mobile WEB  #  LAGANAS [GRECIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Astir Palace Hotel

Labirintul

#M#0
Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
a fost acolo: krisstinna
 • DIN: Bucuresti
 • în JUL-2016
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  ”Mergi în Zakynthos? / N-am bani/ Păi eu nu te-am întrebat dacă ai bani, ci doar dacă mergi! / Ok, merg, dar am trei condiții: avion, Laganas, hotel pe plajă. ”

  Așa a început toată nebunia. De ce nebunie? Dacă aveți răbdare să citiți, veți afla. Va ieși un articol mai lung, dar nu din vina mea :P

  Vacanță achiziționată cu cardul, dar nu al meu, pentru trei familii. Plata în nouă rate. A patra familie dorea un sejur mai lung, dorea transport cu mașina din dotare, a plătit numerar, direct la agenție. La o micuță agenție care lucra cu un tour-operator serios.

  Eu i-am avertizat: nu hotel de 4 stele, nu agenție necunoscută. ”Lasă măi, să mănânce și el o pâine! Garantez eu pentru el! Ok, așa să fie”.

  Rezultatul: bani mulți pentru un hotel la care stelele nu strălucesc, și o parte frumușică din bani au fost furați. Mai aveam cinci zile până la plecare și noi nu chitanță, nu voucher, nu bilete de avion:(. Prietenul cu cardul, fiindcă a garantat pentru agenție, a mai scos încă 3000 lei din buzunar. Dar direct la Tour-Operator. Am primit și noi documentele, dar, înainte cu două zile de plecare, sunt anunțată că familia numărul 4, cei cu mașina, au ajuns la hotel și nu au rezervare, banii au fost retrași și rezervarea anulată. Norocul lor că aveau bani în buzunar și că hotelul avea camere libere. Au fost drăguți cei de la hotel, le-au dat niște bonusuri pentru a compensa emoțiile și nervii puși la încercare. Au plătit din banii de vacanță, au rămas cu bani puțini în buzunar până am venit noi. Voucherul lor era fals, chitanța la fel. Deci fals și uz de fals, eu nu l-aș ierta pe individ. De, plăcerile costă!

  Cam lungă introducerea, dar era foarte importantă pentru mine.

  Acum, despre hotelul cu stele fără strălucire.

  Pe 16 iulie, dimineața, după un zbor plăcut cu Tarom, am aterizat în Zakynthos. Am avut transfer cu autocarul, m-am necăjit puțin pentru că ne-a plimbat prin toate satele, am pierdut timp prețios, am fost ultimii turiști conduși la hotel.

  Laganas se află la 6 km distanță de aeroport, hotelul Astir Palace se află la intrarea în stațiune, pe malul mării, între Astir Beach Hotel și Blue Waves Hotel, într-o zonă liniștită, cu oameni normali, cu multe taverne, magazine și centre de închiriat auto.

  Clădirea este vopsită în culoarea Zakynthos, are forma literei L, cu latura mică așezată pe plajă. Curtea este măricică, parcarea la fel, comunică printr-un culoar cu hotelul Astir Beach. Există pantă pentru trolere.

  Recepția e mare, aerisită, lobby imens cu design minimalist, de bun gust.

  La recepție, o doamnă ne zâmbește. Arătăm documentele, așteptăm câteva minute. Eu aveam cameră dublă cu vedere parțială la mare, celelate două familii aveau triple, fără vedere la mare. Ei aveau camerele gata, le-au preluat imediat, eu nu. Era dimineață, nu sunt absurdă, trebuia să aștept. Lăsăm bagajele în camera destinată lor, lângă recepție, mergem să ne plimbăm prin hotel, pe terasă, pe plajă.

  Mă pierd pe culoare, holuri, scări, uși, săli, totul arată ca un labirint.

  Există și lifturi, două la număr. Prietenele mele au rămas blocate într-unul, împreună cu alte trei persoane. Le-am făcut poză, ne-am amuzat, C. era panicat, mă certa.

  E foarte curat peste tot. Ieșim la piscină, la barul și pe terasa hotelului comandăm o cafea, zărim marea, o admirăm. E minunată. Îmi fac poze cu ea dar și cu un vânzător ambulant, mă liniștesc un pic și savurez zeama de cafea, privesc oamenii, avioanele, plaja, insula Marathonissi. Mă declar mulțumită.

  Terminăm cafeaua, mergem în camera bagajelor să ne pregătim costumele de plajă, doamna de la ”pupitru” îl abordează pe C. Acesta mă cheamă, era ceva nasol cu minunata noastră cameră.

  Era ceva important, normal, așa sunt și eu.

  Așadar: ”camera voastră are o problemă, nu funcționează A. C., trebuie să vină băieții să-l schimbe, apoi trebuie făcută iar curățenie. Vă dau o altă cameră până mâine la ora zece, după MD. / Are balcon camera respectivă? / Nu, e cam urâțică! Exclus, rezolvați problema, nu e treaba și nici vina mea, nu vreau să mă enervez. ” Acesta a fost dialogul. Am primit o cameră cu vedere frontală la mare, au meritat nervișorii mei un mic disconfort.

