Q&A Primasol Ralitsa Superior Aqua Club Hotel (ex Ralitsa)

Întrebări și răspunsuri [20]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Primasol Ralitsa Superior Aqua Club Hotel (ex Ralitsa)»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    all inclusive cu bebe la aqua clubtrimisă de: vipergirl - în [28.01.17 13:23:30]

    In primul rand vreau sa va multumesc tuturor celor care ati postat aici, am citit si rascitit review-urile despre aqua club, precum si alte hoteluri all inclusive din albena, si oarecum mi-am format o imagine. Va rog ajutati-ma sa ma decid ce pachet sa cumpar, aqua club ofera si camere mai mari decat cele din corpul c, dar la fel dr curate si frumos aranjate? Suntem 2 adulti, un pici de 1 an jumate si o adolescenta de 14, nu cred ca incapem in 12 mp. Ce alte variante as mai avea oare? Va multumesc din suflet!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1363

    Scurtatura pana la plajatrimisă de: Ruxi Ioana - în [16.05.16 21:32:27]

    Am rezervat camera anul acesta la Primasol Ralitsa Superior Aqua Club Hotel si ma intereseaza sa aflu, daca se poate, cateva indicatii in legatura cu scurtatura pe care putem merge pe jos pana la plaja.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1648

    Camere la Ralitsa Aqua Clubtrimisă de: ionelastef - în [02.08.15 12:33:49]

    Am rezervare anul acesta in august la acest hotel. Imi poate spune cineva cum este organizata camera: cate paturi/canapele. Suntem o familie cu doi copii si am emotii in privinta "ingramadelii" si a conditiilor din camera. Daca exista posibilitatea de a alegeschimba camera la receptie ce recomandati (etaj, nr. camera aprox.)? Multumesc!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1701

    Ralitsa si aquaclub - zona comuna de luat masa? trimisă de: Madi86 - în [19.06.15 18:59:56]

    M-ar interesa daca atat ralitsa cat si ralitsa aquaclub impart aceleasi zone de recreere, luat masa, etc, sau sunt separate. Intreb pt ca am vrea sa ne cazam la aquaclub, iar niste prieteni au rezervare la ralitsa ne-aquaclub :-) si nu stim daca vom putea petrece ziua impreuna.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1721

    Vile Primasol Ralitsa Aqua Club ***trimisă de: felix2000 - în [20.04.15 11:01:50]

    Puteti sa-mi spuneti unde servesc masa cei cazati in aceste vile? Sunt diferente la facilitatile all inclusive intre cei cazati la vila si cei de la hotelurile din complex?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1941

    Diferente cazare la Ralitsatrimisă de: Nikita - în [22.01.15 14:28:50]

    Deoarece diferenta de pret intre un sejur la Ralitsa Superior corp principal si Ralitsa Superior Aqua Club e nesemnificativa, ce imi recomandati sa aleg? Masa la cazarea in vile la ce restaurant se ia si cat este de departe? Cum sunt conditiile la vila? Multumesc de raspunsuri!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2330

    Nelamuriretrimisă de: dab - în [19.09.14 08:42:48]

    Buna ziua! Va rog sa ma faceti sa inteleg cum e cu spatiile de cazare de la Ralitsa. Am vazut ca sunt corpuri de 4 stele, de 3 stele, vile si astea o parte refacute, altele nu. Care din ele sunt mai ok si de ce. Multumesc!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2072

    FINALIZARE AQUA MANIA AUGUSTtrimisă de: nancy84 - în [22.07.14 13:09:10]

    Buna, daca ma poate ajuta cineva cu noi poze de la fata locului, in ce stadiu au ajuns, sunt sanse sa se deschida pana la 24.08? si daca aveti ceva poze noi de la PrimaSOL Ralitsa Superior Aqua Club, este functional 100 %. Multumesc
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2351

    Aquaparktrimisă de: Bizu Iuliana - în [01.07.14 11:09:39]

    Buna, Am si eu bilete la Ralitza Aqua club, bilete luate in special pentru intrarea la Aqua mania, in data de 11august. Intrebarea si rugamintea mea este sa ma ajutati cu info referitor la acest parc. Cum evolueaza lucrarile si daca stie cineva cind se va deschide cu siguranta. Multumesc frumos.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2237

    Are cineva informatii despre deschiderea aquaparkului? trimisă de: gabitu67dica - în [16.04.14 15:43:09]

