Q&A Transalpina - cel mai înalt drum din România

Întrebări și răspunsuri [5]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Transalpina - cel mai înalt drum din România»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Din ce directie abordam Transalpina?trimisă de: sandelki - în [19.07.22 13:07:10]

    Buna ziua dragi colegi de drumetii. Cum recomandati sa abordam Transalpina? de la nord la sud - Sebes Novaci? sau de la sud la nord Novaci Sebes? pe ce sens apar imaginile mai spectaculoase?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 304

    Starea drumului Obarsia Lotrului - Brezoitrimisă de: OlgutaC - în [03.05.16 11:37:39]

    Buna ziua As dori sa fac o excursie din Sebes pe Transalpina pana la Obarsia Lotrului si apoi spre Brezoi pe DN 7A. Precizez ca avem un Logan. A fost cineva de curand pe acolo? Cum sunt drumurile? In special Obarsia Lotrului - Brezoi. Va multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3817

    Transalpina, locuri de cazaretrimisă de: lafi1982 - în [22.06.15 16:35:33]

    Buna ziua. In luna iulie vrem sa facem traseul Transalpina. Suntem 2 familii cu copii mici, 3 ani. Ce locuri de cazare cunoasteti si sa fie bune si ce alte recomandari mai aveti. Plecam din Brasov si nu avem nimic propus. Ne putem opri unde ne place! Va multumesc si Concedii Placute
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2141

    Transalpina: sa ne aventuram ori ba? trimisă de: maruska1208 - în [15.07.14 13:41:52]

    Intentionam sa ajungem in august la Manastirea Oasa, hotel Sf. Petru, barajul Oasa. A parcurs cineva de curand Transalpina? Imi puteti recomanda si un alt traseu? Multumesc! Vacanta frumoasa si drum bun tuturor, oriunde va veti afla!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2254

    Cum e corect si legal?trimisă de: PPP974273 - în [03.09.12 21:42:24]

    Dragii mei, nu vreau sa polemizez si sa caut nod in papura. M-am documentat superficial si am traversat Transalpina. NU IMI PARE RAU. Daca eram mai vigilenta si precauta nu mergeam la drum si poate ca nu mai apucam, datorita varstei, sa savurez partea splendida a calatoriei. DAR: o sosea inchisa circulatiei are interdictii severe, bariere, organe de ordine. Nu zburda pe ea sute de masini, unele ca la raliu. Exista 1-2 zone unde sunt efectiv tabere cu corturi si masini. Cum permite Protectia Consumatorilor comercializarea produselor alimentare perisabile pe Transalpina, intr-o mizerie feroce? Cum accepta constructorii sa lucreze cu circulatie in zonele de lucru? Pana cand Transalpina va fi finalizata conform unor norme europene si OFICIAL deschisa, va mai expira buletinul multora. Am vazut ritmul de lucru desi sunt multe lucrari incepute, nefinalizate dar la care nu se lucra in momentul trecerii mele. Avem frumuseti naturale pe care nu le respectam si nu le exploatam cu simt de raspundere. Oriunde mergi in tara este mizerie peste tot, in fiecare loc unde poti opri cu masina. Nu gasesti locuri curate cu apa si WC. Daca mergi cu trenul vezi mormane de gunoaie de-a lungul caii ferate, a apelor, a santurilor sau in spatele curtii "gospodarilor" de la sate. Doresc tuturor excursii si sejururi reusite LA NOI IN TARA!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2369

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Transalpina - cel mai înalt drum din România
    pagină generată în 0.0059118270874023 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]