  Deci, am avut două camere, așa sunt eu, am mereu mai mult decât alții;).

  Camera 116, la parter, vedere superbă la piscină, mare, terasă, Marathonissi și avioane.

  Era frumoasă, dar nu de patru stele. Nici hotelul nu merită această clasificare, dar pentru Grecia, e ok.

  Încăperea era luminată puternic, era curată, patul matrimonial nu era mare, alături aveam un pat single. Gresia îmbrăca pardoseala, menținea răcoarea în cameră, pereții erau colorați în culoarea Lefkada. Ei, da, am inventat eu nume de culori, e o plăcere pe care mi-o asum. Să revenim: noptierele încadrau paturile, aplice pe pereți, două tablouri cu peisaje marine, birou, scaune, o piticanie de TV cocoțat aproape de tavan, un suport pentru valiză, A. C. funcționa dar nu l-am folosit, un șifonier cu trei uși, încăpător, cu rafturi dar și cu spatiu pentru umerașe. O oglindă imensă așezată deasupra biroului mi-a adus zâmbetul pe buze. Frigiderul era încuiat în dulăpior, costa 1,5 euro/zi dacă doreai să-l folosești. A. C. nu se plătește în lunile iulie și august, în celelalte luni e contra-cost.

  Baia era mare, fără aerisire, cu cadă și perdea, consumabile: h. ig., săpunele și șamponele, prosoape albe, pufoase. Lipsea uscătorul de păr dar puteam cere la recepție. Lipseau halatele, lipseau papucii. Oricum nu aveam ce face cu ele, n-am folosit niciodată așa ceva. Baia era inundată de o lumină puternică, rece dar utilă, oglinda imensă era perfectă pentru mine.

  Balconul era micuț. Între acesta și cameră era un șanț, m-am împiedicat de câteva ori, era cam adânc, periculos pentru cei mici. Ușa balconului era din termopan, glisantă, fără plasă pentru țânțari (nu am avut nevoie). Două scaune și o măsuță din inox ocupau tot balconul. Acesta nu-ți oferea intimitate. Lipsea și suportul pentru prosoape.

  O draperie groasă s-a dovedit a fi foarte utilă pentru menținerea umbrei din cameră, dar și obloanele opreau razele strălucitoare ale soarelui.

  Cam multe lipsuri pentru cele patru stele. Și nu e tot, mai urmează.

  Restaurantul este foarte curat, de mărime medie, fără terasă, dar cu o vedere frumoasă la plajă. Mâncarea de la MD a fost proaspătă, gustoasă, suficiente sortimente, aveam de unde să alegem. Nu lipseau sucurile de la dozator, apa, fructele, cafeaua, dar nici vinurile. Nu eram supravegheați ca în alte locuri din Grecia. Oameni cu bun simț. Și angajații și turiștii. În difuzoare se auzea muzică grecească. Nu aveam voie să scoatem sau să aducem produse în/din afară. Cu toate acestea, ieșeam cu ceașca plină cu cafea, afară pe terasa de la piscină, iar eu mergeam chiar pe plajă. Nimeni nu ne-a spus nimic, am adus toate ceștile înapoi. Poate pentru că nu aveau terasă iar barul de la piscină se deschidea după ora 10 nu am fost deranjați de ospătari.

  După MD am mers la recepție să-mi cer camera repartizată. Nu am vrut să o eliberez ce cealaltă până nu vedeam despre ce e vorba. Zâmbesc trist în fața doamnei, îmi spune că nu-i gata, trebuie să aștept. Hey, eu sunt bună, dar nu sunt preș! ”E timpul meu, e cel mai prețios lucru, sunt banii mei munciți, voi aveți o problemă, rezolvați-o. Eu vreau camera acum. ” Am stat doar câteva minute și am primit camera. Am fost întrebată ce doresc cadou: frigiderul gratis pe toată perioada sejurului sau wi-fi gratuit doar în recepție și pe terasa de la piscină. Am ales frigiderul, normal. Internetul costă 1,5 euro/oră și nu merită banii.

  Diferenta de preț de la prima cameră la a doua este de 14 euro/zi. Mult pentru puțin. Mai bine-mi cumpăr rochițe și sandale :D.

  Am primit cheia de la camera 334, etaj doi. Cheia de la cameră era prinsă de un breloc-magnet care se introducea în orificiul din peretele de la intrarea în cameră, pentru a porni curentul electric. Frigiderul era conectat separat.

