mobile WEB  #  CÂMPENI [AB] [ROMÂNIA]
[versiune pentru dispozitive mobile]
vers. DESKTOP
Kings Valley Resort Apuseni Mountains [Boteşti]

Kings Valley Resort - Vacanță în țara mea!

Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Nicolae FURDUI IANCU - Cetera si glasul meu
a fost acolo: pepsi70ro
 • DIN: Constanta
 • în OCT-2014
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Avem o țară minunată de care sunt mândru, oameni care încă mai păstrează în suflet tradițiile și cultura românească, peisaje de poveste care îți taie respirația și te-ndeamnă să cunoști mai mult, legende pe care nu le crezi decât dacă înțelegi istoria locului respectiv.

  Cam asta am simțit eu de curând, când am vizitat Țara Moților, pământ binecuvântat, cu locuri de poveste și oameni dintr-o bucată, descendenți din spiritul lui Avram Iancu. Nu-ți trebuie mult timp să te atașezi de aceste valori pe care le vei înțelege ascultând poveștile despre moți, însă odată ce le-ai însușit, dragostea pentru acest pământ te va face să-ți dorești să nu mai pleci niciodată.

  Voi scrie un review separat despre Țara Moților și despre frumusețile care ne sunt oferite acolo, ele merită a fi admirate, înțelese și promovate, dar acum voi povesti despre un loc minunat, unde pentru câteva zile m-am pierdut într-o frumoasă poveste ai cărei eroi eram noi.

  Kings Valley Resort, mi-a atras atenția prin poziționarea excelentă în mijlocul naturii si a notelor foarte bune primite de la turiștii îndrăgostiți de Apuseni, iar cum la un moment dat am avut ceva probleme de rezolvat prin Alba Iulia, ne-am gândit să îmbinăm utilul cu plăcutul, alegând pentru câteva zile această pensiune din Apuseni. Și n-am făcut rău, am reușit să bucur sufletul meu și al familiei, oferindu-ne o stare de liniște, pentru mult timp de acum înainte.

  Poziționare

  Din Constanța ceva mai mult de mers, aproximativ 10 ore, cu câteva opriri pe la benzinării pentru scurte momente, am optat pentru varianta rapidă, pe autostrăzi, astfel încât traseul meu a fost următorul: Constanța - București (A2) – Pitești (A1) – Rm. Vâlcea (E 81/DN 7) – Sibiu (A1) – Sebeș (DN7) – Alba Iulia (DN74) – Abrud (DN74A) – Câmpeni (DN75) – sat Botești, adică în total 657 km.

  Probleme în trafic n-am prea avut, poate doar Centura București și Valea Oltului, în rest s-a mers perfect fără probleme.

  Coordonatele GPS ale resortului sunt: N. 46.39164160 / E. 23.00236702, sunt exact în locul în care părăsim DN75 pentru a urca pe un drum forestier destul de îngust, dar practicabil. Ca punct de reper există un indicator către o altă cabană. Din acest loc nu se urca mai mult de 1,5 km, iar mașini din sens opus nu prea vin, însă în final ajungem într-un loc de poveste de unde putem admira un peisaj de basm care doar în Apuseni există.

  Nu încercați să puneți punctul resortului pe GPS pentru ca nu-l vede, copiați coordonatele de mai sus și veți ajunge foarte ușor la destinație. Poate ar fi util un indicator amplasat în acel loc, poate nu toți folosesc gps-ul, iar problemele legate de localizare ar fi eliminate.

  Despre resort

  Kings Valley Resort este compus din 3 cabane în care se pot caza aproximativ 35 – 40 de persoane.

  Prima cabană (C1) are o capacitate de 4 camere la etaj, două dintre ele cu pat dublu si unul single, o cameră cu 4 paturi single și o camera cu un pat dublu și 2 single. Există doar două băi, un living extrem de generos o canapea, fotolii, o masă lungă cu multe scaune, televizor, un șemineu care nu cred că era doar pentru decor și multe obiecte artizanale, ornamente, ținute populare originale, vase din ceramică, obiecte vechi de uz caznic, care îți bucură sufletul și te relaxează, așa cum doar acasă la bunii mei în Ardeal, mă simțeam.