    Daca sunt persoane care merg de Paste sau 1 Mai, la aceste doua hoteluri, le-as ruga sa afle informatii despre deschiderea acestuia. Solicitarea mea este mai mult o rugaminte. Multumesc celor ce ma vor putea ajuta.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1221

    plata cu cardultrimisă de: kukla - în [19.08.13 12:53:02]

    Aveti idee, se accepta plata cu cardul la receptie? Avem rezervare din 23.08 la acest hotel. Multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1087

    KARIN SALVATA DE LA INEC 09.07.2013trimisă de: gabriel_molan - în [14.07.13 20:45:51]

    am dori sa luam legatura cu persoana care a salvat o pe fiica noastra din piscina hotelului Ralitsa 3* in data de 09.07.2013
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 983

    sejur ralitsatrimisă de: danielas* - în [18.07.11 11:00:20]

    as dorii sa pun o intrebare pt.dorothy-ghe.Sunt si eu tot din Tg mures si as fii interesata de la ce agentie ai cumparat biletul pt ca ai scris ca a costat 1750 si mi se pare ieftin deoarece noi ne-am luat la inceput de martie si cu tot cu reducere de 20 la suta am platit 2100.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1558

    asigurare de calatoritrimisă de: danielas* - în [07.06.11 11:45:52]

    A-ti avut incidente cu asigurarile de calatorie,in sensul ca daca ti se intampla un accident-adult sau copil,esti bun de plata pe la spitalele de acolo,sau plateste compania de asigurari.In cazul unui accident,daca stie cineva,platesti pt.serviciile medicale si la intoarcere,dupa o birocratie de luni de zile primesti banii,sau compania plateste prestatorului contravaloarea.Sau am mai auzit si de acele asigurari cu franciza,unde o parte o plateste patitul,dar eu nu doresc acest tip de asigurare.Stiti o companie serioasa?Va multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1260

    hotel ralitsatrimisă de: danielas* - în [07.06.11 11:19:24]

    As dori sa-mi spuna cineva cate etaje are hotelul,daca la receptie stiu ceva romana si daca sunt intelegatori pt.cei cu copii mici-in sensul de ai caza la parter,et.1.Va multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1563

    distanta hotel-plajatrimisă de: danielas* - în [07.06.11 10:58:57]

    As dori sa-mi spuna cineva daca este greu de ajuns la plaja cu copii de 4 ani,sunt si niste alei sau doar pe sosea,asta in cazul in care vrem sa mergem mai devreme la plaja,ca de la 9,30 am citit ca ar fii un autobuz spre plaja.Pe ce se cheltuie banii acolo daca e ultra tot si ce bani sa am-euro sau leva si unde i-ati schimbat-in tara sau acolo.De asemenea cat costa parcarea,intrarea in statiune si ce alte taxe mai sunt.Va multumesc anticipat. Noi plecam din 29.06-06.07.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1847

    Cazarea la receptietrimisă de: monyque82 - în [27.05.11 16:39:11]

    Din 13 iunie am rezervare la acest hotel, suntem o familie cu 2 copii ( 2,5 si 4,5 ani) , as dori sa ma interesez daca la receptia hotelului doresc sa fiu cazat intr-o camera la primele etaje sau chiar la parterul hotelului, ar exista amabilitatea sa ma ajute, si cam cat ar fi "ciubucul" receptionerului la cazare ? Am inteles ca de obicei daca lasi un 5 euro cand te cazezi la sosire, receptionerii iti ofera o camera mai avantajoasa.... Va multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1817

    [Fără titlu]trimisă de: gabitu67dica - în [07.01.11 23:44:13]

    Puteti sa'mi spuneti ce dimensiuni are DOUBLE ROOM si DOUBLE ROOM FAMILY( ce reprezinta) Va multumesc!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1103

    [Fără titlu]trimisă de: sziszi - în [27.07.10 22:14:11]

    Merg la Ralitsa la inceputul lunii august. Noi am vrea sa ajungem dimineata si am dori sa stim la ce ora se poate face cazarea si daca parcarea la hotel se plateste. Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1448

    [Fără titlu]trimisă de: sziszi - în [05.06.10 20:51:33]

    Puteti sa'mi explicati ce cuprinde: DOUBLE ROOM * Low cost All Inclusive Plus Va multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1498

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Primasol Ralitsa Superior Aqua Club Hotel (ex Ralitsa)
    pagină generată în 0.029462099075317 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]