  Deci, mă rătăcesc pe holurile labirintului, la același etaj există și camerele cu nr 400 dar și cele cu nr 500. Amețeai căutând. Găsesc camera. E ok. Un pic mai mică decât prima, curată, cu pat matrimonial micuț, cu două noptiere, suport pentru valiză, un șifonier cu două uși, doar pentru haine puse pe umerașe. O pătură și seiful erau prezente în șifonier. Cred că și seiful se putea utiliza doar contra cost, nu am întrebat. Două scaune tapițate, o măsuță, o oglindă mare deasupra biroului, TV minuscul pus în tavan. A. C. funcționa dar nu l-am folosit.

  Balconul mare, cu măsuță și scaune din inox, fără suport pentru prosoape, acesta oferea intimitate, nu ca cel de la camera 116. Același tip de obloane, geamuri și draperii am găsit și aici.

  Baia mai mică decât prima, dar suficient de încăpătoare, aceleași dotări, aceleași consumabile.

  Prosoapele se schimbau zilnic.

  Lenjeria era albă, de bună calitate, se schimba la două zile, nu am înțeles de ce, pentru că nu era nevoie.

  Curățenie se făcea zilnic.

  Vederea parțială la mare a fost pe gustul meu nepretențios.

  Mă liniștisem, mă mutasem, am plecat la plajă. Vine tipa de la bar, ne cere banii pentru șezlonguri: 6 euro/zi setul, plus umbreluța. Că umbrela e mai mare, totuși. Știam prețul. Dar cireașa de pe tort a fost următoarea: la piscină, sezlongurile sunt doar 3 euro/zi setul. Ei, chiar așa? Chiar nu-i normal! Indiferent de clasificare, o unitate de cazare cu piscină în dotare nu ar trebui să perceapă taxă pentru șezlongurile sale. Noi nu le-am folosit.

  Piscina era de mărime medie, cu secțiune pentru prichindei, apa avea 30 de grade, existau colace și saltele, acestea erau ”din partea casei”. Între piscină și plajă erau dușuri, iar în spatele barului de la terasă erau și toalete.

  Plaja era lungă și lată, cu nisip fin, intrarea în mare era lină, se adâncea treptat după mulți metri. Apa era perfectă, limpede, plină cu peștișori.

  Pe plajă găseam șezlonguri la orice oră. E drept că eu ocupam la ora 6 dimi în prima linie, dar celelalte trei familii aveau copilași mici și le era mai bine așa.

  În afară de hidrobiciclete (40 euro/ora) nu există alte posibilități de practicare a sporturilor pe apă. Se puteau închiria bărci cu sau fără șofer, la un preț de 120 euro/zi.

  Pentru alte activități pe apă, recomand Banana Beach, o plajă fițoasă, mai mult pentru tineri.

  Vis-a-vis de intrarea în hotel erau multe taverne, un centru de închiriat mașini, un supermarket, o agenție de unde puteam achiziționa excursii.

  Aleea din fața hotelului era acoperită cu asfalt, mergeam lejer pe tocuri până în centrul stațiunii.

  A fost o vacanță perfectă. Am avut și bune și rele, dar a fost un echilibru. Așa e normal în vacanță. Adrenalina a fost prezentă. Orașul Laganas m-a cucerit, marea nu mi-a înșelat așteptările. Nu au lipsit peripețiile, nebuniile mele, râsetele prietenilor. Mi-a lipsit cineva drag, dar am ținut legătura cu el în permanență.

  Mi-ar plăcea să am timp să vă scriu impresii de călătorie. Am trăit intens fiecare secundă, nu am anticipat nimic, n-am planificat mare lucru. Mi-am organizat totul acolo, mi-am împărțit timpul astfel: plajă, apă, excursii, taverne, puțin somn, masaje, șopingărelă, vizite la mănăstiri -dar fără date istorice și cifre, plimbări sub clar de lună și vânătoare de... apus de soare.

  Laganas e pentru oameni energici, zăpăciți ca mine, dornici de picanterii și povești haioase. În Laganas nu trebuie să ai stresul răscolit. E suficient să guști tinerețea.

  Recomand și stațiunea și hotelul. Doar celor care sunt ca mine, celor cărora le place labirintul vieții. Chiar dacă te lovești uneori de blocaje și ziduri, o iei pe alt culoar al labirintului și trebuie să găsești ieșirea. Trebuie să înveți să apreciezi viața și să-i simți aroma. Atunci simți cu adevărat vacanța.

  Rog atașarea melodiei https://youtu. be/MKY7IK8heQk

  Citeşte şi continuarea aici
  Articol încărcat de krisstinna in [06.08.2016 / 10:17:05]

  [validat & publicat in 06.08.16 / 12:00:07]

 • VIZUALIZĂRI: 4486
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 61 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    44100 PMA (din 49 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Astir Palace Hotel? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "krisstinna"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • #G#1

  44 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pg. 1 = index 1 - 30]
  pentru ecouri mai recente, folositi PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
   
   
  webmasterX » mesaj pers
  [06.08.16 - 11:59:42]

      Mutat, la reorganizare, în rubrica "Astir Palace Hotel [Laganas], ZAKYNTHOS" (deja existentă pe sait)

     ===

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  Mulţumesc.