  La parter există și o bucătărie, utilată complet, aragaz, filtru de cafea, veselă și tacâmuri, totul într-o deplină curățenie. Apa caldă sosește instant, în cele 3 nopți nu am avut probleme din acest punct de vedere.

  În fața corpului 1, există o mica terasă cu măsuțe și fotolii din răchită, cu o priveliște minunată, unde se poate servi ceva sau fuma, fumatul în interior fiind interzis.

  A doua cabană (C2) este ceva mai micuță și se adresează mai mult tinerilor deoarece la parterul ei există un living generos unde se pot organiza mese festive sau se poate instala o instalație de sunet pentru petreceri. De altfel KVR dispune de o astfel de instalație de sonorizare apreciată de cei care organizează acolo petreceri. În sala de jos există canapele, fotolii, scaune si multe mese, tot aici se poate servi si masa fie că este bufet suedez sau a la carte, există un televizor, un bar si un frigider. Cam tot ce ai nevoie.

  La etaj există 3 camere triple, camerele nu sunt foarte mari însă la KVR nu prea poți sta în cameră pe timpul zilei, astfel încât seara când „tragi pe dreapta” chiar nu te mai interesează mărimea lor. Si aici există trei băi, două dintre ele la etaj și una la parter, lângă bucătărie, mai mult pentru uzul celor care folosesc livingul de jos.

  A treia cabană C3 este cea mai mica dintre ele, este cabana unde am stat eu alături de familia unui prieten, este ceva mai intimă și separată de celelalte două corpuri, fiind din lemn. Aici există două dormitoare, unul dintre ele la mansardă, cu un pat dublu și unul single, cel mai mic din tot resortul, rezervat de mine pentru că nu sunt claustrofob și nici nu stau ziua în camera si unul mai mare la parter, format tot dintr-un pat dublu și unul single, ocupat de prietenii mei. La parter, către terasa exterioară mai există un pat dublu, care a avut un deosebit succes, fiind preferat de unul dintre prieteni.

  Livingul este pe cat de generos pe atât de rustic, format dintr-o canapea, fotolii, două mese, șemineu, tv cu instalație prin satelit (toate tv au instalație prin satelit), parchet pe jos, o bucătărie împărțită în sensul că aragazul cu frigiderul și vesela erau amplasate pe terasa interioară din spatele vilei, iar filtrul de cafea, chiuveta, paharele, se găseau în living. Rusticul existent pretutindeni creează o stare de liniște sufletească de care m-am îndrăgostit și de care îmi este deja dor.

  În corpul C3 există o singură baie amplasată la parter, eram aproape convins că pentru cele 8 persoane dintre care 3 copii, ar fi fost insuficientă, însă n-a fost deloc așa.

  Lateral de C3 există un leagăn de unde se poate admira toată valea Boteștiului, dimineața admirând brazii care încercau să răzbată prin ceață, iar după-amiază, razele soarelui care mângâiau cu dragoste pădurea, conferind brazilor culori tomnatice dintre cele mai frumoase. De vis…. Pe lângă acest spectacol de lumini, am apreciat liniștea care domnea pretutindeni, doar câte un cocoș prea mândru sau câteva văcuțe sau oi cu un zăngănit discret, ne reaminteau că suntem acolo, în mijlocul naturii căreia îi datorăm atât de mult.

  Restaurant

  Așa cum v-am povestit, fiecare cabană are propria bucătărie cu living unde se poate prepara și servi ceva. În general cei care ajung la KVR aleg să completeze bucuria de a fi oaspetele naturii cu mâncarea bio, preparată de gazde și de vecinii lor, care din asta trăiesc. Astfel un caș, o brânză proaspătă, lapte de văcuță, cârnăciori proaspeți și afumați, carne afumată, șuncă, tobă, ouă proaspete, slană, ceapă roșie, gem de afine sau mure, sunt câteva dintre sortimentele pe care le-am gustat și care ne-au plăcut în mod deosebit. Totul stropit cu câte un păhărel de pălincă pentru a „luneca mai ușor” în cămăruță.

