care se apropie de termenul "festiv", dar sunt mult mai accesibile ca preţ:

  • Aperitiv (este inclus în ambele variante, S2 şi S3, mai jos): tartina cu somon fume, ou de prepeliţă în cuib anchoa, frigăruie cu mozzarella şi roşii cherry, trandafir din salam de sibiu cu fructe confiate, jambon de Parma cu smochine, papucel cu gorgonzola, salată de pui cu ţelină, roşie, măsline, brădut castravete
  • Varianta S2: Portofel din cotlet de porc cu cartofi la ceaun şi ardei copti; Clătite cu dulceaţă; Pâine. Apă minerală şi plată.
  • Varianta S3: Rulouri pulpe pui cu ciuperci, cu piure si salata de varza murată; Inghetata; Pâine. Apă minerală şi plată.

  [Nota]

  Am primit asigurări ferme că porţiile vor fi consistente. Ştim însă cu toţii că e relativ - ce e "suficient" pentru mine poate fi prea puţin pentru altcineva sau poate prea mult pentru o a treia persoană :-).

  Cine doreşte, poate comanda suplimentar (vineri & sâmbătă seara) din meniul a la carte al restaurantului Dobru.

  Nu am inclus niciun fel de băuturi în meniuri (în afară de apă minerală şi plată); consider că e mai corect aşa - cine doreşte, le comandă la ospătar. Altfel, unii ar fi plătit (suplimentar) pentru ceva ce oricum nu ar fi consumat ori ar fi preferat altceva decât ceea ce era inclus etc.

  Preţul pentru al treilea adult în cameră: cina de vineri = 40 lei; cina de sâmbătă = 60 lei.

  Regimul copiiilor

  1. La cazare nu se plăteşte nimic dacă dorm în pat cu părinţii.

  Dacă se solicită pat suplimentar: 30 lei / noapte

  2. La Masă

  - mic dejun: sub 7 ani = gratuit; 7-12 ani = 10 lei / zi; peste 12 ani: 25 lei / zi

  - cine: în cazul în care se comandă "cină pentru copii" - se vor pregăti meniuri pentru copii, similare variantelor comandate (fără aperitiv, însă, în seara de sâmbătă) - doar cantităţile vor fi mai mici, pentru care se va plăti 30 lei / seară. Se poate însă comanda şi meniul complet - în regim de al 3-lea adult (40 lei vineri; 60 lei sâmbătă)

  Rezervări & plăţi

  1. Vă puteţi înscrie pe lista - aici. Rog menţionaţi:

  a. preferinţa pentru hotel (Dobru/Teleconstrucţia) şi tip cameră - dbl (twin / matrimonială) sau apartament

  b. variantele de cină (V1/V7, S2/S3)

  În alocarea camerelor voi ţine cont de preferinţele voastre, însă în ordinea statutului / locului ocupat în clasament.

  AVANS

  - trebuie să-l adunăm cât mai repede, am termen de plată (prin contract) "scurt".

  - e posibil ca în alocarea camerelor să ţin cont şi de ordinea în care se plăteşte avansul

  - este 200 lei pt cam dbl şi 300 lei pt apartamente

  - trebuie plătit până cel târziu 10.02.2017 (l-am stabilit ca să acopere perioadele în care unii încasaţi salariul: eu trebuie să plătesc însă avansul simţitor mai repede; aş aprecia dacă aţi reuşi să-l plătiţi până la sfârşit de ianuarie cel târziu)

  - se va plăti într-un contul afişat la final.

  Diferenţa: se poate plăti până cel târziu 15.03.2017

  Programul

  Încă nu e stabilit în detaliu - dar îl schiţez mai jos

  VINERI

  - ora de check-in - de principiu, ora 12.00.

  - dimineaţa sau în jurul prânzului vom premia unităţile de cazare merituoase din zonă;

  - seara - cina începând cu ora 20.00.