     ===

     Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).


  Carmen Ion CONSILIER AFA / GRECIA » mesaj pers
  [06.08.16 - 12:35:24]

     @krisstinna - Eşti o optimistă incurabilă şi te invidiez pentru înţelepciunea de care ai dat dovadă luând lucrurile aşa cum sunt :)

     Eu m-aş fi enervat îngrozitor dacă aş fi trecut prin ce ai trecut tu cu mutarea dintr-o cameră în alta sau cu şezlongurile cu plată la piscină. Sunt adepta sistemului self-catering, mai ales în Grecia, dar dacă ar fi, prin cine ştie ce minune :D, să mă cazez la un resort de patru stele, nu m-ar fi deranjat atât de mult lipsa suportului de prosoape pe balcon, a halatului şi papucilor de baie (deşi la un hotel de asemenea categorie asemenea faciltăţi ar trebui să se regăsească), cât faptul că frigiderul e contra cost! Aşa ceva e inexplicabil şi inacceptabil. >:(

     Felicitări pentru review şi fotografii!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1200 PMA (din 4 voturi)]
  ANILU » mesaj pers
  [06.08.16 - 12:51:50]

     @krisstinna: Deci te-ai liniștit, ai făcut ordine în casă, familie și viață (cel puțin așa i'ai spus lui @ mogly) și astăzi ai apărut prin labirint.

     Multă aventură ai avut în vacanța asta dar cum te știu o optimistă ai trecut peste toate și te-ai simțit bine.

     Apropo ai plătit mai puțin șezlongurile decât noi la Mamaia sau Venus.

     Mi-a plăcut melodia atașată, am ascultat-o în timp ce citeam peripețiile tale prin labirint.

     Mulțumesc pentru bonus, ca întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

     O vară frumoasă în continuare.

     Toate cele bune.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1500 PMA (din 5 voturi)]
  mishu » mesaj pers
  [06.08.16 - 15:15:26]

     Sa incepem cu sfarsitul si citez din cele spuse de tine "Laganas e pentru oameni energici, zăpăciți ca mine, dornici de picanterii și povești haioase. În Laganas nu trebuie să ai stresul răscolit. E suficient să guști tinerețea. "

     Asa cum am citit in fuga articolul (astfel de articole scrise parca la viteza a 6-a ma fac sa le citesc la fel) si citind finalul am zis clar, dupa felul in care scrie e o pustoaica de vreo 20 de ani care gusta din plin viata, si am vrut sa vad articolul cui l-am citit (eu am deschis articolul din cauza destinatiei) si in momentul in care am vazut numele tau mi-a fost foarte clar, ei in fine ca si calendar nu esti la 20 de ani dar ca suflet ai sub 20.

     Sunt de acord insa ca nimic nu as lasa sa-mi strice un concediu oricat de prost ar incepe, din toate nu as fi decat eu in pierdere. Asa incat sa ne bucuram de viata si de ce ne inconjoara.

     Felicitari, votat cu mare placere.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 900 PMA (din 3 voturi)]
  mogly » mesaj pers
  [06.08.16 - 16:02:52]

     @ANILU - Asa se pare, ca s-a linistit si uite ce repede a scris si review-ul, bravo ei!

     

      @krisstinna: M-am uitat prin camere, nu sunt atat de rele iar balconul e chiar aratos, insa marturisesc ca m-a speriat rau de tot inceputul, ma bucur ca s-a finalizat bine, totusi.

     Felicitari pentru vacanta si astept sa ne spui cum te-ai relaxat si cum te-ai distrat pe insula :)

     Vacante de vis in continuare!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  Dabator » mesaj pers
  [06.08.16 - 18:11:41]

     @krisstinna: Când am citit primele rânduri am crezut (după formă) că voi citi o poezie. Dar era un dialog în toată regula, așa se stabilesc concediile în familie, fiecare negociază condițiile =)).

     Krisstinna, dar pe plajă te-ai uitat noaptea? Nu-i așa, erau sute de stele adevărate ce înghesuiau luna (și clarul ei :) )? În definitiv asta contează. Era un banc cu Sherlock Holmes, plajă și stele dar e prea lung să-l spun aici (și oricum cred că îl știe toată lumea).

     Să înțeleg că hotelul era un fel de Mini Cooper (mașina la care am visat întotdeauna) - mic la exterior mare la interior. Sau mai bine spus plin de culoare (adică nu culoare Zakynthos ci culoare = holuri).

     Foarte inspirată alegerea melodiei, mi-au plăcut mult versurile (nu că aș ști mai mai mult de 5-6 cuvinte în limba greacă, dar sigur versurile sunt mai reușite decât cele ale celebrei Maria ke kalitera).