  În plus, pentru grupuri mai mari, există posibilitatea ca mâncarea să fie comandată de la restaurantul Balea din Câmpeni, și adusă la KVR, la pachet cu ospătari care servesc impecabil, la fel ca în restaurant. Într-o seară am beneficiat de serviciile lor, iar preturile n-au fost deloc mari, prețul ciorbelor fiind între 4 si 7 lei, iar felul 2, sofisticat și foarte bine preparat, nu depășea 12 lei. Mâncarea excelentă, felicitări!

  Într-o altă seară, gazdele noastre Iulia și Paul ne-au răsfățat cu mâncăruri tradiționale, preparate dintre cele mai proaspete și foarte bine făcute, gustoase și deloc scumpe.

  În rest, oricine dorea ceva se putea prepara imediat, nu cred că a fost cineva din grupul nostru care a cerut să i se prepare un lucru și nu a fost rezolvat. Deci din punctul meu de vedere masa a fost excelentă, acasă am constatat fără a fi surprins deloc că am pus pe mine aproape 4 kg, câte un kg pentru fiecare zi cât am stat acolo. Acum mă lupt să le dau jos, dar deja înghit în sec când mă gândesc la acele bunătăți.

  Alte facilități

  Să începem cu punctul forte al KVR, foișorul de unde se poate admira întreaga vale a Boteștiului și care conferă un apus dintre cele mai frumoase care există. Foișorul este destul de mare, cred că are 12-15 m lungime și o lățime de 3-4 m. Există mai multe mese, scaune și băncuțe din lemn, mărturisesc că pentru mine este unul dintre locurile preferate, iubeam să mă pierd acolo și să ascult liniștea pădurii și a văii, acum am rămas doar cu pozele și cu dorința de a reveni cât mai curând. Voi posta câteva fotografii pentru exemplificare, practic nu am cuvinte pentru a descrie acest loc de poveste.

  Sub foișor este localizat terenul de fotbal cu un gazon impecabil care rivalizează cu orice stadion din țară, terenul de baschet și locul de joacă pentru copii alcătuit din mai multe leagăne și balansoare.

  Parcarea KVR este destul de încăpătoare, cu ușurință au loc 9-10 mașini, adică câte o mașină pentru fiecare cameră ocupată, este păzită de Primejdie un cățel simpatic și foarte prietenos cu oaspeții KVR.

  Internet există peste tot în complex, router-ul se poate muta în locul unde concentrația de turiști este maximă, noi am avut net, (parcă Orange) și n-au fost probleme.

  Obiective de vizitat în zonă

  Deși m-aș duce la KVR doar pentru a lenevi în natură, sunt câteva obiective turistice, unele mai titrate ca altele care merită vizitate, admirate și promovate.

  De departe cea mai interesantă experiență am avut-o la Roșia Montană, în galeriile romane, unde pe lângă faptul că am intrat pentru prima dată într-o mină, am aflat multe amănunte despre extragerea aurului din țara noastră, dar despre acest aspect voi povesti într-un alt review. Tot la Roșia am vizitat și Muzeul Aurului Apusenilor, o clădire recondiționată cu multe obiecte de valoare în patrimoniu.

  Mergând în sens opus către Vidra, se poate vizita Cascada Pişoaia, Dealul cu melci și Casa Memorială Avram Iancu.

  Ceva mai departe, pe Valea Arieşului se poate vizita Peștera Scărișoara și Cheile Ordâncuşei, obiective turistice de importanță majoră. De fapt toate obiectivele turistice au valoarea lor…

  M-a cam luat valul și cred că am scris mult prea mult pentru o destinație de cazare, însă chiar cred în potențialul pe care il oferă Kings Valley Resort, iar satisfacția mea și a familiei împreună cu balsamul de liniște și de împlinire sufletească, mă vor determina să revin pentru mai mult timp.

  Mulțumesc gazdelor noastre Iulia și Paul și vă mulțumesc și vouă pentru răbdarea de a citi aceste bucurii ale mele.

  Vacanțe faine vă doresc!

  NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii
  Articol încărcat de pepsi70ro in [20.10.2014 / 14:25:28]

  [validat & publicat in 20.10.14 / 17:29:07]

 • VIZUALIZĂRI: 2996
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 29 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE CU ADEVĂRAT UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    48600 PMA (din 55 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Kings Valley Resort Apuseni Mountains [Boteşti]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "pepsi70ro"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 32 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pg. 1 = index 1 - 30]
  pentru ecouri mai recente, folositi PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
   
   
  alinaro » mesaj pers
  [20.10.14 - 17:37:21]

     @pepsi70ro - Foarte completa si utila descriere! Totul romanesc si frumos (mai putin numele;)). Vreau si eu sa ajung in zona!

     P. S. P02 e tare frumoasa... ;)


  danamandache » mesaj pers
  [20.10.14 - 19:49:38]

     Interesanta destinatie, frumoase fotografii! Superbonus acordat cu mare drag!


  pepsi70ro CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [20.10.14 - 19:55:07]

     @alinaro - interesantă observația. Eu n-am sesizat-o. :)

     @danamandache Multumesc! Fotografiile sunt zero, satisfacția a fost MAXIMĂ!


  KingsValley » mesaj pers
  [20.10.14 - 20:30:00]

     @alinaro - Din pacate nu am gasit numele ideal pt acest loc... Voiam sa il inteleaga si romanii si strainii care cauta sa se bucure de frumusetea Apusenilor. De aceea a luat nastere acest nume in engleza :)

     Dar in afara acestuia, totul aici e 100% RO :D


  krondia » mesaj pers
  [20.10.14 - 22:10:17]

     Pitoresc loc, poza 14 este ireal de frumoasă... Şi complexul arată foarte bine, îmi place cum este decorat, mare lucru să ştii să îmbini tradiţionalul cu modernul atât de armonios.

     Aştept şi impresiile despre locurile vizitate, este o zonă care merită să fie cunoscută şi promovată.


  alinaro » mesaj pers
  [21.10.14 - 09:48:25]

     @KingsValley - Buna dimineata. Stati linistiti, nu a fost nicidecum o critica. Numele poate fi original, etc., insa este (poate) aspectul cel mai neimportant. Sa dea Dumnezeu sa ajung si eu acolo intr-o buna zi si sa ma bucur de locurile frumoase si de serviciile minunate pe care se pare ca le oferiti!


  KingsValley » mesaj pers
  [21.10.14 - 10:01:52]

     @alinaro - Va asteptam cu drag, oricand :) Ne-am bucura sa va cunoastem!


  Michaell » mesaj pers
  [22.10.14 - 08:23:01]

     @pepsi70ro - Fain articol, mi-a placut.

     La adresa propietarului: Va asigur ca un turist strain, daca se decide sa viziteze Romania, cauta ceva autentic romanesc - chiar si in privinta numelui. Dealtfel, credeti ca unu-i austriac i-ar veni idea sa-si boteze propietatea cu un nume romaneasc?

     PS

     Burlanului la soba din P12, i-ar cadea bine o leaca de vopsea...

     ASTA l-ar deranja pe un strain - si nu un nume romanesc!!


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  Dragos CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [22.10.14 - 08:29:53]

     @Michaell -

  Burlanului la soba din P12, i-ar cadea bine o leaca de vopsea...

     Fără supărare, dar pe un burlan de sobă pe unde este evacuat fumul la o temperatură foarte înaltă NU se dă cu vopsea! Nu de alta, dar s-ar întâmpla cel puțin două fenomene și mai neplăcute (nu doar străinilor):

     - vopseaua încălzită nu doar pute, ci vaporii degajați pot fi chiar toxici;

     - vopseaua încălzită peste un anumit punct se poate (auto)aprinde și există risc de incendiu.

     Dacă tot vrem să dăm soluții constructive, s-ar putea eventual înlocui acel burlan de tablă obișnuit cu unul din inox (scump și urât, în opinia mea) sau cu unul tin tablă emailată. Cam la fel de scump, dar care într-adevăr ar arăta ceva mai frumos.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 900 PMA (din 3 voturi)]
  Michaell » mesaj pers
  [22.10.14 - 08:52:19]

     @Dragos - daca am folosit cuvintul ,,vopsea,, m-am referit la faptul ca nu arata bine asa cum se vede in poza - acesta a fost punctul si nu m-am gandit ca ajungem din nou la despicarea firului de par...