  În rest = socializare de voie :-)

  SÂMBĂTĂ

  - vizitarea zonei (urmează detalii; cel mai probabil va fi organizat ceva similar "circuitului turistic organizat" pe care l-am avut la Întâlnirea de la Cinciş)

  - 19.00 premierea celor mai apreciaţi membri AFA / 2016 - urmată de cina festivă sau în timpul ei :)

  Din păcate, deşi am insistat, se pare că nu vom avea anul acesta "foc de tabără" -- nu există loc adecvat pentru asta, mi-au spus cei de la hotel.

  Avem, în schimb, formaţie muzicală în resturant hotel Dobru, cu program până la ora 23 (vineri) şi până când mă voi "înţelege" (financiar) cu ei :-) — sâmbătă.


  Ok, pentru cei interesaţi, recapitulez mai jos datele "esenţiale"

  - Lista de înscrieri - o găsiţi aici

  - avans = 200 lei / cam dbl, 300 lei / apart - se plăteşte în contul de mai jos

  RO27 BRDE 360SV 1594 9883 600 - BRD
  Deschis pe numele meu - Cornel Bociort

  ATENŢIE: este un cont nou-deschis, special şi "de unică folosinţă" = pentru *acestă* întâlnire; dacă aveţi internet banking (şi nu numai în acest caz) nu folosiţi alte eventuale conturi memorate în trecut;

  - termen maxim plată avans: 10.02.2017 (rugămintea mea pentru cei hotărâţi: cine poate, plătiţi-l în ianuarie);

  - la înscriere, indicaţi preferinţa pentru cameră şi hotel (Dobru / Teleconstrucţia), precum şi alegerile pentru cine (V1/V7, respectiv S2/S3). Rog fiţi cât mai concişi în completarea acelui câmp, însă - pentru a nu "lăbărţa" inutil tabelul.

  [adăugat ulterior]: important: când plătiţi, solicitaţi celor de la bancă să includă, în câmpul Detalii USERNAME-ul vostru! (sau, dacă folosiţi internet banking sau ordine de plată clasice - scrieţi-l voi) ! Username = numele cu care v-aţi înscris pe sait.

  ====

  Nota - regimul mesei „festive” de sâmbătă a fost modificat, odată cu schimbarea restaurantului unde aceasta va avea loc. Detalii, aici.

  Articol încărcat de Admin in [13.01.2017 / 01:09:43]

  [validat & publicat in 13.01.17 / 11:49:33]

 • VIZUALIZĂRI: 37911
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 4 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    53 PMA (din 53 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU! - Apreciezi articolul?

  DANU

 • Ai fost acolo? - Scrie impresii / Incarcă foto din excursie
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Admin"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 2321 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  Ecouri PAGINATE - pag [1] din 78 [pg. 1 = index 1 - 30]
  pentru ecouri mai recente, folositi PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
   
   
  Admin » mesaj pers
  [13.01.17 - 01:31:02]

     Şi încă două lucruri:

     1. nu am uitat de promisiunea "reduceri pentru pensionari". Din păcate, nu sunt posibile anul acesta. Preţul negociat este semnificativ mai mic (şi, în concecinţă sper eu simţitor mai suportabil de pensionari şi alţi utilizatori cu venituri mai reduse - oamenii mi-au spus că ne-au dat deja cel mai mic preţ cu putinţă, nu mai pot acorda "reduceri suplimentare".

     2. Vom avea şi tombolă - vă anunţ când vă veţi putea înscrie (programul care gestionează înscrierile e încă în lucru).

     Cei care nu ştiu ce înseamnă tombola - veţi primi detalii pe acest fir de discuţie - de la Cami (roth) — care ne ajută şi de data asta, de la mine sau de la participanţii cu "ştate vechi" :-)


  Admin » mesaj pers
  [13.01.17 - 11:49:07]

     Ok, o ultimă precizare

     Lista de înscrieri este complet nouă (e un "preview" despre cum va arăta noul AmFostAcolo, în timp), adaptată pentru mobile. Veţi găsi pe acolo, în "header", tot felul de "chestii" care mi-am imagnat eu că vor fi utile.

     Cel mai important: e gestionată de un program nou, care poate fi considerat încă "în rodaj". Vă rog deci pentru îngăduinţă. Semnalaţi-mi orice disfuncţionalităţi aici, pe forum, ori prin PM.