     Îmi plac oamenii care își trăiesc vacanțele făcând abstracție de micile neajunsuri.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 2400 PMA (din 8 voturi)]
  elviramvio » mesaj pers
  [06.08.16 - 18:20:30]

     @krisstinna -

     Ti-am citit articolul chiar cand a aparut doar ca mi-a fost mai greu sa vad poze si sa dau ecou de pe telefon (eram intre doua vinete ce explodau de atata "plaja"). Felicitari pentru concediul frumos si mai ales felicitari pentru modul cum ai tratat totul. Acum, sincer, mie mi-ai facut un dor nebun de Grecia si te iert pentru asta aca ne povestesti ce-ai vazut si facut pe acolo, cu hazul tau ca avem nevoie de distractie si pe aici. Sa fii iubita in continuare, de cine vrei tu si de soarta!

     

     Chestia cu frigiderul incuiat n-am intalnit-o chiar nicaieri si am ceva rezervari la activ si inainte de a scrie aici.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1500 PMA (din 5 voturi)]
  elviramvio » mesaj pers
  [06.08.16 - 18:28:03]

     @Dabator -

     Ultima fraza merita mult mai multe puncte decat un f. b. dar asta-i legea votarii!


  micutzu » mesaj pers
  [06.08.16 - 20:20:44]

     @krisstinna - Buna Krisstina. Ai scris reviewul pe care cu adevarat voiam sa il citesc ori as fi vrut sa il scriu chiar eu. Felicitari. Cam de aceleasi intamplari am avut si eu parte in concediul acestei veri din insula Corfu. Dar toate aceste mici picanterii dau farmec si creeaza momente de care sa iti aduci aminte mereu cu placere cand te gandesti la vacante. Am votat cu placere articolul tau, scris simplu si cu putin umor, neincarcat cu tot felul de detalii tehnice adunate de prin ungherele internetului, reviewul tau este dupa umila mea parere tiparul despre cum ar trebui sa arate impresiile de vacanta si calatorie. Desi imi atrag antipatia multor colegi haideti sa mai scriem si cate un articol din suflet decat sa umplem pagina cu diverse date exacte adunate de pe net la care punem 2-3 floricele din sufletel si asteptam sa curga voturile. In aceasta goana nebuna dupa voturi au aparut tot felul de reviewuri care eu cred ca nu isi gasesc locul aici si imi permit sa dau mici exemple cu riscul de a supara o parte din colegi, Terase si bodegi bucurestene, Unde mancam cand santem la..., Parcuri si alei din orasul meu. etc, etc. Reviewul tau sper sa adune cat mai multe voturi si sa fie un model si pentru alti colegi. Stima


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  nicole33 » mesaj pers
  [06.08.16 - 21:43:29]

     @krisstinna -

     L-am citit, mi-a plăcut.

     Cumva aş putea spune că mă aşteptam. Nu erai tu dacă nu ţi se întâmplau atâtea. Ar fi fost prea banal să meargă toate din prima, să fie totul ok şi rezervarea şi camera şamd.

     Ce regim de masă ai avut?


  krisstinna » mesaj pers
  [06.08.16 - 21:54:59]

     @webmasterX - Mulțumesc din suflet!

     Coordonatele GPS sunt ok.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [06.08.16 - 22:01:48]

     @Carmen Ion - Mulțumesc pentru vizită și pentru cuvintele frumoase!

     Drept să spun nu m-am enervat, m-am bucurat că am avut posibilitatea să stau în două camere și să scriu despre două camere. E mult mai util pentru turiști.

     Soțul meu s-a enervat și m-am gândit să-i fac un mic dar, am jucat puțin teatru la recepție, am obținut ceva gratuit. E drept că l-am deranjat de la cafeaua de dimi, că am cărat împreună bagajele, deci un mic efort a fost, dar am avut despre ce scrie.

     Ar fi fost prea banal dacă totul era perfect. Cred că mă plictiseam.

     Mulțam, Carmen!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [06.08.16 - 22:14:28]

     @ANILU - Nu, nu m-am :D și n-am făcut nici ordine.

     Am scris în noaptea care a trecut, nu am dormit, am avut ceva de rezolvat. La ora 4 dimi am plecat la aeroport, la ora 8 am venit de la aeroport, după multe peripeții și acolo, am spălat-n-am știut că-i sărbătoare, am postat, am plecat la țară, am mâncat, am dormit, acum am ieșit din piscină, m-am răcorit.

     Vezi, mie nu-mi ajunge timpul, încerc că împac pe mulți, să ajut cât pot, îmi vine să plâng de ciudă că nu am timp de AFA.

     Am pierdut multe articole în trei săptămâni, colegii au scris dar eu nici nu am avut timp să deschid laptopul, dar să mai și citesc!

     După Grecia am mers prin țară, am parcurs 2000 km, am avut 5 cazări și extrem de multe peripeții picante.

     Dar, promit că voi recupera cu AFA!