     Am vrut sa transmit propietarului, ca pe mine (sau pe un eventual turist strain) acel burlan ruginit ar deranja si nu o denumire romaneasca. Acesta a fost punctul, nimic mai mult. Dar iti multumesc ptr. remarca cu vopseaua - nu stiam ca un burlan care se incinge nu suporta vopsea normala si ca mai exista si alte posibilitati de infrumusetare (amailare, etc)

     O zi faina tuturor.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + -3 PMA (din 3 voturi)]
  pepsi70ro CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [22.10.14 - 09:36:41]

     Pe mine nu m-a deranjat acel burlan, dimpotriva, mi-a amintit de soba bunicilor in jurul careia ne strangeam cand ne intorceam de la bulgareala, cu alte cuvinte m-am simtit "acasa"


  KingsValley » mesaj pers
  [22.10.14 - 11:22:54]

     @Michaell -Buna ziua. In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca v-ati exprimat nemulturile/opinia dvs.

     Sa va si raspund, din punctul nostru de vedere:

     Multi turisti straini, care au cautat autenticul si rusticul, si si-au dat seama din poze si din descriere despre ce este vorba, ne-au calcat pragul, nefiind 'speriati' de numele in engleza. Din contra, e un nume usor de inteles pentru toata lumea, si usor de tinut minte. (de exemplu 'Casa de vacanta Iulia ' sau 'Perla, Cotul, Curba, Varful, Steaua Ariesului ' ar suna mai bine, mai potrivit? eu una sunt satula de asemenea nume, am vazut sute in zona noastra). Referitor la austrieci, cu denumirea proprietatilor in romana, nu prea e potrivita comparatia, deoarece limba romana nu e o limba de circulatie internationala, ca si engleza. Nume de proprietati in engleza au si ei destule. Nici noi nu am pus un nume in ebraica (chiar daca am avut destui de multi turisti din Israel)

     In alta ordine de idei, soba al carei burlan va deranjeaza vizual... are peste 100 de ani. Ni s-a parut ca are farmecul ei chiar si burlanul acela vechi, ca se potriveste cu soba... Ca face parte din poveste :) Cum a spus si altcineva, vopsirea iese din discutie si motive lesne de inteles si nu stiu daca un burlan emailat, modern... nu ar creea o anumita discrepanta. Am incercat sa punem laolalta in aceasta cabana cat mai multe obiecte vechi... lavita, masa, soba accea, diferite obiecte artizanale, etc (nu stiu daca ati observat sau cat va pricepeti dvs sa le apreciati vechimea), sa creem ceva rustic, in care omul 'sa se intoarca in timp' :)

     Suntem constienti ca nu e perfect, ca mai avem multe de imbunatatit, dar sa stiti ca suntem intr-un indelung si fara sfarsit (cred) proces de renovare si creare a unui ambient cat mai confortabil si mai... estetic. Sunt foarte multe de facut, necesitand multi bani si timp, dar... incet-incet o sa le facem pe toate, si speram ca intr-un final, toata lumea (de fapt nu toata, ca mereu exista si carcotasi) va aprecia ceea ce incercam noi sa oferim.

     Ceea ce trebuie sa inteleaga lumea este ca am incercat sa creem atmosfera unei casute (vechi) de la munte, nu a unui hotel. Si cei care cauta asa ceva, romani sau straini, stiu sa aprecieze ceea ce gasesc aici... cu toate 'imperfectiunile' :)


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 2400 PMA (din 8 voturi)]
  KingsValley » mesaj pers
  [22.10.14 - 11:29:26]

     @pepsi70ro - Se pare ca acest burlan starneste multe emotii, la unii oameni placute (ca si amintirile dvs), iar la altii neplacute (de ce nu e dupa ultima moda). Depinde de la om la om, fiecare ce cauta :)


  Michaell » mesaj pers
  [22.10.14 - 11:49:15]

     @KingsValley - ........de exemplu 'Casa de vacanta Iulia ' sau 'Perla, Cotul, Curba, Varful, Steaua Ariesului ' ar suna mai bine, mai potrivit? DA, ar suna mai potrivit.