  Admin » mesaj pers
  [13.01.17 - 12:14:46]

     Fotografiile sunt din 29 dec anul trecut şi au fost făcute de un şpion trimis de mine acolo;)

     De la Dobru am mai multe; nu le încarc pentru că nu ar face decât să "dubleze" fotografiile încărcate de crismis aici.


  zlatna » mesaj pers
  [13.01.17 - 12:18:20]

     @Admin: Se pare ca o sa deschid eu sirul ecouurilor.

     Noi facem tot posibilul sa venim la intalnire. Am fost o singura data in statiune, pentru cateva ore, asa ca o sa aprofundam mai mult de data aceasta.


  mishu » mesaj pers
  [13.01.17 - 12:27:19]

     @Admin: :):), acum trebuie sa ma hotarasc unde vreau, abia astept intalnirea.


  elviramvio » mesaj pers
  [13.01.17 - 12:30:20]

     @Admin:

     E o. k., cel putin pentru mine.

     O rugaminte, daca este circuit turistic gen Cincis, poate avem iar microbuz, unii soferi apreciaza asta, intelegi tu. Plus ca e mai asa, in familie!!! Daca se poate. Eu m-as inscrie sigur cu 2 persoane.


  Admin » mesaj pers
  [13.01.17 - 12:33:55]

     @elviramvio: da, vom avea microbuz/e (dacă dorim) -... Va fi *exact* la Cinciş, exceptând poate ghidul - nu e încă "antamat" - înainte să căutăm unul, poate se oferă cineva de prin zonă;)


  mishu » mesaj pers
  [13.01.17 - 12:36:31]

     @elviramvio: Mizati pe inca doua persoane pentru microbuz.


  elviramvio » mesaj pers
  [13.01.17 - 12:39:49]

     @Admin:

     Multumesc mult. Mishu hop si ea in microbuz cu 2, ai vazut-o !!!!


  zlatna » mesaj pers
  [13.01.17 - 12:57:41]

     @Admin: Am înteles că foc de arfificii nu avem, dar nici tombola? Anul trecut în pagina cu inscrierile era rubrică pentru tombolă, acum am văzut că nu e.


  elviramvio » mesaj pers
  [13.01.17 - 13:04:46]

     @zlatna:

     va fi, urmeaza sa apara in curand.


  Admin » mesaj pers
  [13.01.17 - 13:17:11]

     @zlatna:

  Am înteles că foc de arfificii nu avem, dar nici tombola? Anul trecut în pagina cu inscrierile era rubrică pentru tombolă, acum am văzut că nu e.
  AVEM tombolă -- am anunţat dealtfel într-un ecou mai sus.

     Programul care gestionează înscrierile (la tombolă) nu e însă încă gata

     Cel mai probabil abia de mâine vă veţi putea înscrie


  maria55 » mesaj pers
  [13.01.17 - 13:25:41]

     @roth, 😁 avem treaba!!! Este si tombolă! Eu vreau bujii!! Aviz celor care au de gând sa participe! Doamneee, faină zi! Credeam ca nu mai denaram odata actiunea!!!


  kelyboy » mesaj pers
  [13.01.17 - 14:50:57]

     @maria55: Ai grija ce-ti doresti, nu cumva sa se implineasca... ! :)


  maria55 » mesaj pers
  [13.01.17 - 14:59:43]

     @kelyboy: 😂😂😂


  iulian68 » mesaj pers
  [13.01.17 - 15:05:09]

     @kelyboy: tu știi ce ne dorim noi, cei din linia întâi... 😁😁


  Michi » mesaj pers
  [13.01.17 - 15:06:58]

     @elviramvio:şi noi cu două persoane în microbuz. Sunt foarte bucuroasă de alegere. Să-ţi dea Dzeu sănătate Cornel că la întoarcere trec să-mi vizitez sora ( 89 ani) din Bacău şi nepoţii. Chef de chef!


  kelyboy » mesaj pers
  [13.01.17 - 15:28:04]

     @iulian68: Asa e! Prietenii stiu de ce! :)


  roxxie » mesaj pers
  [13.01.17 - 15:44:19]