     Melodia atașată o ascultam dimineața, la MD, am inregistrat-o cu Shazam pentru a o identifica. Ești tare dulce, mulțumesc! :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [06.08.16 - 22:29:48]

     @mishu - Scumpă doamnă, am mai mult de 20 de ani pe un picior, dar tu știi asta.

     Articolul l-am scris pe fugă, am cosmetizat cât am putut de mult, am tăiat multe pentru a-l scurta și tot lung a ieșit. E drept că-mi place lung;), dar încerc să nu plictisesc.

     Îmi place că m-ai crezut puștoaică, mi-ai amintit de Cenaclul Flacăra.

     Mulțumesc pentru aprecieri!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  mishu » mesaj pers
  [06.08.16 - 22:34:03]

     @krisstinna - asa cum zicea si @micutzu, exista mici picanterii care fac parte din viata noastra si fac ca anumite momente sa ni le aducem aminte. In cel de-al doilea voiaj in China, la primul hotel la care urma sa ne cazam (si unde am ajuns seara) nu ne-au fost recunoscute voucherele, am luat sunat la numarul de urgenta de pe voucher, am pus bazele unei prietenii romano-chineze prin intermediul telefonului si in maxim jumatate de ora am capatat camera.

     Colega cu care eram (si care era la prima calatorie in China) era putin impacientata. Am vrut sa spun ca nu eram la capatul lumii (totusi cam eram), insa eram intr-un oras si nu in camp.

     Si am mai patit-o in Beijing, acolo insa pentru ca noi ne grabeam la cumparaturi i-am lasat sa se descurce intre ei si am zis ca discutam la intoarcere, lucru care s-a si intamplat, problema era rezolvata.

     Si totusi de aceste lucruri imi aduc mai bine aminte decat de cele banale.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [06.08.16 - 22:42:15]

     @mogly - Nimic nu a fost rău, totul a fost bun și bine.

     Nu, nu m-am liniștit. Am făcut 3000 de poze, am blocat telefonul și programul, trebuie să-mi fac timp să le caut, să le sortez, să le așez la locul lor. Asta pe lângă serviciu, băieți, menaj, bucătăreală...

     Dar sunt sănătoasă, mă voi organiza. Știi bancul? E super tare!

     Eu nu prea scriu impresii din călătorie, știi doar. Dar dacă timpul îmi va permite, aș vrea să redau ideea mea de vacanță sub forma unui articol.

     Știi cumva dacă există ”timp” de vânzare? Bani n-am dar pot oferi zâmbete și mulți pupici dulci :))

     Mulțumesc de vizită și apreciere, ai un pm de la mine :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  maria55 » mesaj pers
  [06.08.16 - 23:14:59]

     @krisstinna - "A fost vacanta perfeta"! Serioooos?!

     Pai m-ar fi mirat sa declari altceva... asaaaa... esti tu, tu prietena, tu colega de vacante, tu omul, tu cea adevarata!

     Tu cea care te simti bine si la una bucata stea :))... daca in preajma-ti sunt cei dragi si apropiati sufletului tau!

     Tu poti fi fericita chiar si intr-o camera pt persoane cu dizabilitati... intr-o locatie fara stele, sau intr-o camera fara perdele la geam :)) stim noi... da'nu dam din casa!!!

     Auzi?! Po nr 61 ar fi trebuit sa fie Po nr 1... ca greu am ajuns la ea!

     PS. Pe langa faptul ca poti fi fericita in conditiile expuse mai sus, poti face fericit si pe cel de langa tine si aici nu ma refer la domnul C. cum iti place sa-l numesti, ci la mine si implicit la cei din jurul nostru.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1200 PMA (din 4 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [06.08.16 - 23:20:37]

     @Dabator - Bună! :D

     Dialogul nu a fost între mine și C., a fost între mine și un prieten de familie. Cine vrea distracție, eu fiind animatoarea șefă =)), acceptă oarecum condițiile mele, măcar așa, de formă.

     Pe plajă m-am uitat și noaptea, luna era superbă, stelele îmi zâmbeau, poate voi avea timp să scriu un alt articol și să pun și poze cu luna ce se oglindea în mare, dar și cu mine ”alături” de ele. Când privesc cerul și nu numai, mă gândesc cât de norocoasă sunt că pot vedea minunile colorate, mă gândesc câți oameni nu au văzut niciodată norișorii pufoși, cerul cu sau fără stele, mărețul soare. Eu sunt binecuvântată și apreciez din tot sufletul acest dar de la Dumnezeu. Privesc mereu spre cer și-i mulțumesc Lui că exist și sunt normală.

     Bancul nu-l știu, m-ai făcut curioasă.

     Hotelul chiar m-a obosit și eu nu obosesc ușor :D. Pe unde mergeam nimeream un zid, un perete din sticlă, o sală de conferință, scări, uși închise, multe blocaje. După ce i-am învățat culoarele, a trebuit să plecăm, eram în ultima zi:(

     Avea și culoarea Zakynthos și culoarea Lefkada, avea și culoare. Avea de toate. Parcă l-au ales prietenii special pentru mine. Ei știu că sunt membru AFA, probabil că au vrut să mă încurce un pic la scriere. :P

     Sunt onorată de vizita ta, mă bucur că ai ”citit” și melodia, eu greacă nu știu dar am goagăl.