     Nu m-am referit la soba, ci la burlan. Personal chiar am avut o asemenea soba, deci le cunosc, in schimb burlanul, asa cum il aveti dvstra, pe mine ma deranjeaza. PUNCT.

     In rest ramina la ce am spus / scris: Mi-a placut descrierea autorului la fel ca si locatia in sine. Am incercat sa va dau niste sugestii, resp. mi-am spus parerea. Ramine la aprecierea dvstra ce faceti cu ele. Daca dvstra credeti ca turistii doresc aceste lucruri, deci denumiri in englezae, etc. - no problem... - :))


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  Paulmoto » mesaj pers
  [22.10.14 - 12:36:04]

     @Michaell: Parerea mea: Nu cred ca ar fi o problema burlanul respectiv, din moment ce se ''asorteaza'' cu soba si cu intregul interior, din poze se observa ca totul este rustic. La fiecare pensiune, casa de vacanta, bungalow, etc... sunt foarte multe lucruri de facut si e foarte greu sa construiesti ceva si apoi sa reusesti sa intretii si sa imbunatatesti in acelasi timp sa fie totul perfect. Fiecare "casa" are sa zicem asa"defectele" ei, dar decat sa vad obiecte de prost gust, kitsch-uri si combinatii discrepante sau tot felul de culori stridente cum am intalnit deseori, mai bine prefer sa vad burlanul respectiv care e din aceeasi "poveste" cu soba. In privinta numelui nu cred ca conteaza asa mult, deoarece pe turist il intereseaza ce vede acolo, ce mananca, cum se simte, ce poate sa faca acolo si nu in ultimul rand cum este tratat. PUNCT.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  pepsi70ro CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [22.10.14 - 20:14:35]

     O melodie strict autentică se poate? Muțumesc anticipat!


  webmasterX » mesaj pers
  [22.10.14 - 20:45:43]

     @pepsi70ro - sper ca un mare cântăreț din partea locului (oarecum - e din Albac Sohodol) să fie pe placul tău.

     Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

  Daca preferi o altă melodie sau un alt videoclip, scrie (aici, ca ecou, ori pe PM).


  creivean » mesaj pers
  [22.10.14 - 21:00:01]

     @webmasterX

     De fapt, îi din Sohodol, satul de lângă Cîmpeni :)

     Ovidiu, prin faine locuri ai umblat. Mama s-a născut şi a trăit până pe la 20 de ani, în Gura Sohodolului, la o aruncătură de băţ de această locaţie, motiv pentru care mi-s mândru cu oamenii locului :)

     Şi cu locurile, normal...


  pepsi70ro CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [23.10.14 - 09:05:18]

     Faina melodie, mulțumesc!


  marocanu21 » mesaj pers
  [24.10.14 - 11:59:32]

     @pepsi70ro - Felicitari pt zuperbonus! Este cea mai importanta imbunatatire de regulament de cand m-am inscris in AFA, o modificare menita sa incurajeze calitatea articolelor! Iar acest lucru a inceput sa se vada! Felicitari @Admin!


  dorgo » mesaj pers
  [24.10.14 - 16:59:59]

     @marocanu21 - Lasa-ma sa ma situez ceva mai "in opozitie"... OK! Cinste celor care scriu bine, glorie eroilor saitului, AFA le va fi mereu recunoscatoare", "zuperbonusul" te stimuleaza (dar pe mine, nu mai mult decat o diploma de hartie dupa ce-ai castigat un campionat mondial) dar ia gandeste-te ca a existat un an (parca era 2011 sau 2012), cand nu s-a da nici un premiu, nici un zuperbonus... pe sait era o emulatie de nedescris, un review bun era vizionat de 15-25.000 (mii!!) de uzeri (se poate verifica)... azi? , doar de 150-600 uzeri maximum... pai, "Ce-i mana pe acei uzeri (altruisti) in lupta? Ce-au dorit cei ce-au apus? Ramuri de maslin pe frunte, un loc de cinste in eter? O vesnica a semenilor recunostiinta cata orice cavaler? "... Zau, pentru mine, asta e inca un mister de neptruns, multe intrebari mute din trecut, inca nici azi, nu si-au gasit vreun raspuns...