     Buna. Ma bucur nespus ca anul asta o sa pot sa ajunge si eu impreuna cu o prietena la intalnirea AFA, pt ca statiunea este mai aproape de orasul nostru. :) Ca sa nu gresesc, pretul de 500 de lei pt hotel Dobru este de persoana sau de camera? Si vom mai avea acum acces la piscina hotelului Teleconstrucita noi, cei cazati la Dobru?


  maria55 » mesaj pers
  [13.01.17 - 15:56:17]

     @roxxie: no problem! Nu ai citit cu atentie!! Pretul este pe camera, iar accesu' la piscina... free pt toate lumile, fie cazati la 3*, fie la 3*+😀

     Sper ca n-am gresit, ca nu vreua sa mi-o fur.


  roxxie » mesaj pers
  [13.01.17 - 16:06:06]

     Multumesc mult @maria55!

     Acum am vazut si eu cand am recitit postul :) Este un pret foarte bun si mai ales tinand cont ca putem beneficia si de piscina, eu fiind o mare amatoare de SPA, iar prietena mea la fel :D. Abia astept sa va cunosc si sa petrecem impreuna!!


  maria55 » mesaj pers
  [13.01.17 - 16:08:25]

     @roxxie: si ce petrecere!!! Ai sa te convingi!


  Carmen Ion » mesaj pers
  [13.01.17 - 16:27:35]

     @Admin: Vrem şi noi cu microbuzul!

     Întrebare: cum e cu aranjamentul la mese?


  webmasterX » mesaj pers
  [13.01.17 - 16:42:06]

     @Carmen Ion:

     Aranjarea la mese nu se poate face acum. Abia după ce se va ști exact cine participă, se va putea întocmi și un plan.

     Dar... toate la timpul lor.


  roth » mesaj pers
  [13.01.17 - 17:36:51]

     @All

     Tombola

     Pentru cei ce stiu doar repet, pentru cei ce nu au fost, nu stiu inca, incerc sa fiu cat mai explicita in randurile ce urmeaza.

     Tombola face parte din intalnirea AFA inca de la Turlungeni, are vechime si este deja traditie.

     Pentru a participa este suficient sa aduci un cadou simbolic ce poate fi daruit oricui, ceva de prin calatoriile tale, de prin zona unde stai sau de oriunde.

     Acest cadou este predat catre persoana care va fi la primire, @roth, @maria55, sau alt coleg/colega, atunci cand va cazati sau cel mai tarziu inainte de inceperea tombolei.

     Se vor face bilete, se va trage la sorti si astfel pe rand fiecare va primii cate un cadou si va darui la randul lui. Vor primii si vor darui doar cei inscrisi.

     Daca sunt intrebari putesi scrie pe fir sau PM


  Puteți EVALUA ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 3 PMA (din 3 voturi)]
  Dan&Ema » mesaj pers
  [13.01.17 - 18:03:41]

     @Cornel:

     Multumim pentru vestea mult asteptata. Succes in organizare pana la capat si asteptam cu interes toate celelalte detalii.

     @all:

     Buna tuturor! Abia asteptam sa ne revedem sau sa ne cunoastem. Ne-am inscris!


  Zoazore » mesaj pers
  [13.01.17 - 18:12:01]

     @Admin: Gata! Înscris șiii... PLĂTIT TOTI cei 500! Am luat salariul azi! Rog confirmare, Admin! Mulțumesc

     Abia aștept să vă văd!


  mishu » mesaj pers
  [13.01.17 - 18:24:32]

     @Admin: Am platit si eu deocamdata doar avansul ca nu aveam mai multi bani la mine 😉 dar in curand vine si restul 👍


  Zoazore » mesaj pers
  [13.01.17 - 18:29:20]

     @mishu: Încă odată: MULȚUMESC MIȘULICĂ! Mulțumită ție am putut să mă înscriu!


  Alina53 » mesaj pers
  [13.01.17 - 18:33:31]

     @Admin: Să ne revedem cu toții sănătoși și bucuroși! Care este suma totală care trebuie plătită pentru trei nopți de cazare?


  2321 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  .

  Data ultimei actualizări (CACHE): 22.04.18 -- 16:08:34

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.225432872772 sec