     Pentru vizita ta îți mulțumesc, pentru apreciere îți dedic ”zborul” Blandianei.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [06.08.16 - 23:34:06]

     @elviramvio - Draga mea, prima salată pe care am făcut-o atunci când am venit din vacanță, a fost salata de vinete. Mi-era tare poftă!

     O să încerc să mai scriu câte ceva, mai greu cu pozele, le-a cam ”amestecat” programul :(

     Mi-e greu și cu timpul, nu mă păsuiește deloc.

     Mulțumesc frumos pentru aprecieri și pentru cuvintele deosebite. Eu sunt iubită de Domnul, voi sunteți toți ai Lui, deci cu iubirea voi sta bine, cred;)

     PS: Puteam să fiu infractoare, dar nu am vrut. Cheia de la ușa dulapului de la frigider se potrivea la toate camerele. Luam cheia de la prieteni și ceream wi-fi în locul piticaniei de frigider. Nu aveam timp să stau în recepție pe net, eram în vacanță, tehnologia putea să aștepte.

     :*


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [07.08.16 - 00:17:50]

     @micutzu - Bună, mulțumesc de vizită și mulțumesc pentru aprecieri.

     Articolele mele sunt scrie în momente cheie pentru mine, fiecare reprezintă o stare sufletească. Ecourile de asemenea. Nu ai citit definiția vacanței? Sau, dacă vrei să te amuzi, citește asta.

     Sunt și câteva articole scrise atunci când am fost dezamăgită de oameni, dar am încercat să le ”parfumez” cât am putut eu de bine.

     NU trebuie să le votezi! Pentru mine e importantă plăcerea de a scrie, de a citi, de a comunica, de a transmite.

     Nu te supăra pe niciun coleg, acesta este un sait de turism, nu toată lumea e la fel, nu toți simțim la fel. Fiecare își are locul lui pe saitul acesta, ca și în viață. Dintr-un articol, chiar minuscul, istoric, sau filozofic, poți extrage doar ceea ce-ți este necesar, poți să-ți faci o părere despre un individ, poți să te amuzi sau poți călători virtual, poți ”gusta” din picanterii.

     E normal să existe și voturi, e ca la FB, e normal să existe și premii pentru că timpul e prețios și conceperea și chiar publicarea unui articol necesită timp, iar timpul este prețios pentru toată lumea.

     Și cârciumile au rostul lor în viață, în turism, pe sait.

     Și parcurile cu aleile lor sunt interesante.

     Tu trebuie să te gândești că noi călătorim și ne sunt utile toate informațiile pentru că nu cunoaștem restaurantele din orașul x, nu trebuie să ne rătăcim prin parcul y, trebuie doar să ne informăm.

     De foarte multe ori nu găsești ceea ce cauți pe net, adică nu găsești detalii despre un restaurant, un parc sau un concert.

     Chiar și eu am scris despre câteva ”chestii” d-astea. Și cred că vor fi utile cuiva, cândva.

     Datele istorice din anumite articole sunt utile pentru o anumită categorie de useri, nu toți sunt păcătoși ca mine:P

     Citește doar ceea ce-ți place, nu vota dacă nu citești și dacă nu-ți place, e ca la tv, când schimbi postul.

     Ce-mi place mie și ție nu e obligatoriu să placă tuturor.

     Mulțumesc, te mai aștept în vizită pe la mine!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 1800 PMA (din 6 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [07.08.16 - 00:31:54]

     @nicole33 - Mulțumesc frumos! :*

     Am avut doar mic dejun, cam scump „labirintul”, dar la final am tras linie și am constatat că a meritat efortul. Culorile, coloarele și aromele întâlnite au fost minunate.

     Cred că ai dreptate, eu nu pot fi normală, cred că și dintr-o banalitate eu extrag ceva fabulos.

     Deci, sunt paranormală și nu glumesc. Văd că există ceva și acolo unde nu există.

     Și mai cred că atrag chestiile ”anormale”, parcă le-aș căuta. :-??


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  krisstinna » mesaj pers
  [07.08.16 - 00:59:49]

     @maria55 - :*

     Draga mea prietenă, sunt fericită că pot să-ți scriu, sunt fericită că ești TU.

     Da, eu mă simt bine oricum, oriunde. Fac abstracție de tot ceea ce găsesc urât, sau de minusuri, ”dilesc” răul, caut lumina și elimin întunericul.

     Rezultatul: prieteni frumoși și respectoși, distacție maximă, coloarea Zakynthos și culoarea Lefkada, rochițe multe, floricele în păr, broscuțe pe post de agrafe, armonie și înțelegere, iubire, dăruire. Toate amestecate și luate separat, toate sunt ale mele. Am și eu multe ”rele” pe cap, dar încerc să le rezolv, uneori le ignor.