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 600 PMA (din 2 voturi)]
  danamandache » mesaj pers
  [24.10.14 - 17:44:47]

     @dorgo: stiti dumneavoastra cate articole am vizionat dar nu mi-au placut? Exemplu sunt articolele in care citesti doar despre multumiri la adresa gazdelor, nimic util.

     Daca apreciezi un articol il votezi, daca nu treci mai departe. Simplu si corect, dupa umila mea parere.

     In weekend minunat sa aveti!


  webmasterX » mesaj pers
  [24.10.14 - 21:57:56]

     @dorgo - Iar ai luat-o pe cărări... și nu de munte...

  un review bun era vizionat de 15-25.000 (mii!!) de uzeri
  De unde ai scos tu aceste date?

     La sfârșitul anului 2011 erau înscriși 23.000 de useri. La sfârșitul lui 2012 erau cam 30.000. Știm cu toții că un user înscris nu înseamnă neapărat că este și user activ. Deci... cum sunt calculele tale?

     Eu zic așa: lasă ecourile de genul acesta, fără fond, că altfel din user activ vei deveni, ca de obicei, un user pasiv...


  pepsi70ro CONSILIER AFA / ROMÂNIA » mesaj pers
  [24.10.14 - 22:46:07]

     Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri, n-am visat niciodată să ating zuperbonusul, dar dacă tot l-am atins, Admin, pot ceda punctele lui @Dorgo? Acum serios vorbind, tot meritul este al KSV, al gazdelor și al locurilor minunate de acolo, Fără ele, acest rw. n-ar fi strâns nici măcar 5 voturi pozitive.


  Admin » mesaj pers
  [25.10.14 - 06:52:15]

     Rog cititorii — şi moderatorii! — să nu... hrănească trolii. După cum probabil ştiţi, aceştia "trăiesc" (în mediul virtual) în căutare de atenţie = hrana lor zilnică. Iar foamea le e deosebită şi născută din diverse frustrări / la fel, un fapt atestat de specialişti (din alt domeniu, din păcate, nu din domeniul IT...)

     În particular, în cazul de faţă, intuiţia îmi indică... frustrarea de a nu putea atinge, per se, pragul de zuperbonus.

     Căline — te provoc să-mi dovedeşti că greşesc... Mai avantajaţi am fi cu toţii — şi tu, şi eu, şi cititorii :)


  buterfly » mesaj pers
  [25.10.14 - 07:23:33]

     In review minunat! Felicitari! Cat despre burlanul pacatos, lasati-l asa cum este, rugina are farmecul ei


  Michaell » mesaj pers
  [25.10.14 - 09:20:53]

     @buterfly - un aspect vintage e una, rugina e alta. primul are farmec al doilea doar stil balcanic.


  Admin » mesaj pers
  [25.10.14 - 09:52:38]

     @dorgo: off topic dupa avertisment = galben.

     Iar o luam de la capat??? Vad ca-ti place, asa ca o sa mai sarim din... "preludiu" :)). La urmatoarea abatere ai direct 6 luni suspendare. Vorbesc serios, sa stii, m-am saturat de calculele si previziunile tale puerile.

     Ai neclaritati? Initiaza sesizari, intreaba pe privat etc - vei primi rsp adecvat. Continua sa poluezi topicurile cu umori si puerilitati - vei primi TRATAMENT adecvat...


  danadana » mesaj pers
  [25.10.14 - 10:41:25]

     @KingsValley - Felicitari pt locatie! asteptati-ne si pe noi acolo!


  KingsValley » mesaj pers
  [25.10.14 - 10:50:26]

     @danadana: Va asteptam cu drag! :)


  32 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  .

  Data ultimei actualizări (CACHE): 20.07.19 -- 02:49:59

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- logați-vă (mai jos) sau creați-vă cont


  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.100554943085 sec