     E un amalgam de tot și de toate, unul savuros.

     Oamenii trebuie să înțeleagă că sănătatea e un dar prețios și e musai să-l aprecieze la adevărata lui valoare.

     Ce, dacă n-am perdea nu pot fi iubită? Dacă nu am lux nu pot face oamenii fericiți? Dacă am o cameră pentru oameni cu nevoi speciale nu pot avea idei geniale? ;)

     Eu vreau să fac oamenii fericiți dar e musai să-și dorească și ei acest lucru, altfel nu putem interacționa.

     Domnul C. e mirat și acum, după nșpe ani cât de ”nebună” sunt. Poate și d-aia m-a luat, din cauza ”nebuniei”=))

     Poza era un bonus, am pus-o ultima special pentru cei care privesc toate pozele. Aveam și alte ”bonusuri”, mai ”dulci”, dar le păstrez pentru altă dată.

     Mulțumesc pentru timpul acordat, mulțumesc pentru că mi-ai adus lumina la această oră târzie din noapte.

     Fii TU, bucură-te și bucură-ne și zilele vor fi toate frumoase, soarele ne va zâmbi tuturor.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 900 PMA (din 3 voturi)]
  calatorul » mesaj pers
  [09.08.16 - 16:18:55]

     @krisstinna - Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, inclusiv pozele lamuritoare.


  krisstinna » mesaj pers
  [09.08.16 - 17:57:14]

     @calatorul: Mulțumesc pentru vizită și aprecieri.


  krisstinna » mesaj pers
  [09.08.16 - 17:58:39]

     @all: Mulțumesc frumos tuturor celor care au trecut pe aici, mulțumesc pentru apreciere.


  andromeda » mesaj pers
  [01.01.17 - 21:49:19]

     Intentionam sa mergem cu un copil de 8ani la acest hotel.

     Rog recomandari pentru o camera linistita: sea-view sau side-view?

     Sunt discoteci in apropiere care functioneaza pana noaptea tarziu? Se poate dormi dupa-amiaza sau zgomotul de la bar este prea mare?

     Multumesc anticipat,


  krisstinna » mesaj pers
  [03.01.17 - 19:51:06]

     @andromeda: Am scris în articol că hotelul se află într-o zonă liniștită. Se poate dormi și ziua și noaptea. Și pe plajă. Am avut o cameră cu vedere parțială la mare, în partea dreaptă a hotelului. Am dormit o noapte si la parter, cu vedere frontală la piscină și mare. Nu am avut parte de gălăgie dar nici turiști răi nu au fost.

     Care bar? De la piscină? Din câte știu eu programul la piscine este 10-18 cam peste tot în lume, cu mici excepții. Barul își închide casa de marcat și trage obloanele la aceeași oră.

     Citește te rog cu atenție tot ceea ce am scris. Nu totul e roz acolo! Eu scriu și lucrurile negative dar le îmbrac un pic în floricele pentru a nu risipi aerul vacanței.

     Nu vreau să pățesc ca la Kuban când un coleg mi-a spus că i-am stricat vacanța, că sunt vinovată pentru alegerea făcută.

     Alegere inspirată iți doresc!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  andromeda » mesaj pers
  [04.01.17 - 15:37:42]

     @krisstinna: Multumesc pentru precizari. Am citit cu atentie review-ul tau, dar neavand prea multe info aici despre acest hotel, am intrat si pe un site international de review-uri (o sa-ti trimit PM cu numele lui) si am gasit pareri contradictorii privind zona linistita in care se afla hotelul.


  krisstinna » mesaj pers
  [04.01.17 - 17:13:12]

     @andromeda: Dacă te uiți cu atenție la pozele mele dar și pe hartă vei observa clar că acest hotel este la capătul stațiunii, departe de cluburi și baruri. Vis-a-vis de hotel se găsesc vreo trei baruri micuțe dar liniștite unde poți bea un pahar la ceas de seară, unde muzica se aude în surdină. În grupul nostru am avut trei familii cu prichindei. Dormeau si la prânz și noaptea foarte bine. Chiar am avut o discuție pe tema "vacanța 2017" cu prietenii mei care susțin că a fost vacanța perfectă din toate punctele de vedere și vor un bis. Eu nu sunt de acord cu ei în sensul că pot merge în altă parte cu banii ăia. Dar da, a fost perfect. Zakynthos m-a cucerit iar Laganas e un "masculin" perfect :D


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  andromeda » mesaj pers
  [04.01.17 - 19:41:06]

     @krisstinna: m-ai convins, multumesc!


  44 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  .

  Sunteți NELOGAT, ciți varianta din CACHE a acestei pagini = cea din: 20.01.20 -- 12:19:33 (acest segment de cache se va actualiza în 20.01 12:49:33)

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP
  #E#1

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.107310056686 sec